FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1234579»
Shoby_cp08.03.2009 10:24

de ce zici ca sunt suspect?

redondo08.03.2009 10:34

@guardian

La 1,3 si 4...e valabil pentru toti patronii.

La 5...fi mai explicit.

maye08.03.2009 12:04
@guardian

La 1,3 si 4...e valabil pentru toti patronii.

La 5...fi mai explicit.

Pai cum sa fi mai explicit?nu se vad vanataile prea bine?

Daniel-Ionut08.03.2009 12:44
Esti foarte,foarte suspect omule !

Nu este deloc suspect...

Doar ca unora nu le convine cand vin altii si au si alte pareri :excl:

axl08.03.2009 12:46

Gluma zilei e degetul meu aratator pe jumatate putrezit.

john_8608.03.2009 12:54

Gluma zilei e ca eu trebuie sa lucrez duminica, 8 martie, de la 15 la 23 :ce_oameni:

Kekea08.03.2009 15:30

Gluma zilei de azi este Steaua..

Bogdan4Steaua08.03.2009 15:47
oricum Dinamo e de ***** .sunt vai de mama lor...toata lumea in sus si in jos pe la TV ca Dinamo va lua campionatul si etc,e cea mai mare porcarie pe care am auzit-o.suntem de-abia la jumatatea campionatului si ei se bat cu pumnii in piept ca, campionatul e al lui Dinamo...vedeti si cazul de fata Dinamo 1 - gas metan medias 1.pai asta-i echipa...se lupta sa scape de retrogradare..si a fost cu 3 clase peste Dinamo...si totusi nu compari o echipa care lupta pentru retrogradare cu una care lupta pentru titlu sau chiar mai mult il are in buzunar deja .....cica :) ) sunt de tot rasul dinamovistii astia...si nesimtiti pe deasupra.cum *** sa nu simti cand dai cu mana in minge...

Dinamo are prima sansa pentru ca este cea mai activa pe "piata mijloacelor specifice". Cert e un lucru: Steaua nu are sanse la titlu.

Batalia se da intre Dinamo, CFR si Urziceni, cu Timisoara suflandu-le in ceafa.

In momentul de fata, nu meritam sa terminam in fata unor echipe precum Craiova sau Vaslui.

Daniel-Ionut08.03.2009 15:50
Steaua nu are sanse la titlu.

Da nici locu' 2 nu il mai vreau...

Poate va lua Urziceni campionatul...

:(

Lari08.03.2009 15:54
In momentul de fata, nu meritam sa terminam in fata unor echipe precum Craiova sau Vaslui.

Cu tot respectul, exagerezi.

Craiova si FC Vaslui au facut antijoc impotriva noastra mai mult de jumatate din timp. Mi se pare aberant sa sustii ca-s mai valoroase decat noi. Si nu sunt singurele. Sa amintesc faptul ca Dinamo si Rapid au abordat o tactica defensiva contra noastra desi jucau acasa?

Mi se pare cam mult sa spui ca nu meritam mai mult de locul 10.

Parca baietii din galerie spuneau ca nu vor critica echipa, in conditiile in care nu incurajeaza echipa in Ghencea si mi se pare o atitudine corecta.

FC Vaslui si Craiova sunt sustinute frenetic din tribune pe teren propriu. Si Vasluiul e ajutata si altfel...

redondo08.03.2009 16:14
Pai cum sa fi mai explicit?nu se vad vanataile prea bine?

De ce e vina lui Becali? La asta ma refer.

Bogdan4Steaua08.03.2009 16:23

Lari, Vaslui si Craiova joaca mai frumos decat noi. Noi incercam sa fentam fotbalul si asta se vede.

Aaa, ca s-au aparat cand au jucat cu noi in Ghencea... asta e o alta mancare de peste. Depinde de strategia pe care ti-o faci inaintea fiecarui meci.

Ma uit la Wobay, Gangioveanu, Costea, jucatori talentati. A intrat ieri fratele lui Costea pe final si mi-a placut. Noi ne "delectam" cu calcaiele lui Lovin, driblingurile lui Nicolita, chiflele lui Dayro.

Sincer spun ca jocul Stelei ma plictiseste, si nu sunt singurul. Nu vad driblinguri, nu vad pase gandite, scheme gandite, nimic.

Jucam cu doi inchizatori, ne e frica sa ne atacam, dar nici nu avem cu cine. Suntem o echipa slaba, fara valoare, plafonata.

Putem sa o recunoastem sau putem sa ne complacem, sa ne batem cu pumnul in piept si sa spunem ca Steaua e Steaua, sperand ca palmaresul si stralucirea Stelei castiga meciuri. Ei bine, se vede ca nu!

Daniel-Ionut08.03.2009 16:27

Dudita de la Gaz Metan este peste toti mijlocasii mostrii laterali in momentul de fata...

Pai ala sa distrat ieri cu toata apararea dinamovistilor... pe cand la noi... :confused:

redondo08.03.2009 16:34
Dudita de la Gaz Metan este peste toti mijlocasii mostrii laterali in momentul de fata...

Pai ala sa distrat ieri cu toata apararea dinamovistilor... pe cand la noi... :confused:

Pai si Szekely era fantastic la Galati...si Surdu la Brasov si la Cluj...si Stancu la Urziceni...si Semedo la Cluj. Aici parca nu stiu sa dea cu picioru'-n minge...da-o-n masa de treaba.

Lari08.03.2009 16:38

@Bogdan4Steaua

Aia joaca fotbal fiindca adversarii nu se inchid in compania lor.

De acord ca practica un joc placut ochiului.

DAR:

FC Vaslui e lasata sa joace dur. Foarte dur. Mai ales acasa la ei. Si, in afara de duritati, dau drumul la minge mult mai repede decat noi de la juma' incolo. Si Vasluiul are la activ multe meciuri urate si foarte urate.

Universitatea Craiova joaca in aceeasi formula de cel putin 2 ani. Si inoata la juma'tea clasamentului, cu destule meciuri penibile.

Asa schiopi cum suntem, asa urat cum jucam, am facut cateva jocuri bune in cupele europene.

Intrebare: ai fi dispus sa stam vreo 3 ani pe la mijlocul clasamentului, asa ca oltenii, pentru a crea o echipa ca lumea? Sau ai fi dispus sa fim ca Vasluiul, care joaca defensiv cu mai toate echipele puternice?

Eu as fi dispus doar daca Becali ar pleca de la Steaua si ar veni unu' care ar recunoaste ca nu poate da bani multi la club. Acum nu mai sunt dispus sa-l tolerez pe Becali.

Dar consider ca a baga pe teren o echipa cu o medie de varsta foarte scazuta, doar pentru ca viitorul poate suna bine, este o solutie de club mic. Noi nu avem nici antrenor capabil, nici conducatori buni. Ca valoare, lotul este de vreo 10 ori mai valoros decat potentialul tehnicianului si conducatorilor.

Mie nu-mi place NICIO echipa din Liga I. Consider ca sunt umflate masiv de presa.

Bogdan4Steaua08.03.2009 16:46

Inteleg perfect ce spui, si ai dreptate, dar problema este ca noi nu vom lua titlul 10 ani de acum incolo mergand pe aceasta formula.

La infrangeri se gasesc scuze penibile. Cuvantul care caracterizeaza perfect actuala conducere este: INCOMPETENTA. E strigator la cer sa apreciezi jucatori precum Lovin! Tiago a fost desfiintat dupa meciul de azi(deacord, nu a jucat stralucit), dar ce a facut Lovin in a doua repriza? Cate mingi a pierdut? Ce a facut Ovidiu Petre un meci intreg? Ce a facut Petre Marin? Dar Nicolita? Dayro? Stancu? Litu?

Astea sunt solutii pentru noi? Litu? Dayro? Lovin? Astea sunt schimbari? Cu astea vrei sa iei tu campionatul? Avem un cuplu de nationala Goian - Ghionea, un mijlocas la inchidere care cocheteaza cu aceeasi reprezentativa a Romaniei, secondat de inca un mijlocas la inchidere, si stam mai prost din punct de vedere statistic decat o echipa precum FC Brasov.

Lari08.03.2009 16:52

Bogdan4Steaua, de acord cu fiecare virgula postata mai sus.

Becali nu cauta scuze, sa ne intelegem. El vorbeste. A descoperit si el, ca si Iliescu, faptul ca daca spui ceva presei, orice, e suficient de bun pentru dobitoci.

Va dati seama ce ar fi facut Protasov cu un astfel de lot? Dar Zenga, in 2004?

Meciul de azi si declaratiile de dupa ar trebui sa fie motive suficiente pentru care jegosii aia din frunte ar trebui aruncati pe garla. Fara sa se mai fi facut vinovati si de altceva.

Lari17.03.2009 21:10

Prunea: "Max Nicu joacã aproape perfect, semãnã cu Ionuț Lupescu" :yeahh:

Miron Cozma: "Becali este un incult" :yes:

danimarcu17.03.2009 21:18
Miron Cozma: "Becali este un incult" :yes:

Asta nu e deloc o gluma... :whistle:

Lari17.03.2009 21:22

Gluma e ca o spune cine-o spune...

MoWeed17.03.2009 21:24

Luceafarul huilei spune bah; idolul minerilor...

Robinson Rufay Zapata17.03.2009 21:57
Moți: "Am vãzut abia pe reluãri cã am pus mâna pe minge! ªi eu aș fi cerut penalty!"

Tamas: "Daca dadeam mai multe goluri, poate castigam!"

Astia sunt fundasii lui Dinamo :)

Dinamooist ce esti , cum sa declari asa ceva prostule , esti paralizat si nu ai simtit mana? Nici Claudiu Raducanu nu declara asemenea tampenii.

Melku17.03.2009 23:59

Preferatul meu e Tamas pentru filosofia lui asupra fotbalului :drunk: parerea mea...

Nixu18.03.2009 08:31

Deci Tamas e ZEU ! N-am mai vazut MIEZ ca el

Robinson Rufay Zapata18.03.2009 09:27

Cum sa fii Adriane diplomat cand vezi ce fel de jucatori agreaza Piturca in dauna unora care chiar merita agreati

«1234579»