Benone Lazar , finantator Inter Curtea de Arges: "Ionuț Badea are ca obiectiv pentru sezonul viitor calificarea in Europa League"
Benone Lazar , finantator Inter Curtea de Arges: "Ionuț Badea are ca obiectiv pentru sezonul viitor calificarea in Europa League"
Gigi Becali:"Fanii imi strica afacerea!"...Becali vrea sa-i dea in judecata pe suporteri si sa le ceara daune... ![]()
Mi se pare prea reusita gluma asta ca sa nu o pun aici.
Adevarat!
.
Uitati-va la comentarii !
=)))))
Asta e cel mai adevarat:
sa traiti domnu Gigi Becali sunteti cel mai tare tineyio tot asa luam campionatu anu ast asunt stelist inrait mor la meciurile Stelei sa ne ajute bunul Dumnezeu sa luam campionatu forza steau va apreciez foarte mult pentru ceea ce faceti,nul mai tineti domne pe bicfalvi la echipa ca nu merita de steau joc eu mai bine ca el si sunt un adevarat talent dar nu am avut sponsor joc fotbal foarte bine larevedere
Critic fata de numirea lui Andrei Gheorghe si a lui Dan Bittman la departamentul de comunicare al Finantelor, senatorul PSD Adrian Tutuianu a propus, saptamana aceasta, o serie de comunicatori pentru ministerele ramase:
pentru Economie a fost propus Puya, cu melodia E foame de bani
pentru Ministerul Sanatatii - Adrian Minune, cu melodia Au, inima mea
pentru Ministerul de Interne - formatia Verdikt, cu Vine Politia
pentru Transporturi - Parazitii, cu Drumuri fictive; acum multa vreme, Parazitii vizau chiar un post mai important ("Dac-as fi pentru o zi presedinte")
Traian Ilea ar putea deveni consilier personal al lui Emil Boc, cu piesa Pusca si cureaua lata.
Tara arde si baba se piaptana.
Uitati-va la comentarii !
Profiluri de sclavi pe acolo la comentarii..
"Un singur jucator vrea Piturca dar nu vi-l pot spune. E de la Craiova. Fundasul central, ala... Gaman. Dar nu mi-l dă mie Mititelu".
Aberatii marca Jiji:
"Într-o finală de Liga Campionilor tot o să ajung eu, o să vedeti." ![]()
"Nu se poate acum, dar va veni momentul in cîțiva ani." ![]()
![]()
"Un singur jucator vrea Piturca dar nu vi-l pot spune. E de la Craiova. Fundasul central, ala... Gaman. Dar nu mi-l dă mie Mititelu".
fecali "Eu vreau o Stea care să câștige campionatul la 12, 15 puncte diferență"
PS: Si eu vreau sa castig la loto
.
O sa luam campionatul in 2015 inca din 2012 ![]()
Aberatii marca Jiji:"Într-o finală de Liga Campionilor tot o să ajung eu, o să vedeti."
"Nu se poate acum, dar va veni momentul in cîțiva ani."
Adica niciodata...
Eu deja vad Steaua in finala Ligii campionilor...de ce nu credeti chiar se poate ?
Aberatii marca Jiji:"Într-o finală de Liga Campionilor tot o să ajung eu, o să vedeti."
"Nu se poate acum, dar va veni momentul in cîțiva ani."
El sigur nu. Poate Steaua, dar fara el in conducere! ![]()
Si nu peste cativa ani, ci peste cativa zeci de ani.
saracii de ei...
http://www.cfr1907.ro/ro/multimedia/video/...loves-CFR-Cluj/
Wow,pana si chinezoaica aia mica si stirba stie cine este chefere.
Tare de tot!
Un adevarat brand mondial ce sa mai... ![]()
Avem toti camerele tapetate cu postere avandu-l pe Panin in prim-plan. ![]()
saracii de ei...http://www.cfr1907.ro/ro/multimedia/video/...loves-CFR-Cluj/
Am vazut faza atunci cand le-a dat PSP-ul inelele de campioni. Ceva mai penibil de atat n-am mai vazut de multa vreme. Daca as fi fan CFR Cluj, mi-ar crapa obrazul de rusine cu penibilitatea aia de clip ... Everybody loves CFR. ![]()
Asa ma duc si eu in Jamaica, le dau alora un joint si le zic sa zica in fata camerei "I love Astra"! ![]()
saracii de ei...http://www.cfr1907.ro/ro/multimedia/video/...loves-CFR-Cluj/
Penibil...Asa oricine poate sa isi faca un clip de imagine...
Am vazut faza atunci cand le-a dat PSP-ul inelele de campioni. Ceva mai penibil de atat n-am mai vazut de multa vreme. Daca as fi fan CFR Cluj, mi-ar crapa obrazul de rusine cu penibilitatea aia de clip ... Everybody loves CFR.
Asa ma duc si eu in Jamaica, le dau alora un joint si le zic sa zica in fata camerei "I love Astra"!
In Jamaica cam au destule jointuri...te duci in Botswana si le dai one **** ![]()
Ai loav iu liberty salonta!
In Jamaica cam au destule jointuri...te duci in Botswana si le dai one ****![]()
Moneda nationala, normal! ![]()
da ![]()