Cauta, cauta ![]()
Cauta, cauta ![]()
Hop si pizdilii alea.
Le dau o plua.La figurat,sau la propriu ![]()
Le dau o plua.La figurat,sau la propriu![]()
Egoist esti, ma.
fetilii nu a venit terry ![]()
o revansa cu adevarat penibila... era veche de mult faza cu "Liverpool(a)", insa ceea cu "Urinea" mie unul mi se pare mortala, de altfel asa am cam inceput sa le zic si eu, voit sau nu ... ![]()
Mortale sunt cancerul si sida,ebola,hanta...nu că au stricat voit sau din prostie,numele unei echipe care nu ti-e rivală ''de moarte'',niste asa-zisi jurnalisti de mana a doua. Dacă tie asta ti se pare mortal,sa fii sigur ca daca treci in insula vei fii privit ca un tigan bolnav si violator.
o revansa cu adevarat penibila... era veche de mult faza cu "Liverpool(a)", insa ceea cu "Urinea" mie unul mi se pare mortala, de altfel asa am cam inceput sa le zic si eu, voit sau nu ...![]()
Mai faina mi se pare cea cu Liver-****. Aia cu Urinea e asa "nascuta" din prostia si ignoranta alora din insula, in timp ce aia pentru Liverpool, e de fapt un joc de cuvinte. ![]()
Lucescu: "Sahtior si Barcelona sunt cei mai buni din Europa" ![]()
Mortale sunt cancerul si sida,ebola,hanta...nu că au stricat voit sau din prostie,numele unei echipe care nu ti-e rivală ''de moarte'',niste asa-zisi jurnalisti de mana a doua. Dacă tie asta ti se pare mortal,sa fii sigur ca daca treci in insula vei fii privit ca un tigan bolnav si violator.
eu sincer nu-i agreez deloc pe urzicati, mi-a parut bine anu trecut ca au luat ei titlul in detrimentul javrelor, insa dupa ce ne-au furat cu arbitrul in meciul din Ghencea, nu-i am la suflet deloc, si faza mai sus amintita, e cam pe aceasi scara cu crapid sau dinamu#$ ... si nu vad unde e problema, atat timp cat exista si vor exista injurii la adresa noastra ca suporteri ai Stelei si pocirea numelui echipei noastre( stii la ce ma refer) ...
e drept, despre rivalitate cu urzicatii, nu poate fi vorba insa mie personal mi se pare amuzanta faza respectiva si aia e ...
cat despre felul in care suntem noi vazuti ca romani in UK, este cu totul alta discutie, renumele prost a fost creat de personaje de genul celor amintite de tine mai sus, care au fost acolo si au facut ce au facut ... oricum chestiile astea legate de xenofobie si nationalism se pot intalni in orice tara de pe glob si noi de exemplu ii privim cu o oarecare superioritate pe cei din tarile mai slab dezvoltate ca Romania ... eu unul nu am nici o treaba cu UK si nici nu cred ca o sa ajung pe acolo prea curand asa ca era sa-ti zic o vorba "populara" despre ce cred ei despre romani ![]()
si ca o chestie asa, presa noastra este slaba, ca sa nu folosesc alt termen si nu au stiut ca de fapt, nemtii au "inventat" acel termen primii, asta s-a intamplat, evident dupa meciul de la Sttutgart, dupa faza aceea cu Lehman ... englezii doar au preluat "termenul"
Glume de la palatul din pipera (Spitalul de Psihiatrie Balaceanca):
Gluma 1: Tudose, titular cu CFR! Becali: "Traore nu o sa miste langa el!"
Gluma 2: Becali: "Steaua o batea pe Liverpool!"
Si o caricatura:

Cred ca ciobanul a inceput sa traga pe nas:
"Voi face o echipa competitiva cu care sa ma bat cu echipe ca Liverpool, Arsenal, Sevilla, chiar Inter Milano, AC Milan, Roma. Nu de talia Barcelonei sau a lui Real Madrid, ca alea te distrug. Au jucatori prea mari, sunt prea mari valori. Sincer, nu mi-e dor de o semifinala in Liga Europa, mi-e dor de o semifinala de Liga Campionilor. Aia este pofta pe care o poftesc. Si o s-o vedeti!
Cred ca ciobanul a inceput sa traga pe nas:
"Voi face o echipa competitiva cu care sa ma bat cu echipe ca Liverpool, Arsenal, Sevilla, chiar Inter Milano, AC Milan, Roma. Nu de talia Barcelonei sau a lui Real Madrid, ca alea te distrug. Au jucatori prea mari, sunt prea mari valori. Sincer, nu mi-e dor de o semifinala in Liga Europa, mi-e dor de o semifinala de Liga Campionilor. Aia este pofta pe care o poftesc. Si o s-o vedeti!
ciobanul a inceput sa traga pe ... partea din spate! de cand a fost la mititica! pofta lui cea mare e banul. pofta noastra cea mai mare, sa dea ortul popii!
Daca ma gandesc ca pofta mea e sa moara Gigi cred ca o sa ma fac de 90 kg ![]()
Fabbiani: Gigi, sunt la fel de gras precum Semedo"
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj: "Dacă il regretă cineva pe Fabbiani la Cluj? Da, patronii discotecilor! Îl luam inapoi la CFR doar dacă inființăm o sectie nouă in club, cea de sumo".
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj: "Dacă il regretă cineva pe Fabbiani la Cluj? Da, patronii discotecilor! Îl luam inapoi la CFR doar dacă inființăm o sectie nouă in club, cea de sumo".
paszkany vorbeste de sumo...o sa participe si el si muresan la antrenamente, poate se baga si balena de la Timisoara:))
Mama da chiar...nu avem echipe de fotbal bune in Romania , nu avem de basket , nu avem tenismeni buni , dar in schimb ne putem baga la sumo.Pai ii avem pe jabba muresan paszkany care sparg toata Japonia...gata cucerim lumea ![]()
"Probabil că o să intre Tall cu Unirea, fiindcă Tudose e de «divizia C»! Senegalezul imi place, am dat mina cu el si mi s-a parut puternic" - Gigi Becali.
A dat mana-n p.ula cu el?
Puternic baiatu,deh e negru.
Ce-i mai place lui Gigi shaorma!!! ![]()
"Probabil că o să intre Tall cu Unirea, fiindcă Tudose e de «divizia C»! Senegalezul imi place, am dat mina cu el si mi s-a parut puternic" - Gigi Becali.
Asta cred ca e mai mult de plans ... penal rau de tot omu'.
Nu ma asteptam sa nu gasesc asta aici...
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost diagnosticat cu priapism. Dragomir a facut tratamente in toata lumea, deoarece nu mai poate dormi noaptea din cauza erectiilor.
onlinesport
"Nordu' s-a batutu cu Sudu' pentru binele echipei si ca sa nu mai fiu injurat. Poate inchid Sudu', sau poate le mai dau o ultima sansa" - Becali la GSpTV.
NASA: "Cutremurul din Chile a modificat axa Pamantului"
Deci, batutii aia in cap de la NASA habar nu au de viata lor. Nu cutremurul a schimbat axa Pamantului. Faptul ca nu mai e ne-a Jiji injurat e responabilul.