Conform Registrului Comertului, actionarii Stelei sunt:
Constantin Geambazi 56 %
Vasile Geambazi 37 %
Tomaida Badescu 4 %
Marius Ianuli 3%
Conform Registrului Comertului, actionarii Stelei sunt:
Constantin Geambazi 56 %
Vasile Geambazi 37 %
Tomaida Badescu 4 %
Marius Ianuli 3%
Conform Registrului Comertului, actionarii Stelei sunt:Constantin Geambazi 56 %
Vasile Geambazi 37 %
Tomaida Badescu 4 %
Marius Ianuli 3%
Deci s-a terminat cu Steaua Becaliota... Long live Steaua Geambaziana! Hai ca ne apropiem de Steaua Sevilliana, macar lingvistic! ![]()
Da cine este acest Geambazi? ca spre rusinea mea nu am auzit de el
doar de Ianuli am mai auzit.
Deci de acum inainte: Pleaca din Ghencea, Geambazi pleaca din Ghenceaaa... pleaca din Ghenceaaaaa! sau Costi Geambazi pleaca Din Ghencea, Steaua nu este a taaa... tralalalalala ![]()
Da cine este acest Geambazi? ca spre rusinea mea nu am auzit de eldoar de Ianuli am mai auzit.
Deci de acum inainte: Pleaca din Ghencea, Geambazi pleaca din Ghenceaaa... pleaca din Ghenceaaaaa! sau Costi Geambazi pleaca Din Ghencea, Steaua nu este a taaa... tralalalalala
Pare patronul perfect: nu intra in vestiar, nu tipa, nu se bate cu suporterii, nu jigneste pe nimeni... pacat ca il lasa pe suporterul ala Becali sa se manifeste de parca el ar conduce clubul... ![]()
Care e diferenta ca o are prin hartii sau nu tot el isi mana oile pe acolo.![]()
"Eu respect legea lui Dumnezeu si legea mafiotilor in acelasi timp!".......oare cine putea face o astfel de declaratie?
Cappo di tutti cappi.
Becali a uitat punctul de vedere economic, primind un sol la "palat".
Sursa: OnlineSportProaspat scos de la pupitrul stirilor Antena 1, jurnalistul Lucian Madruta prezinta o noua emisiune pe acelasi post de televiziune. Sambata seara, subiectul a fost casa lui Becali din Aviatorilor, la care Mandruta s-a uitat ca vitelul la poarta noua, de parca vedea pentru prima oara Valea Regilor din Egipt. Totul pare bine acum intre Becali si Antena 1 dupa ce, in 2008, patronul Stelei aruncase cu injurii la adresa postului si patronului. Unul din momentele interesante a fost cand Mandruta s-a uitat la ceasul lui Becali sau la icoanele de pe pereti, punand intrebari care nu se pun, de genul "cat a costat?".In rest, Madruta parea in acelasi timp foarte extaziat, mirat si contemplativ la vederea opulentei de prost gust.Vizita prin casa a fost urmata de o discutie insipida de ambele parti, despre care nu merita amintit nimic. Decat, poate, dialogul de mai jos, pentru a rade.Becali a spus la un moment dat "uite cum m-am ridicat, aur - icoane, aur - icoane", facand gesturi spre pereti, la care Mandruta a replicat: "nici nu pot sa ma ridic!".Patronul Stelei a incheiat abrupt cu "hai gata ca iti ajunge", la care Mandruta a spus cuminte si bine-crescut "multumesc".De amintit discutia telefonica dintre Becali si un jurnalist de la Antena 1, din 2008. Becali i-a bagat "din punct de vedere economic" peste tot si pe patronul Antenei 1 si pe angajatii trustului. Acum angajatii sunt trimisi soli la "palat". Inregistrarea audio mai jos:
"În vară investim 7-8 milioane de EURO! Reconstruiesc Steaua, iar pe temelie scriu 'Nicoliță'!"
Nici sa rad nu mai imi vine la aceleasi aberatii marca Becali...De cat ani tot asta a zis?
Da ma de aia 8 milioane ia 10 jucatorii vai de mama lor in loc sa ia 2-3 calumea ![]()
"În vară investim 7-8 milioane de EURO! Reconstruiesc Steaua, iar pe temelie scriu 'Nicoliță'!"
Si marmota ...
Gluma zilei e, ca dupa ce au fost umiliti, o parte din stelisti au mers la nunta doctorului Paligora ![]()
Macar nu s-au dus la sapunaru sau Constantin sa manance mancare traditionala tiganeasca si sa se joace pe playstation
"Eu respect legea lui Dumnezeu si legea mafiotilor in acelasi timp!".......oare cine putea face o astfel de declaratie?
prostul universului, cine altcineva?
Gluma zilei e, ca dupa ce au fost umiliti, o parte din stelisti au mers la nunta doctorului Paligora![]()
Sincer nu puteau sa refuze invitatia dar plm macar sa joace ceva.In tot meciul cu cRapid cred ca le-a stat gandul doar la nunta aia...oricum inafara de Kapetanos , Szekely , Ovidiu Petre , Zapata , Tatarusanu si Stancu niciunul din jucatori nu merita sa ramana din vara.Sa se aduca jucatori noi si pusti de la juniori..Golanski am auzit ca o sa plece asa ca va fi o buna oportunitate pentru Mustata...oricum la Steaua promovarea talentelor de la juniori chiar e "Gluma Zilei"
Il vom lua sigur...l-am auzit io spunand ca e visul lui sa joace la Steaua 2003 ![]()
Banel Nicolita e aproape de despartirea de Steaua,din vara,cica.Mi-e greu sa cred,dar sper.
Ii multumesc pentru golurile cu Betis si cu Rapid ,din Giulesti. Si ma bucur ca se duce sa centreze prin spatele portii,sa paseze la adversari si sa alerge degeaba spre autogol si la alta echipa.
Hai nu fii rau ![]()
Gluma zilei ar fi ca veneam azi de la liceu si era pe Mosilor o baba care avea punga cu Dinamo Echipa tuturor
))
Domnilor, propun aceasta stire pentru titlul "Gluma anului" :
Banel Nicolita este aproape de un transfer pe 4 milioane de euro la AS Roma. Presa din Italia scrie ca mijlocasul ros-albastrilor se afla in atentia trupei lui Claudio Ranieri, insa concurenta este pe masura.
Anuntul transferului lui Banel Nicolita pe o suma de aproximativ 4 milioane de euro a fost detaliat de presa din Italia, care sustine ca mijlocasul nascut la Faurei este aproape de AS Roma.
"Banel Nicolita ar putea juca in Serie A la AS Roma", afirma impresarul Giovani Becali in urma cu ceva timp.
Italienii au insa concurenta. Hoffenheim, Spartak Moscova si CSKA Moscova sunt si ele pe urmele internationalului roman, conform informatiilor din presa italiana.
Sursa glumei extrem de proaste de mai sus : onlinesport
:yeahh:
Am vrut sa mai scriu ceva, dar nu ma pot opri din ras.
Hai ma,e prea tare sa fie adevarat!!!Atatea echipe?Cred ca se va inscrie in cursa si Barcelona,acum ca au ratat finala ligii,au nevoie de un Banelinho!!!
Cornel Dinu raspunde dur la atacul lui Becali de zilele trecute, cand seful Stelei a spus ca "Mister" e un cersetor.
"Gigi Becali este o cacareaza, o gluma de om. Asta este situatia, trebuie sa il suportam. Nu sunt vorbe spuse la suparare, sunt realiste. El nu are voie sa vorbeasca despre mine. Daca el crede ca eu cersesc, cersesc pentru ca valorile nu sunt respectate.
Intr-o tara in care 30% sunt muritori de foame, in care suntem in pragul disperarii, nu ai voie sa apari in palate stropite cu aur. Becali nu a facut absolut nimic in fotbal, decat zgomot total. E un paranoic! A fost un om care a profitat de Steaua, este o rusine! Vedeti cum se comporta suporterii fata de un om care a supt de la Steaua. Gigi Becali miroase a cacareaza de oi!
El e o malformatie, un nascut aiurea, o drama, eu ii respect familia, parintii lui sunt oameni sfinti. Numele Becali nu trebuie asociat cu el, Gigisor e un rebut genetic al acestei familii", a spus Cornel Dinu ![]()
Hai ma,e prea tare sa fie adevarat!!!Atatea echipe?Cred ca se va inscrie in cursa si Barcelona,acum ca au ratat finala ligii,au nevoie de un Banelinho!!!
Ba esti nebun?! Imi place mult de Pedro si de Iniesta,vreau sa mai joace si ei! Banel nu se accidenteaza si joaca 90 de min,deci nici macar sa intre pe parcurs nu o sa ii mai vad:(. Plus ca daca e in forma,el da randament pe dreapta,tre' sa-l mute Pep pe Messi,poate chiar il scoate din echipa...NU NU NU! ![]()
Banel=un mare maldar de maro
)
Cred ca au astia nevoie de jucatori pt echipa a doua ![]()