Piti: Dumitriu a inceput sa vorbeasca aiurea, sta si el pe-acolo la stadion, crede ca o sa-l puna Gigi antrenor.
josnici.
Piti: Dumitriu a inceput sa vorbeasca aiurea, sta si el pe-acolo la stadion, crede ca o sa-l puna Gigi antrenor.
josnici.
Da, a fost chiar tare faza. Incepusera jurnalistii sa rada. ![]()
Becali: "Ma injura si el, il injur si eu. Dar asa, ca prietenii. Injuraturi usoare" ![]()
Am surprins discutia la TV, nu stiu exact la cine se referea ![]()
Piti
Am surprins discutia la TV, nu stiu exact la cine se referea![]()
La Piturca.
Hai date-n mata...nu prietene , tu date-n mata ![]()
Cam asa....
"Adi Mutu e idolul copiilor"
si va mai mirati de ce toti copii se drogheaza
"un taran afemeiat,un betiv si un drogat,voi ii spuneti briliant"
Ce o fi fost in mintea lui Helmuth, cand la conferinta de presa de la "palat", Gigi vorbea cu presa si zicea ca este unul dintre simbolurile Stelei si faptul ca LC a fost adusa la Bucuresti deoarece "Duhul Sfant i-a zis sa se duca in dreapta" si...."apara Duckadam!!!!" ?
Probabil ce a fost si in mintea lui Dumitrescu sa vina fara salariu
"Stiti cate ne-a dat Steaua? Cinci bucati! Noi nu ne intalneam pe teren, incasam goluri pe banda rulanta, iar Ilie facea oleuri cu galeria Stelei" ![]()
Probabil ce a fost si in mintea lui Dumitrescu sa vina fara salariu
Pai s-a gandit si el ca la cat de bun antrenor e nu ar trebui sa primeasca salariu.Sa fim sinceri , Ilie Dumitrescu a fost un atacant extraordinar , dar la fel ca Hagi , Lacatus , Maradona nu prea le are cu antrenoratu'.
, dar la fel ca Hagi , Lacatus , Maradona nu prea le are cu antrenoratu'.
Nu inteleg de ce Lacatus este mereu bagat in aceasta categorie. A facut treaba la Otelul prin 2002, la fel si la Brasov.
Sa nu uitam ce a facut si la Vaslui, si cele 8 victorii consecutive ale moldovenilor.
Da dar decat la Vaslui..la Steaua sincer nu a facut treaba foarte buna.Dar pt omul si pentru jucatorul de fotbal Marius Lacatus - RESPECT !
Nu inteleg de ce Lacatus este mereu bagat in aceasta categorie. A facut treaba la Otelul prin 2002, la fel si la Brasov.Sa nu uitam ce a facut si la Vaslui, si cele 8 victorii consecutive ale moldovenilor.
Despre Lacatus, mai impresionant este faptul ca a fost la un pas de titlul de campion in sezonul 2007/2008 decat ce a facut la Vaslui! ![]()
Si daca macar una dintre rapid, Dinamo sau Bistrita decidea sa nu stea capra cu CFR, ar fi castigat campionatul, cu tot cu punctele pierdute cu Poli sau in groapa
Corect. Oricum sezonul ala a fost de cosmar, in special la final. Pacat de meciul cu Timisoara! ![]()
Si daca macar una dintre rapid, Dinamo sau Bistrita decidea sa nu stea capra cu CFR, ar fi castigat campionatul, cu tot cu punctele pierdute cu Poli sau in groapa
Corect...Eu cred ca Lacatus nu poate fi catalogat ca un antrenor slab...
Slab poate ca nu dar e de nivel mediu.Nu poti spune despre el ca e un antrenor bun , adica nu il poti compara cu Dan Petrescu , Protasov sau Oli.
]
Nu poti spune despre el ca e un antrenor bun , adica nu il poti compara cu Dan Petrescu , Protasov sau Oli.
Chiar daca cu Protasov practicam un joc frumos, am ratat o calificare in UCL si o Supercupa.
Nu poti spune despre el ca e un antrenor bun , adica nu il poti compara cu Dan Petrescu , Protasov sau Oli.
Da,e adevarat si asta...Dar cu putina sansa,Lacatus putea sa aiba un titlu de campion...
Protasov a avut o echipa fff buna...de-aia vi se pare voua antrenor bun...in rest pe unde a fost nu a rupt gura targului...
Haideti sa radem un pic,daca tot e gluma zilei.In meciul eternelor frustrate,Dinamo Bucuresti vs rapid Bucuresti,incheiat cu 3-2 pentru potaile rosii,galeria care poarta culoarea visinie s-a luat la bataie intern,de mai multe ori.Asa da conectare la meci ![]()
![]()
P.S. - de ce apare Dinamo cu litera mare daca eu scriu cu litera mica? ![]()
Haideti sa radem un pic,daca tot e gluma zilei.In meciul eternelor frustrate,Dinamo Bucuresti vs rapid Bucuresti,incheiat cu 3-2 pentru potaile rosii,galeria care poarta culoarea visinie s-a luat la bataie intern,de mai multe ori.Asa da conectare la meci
P.S. - de ce apare Dinamo cu litera mare daca eu scriu cu litera mica?
Suporterii rapidisti prezenti la meciul cu Dinamo, din etapa a IV-a a Ligii I, s-au batut intre ei in mai multe randuri, inainte de inceperea derbiului ce se dispută pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.