Nu conteaza ce numar ai pe tricou.Nu joaca nici numarul nici tricoul.Laca sau Hagi puteau sa joace si cu 99 pe spate ca tot "meseriasi" erau.
Nu conteaza ce numar ai pe tricou.Nu joaca nici numarul nici tricoul.Laca sau Hagi puteau sa joace si cu 99 pe spate ca tot "meseriasi" erau.
Cred ca e o prostie faza cu numere de genul 50,80,99 etc...Si daca nu mai au ca inainte titularii numere de la 1 la 11,cred ca daca o echipa are un lot de 20 de jucatori sa aiba numere de la 1 la 20,daca are lot de 25 numerele sa fie de la 1 la 25,etc...
Da asa ma gandesc si eu adica numere normale 25 de jucatori in lot , pana la 25 , 30 de jucatori in lot pana la 30...cand vad da Tymoschuk are 44 ma bufneste rasu...in loc sa isi fi luat si el un 15 , un 25 sau 30 sa zicem si-a luat 44..parca ar fi tranvai ![]()
Ciobi : "Eu caractez un om dupa caracter, in primul rand".
Asta a fost filozofica rau ![]()
Nu are legatura cu Steaua sau fotbalul romanesc, dar e una din declaratiile zilei in presa internationala:
"Fabio Cannavaro: I Did Not Join Al-Ahli For The Money" ![]()
Nu are legatura cu Steaua sau fotbalul romanesc, dar e una din declaratiile zilei in presa internationala:"Fabio Cannavaro: I Did Not Join Al-Ahli For The Money"
Buna,buna asta!
Poate omul chiar vrea sa faca performanta!... ![]()
Nu are legatura cu Steaua sau fotbalul romanesc, dar e una din declaratiile zilei in presa internationala:"Fabio Cannavaro: I Did Not Join Al-Ahli For The Money"
Mda... a spus ca a fost alegerea familiei, si ca vrea sa ajute tinerii de acolo sa creasca pe langa el ![]()
Si eu am 2 milioane de euro salariu dar ii iau doar ca sa nu se puna prafu pe ei ![]()
Uitati aici un Gigist adevarat, cat de penibil si stupid e baiatu' asta, care mai si zice ca e stelist:
http://www.viddler.com/explore/unspemetri/videos/86/
Mie nu mi s-a parut, dar poate tu-l cunosti mai bine.
@ AG: Foarte tare! ![]()
Atunci uite si continuarea, aceea n-a fost decat prima parte:
http://www.viddler.com/explore/unspemetri/videos/83/
http://www.viddler.com/explore/unspemetri/videos/84/
Ce zice baiatu' cand e intrebat de Jiji: "N-am venit aici ca sa vorbesc de domnu' Becali" ![]()
Domnu ? ![]()
Domnu ?![]()
Ciobanu' !!! ![]()
Am rugamintea sa nu va mai legati de capacitatile mai mult sau mai putin intelectuale ale colegilor de forum. Pentru asta, daca tineti neaparat, exista mesajele private.
Oricum nea Jiji tot incult ramane ![]()
Muc cel batran compară jocul campioanei Ucrainei cu cel al echipei lui Del Bosque, si spune că va tine cu La Roja diseara tocmai din acest motiv
"O să tin cu Spania in finala deoarece joacă precum Șahtior. Este exact stilul nostru cel pe care il folosesc spaniolii. Cind domini partidele de asa manieră nu e greu să intelegi cine merită să cîștige. În Europa numai noi si Barcelona jucum asa, tehnic si combinativ", a zis Lucescu.
Sa va mai aud ca tineti cu Spania,acum dupa ce am descoperit de unde s-au inspirat de joaca asa bine! ![]()
Joaca Sahtior ca Barcelona
Lucescu zici ca-i Guardiola.
![]()
E super echipa Shaktior dar nu trece niciodata de grupele UCL ![]()
Am rugamintea sa nu va mai legati de capacitatile mai mult sau mai putin intelectuale ale colegilor de forum. Pentru asta, daca tineti neaparat, exista mesajele private.
Nea Jiji e coleg de forum cu noi???Nu stiam!!! ![]()
Joaca Sahtior ca BarcelonaLucescu zici ca-i Guardiola.
Mai degraba ... joaca Steaua, zici ca-i Barcelona ...
Daca nu credeti, cititi aici! ![]()
Grecii, uluiti de Steaua: "Parca e Barcelona"
"Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona" - spuneau ironic fanii Stelei la adresa echipei lui Mihai Stoichita sezonul trecut. Fara sa fie ironici, de aceasta data grecii sunt cei care compara echipa din Ghencea cu FC Barcelona, dupa ce ros-albastrii au reusit o victorie de rasunet in fata lui Olympiakos.
Fanii lui Olympiakos au ramas impresionati de Steaua si au comparat echipa din Ghencea cu FC Barcelona, dupa prestatia din amicalul castigat dupa golul lui Bogdan Stancu.
"Am urmarit meciul si am avut o prestatie ingrijoratoare. Steaua ne-a surclasat la toate capitolele, parca era Barcelona, iar noi am aratat ca niste zombii", a scris un suporter pe forumul lui Olympiacos.
"Parca erau sedati!", a scris un alt suporter, in timp ce Gerasimos catalogheaza prestatia lui Olympiacos drept "brutala".
Nici presa din Grecia nu a ramas impasibila dupa evolutia lui Olympiakos din meciul amical cu Steaua, laudand organizarea excelenta a echipei lui Victor Piturca.
"Dupa ce Steaua a deschis scorul, Linen (n.n. antrenorul lui Olympiakos) le-a cerut jucatorilor sai sa mareasca ritmul pe benzi. Zairi si Miralas au incercat in van sa respecte indicatiile antrenorului german, deoarece Olympiakos nu a avut nici o ocazie de gol. Jucatorii au continuat in aceeasi maniera si in startul partii secunde. Mediocritatea din prima repriza s-a mutat in a doua, iar Olympiakos a parut lipsita de idei in atac si vulnerabila la fiecare actiune a Stelei", a scris Sport Day.
Sursa: OnlineSport
Mai degraba ... joaca Steaua, zici ca-i Barcelona ...Daca nu credeti, cititi aici!
Sursa: OnlineSport
Cred ca au declarat asta dupa cateva sticlute de uzo ![]()
Cred ca au declarat asta dupa cateva sticlute de uzo![]()
Sau cateva shot-uri de Metaxa. E foarte populara la ei in Grecia; si foarte buna, de altfel ![]()