Io as fi dispus sa nu il mai injur la meciuri pe Gigi decat la pauza si la inceputul meciului iar in timpul meciului sa incurajez echipa dar nu cred ca multi vor fi de acord cu mine
Io as fi dispus sa nu il mai injur la meciuri pe Gigi decat la pauza si la inceputul meciului iar in timpul meciului sa incurajez echipa dar nu cred ca multi vor fi de acord cu mine
Cu mentalitatea asta nu vom scapa in veci de jeg.
Gluma zilei e ce au patit cei de la PN si cum au cazut in ridicol.
De la gibon la Peluza Nord toti sunt glume.
Gluma zilei : apararea Stelei in meciul cu Ceahlaul ...
Clar gluma zilei este PN.
Gluma zilei: Jelev la Steaua...defapt cum a ajuns asta la Steaua ![]()
Simplu. Avem un staff respectabil si foarte priceputi.
Cornel Dinu: Steaua de azi e o gluma
Cata dreptate are ![]()
Si unde-i gluma?
Si unde-i gluma?
Ca inca traieste nea vinu' ![]()
Intrebare: De ce purta Gigi ochelari la Steaua - Ceahlaul? Raspuns: A vrut sa vada meciul 3D, dar l-a vazut 3-1!
Baciu ,rezervă la Real Madrid ! Muncitorul fundaș a fost achizitionat de gruparea ''blanco'' gratis,Baciu aflandu-se in ultimele 6 luni de contract cu Steaua Bucuresti,romanii nemaidorind să-i prelungească intelegerea.Real Madrid doreste să se impună pe piata transferurilor din Europa de Est,pentru a face senzatie in Occident.Se pare că Baciu il va inlocui pe fundasul Pepe,ori de cate ori acesta este suspendat sau accidentat,și nu poate lustrui un scaun Rocar.
Becali trebuie sa plece deoarece a bagat prea multi bani in echipa si a scos prea putini. Trebuie sa plece cu tot cu echipa, sa o ia si sa o duca in provincie unde suporterii au memorie nu numai orgoliu.
![]()
Baciu ,rezervă la Real Madrid ! Muncitorul fundaș a fost achizitionat de gruparea ''blanco'' gratis,Baciu aflandu-se in ultimele 6 luni de contract cu Steaua Bucuresti,romanii nemaidorind să-i prelungească intelegerea.Real Madrid doreste să se impună pe piata transferurilor din Europa de Est,pentru a face senzatie in Occident.Se pare că Baciu il va inlocui pe fundasul Pepe,ori de cate ori acesta este suspendat sau accidentat,și nu poate lustrui un scaun Rocar.
Prea tarziu am auzit ca l-a luat Juventus sa faca cuplu cu Chiellini...va fi titular incontestabil la Juventus ![]()
"Traore e in primi 3 atacanti in lume.Ar trebui vandut cu 14 milioane de euro"
Mitica.
@_@
"Traore e in primi 3 atacanti in lume.Ar trebui vandut cu 14 milioane de euro"
Mitica.
@_@
domne daca as avea eu acum 4 milioane l'as cumpara pe asta daca are varsta asta il las sa joace un an la Cluj si imi iau 20 mil pe el daca are varsta asta e printre primi 3 jucatori din lume:))
Deci noi vrem sa plece ciobanul.Tu vrei?
O mica introducere ,ca sa plece ciobanul trebuie sa piarda echipa cat mai multe meciuri iar tu cand incurajezi echipa inseamna ca vrei sa castige deci vrei sa ramana ciobanul la echipa.Cam asa sta treaba cu incurajatul echipei deci numai inteleg unde e protestul? poate imi raspunde cineva...(competent)
ps:cred ca am fost cam offtopic deci scuze...
"Regret faptul ca intr-un moment de suparare, am rostit vorbe grele la adresa cui nu era cazul, adică la adresa presedintelui FRF, dl. Mircea Sandu. Îmi pare rau pentru acele afirmatii facute sub imperiul dezamagirii provocate de nedreptățile frecvente care de multi ani de zile viciază rezultatele Rapidului.
Ar fi trebuit să apreciez cu dreptate si cu obiectivitate rolul pe care si l-a asumat Mircea Sandu in fotbalul romanesc. Ar fi trebuit să tin cont de asemenea si de prestigiul international de care se bucură ca presedinte al federatiei noastre. Ar fi trebuit, poate, să mă gandesc cum ar fi procedat oricine altcineva dacă s-ar fi aflat pe scaunul fierbinte de sef al acestui for fotbalistic.
Chiar dacă unii sau altii au luat (și probabil vor mai lua) multe decizii injuste la adresa Rapidului, n-aveam dreptul să reprosez aceste abuzuri tocmai celui care se straduieste să le elimine din viata sportivă romaneasca
Nu uit ca in tinerete, ca suporter al Sportului Studentesc, am fost un fan fervent al fotbalistului Mircea Sandu. Îmi doresc să-i raman in continuare alaturi si in calitatea lui de presedinte al FRF, mai ales in aceste momente"
Gheorghe Copos
Ce gluma buna Mircea Gratarel Sandu lupta impotriva abuzurilor din fotbalul romanesc,unde era cand ciobanul a facut cel mai mare abuz din fotbalul romanesc,preluand Steaua cu forta;de-aia este fotbalul romanesc unde este pentru ca oameni ca Nasul au ajuns sa fie numiti eroi sau luptatori.
>![]()
Haha ![]()
Liverpool a fost asteptata la Bucuresti cu:

Uite-le,uite-le,vagaboandele... ![]()
Penibila "revansa".
Sunt in cautare de... Gerrard si Reina ![]()