FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1313233343579»
clausblaus07.03.2010 23:27

DOAMNE AJUTA!!!!!!!

LanDSharK08.03.2010 11:03
Nu a fost umilinta , sa nu uitam ca Mascherano valoreaza cat toata echipa lui Liverpool..

Toata echipa Urziceniului, stadionul si ceva din averea lui Bucsaru.

blindica08.03.2010 12:46

Cercetatorii britanici au efectuat un studiu asupra unui esantion de 50.000 de persoane din Romania,in mediul rural. Din cercetarile britanicilor reiese ca 49.000 de persoane tin cu Dinamo si Becali le-a construit case tuturor,dupa ce acestia le-au aruncat in aer fiindca Dinamo nu ajunge in Liga Campionilor,si nu din cauza alunecarilor de teren,asa cum s-a anuntat la Stiri.

cristy.steaua2108.03.2010 13:40

Jucatorii Alexandru Tudose :)) si Ciprian Tatarusanu au fost convocati in lotul echipei nationale "B".

AG08.03.2010 21:52

MM Stoica : "Gigi tu esti un cioban oparit. Nu am eu ce sa discut cu tine pentru ca nu am mers cu oile impreuna. Tu te-ai indragostit de toate oile pe care le-ai pascut"

ahahahhaahaaa=)))

Arian09.03.2010 16:41
MM Stoica : "Gigi tu esti un cioban oparit. Nu am eu ce sa discut cu tine pentru ca nu am mers cu oile impreuna. Tu te-ai indragostit de toate oile pe care le-ai pascut"

ahahahhaahaaa=)))

Pai nu e o gluma, ci purul adevar. :yes:

razvan2809.03.2010 19:35

Bine i-a zis :))

Arian11.03.2010 19:01

Valeriu Argaseala:"Am inchis Peluza Sud din motive organizatorice! E zapada multa".

dayra11.03.2010 19:02
Valeriu Argaseala:"Am inchis Peluza Sud din motive organizatorice! E zapada multa".

Sa-si inchida si el gura ca e plina de ****.

The Game11.03.2010 19:34

A ajuns si cacatul asta de Argaseala sa faca ironii...Futu-l in gura de japita ordinara...

red&blue_boy12.03.2010 06:25

De s-ar inchide si loja lor din cauza zapezii si nu numai...Cata nesimtire...

razvan2812.03.2010 14:19

Asta ar trebui batut putin...sau sa o luam pe fisa tot stadionu..

Bogdan4Steaua12.03.2010 21:09

"Nu sunt sclavul lui Gigi Becali, ci sunt angajatul lui si sunt mandru de asta..."

Pippi Stoichita

danimarcu12.03.2010 21:19
"Nu sunt sclavul lui Gigi Becali, ci sunt angajatul lui si sunt mandru de asta..."

Pippi Stoichita

Abia astept sa vad cat de mandru o sa fie cand o sa plece de la Steaua in suturile maimutoiului!...

Gluma zilei este echipa de azi a Stelei!

clausblaus13.03.2010 09:35

Pippi Stoichita

De ce naiba o fi asa mandru nu reusesc sa inteleg?

Mare om,mare caracter...ce sa zic!!!

"I-am spart,i-am ciuruit!"

Becali dupa Steaua-Otelul.

Lumeeeeee,de ce nu doare PROSTIA?

"pai eu pot sa spun ca a fost 11 metri,da pot sa spun si la Banel,ala n-a fost ofsaid si 11 metri se mai poate rata,dar Banel nu rata acolo"

(Becali.....cine altul?_

danimarcu13.03.2010 19:06

Ce va zice Gigi dupa meciul de la Cluj:

Daca bate Clujul:" E in avantajul Stelei,pt ca eu de dinamu ma temeam mai tare!"

Daca bate dinamu:"E mai bine asa,ca altfel trecea Clujul in fata Stelei!E in avantajul Stelei,dinamu o sa fie cu nasul pe sus la derby!"

Daca e egal:"Asta-i rezultatul cel mai bun pt Steaua!"

Vlad Bogdan13.03.2010 20:14

Gluma zilei este EMA de la dinamuia.

RobYnho13.03.2010 20:44

Da, e o gluma buna. A cam facut praf meciul. :D

MoWeed13.03.2010 21:09

Gluma zilei este meciul U Craiova - FC Brasov. Un blat de-ala penibil, exact specialitatea lui Vama

blindica14.03.2010 08:59

Nemultumit c-a fost rezerva in egalul madrilenilor impotriva lui Lyon,Raul,simbolul blanco, a declarat pentru Marca faptul că ia in calcul acceptarea ofertei lui Gigi Becali de a fii antrenorul personal al lui Surdu.Vom reveni cu amanunte.

_yang14.03.2010 10:53

Din pacate afacerea a cazut, pentru ca creditorul ros-albastrilor si-ar fi dorit ca Raul sa lucreze si cu Nicolita, insa acesta a refuzat considerand cazul jucatorului de etnie roma irecuperabil...

Daniel-Ionut15.03.2010 16:31

Ceasul electronizat Ovidiu Petre la Inter Milano :D

pcsbb15.03.2010 19:00

Ciobanul a zis in gura mare ca s-a impacat cu Hagi.De fapt ei s-au intalnit la restaurantul lui TurcuPorcu si din curtoazie acesta i-a raspuns la salutul facut cu mana intinsa.Imbecilii astia de jurnalisti deja au facut sondaje:Ce se va intampla acum cu relatia dintre Becali si suporteri,dupa ce acesta s-a impacat cu suporterii?

N-o sa se intample nimic indiferent cu cine s-ar impaca sau pe cine ar mai cumpara,tot o sa-i umplem gura cu ceva.Daca Hagi simte ce simtim si noi probabil nu exista nici o posibilitate de impacare.

David15.03.2010 19:09
Din pacate afacerea a cazut, pentru ca creditorul ros-albastrilor si-ar fi dorit ca Raul sa lucreze si cu Nicolita, insa acesta a refuzat considerand cazul jucatorului de etnie roma irecuperabil...

Zvon marsav!Raul tocmai ia lectii de la Banel,insa datorita valroilor aproape egale ale acestor jucatorii,Raul nu a vrut sa afle presa ca ia antrenamente de la cineva doar putin mai bun decat el.Dupa doar doua ore Raul stie sa dribleze spectrele reptiliene din dimensiunea Inua ce domina stadioanele romanesti si Bernabeul.Banel povesteste cu lacrimi de emotie faza carierei sale intamplate chiar la Madrid,moment in care a reusit o infrangere totala a bunului simt fotbalistic prin infrangerea de mare clasa a experimentatului portar Cernea,foarte atent la meci,ocupat totusi cu meditatia la modul ghemuit de la marginea careului mic.A fost momentul in care Banel a trecut intr-o alta dimensiune,de atunci socand lumea fotbalului prin driblingurile sale auto-distructive care fac ca mingea sa-l depaseasca pe posesor,fapt unic in fotbal,centrarile prin spatele portilor care doboara campurile telekinetice ale flacarii violet si castigand respectul ciobanilor "calificati" in fotbal.

Raul este mandru intr-un mod discret de colabararea cu Jardel si recunoasta ce Real urmeaza planurile strategice pe care le poate imagina mintea maratonistului.Zice ca apogeul jocului banelesc a avut loc la meciul Real Madrid-Olympuiqe Lyon.

mircea_1015.03.2010 19:31
Ciobanul a zis in gura mare ca s-a impacat cu Hagi.De fapt ei s-au intalnit la restaurantul lui TurcuPorcu si din curtoazie acesta i-a raspuns la salutul facut cu mana intinsa.Imbecilii astia de jurnalisti deja au facut sondaje:Ce se va intampla acum cu relatia dintre Becali si suporteri,dupa ce acesta s-a impacat cu suporterii?

N-o sa se intample nimic indiferent cu cine s-ar impaca sau pe cine ar mai cumpara,tot o sa-i umplem gura cu ceva.Daca Hagi simte ce simtim si noi probabil nu exista nici o posibilitate de impacare.

Hagi a zis ca nu e vorba de o impacare...ca mai este mult pana a se ajunge la asa ceva :D inca odata jijel s-a facut de kko :bananadance:

«1313233343579»