Moti reguleaza foarte bine in aceste momente
Ahahahahaha
Moti reguleaza foarte bine in aceste momente
Ahahahahaha
Razvan Stanca numarul 1 pe tricou, imi pare o faza buna de aceasta rubrica, stiu ca este numar de portar si era liber ca deh, purtatorul de drept(Zapata), nu a mai fost demn de echipa ...
insa la valoarea lui Stanca, cred ca i se potrivea un numar cu o unitate mai putin, doar ca la fotbal nu se poarta ![]()
Am auzit ca l-am putea pierde pe Stanca . Jose Mourinho a zis ca il doreste la Real Madrid , iar Juventus ofera pe Buffon + 5 milioane pentru el...
Nasol ![]()
asta e tare de tot ![]()
Comentatorul moldovean de la Olimpia Balti-Dinamo: " Claudiu Niculescu este privit ca un Ronaldinho in Moldova dar nu a prins lotul. "![]()
Replica aia cu "la Bucuresti poate intra suporterii pe teren. sa ne rugam pentru asta..." e antologica:)))))
si dupa "poate vin si stelistii la meci" =))
Cred ca a plouat si in Moldova...frig frig alea alea inainte de meci si s-au incalzit si ei putin cu niste vodka ![]()
www.sport.ro vs www.gol.hr
Oare cine a copiat de la cine ?
In general sport.ro numai televiziune nu e...adica copiaza stirile de la altii sau cand le fac ei sunt stiri foarte proaste.Totusi nu cred ca au copiat de la unguri vreo stire.
Central European Media Enterprises.
Asta e raspunsul.
Totusi nu cred ca au copiat de la unguri vreo stire.
Nu de la unguri, ci de la croati.
Nu a copiat nimeni pe nimeni, ci toate apartin de aceeasi corporatie.
Tare Dragomir asta,scoate cate una...Ne si putem noi compara cu campionatul Rusiei...
Pai in afara de bani cu care sa atraga jucatori, sa zicem mai buni, cu ce este campionatul rusiei peste noi?
Pai in afara de bani cu care sa atraga jucatori, sa zicem mai buni, cu ce este campionatul rusiei peste noi?
Sa zicem mai buni? Pai pe la echipele de top din Rusia au trecut si inca mai sunt jucatori la care campionatul nostru nici nu viseaza: Meira, Danny, Lazovic, Skrtel, Kezman, Dominguez, Honda, Vagner Love, Krasic, Tosic, Olic, Jo, Daniel Carvalho si am mentionat aici doar jucatori de la cele doua formatii ce au castigat Cupa UEFA, CSKA si Zenit.
@ Daniel :
Pai tocmai,prin banii investiti se aduc jucatori destul de buni si astfel creste nivelul jocurilor.Nu stiu,mie mi se pare mai puternic cu mult campionatul Rusiei decat al nostru...Si ca recunoastere internationala se vede acest lucru.Cand o sa vedem rezumate de la noi din campionat pe Eurosport sau mai stiu eu ce canal...
pai Daniel , poti compara un jucator ce are cota de 10-15 mil euro cu un jucator de 200 mii?
@ Alecs
L-ai uitat tocmai pe Vidic.
Huooo!
@Daniel
Ai vazut vreodata un meci din Rusia?
Te-ai uitat vreodata peste loturile echipelor?
Vezi ca aia au deja 2 echipe direct in grupe.
Stiu destul de bine ce jucatori importanti joaca, vor juca sau au jucat acolo... dar nu ma pasioneaza campionate gen Rusia, Ucraina sau Turcia.
dar nu ma pasioneaza campionate gen Rusia, Ucraina sau Turcia.
Nici pe mine nu ma pasioneaza,dar asta nu inseamna ca nu sunt mai puternice decat ale noastre...Rusia si Turcia...
turcia chiar nu ma mai impresionaza de ceva vreme
Plusez .... http://ring.bg/![]()
Nici nu seamana! ![]()
Ce vi se pare atat de ciudat, este alui Sarbu, la noi sunt sport.ro si www.sport.ro sau Pro TV.ro, si la bulgari ring.bg si pro.bg
, de aceea semana atat de mult. steagro