Toata familia Becali s-a facut mai de rahat decat este pt ca Giovani s-a trezit la gsp sa inceapa sa ii zica lu ala de la Contraatac si mai zicea si ca exclusivitate si premiera ![]()
Toata familia Becali s-a facut mai de rahat decat este pt ca Giovani s-a trezit la gsp sa inceapa sa ii zica lu ala de la Contraatac si mai zicea si ca exclusivitate si premiera ![]()
Paranghelie mare azi intr-un bar din Craiova.Se zvoneste ca printre invitati se vor afla jucatori ai lui dinamu,Mircea Lucescu,Ilie Balaci,Gigi Becali ,Borcea si altii asemeni lor.Motivul parangheliei este simplu de ghicit: este ziua lui @redondo... ![]()
GB: Tall are oboseala in sange, asa i-a iesit la analize ![]()
Sa vezi cand o face ciobanul analizele ce-o sa iasa!
nici nu vreau sa ma gandesc ![]()
O sa iasa sange alb-rosu...
-----------------
Sunt roman la bine si la greu
Sunt stelist sa-mi ajute Dumnezeu
Steaua e viata, Steaua e drog,
Stadionul Ghencea e altarul unde oamenii se rog
Strig din rasputeri : HAI Steaua si-n viitor
Sa luam din nou, Cupa Campionilor !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O sa iasa rahat, nu sange!
Nici atat nu cred ca o sa iasa...
Liderul de sindicat de la Avicola SA, Paul Patras, a declarat ca a depus luni, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare in care cere verificarea unitatii patronate de Gigi Becali, reclamand ca jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.
"Din luna octombrie 2009, salariile nu se mai dau pe state de plata, ci prin dispozitii de plata. Este cel mai josnic mod de a acorda salariile si nu este legal. Circa 50% din cei aproape 250 de angajati nu au primit salariile in ultimele sase luni. Angajatii sunt pusi in situatia de a se milogi pentru drepturile lor. Este o bataie de joc totala. Cerem ITM sa verifice modul cum s-au acordat salariile in perioada octombrie 2009 - martie 2010", a declarat pentru NewsIn, liderul de sindicat Paul Patras.
Valeriu Argaseala:"Jocul Stelei nu merge, dar nu e nimeni vinovat".
Simpatic Argaseala asta...
Dumitru Dragomir:"Steaua ar fi trebuit sa fie sub locul 10, dar se vede mana lui Stoichita". ![]()
Stoichita face minuni cu mana ![]()
Stoichita face minuni cu mana![]()
daca tu stii mai bine..
Sa vezi ce iese daca-si pune si capul la contributie
Ce sa iasa? Ceva cu blow si job legat. Doar isi face job-ul, nu? Si il blow pe mitica cu rezultatele, nu? deci face blowjob.
Ce sa iasa? Ceva cu blow si job legat. Doar isi face job-ul, nu? Si il blow pe mitica cu rezultatele, nu? deci face blowjob.
Ce gluma buna!Deci Fan FC Steaua stie ce inseamna blowjob!!!Deci a facut si el. ![]()
E OFICIAL !
Creditorul Becali George a anuntat prin intermediul Sport.ro si Pro TV ca a vandut pachetul sau de actiuni catre Malcolm Jokey,un britanic instarit ce cauta sa intre de ceva timp in lumea fotbalului.Nu putem decat sa aplaudam acest fapt,si sa speram ca Steaua Bucuresti FC va capata ceva din spiritul fotbalului din Insula.
In sfarsit,trebuie sa fim constienti ca este doar 1 aprilie !
Eu cred ca Sport.ro este in esenta Gluma zilei ![]()
Mihai Stoichiță si staff-ul sau incearcă prin toate mijloacele să deslusească jocul slab al roș-albastrilor din ultima perioada În urmă cu două zile, echipa de antrenori a Stelei a comandat o serie de analize pentru Kapetanos si compania.
Rezultatele acestor analize vor fi apoi introduse intr-un progam special de pe laptopurile celor din staff. În combinatie cu repere de performanță sportiva parametrii extrasi din program vor indica motivul principal pentru care jucatorii nu dau randamentul asteptat in timpul meciurilor.
Pentru a revitaliza echipa, Stoichiță a comandat luni două antrenamente in care a lucrat preponderent pe factorii fizici. La toate exercitiile accentul s-a pus pe viteza
"Trebuie să fim mai vii, mai sprinteni. La Tirgu-Jiu am jucat slab din cauza faptului că ritmul nostru de joc a fost foarte scazut", a spus Stoichiță.
Nu e de la antrenor, nu e din cauza patronului!Jucatorii sunt bolnavi de joc prost!
Nu cred ca lipsa de vaoare poate iesi la vreo analiza de sange sau de orice fel.
cea mai buna duma de 1 aprilie au dato RATB'ul ![]()
AG,numai ca n-a fost duma.