Si io as vrea sa se mute Steaua pe Metalo Globus sau undeva in Pantelimon ![]()
Si io as vrea sa se mute Steaua pe Metalo Globus sau undeva in Pantelimon ![]()
Bine ca nu vrei sa joace in spatele blocului sau in sufragerie ![]()
Steaua = Ghencea
Ghencea = Steaua
Bine ca nu vrei sa joace in spatele blocului sau in sufragerie![]()
Oare e posibil? ![]()
Radoi ii raspunde lui Dinu: "Cind stai acasă si privesti, si mai bei si un sprit e usor să critici"
![]()
Bogdan Stancu fumat la vizita medicala: Nicolita ar trebui sa fie capitanul nostru.
A venit fumat la vizita medicala ?![]()
Foarte tare poate transferam acum un atacant jamaican sa faca cuplu cu el in atac si frati de joint ![]()
Dacian Varga, la Steaua pentru 2.000.000 euro.
Apropo, fundasul central Gardos va juca cu numarul 8 si in campionat? E, intr-un fel, bataie de joc sa dai numarul ala la fundasi.
Apropo, fundasul central Gardos va juca cu numarul 8 si in campionat? E, intr-un fel, bataie de joc sa dai numarul ala la fundasi.
Si de ce ar fi o bataie de joc? ![]()
Gallas nu joaca cu 10 la Arsenal?
Noi suntem Steaua. Nu ne comparam noi cu Arsenal.
Gallas nu joaca cu 10 la Arsenal?
Da,dar nu mi se pare un exemplu de urmat...
8 se da coordonatorului de joc, si foarte rar atacantilor. E o bataie de joc!
Mori ciobane!!!
Auzi ma la el... sa isi imprime numele pe tricouri. MORI JIGODIE!
Da,dar nu mi se pare un exemplu de urmat...
Idem. E aberant sa vezi numere de mijlocasi/atacanti la fundasi si invers.
Si de ce ar fi o bataie de joc?Gallas nu joaca cu 10 la Arsenal?
Wenger a spus ca decat sa dea "povara" numarului 10 unui mijlocas, mai bine il da lui Gallas ![]()
8 se da coordonatorului de joc, si foarte rar atacantilor. E o bataie de joc!Mori ciobane!!!
Auzi ma la el... sa isi imprime numele pe tricouri. MORI JIGODIE!
Ce mi-a placut la Brazilia la acest campionat a fost faptul ca au folosit tricouri numerotate de la 1 la 11,ca pe vremuri...
Daca isi pune numele scarbos pe tricouri o sa-mi fie si mai greu sa ma uit la meciurile Stelei.
O sa cenzureze CNA ![]()
Ce mi-a placut la Brazilia la acest campionat a fost faptul ca au folosit tricouri numerotate de la 1 la 11,ca pe vremuri...
Daca isi pune numele scarbos pe tricouri o sa-mi fie si mai greu sa ma uit la meciurile Stelei.
ai dreptate, s-a dus naiba frumusetea fotbalului cand echipa avea tricouri de la 1 la 11, acum toti isi aleg mintea de te doare capul, ti se face sila cand vezi numere gen 43n 86, 74 etc. Ce frumos era cand portarul avea nr 1, atacantii 9 si 11, coordonatorul 10, fundasii 2-6, iar la mijloc 7 si 8.
Acum parca astia nu mai sunt la fotbal isi aleg numerele de jici ca joaca la loto nu la o echipa de fotbal.
Beckham-32
Ronaldinho-80
Tare!!
Si cand te gandesti ce numere erau sau mai sunt la echipele din turcia.
Remember Besiktas, cand juca si tiganul p-acolo.
la mondiale sau eropene numerele sunt de la 1 la 22
ai dreptate, s-a dus naiba frumusetea fotbalului cand echipa avea tricouri de la 1 la 11, acum toti isi aleg mintea de te doare capul, ti se face sila cand vezi numere gen 43n 86, 74 etc. Ce frumos era cand portarul avea nr 1, atacantii 9 si 11, coordonatorul 10, fundasii 2-6, iar la mijloc 7 si 8.
Acum parca astia nu mai sunt la fotbal isi aleg numerele de jici ca joaca la loto nu la o echipa de fotbal.
Pe mine chiar nu ma deranjeaza.
1 la 23
Lacatus avea 7 si nu era mijlocas ![]()
Lacatus avea 7 si nu era mijlocas![]()
Si ce-i cu asta ?