FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1474849505179»
mihai02416.08.2010 00:03

ei si caini au dispute interne,ce sa ceri...

Lays16.08.2010 00:27

pai trebuie sa isi respecte numele de caini. si maidanezii se musca intre ei :) la fel si cu tiganii :)

pcsbb16.08.2010 04:55

Cred ca s-au confundat intre ei, au crezut fiecare despre altii ca sunt dinamuisti, clever people. :chair:

razvan2816.08.2010 11:27

Ce face o cioara pentru putin rahat...

Astristul16.08.2010 20:45
Haideti sa radem un pic,daca tot e gluma zilei.In meciul eternelor frustrate,Dinamo Bucuresti vs rapid Bucuresti,incheiat cu 3-2 pentru potaile rosii,galeria care poarta culoarea visinie s-a luat la bataie intern,de mai multe ori.Asa da conectare la meci :boxing::boxing:

P.S. - de ce apare Dinamo cu litera mare daca eu scriu cu litera mica? :angry:

Unde duce plictiseala ... :))

dayra17.08.2010 08:46

Absenta fanilor de la "Sud" si "Nord" a fost pe placul fortelor de ordine. Purtatorul de cuvant al Politiei, Christian Ciocan, s-a declarat impresionat de suporterii veniti aseara in Ghencea: "Eu o asa atmosfera frumoasa n-am mai vazut pe niciun stadion din tara", a spus Ciocan dupa meci. :naughty:

bijoux_bz17.08.2010 09:13

Traiasca aplaudacii !!! Ce ne-am face fara ei...

iNsTiGaToR17.08.2010 09:51
Absenta fanilor de la "Sud" si "Nord" a fost pe placul fortelor de ordine. Purtatorul de cuvant al Politiei, Christian Ciocan, s-a declarat impresionat de suporterii veniti aseara in Ghencea: "Eu o asa atmosfera frumoasa n-am mai vazut pe niciun stadion din tara", a spus Ciocan dupa meci. :naughty:

:)))=)))

razvan2817.08.2010 13:25

:))

Superba atmosfera...bucuria lu' Ciocan si Militaru ca n-au mai venit decat copii de 12-13 ani , samantari de ocazie si cei care si-au luat un nou tricou roz cu sclipici auriu si trebuie sa il vada cat mai multa lume.

Lays18.08.2010 09:59

cioban...pardon ciocan asta parca pleca din politie

ce l'a facut sa se razgandeasca? :dry:

Bombonel9418.08.2010 21:01

http://www.sport.ro/Liga-1/ce-spune-madali...tre-tigani.html

uultima faza cu Danciulescu e simbol iar voicu spune" Danciulescu daa cocalar=))) cocalar sarac"

razvan2818.08.2010 21:36

Danciu ? Daa...cocalar...cocalarii sunt tiganii cei mai saraci

Saracu Ionel :))

Ai naibii tigani dupa ce ca sunt negri mai se si mandresc cu asta...daca nu era un fost mare violonist cred ca il injuram de toata natia lui spurcata

mountytoma19.08.2010 14:53

tot asta o sa se bucure si cand tara asta va ramane doar cu pensionari, dupa ce tot omul inteligent se va fi saturat si va fi plecat in alte tari unde nu exista guvernanti prosti, unde guvernantii fura dar numai 1-3% din contractele statului, unde un cioban ce se poarta ca o maimuta nu e atractia mass-media, unde unde unde...

cred ca nu e bine sa NU ne ducem la meciuri. chiar daca Gigi va castiga din banii dati de noi pe bilete (oricum, nu se imbogateste, ca trebuie sa plateasca el biletele aplaudacilor), vom arata lumii ca Gigi este f..t in gura la greu, ca e urat de moarte. asa unii chiar cred ca maimuta este iubita de stelisti! iar presa, abia asteapta...

David19.08.2010 15:21

"Va spun acum ca el nu mai poate sa ma mai auda. Cineva a lansat un zvon zilele trecute cu transferul lui Nicolita, iar eu am preferat sa nu il neg. Am zis sa il ambitionez un pic, asa ca n-am infirmat transferul", a spus Jiji Becali la GSP TV.

red&blue_boy19.08.2010 18:40

Era prea frumos sa fie adevarat... :dry:

razvan2820.08.2010 09:55

Hai ca acum avem cel mai tare staff...Argaseala , pe partea economica si Gigi , pe partea psihologica :))

David20.08.2010 11:39

Iti ajuta Jiji ca psiholog,in veci nu mai ai curaj sa zici ca ai probleme emotionale!

Astristul20.08.2010 17:44
Fara victorie in acest sezon si cu o aparare plina de probleme, Sportul Studentesc s-a transformat brusc si a avut un plus de organizare in meciul cu CFR Cluj.

Ziaristii de la OLS se pare ca erau in vacanta atunci cand Sportul invingea Bistrita. :)

David20.08.2010 17:48

Si totusi,Sportul,cefere,3-0!DA! :inlove: De abia astept sa vad cu cine vor cadea in Champions League!

Sa moaraaaa capra vecinuuluuuuuuuuui!!!!

CrIsTiaNNN220.08.2010 17:56
Absenta fanilor de la "Sud" si "Nord" a fost pe placul fortelor de ordine. Purtatorul de cuvant al Politiei, Christian Ciocan, s-a declarat impresionat de suporterii veniti aseara in Ghencea: "Eu o asa atmosfera frumoasa n-am mai vazut pe niciun stadion din tara", a spus Ciocan dupa mecI

Buna asta :)) =))

OFFTOPIC : CFR nu face mai mult de 2-3 puncte in UCL anu' asta !

razvan2821.08.2010 17:09

Mama deja il vad pe Muresan daca face CFR 3 puncte spunand ca ei nu au avut norocul Urziceniului , ca ei au cazut cu echipe mai bune , ca ei sunt valorosi...dar defapt acolo nu pot fura si de aia nu castiga

*Alecs*22.08.2010 11:47

gazati.jpg

1. In special camera cu miros intens de branza

2. Ze bare ca au incebut za angajeze la club zuborteri de la uldimele doua pardide

razvan2822.08.2010 12:04

Ce redactori buni avem

Astristul22.08.2010 13:12
1. In special camera cu miros intens de branza

2. Ze bare ca au incebut za angajeze la club zuborteri de la uldimele doua pardide

Zabrautenii au ajuns sa se ocupe de site-ul oficial! :))

Astristul25.08.2010 19:03

Un articol interesant! :)

http://bit.ly/93nZFL

«1474849505179»