FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1363738394079»
razvan2801.05.2010 12:08

Da ironic neironic tot nu trebuie pus un asa meci dimineata.Inteleg la ora 1-2 ar merge dar la 10-11 niciodata

Joga Bonito01.05.2010 16:58
Steaua-Dinamo, la matineu?

Pentru a preintampina incidentele de la meciurile de fotbal disputate in Capitala, Consiliul General al Primariei Capitalei vrea sa impuna ca partidele echipelor bucurestene sa se dispute dimineata."Daca cluburile nu vor fi de acord, atunci Primaria va interzice disputarea meciurilor pe raza municipiului Bucuresti", a spus Doru Giugulea, consilier general.Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, a declarat:"Daca meciurile vor fi programate dimineata, atunci sa se dispute la Circ".

sursa:libertatea.ro

=)))

si-n Olanda absolut toate meciurile importante se disputa la ora pranzului. nu vad care ar fi problema.

fredysteaua01.05.2010 18:45

gluma zilei e Fc Steaua Bucuresti PIPERA

Le reseau pansant01.05.2010 18:54
"Dinamo '90 este mai buna decat Steaua '86. Echipa construita de mine la Dinamo era tanara! Daca am mai fi stat impreuna faceam o performanta mare!", a mai declarat IL muce.

frustratu asta ce natia lui mai comenteaza ma, nu ii ajunge cate laturi a varsat spre Steaua, asta cred ca nu poate sa doarma noaptea din cauza noastra.

si-n Olanda absolut toate meciurile importante se disputa la ora pranzului. nu vad care ar fi problema.

tot in olanda homosexualii se casatoresc legal e vreo problema? V-as bana pe toti astia care preluati orice doar ca vine de la occidentali, in speta de la englezi.

Si daca in olanda e la 12 meciu de ce trebuie si noi sa ne aliniem ca aia, la noi prin traditie s-a incetatenit ca meciurile sa fie seara, la 7,8 iar mecirile cele mai importante duminica seara. Nu vad de ce trebuie sa punem noi etapa la pranz doar ca in nu stiu ce tara e la fel, da-i in pastele ma-sii cu etapa si programul lor.

Daniel-Ionut01.05.2010 18:59
gluma zilei e Fc Steaua Bucuresti PIPERA

Asta e gluma ultimilor 3-4 ani, nu gluma zilei...

razvan2801.05.2010 19:00

Mucescu de cand il stiu comenteaza de Steaua..il fute pe el grija de Steaua , sa nu uite ca a antrenat o echipa care castiga jumatate din meciuri pe blat si nu pe teren.Eu in locul lui n-as mai comenta..

blindica02.05.2010 16:50
Oprescu asta e idiot rau...cum sa pui Dinamo - Steaua la matineu ? :unsure:

frustratu asta ce natia lui mai comenteaza ma, nu ii ajunge cate laturi a varsat spre Steaua, asta cred ca nu poate sa doarma noaptea din cauza noastra.

tot in olanda homosexualii se casatoresc legal e vreo problema? V-as bana pe toti astia care preluati orice doar ca vine de la occidentali, in speta de la englezi.

Si daca in olanda e la 12 meciu de ce trebuie si noi sa ne aliniem ca aia, la noi prin traditie s-a incetatenit ca meciurile sa fie seara, la 7,8 iar mecirile cele mai importante duminica seara. Nu vad de ce trebuie sa punem noi etapa la pranz doar ca in nu stiu ce tara e la fel, da-i in pastele ma-sii cu etapa si programul lor.

Le Reseau,ideea este ca la noi nu se joaca seara,duminica,fiindca asa ar fi o traditie,ci pentru ca asa dicteaza televiziunile,desi avem o sumedenie de posturi specializate pe domeniul sportiv.La noi este impamantenita ideea cum ca daca meciul va fi seara,duminica,tot omul de rand il va vedea,in timp ce englezii sunt SIGURI ca meciul va fi urmarit cu audienta si de la ora 13 00,stadionul va fi si acesta,plin.La noi din foame si principii vechi de marketing se joaca asa cum se joaca.Asta inseamna ca sunt cu un pas mare inaintea noastra.Daca am prelua de la englezi ar fi in regula,dar Romania preia de la S.U.A.

Le reseau pansant02.05.2010 17:44
Le Reseau,ideea este ca la noi nu se joaca seara,duminica,fiindca asa ar fi o traditie,ci pentru ca asa dicteaza televiziunile,desi avem o sumedenie de posturi specializate pe domeniul sportiv.La noi este impamantenita ideea cum ca daca meciul va fi seara,duminica,tot omul de rand il va vedea,in timp ce englezii sunt SIGURI ca meciul va fi urmarit cu audienta si de la ora 13 00,stadionul va fi si acesta,plin.La noi din foame si principii vechi de marketing se joaca asa cum se joaca.Asta inseamna ca sunt cu un pas mare inaintea noastra.Daca am prelua de la englezi ar fi in regula,dar Romania preia de la S.U.A.

Nu e chiar asa, la noi traditia jocurilor spre seara este chiar din timpul regimului comunist cand erau programate aproximativ toate pe la 4,5 dupa amiaza. Bine atunci erau alese orele respective din cauza ca stadioanele nu aveau nocturna.

Dar cand dupa revolutie nu a fost dictatura televiziunilor, principalele meciuri, adica acelea televizate s-au disputat tot spre seara, adica pe la un 7-9 seara. Pana la urma daca stai sa te gandesti asta cu meciurile la pranz ar fi in interesul televiziunilor pt ca

-seara oricum televiziunile fac audienta indiferent daca e sau nu meci, ori punand meciul la pranz, telviziunile fac "doua" audiente in aceiasi zi ceea ce ar fi in folosul lor, pt ca cei care se uita la pranz la TV sunt f putini in cursul zilei.

Pe de alta parta, eu cred ca ar fi o problema cu meciurile puse la 12 pt ca seara multi ies la o terasa sa vada meciul, se duc pe la prieteni, sau ajung acasa "de la nasu', de la un gratar in timp ce la 12 cine naiba e in oras? Si asta hai sa zicem ca ar fi cum ar mai fi dar ce te faci cand e etapa intermediara, adica in cursul saptamnii? atunci 80% sunt la servici/scoala/facultate etc

Si daca te uiti inclusiv in competitiile europene, UEFA, cl meciurile se joaca seara, nu la 12.

razvan2802.05.2010 18:54

Eu propun sa se joace la 7 dimineata ca sa nu mai dea jucatorii banii pe taxi club - acasa si apoi acasa - stadion sa dea doar club - stadion :D

Joga Bonito02.05.2010 18:55

@reseau, nu vad ce legatura au ideile preconcepute cu postarea mea. ma refeream la ora aia ca o sugestie impotriva combaterii violentei, ca doar la aia se referea Oprescu si asta a fost si motivul olandezilor pentru modificarea orelor. ar fi interesanta o asemenea data de disputare, poate jandarmii vor fi mai lucizi si mai putin paranoici.

blindica03.05.2010 20:46

Poza din Curriculum Vitae-ul lui Mihai Stoichita.

antrenorinligaprofesion.gif

Uploaded with ImageShack.us

razvan2804.05.2010 12:26

Of course...multa experienta...in kuweit , armenia si djibouti :))

RobYnho04.05.2010 13:02
Of course...multa experienta...in kuweit , armenia si djibouti :))

Poate il vedem si prin Maroc .. daca nu a fost pana acum. :D

Daniel-Ionut04.05.2010 14:19

G.B.: "Sunt un gainar" :yes:

MihaitzaM1404.05.2010 14:42

oriunde dar sa nu il mai vedem la Steaua...:)

red&blue_boy04.05.2010 18:44
G.B.: "Sunt un gainar" :yes:

Printre multe altele! :D

razvan2804.05.2010 21:31

Chiar ca...:))

bobbyREDblue05.05.2010 09:12

Gluma zilei, Golanski la Timisoara?

Avea si Steaua cativa fotbalisti in echipa si ii da si pe aia, mai mult, liberi de contract. Mai bine s-ar intoarce Karamienii, si sa ramana Golanski....

Mie Golanski mi se pare bun, mai ales ca ati vazut ca poate juca si la inchidere, plus actiunile lui pe plan ofensiv.

razvan2806.05.2010 20:31

Golanski e unul din cei mai buni fundasi din Liga 1...daca ajunge la Timisoara va fi inca o realizare a conducerii noastre minunate..

red&blue_boy06.05.2010 20:49

Sper ca daca tot pleaca de la noi Golanski,sa plece barem afara...

Lari07.05.2010 17:48

"Cand eu mancam fructe de mare, Gigi credea că sunt pere cazute in mare. Cand eu arbitram meciuri de top in Liga Campionilor, Gigi Becali nu stia nici din câți jucatori e formată o echipă de fotbal, asa că si dacă se mai naste de 20.000 de ori nu va realiza ce am realizat eu in fotbal" - Porumboiu.

razvan2807.05.2010 18:07

Intr-un fel are dreptate Porumboiu , el chiar a investit mult la Vaslui dar pana sa plece Meme de la Steaua , chiar si cu Becali Steaua a avut performante mult mai mari decat ale Vasluiului...nu datorita lui Becali oricum ci datorita lui Oli si mai ales Protasov.

danimarcu14.05.2010 18:58

Agentul FIFA Victor Becali ii dă o nouă replică lui Mircea Lucescu pe tema declaratiilor pe care tehnicianul roman le-a facut la adresa

"Cind Mourinho o să ajungă la virsta lui Lucescu, o să aibă nevoie de două zile ca să-i vizitezi sala de trofee. Nu e bine să intri in gura lui Jose. Totusi, nu cred că ii va raspunde lui Lucescu, e prea ocupat in perioada asta", a spus Victor Becali la "Baietii de la 7", pe Telesport.

Le reseau pansant14.05.2010 19:10
Agentul FIFA Victor Becali ii dă o nouă replică lui Mircea Lucescu pe tema declaratiilor pe care tehnicianul roman le-a facut la adresa

"Cind Mourinho o să ajungă la virsta lui Lucescu, o să aibă nevoie de două zile ca să-i vizitezi sala de trofee. Nu e bine să intri in gura lui Jose. Totusi, nu cred că ii va raspunde lui Lucescu, e prea ocupat in perioada asta", a spus Victor Becali la "Baietii de la 7", pe Telesport.

asta e clasica, nea Mircea cate trofee are? si oricum nu se compara campionatul din turcia si ucraina cu cele din vest.

PS: asta cred ca e prima data in istoria planetei Terra in care sunt de acord cu fratii Becali.

danimarcu16.05.2010 21:02
Rezultat final Steaua - Craiova 2-0. Steaua isi respecta blazonul.

Mi se pare prea reusita gluma asta ca sa nu o pun aici.

:bananadance:

«1363738394079»