Becali: "Suporterii sunt gelosi pe mine"
Are dreptate.
As da orice sa fiu la fel de frumos ca el si sa am o barbie care sa semene cu o pereche de testicole care se joaca fara nici o grija in saculetul lor calduros.
Becali: "Suporterii sunt gelosi pe mine"
Are dreptate.
As da orice sa fiu la fel de frumos ca el si sa am o barbie care sa semene cu o pereche de testicole care se joaca fara nici o grija in saculetul lor calduros.
'Dacã Maradona vine la Pitești, îi pun la dispoziție Maybachul' By Penescu
Dragomir catre Stiucan si ala cu paru' alb: "Mancati rahat! Gsp mananca cac*t"
Ala cu paru' alb: "Noi sau dumneavoastra mancati?"
Dragomir: (pauza de 3 secunde)"..aaa.. voi!"
Dumitru Dragomir: Domnul Meir e un tanar de perspectiva :laugh:
Mai in gluma, mai in serios: "Nu renunț la club! Fanii m-au convins sã nu vând Steaua!"
Mai in gluma, mai in serios: "Nu renunț la club! Fanii m-au convins sã nu vând Steaua!"
asta e gluma secolului. las ca dupa ce si-o mai ia in gura non-stop cateva meciuri acasa poate se satura de gustul ala si pleaca. cu toti ciobanasii lui cu tot.
Cu sigurantã va ceda , cât o sã mai suporte ?
Cu sigurantã va ceda , cât o sã mai suporte ?
Suporterii sa arate in continuare ca il iubesc pe Cioban....in gura!
Meir la telefon cu Robbie Keane ![]()
- Alo?
- Alo, da!
- Scuze, sunã-mã înapoi în 5 minute!
…….
- Alo?
- Alo, da! Nati sînt, ce mai faci, Robbieee??
- Poftim?
- Ce faci?
- Who`s there?
- Nati, Nati, Nati, prietenul tãu, mã știi! Tovarãș bun cu Abramovici și frate cu Avram Grant. Ferguson mã sunã frecvent…
- Oooo, Naatiiii, my frieeend!!
- Da, hai, Robbie, cã n-am timp! Io cu Shon vrem sã cumpãrãm Steaua, dãm pe loc 70-80 de milioane. Vii în Ghencea?
- N -am cum sã refuz, Nati! Pot sã-l iau și pe Cristiano Ronaldo? E visul lui sã lucreze cu tine…
- Pe bune?
- Bine-înțeles!
- OK, atunci așa rãmîne! Contract pe 10-20 de ani tu, iar la Ronaldo mã mai gîndesc, nu prea-mi place tipul…
- Da, fã asta pentru mine, adorã România! Dar de ce m-ai pus sã te sun înapoi?
- Mã apela Banayoun, e disperat sã vinã…
- Da?
- Hai, cã mã sunã de la presã, trebuie sã le zic de tine!
- OK. GATA, Nati, acum închidem!
- NU-NU-NU, mai vorbiiiim !!! Te roooog! Întreabã-mã cîte milioane îți dau pe an, chestii din astea financiare.
- Nati, GATA, te rog! Luãm pastiluțele astea verzi, ca dolãreii, apoi pe astea albãstrele, dupã care sînt cine vrei tu sã fiu. OK?? Hai, miliardarule, coboarã de pe lustrã, acum e semnal și aici… :laugh:
Sursa: BlogSport
"Nu mã deranjeazã cã meciul de la Brașov nu va fi televizat. ªi nici cã nu se duc suporterii la Brașov. Foarte bine, cã oricum veneau sã mã înjure. Dar nu vor mai intra nici pe Ghencea cei care au fãcut probleme la meciul cu Vaslui. Au fost filmați toți și nu vor mai intra pe stadion. Sã vedeți voi ce fani cuminți vom avea de-acum încolo, cã nu mai intrã ãia 5-6 lideri care instigau. Oricum, nu vreau sã mã iau de ei, dar dacã ar fi sã mã bat cu suporterii, îi bat mãr. I-aș împacheta în 30 de secunde", a declarat Becali, la sport.ro.
Becali = ![]()
Oricum, nu vreau sã mã iau de ei, dar dacã ar fi sã mã bat cu suporterii, îi bat mãr. I-aș împacheta în 30 de secunde", a declarat Becali, la sport.ro.
Uite unde era Songoku!
Pai daca da ca ciobanu, din fundu gradinii.
Antrenorul nostru, suspendat pentru meciul cu FC Brasov:
"Vãzand jocul de sus, pot sã îmi dau seama mai bine ce se întamplã pe teren" a spus Lãcãtuș la GSP TV.
Mariuse, poate asa vezi si tu ca nu jucam absolut nimic.
Meir la telefon cu Robbie Keane
- Alo?
- Alo, da!
- Scuze, sunã-mã înapoi în 5 minute!
…….
- Alo?
- Alo, da! Nati sînt, ce mai faci, Robbieee??
- Poftim?
- Ce faci?
- Who`s there?
- Nati, Nati, Nati, prietenul tãu, mã știi! Tovarãș bun cu Abramovici și frate cu Avram Grant. Ferguson mã sunã frecvent…
- Oooo, Naatiiii, my frieeend!!
- Da, hai, Robbie, cã n-am timp! Io cu Shon vrem sã cumpãrãm Steaua, dãm pe loc 70-80 de milioane. Vii în Ghencea?
- N -am cum sã refuz, Nati! Pot sã-l iau și pe Cristiano Ronaldo? E visul lui sã lucreze cu tine…
- Pe bune?
- Bine-înțeles!
- OK, atunci așa rãmîne! Contract pe 10-20 de ani tu, iar la Ronaldo mã mai gîndesc, nu prea-mi place tipul…
- Da, fã asta pentru mine, adorã România! Dar de ce m-ai pus sã te sun înapoi?
- Mã apela Banayoun, e disperat sã vinã…
- Da?
- Hai, cã mã sunã de la presã, trebuie sã le zic de tine!
- OK. GATA, Nati, acum închidem!
- NU-NU-NU, mai vorbiiiim !!! Te roooog! Întreabã-mã cîte milioane îți dau pe an, chestii din astea financiare.
- Nati, GATA, te rog! Luãm pastiluțele astea verzi, ca dolãreii, apoi pe astea albãstrele, dupã care sînt cine vrei tu sã fiu. OK?? Hai, miliardarule, coboarã de pe lustrã, acum e semnal și aici… :laugh:
Sursa: BlogSport
Interviul asta imaginar e pe-atat de penibil, pe cat e si autorul sau, care se doreste din cate am observat, un gazetar respectabil. E lipsit de orice fel de culoare.
glumai gluma dar Becali tot nu ne lasa
)
a spus ca daca ar fii sa faca un referendum 99 % din suporteri ar vrea sa ramana la Steaua !
asta chiar e cea mai tare gluma pe care am auzit-o in ultimul timp
Interviul asta imaginar e pe-atat de penibil, pe cat e si autorul sau, care se doreste din cate am observat, un gazetar respectabil. E lipsit de orice fel de culoare.
Da,interviul e chiar penibil.
Moți: "Am vãzut abia pe reluãri cã am pus mâna pe minge! ªi eu aș fi cerut penalty!"
Tamas: "Daca dadeam mai multe goluri, poate castigam!"
Astia sunt fundasii lui Dinamo ![]()
@c.ronaldo17
Ca sunt FUNDasii lui dinamu nu-i bai , mai naspa ca mai joaca si pentru Romania ![]()
Moți: "Am vãzut abia pe reluãri cã am pus mâna pe minge! ªi eu aș fi cerut penalty!"
Cum sa nu simti ca te loveste mingea in mana...
Asta este culmea...
Da mai bine ma abtin...
Mai vroia sa joace si in Italia...
Mah sa mor eu dak va inteleg un pic...singurul lucru pentru care ar putea fi condamnat Becali este acela ca s-a implicat prea mult in deciziile cu privire la jucatori,decizii ce ii reveneau antrenorilor,si s-a pripit sa ia multe decizii.dar toate aceste lucruri le-a facut doar din nerabdarea de a avea cat mai repede rezultate bune...si nu se face asa ...dar in rest nu stiu de ce il tot injurati atata...pt ca nu e un simplu cioban,e un cioban care a facut bani mai mult decat vom face noi in 10 vieti.haideti sa fim seriosi...pt ca tot injurand si scandand contra Becali nu ajutam echipa cu nimk
Bai shoby, esti al 69-le utilizator inregistrat in ultima saptamana care ii ia apararea ciobanasului.
Scuteste-ne!
Daca tu vezi ca ciobanul a facut rau echipei doar prin distrugerea antrenorului, ori esti orb ori...
p.s.
o fi el bogat dar, daca ma apuc si eu de furat, fac de 10 ori averea lui.
doar pentru ca noi suntem oameni cinstiti, nu inseamna ca ii suntem inferiori.
oricum Dinamo e de ***** .sunt vai de mama lor...toata lumea in sus si in jos pe la TV ca Dinamo va lua campionatul si etc,e cea mai mare porcarie pe care am auzit-o.suntem de-abia la jumatatea campionatului si ei se bat cu pumnii in piept ca, campionatul e al lui Dinamo...vedeti si cazul de fata Dinamo 1 - gas metan medias 1.pai asta-i echipa...se lupta sa scape de retrogradare..si a fost cu 3 clase peste Dinamo...si totusi nu compari o echipa care lupta pentru retrogradare cu una care lupta pentru titlu sau chiar mai mult il are in buzunar deja .....cica
sunt de tot rasul dinamovistii astia...si nesimtiti pe deasupra.cum *** sa nu simti cand dai cu mana in minge...
esti Virgil sau Argãsealã ?
1) se bagã la echipã
2) cuvinte vulgare la adresa suporterilor
3) schimbã antrenorii ca pe sosete
4) nu e în stare sã lege 2 cuvinte
5) uite ce au pãtit f multi suporteri din cauza lui
Lista poate continua ..
da ai dreptate...asta e adevarat...dar poate o sa isi revina dak il facem sa inteleaga chestiile astea...dar nu cred ca v-ati dori sa vina altcineva...pt ca o sa fie rau de tot in 2-3 ani falimant va scrie pe clubul nostru mult iubit.si in plus stiu si eu de ce se face vinovat Becali dar voi am vazut in multe comentarii ca faceti referire doar la faptul ca e cioban si agramatsi etc
Esti foarte,foarte suspect omule !
Da ba, Steaua fara Becali nu va mai exista.