FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«12345679»
Virgil18.03.2009 10:11
Meir la telefon cu Robbie Keane :)

- Alo?

- Alo, da!

- Scuze, sunã-mã înapoi în 5 minute!

…….

- Alo?

- Alo, da! Nati sînt, ce mai faci, Robbieee??

- Poftim?

- Ce faci?

- Who`s there?

- Nati, Nati, Nati, prietenul tãu, mã știi! Tovarãș bun cu Abramovici și frate cu Avram Grant. Ferguson mã sunã frecvent…

- Oooo, Naatiiii, my frieeend!!

- Da, hai, Robbie, cã n-am timp! Io cu Shon vrem sã cumpãrãm Steaua, dãm pe loc 70-80 de milioane. Vii în Ghencea?

- N -am cum sã refuz, Nati! Pot sã-l iau și pe Cristiano Ronaldo? E visul lui sã lucreze cu tine…

- Pe bune?

- Bine-înțeles!

- OK, atunci așa rãmîne! Contract pe 10-20 de ani tu, iar la Ronaldo mã mai gîndesc, nu prea-mi place tipul…

- Da, fã asta pentru mine, adorã România! Dar de ce m-ai pus sã te sun înapoi?

- Mã apela Banayoun, e disperat sã vinã…

- Da?

- Hai, cã mã sunã de la presã, trebuie sã le zic de tine!

- OK. GATA, Nati, acum închidem!

- NU-NU-NU, mai vorbiiiim !!! Te roooog! Întreabã-mã cîte milioane îți dau pe an, chestii din astea financiare.

- Nati, GATA, te rog! Luãm pastiluțele astea verzi, ca dolãreii, apoi pe astea albãstrele, dupã care sînt cine vrei tu sã fiu. OK?? Hai, miliardarule, coboarã de pe lustrã, acum e semnal și aici… :laugh:

Sursa: BlogSport

Foarte tare si deloc departe de adevar!

maye18.03.2009 10:24

Vad ca are dreptate huilașs leader.Poate pe unii ii face mai destepti puscaria :w00t: hai sa-l trimitem si pe cioban acolo :clap:

Melku19.03.2009 00:12

Capul de afiș al etapei a 21-a și meciul care se anunțã cel mai încins din acest wekeend, FC Argeș - Steaua, va fi arbitrat de Ionicã Serea. CCA a decis sã nu meargã pe mîna unui arbitru cu ecuson internațional și a ales un "central" aflat în a doua grupã valoricã, dar care e recunoscut pentru marile scandaluri în care a fost implicat în ultimii 4 ani.

Din pacate nu e gluma dar cineva crede ca are simtul umorului prin delegarea asta...

Virgil19.03.2009 09:11

thumb500_f1ce74cdf591df8d531dd69dc9ad09b

Persoana din imagine este seful Ligii Profesioniste de Fotbal. Daca nu as fi stiut, as fi pariat ca a scapat de undeva...

Priviti cum l-a facut transfigurat furia interioara pe acest om.

Fane19.03.2009 09:16

Aaaa..bbbaaa...aaa`ai ca sunteti simpatici :tomato:

bijoux_bz19.03.2009 10:44

Cea mai tare faza pe ziua de azi: iata ce clasa au ziaristii de la gazeta: " Locurile ocupate de celelante echipe Romanesti " ( nu l-as incadra pe cel care a scris articolul mai sus de clasa a V-a ) .

Virgil19.03.2009 12:17

Clasa 5-a zici? Eu cred mai degraba ca mediul in care a crescut. Cunosc persoane licentiate care vorbesc asa.

strezahuzum19.03.2009 13:51

Fara discutie, gluma zilei e delegarea lui Serea. Gluma proasta desigur, dar ce sa-i faci ...

Cine pariaza ca vom lua minim un cartonas rosu la Pitesti ?

Melku19.03.2009 14:10
Capul de afiș al etapei a 21-a și meciul care se anunțã cel mai încins din acest wekeend, FC Argeș - Steaua, va fi arbitrat de Ionicã Serea. CCA a decis sã nu meargã pe mîna unui arbitru cu ecuson internațional și a ales un "central" aflat în a doua grupã valoricã, dar care e recunoscut pentru marile scandaluri în care a fost implicat în ultimii 4 ani.

Din pacate nu e gluma dar cineva crede ca are simtul umorului prin delegarea asta...

S-a postat streza :D

Nici chiar asa, o sa conduca partida intr-o maniera de cacao, faulturi aiurea, lovituri libere, offside-uri inexistente, etc. Atat cat sa distruga jocul nostru care oricum este varza.

Padrese26.03.2009 09:32
-Poate fi afectat și cumnatul sãu, Nicolae Badea?

Nu, nu are legãturã, pentru cã el și cu Badea sunt certați de mult timp.

-Dar dumneavoastrã?

Eu probabil voi avea mai multã liniște la stadion, pentru cã mai mult ca sigur galeria se va liniști, adicã acea parte care mã înjura. Oamenii ãia erau finanțați de Popoviciu.

pe prosport.ro e interviul

Mai necesita comentarii? :death:

STARforce26.03.2009 09:42

Bai oamneni buni avem "norocul" sa traim intr-o gaura neagra numita Retardia unde sunt contrazise toate legile universului...

Lari26.03.2009 09:52

Bah, nu stiu despre voi, dar mie imi intra banii la timp de la Popoviciu... :punk:

Dragutzul_stelistul26.03.2009 10:52
Uite unde era Songoku!

e si asta ceva.....Becali +300 din "nevestele lui" contra la 15 mii de suporteri :spank: . Asta creca sa uitat la vrun film cu van damme inainte sa dea declaratia asta :naughty:

Catalyn0726.03.2009 11:17
Bah, nu stiu despre voi, dar mie imi intra banii la timp de la Popoviciu... :punk:

Bine ca mi-ai zis. Sa-mi verific si eu cardu :)):bananadance:

vlad26.03.2009 11:22

Eu mi-am luat teapa de la Comnord.

Mie nu mi-au intrat banii de la Popoviciu. O sa vina lumea si o sa-mi zica ca de la Creteanu trebuiau sa intre banii.

Cat i-a purtat Ciobanul sambetele lui Puiu.Pana la urma l-a vazut unde ii era locul.Speram sa-l vedem si pe Cioban acolo. Totusi,de ce nu se spune nimic despre Videanu,faptas la combinatiile astea?

Lari26.03.2009 22:54

"Boloni, daca vine aici, nu mai pleaca! E clar ca l-a invitat cineva, el e prea zgarcit" - Rednic.

Incredibil ce om de tot rahatu'...

Eu la Steaua nu o sa antrenez niciodata! - Rednic

De parca l-ar fi vrut cineva... Dar e bine ca o sa stam linistiti...

Padrese27.03.2009 07:25
Criza financiarã și eșecul usturãtor din alegeri l-au determinat pe Gigi Becali sã ia câteva mãsuri radicale.

Dupã numai câteva luni de blogosferã, rãstimp în care ajunsese sã aibã și 7.000 de vizitatori pe zi, în perioadele bune, Becali a decis sã-și închidã blogul (sau "globul" – așa cum a rãmas el în istorie) și site-ul personal, cu toate cã domeniul www.georgebecali.ro încã existã. ªi asta în condițiile în care patronul nu trebuia sã scoatã decât câteva zeci de euro pe lunã pentru gãzduire și întreținere. Pe site-ul personal al finanțatorului din Ghencea apare însã acum doar o reclamã la o firmã de hosting, toate articolele fiind șterse

"Vine" vremuri grele.

MoWeed27.03.2009 07:25
Eu la Steaua nu o sa antrenez niciodata! - Rednic

De parca te-ar fi dorit cineva la Steaua....

Ce s-a gasit acest antrenor de 2 lei cand toate echipele care le-a antrenat el au fost 0 in Europa? Crede ca daca a luat si el 2 campionate aranjate de borcica si turcu o fi vreo eminenta cenusie in ale antrenoratului? Jet mah...

redondo27.03.2009 08:16

Pai de ce oare i se zice lui Rednic...Strambu'

nemilosul27.03.2009 18:24

reporter:max Nicu este roman sau german

Nicolita:este roman de-al nostru

Lari29.03.2009 20:29

Cornel Dinu:

Langa Tamas, trebuie sa joci, mai ales la nivelul Nationalei, cu Moti, care e un fundas valoros, a jucat in Italia, este constant...

De unde sa incepem?!...

danimarcu29.03.2009 21:41
Langa Tamas, trebuie sa joci, mai ales la nivelul Nationalei, cu Moti, care e un fundas valoros, a jucat in Italia, este constant...

Rar mi-a fost dat sa vad atat de multe glume intr-o singura fraza!

grizzly30.03.2009 01:47

se pare ca de cand lazio si-a facut defensiva pe mana dinamuistilor a luat-o in jos rau de tot. numai cine nu vrea nu da 3 goluri apararii aleia fantastice. moti a jucat la lazio cat joaca marica la stuttgart. aproape putin si cu aproape 1 rezultat.

Robinson Rufay Zapata30.03.2009 06:53
Cornel Dinu:

De unde sa incepem?!...

A jucat in Italia? Unde? Am un lapsus , si l'am uitat si pe ala pe undeva. A luat'o de tot pe alte carari si Dinu, duca'se pe pustiu.

MoWeed30.03.2009 07:20
moti a jucat la lazio cat joaca marica la stuttgart. aproape putin si cu aproape 1 rezultat.

Moti a fost la Siena nu la Lazio. Si de bun ce e, nici macar acolo nu a fost titular...

Ce sa-i ceri lui Dinu; mare antrenor trebuie sa fii sa iei bataie acasa cu 5-4 de la o nou-promovata dupa ce ai avut 4-0 in minutul 60

«12345679»