FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1272829303179»
RedScorpyON08.02.2010 11:47
Referitor la scandalul de la meciul de baschet Steaua-d.inamo de sambata seara, jandarmeria Romana a emis un comunicat in care se precizeaza ca suporterii Stelei au fost cei care au atacat primii:cu bulgari de zapada!

I-am vazut si eu pe golani! Asa va trebuie ma,sa va bata!Ce inseamna asta! Am vazut eu cu ochii mei cum un bulgare de zapada i-a strapuns casca unui jandarm,ranindu-l grav!Are nevoie de operatii pe creier(?) plus 2 ani de spitalizare! Plus ca am vazut cum un alt bulgare ucigas aruncat de golani s-a oprit exact vesta anti-bulgari a altui jandarm! Norocul lui ca o purta,altfel discutam de 2 victime! :ce_oameni::death:

razvan2808.02.2010 17:13

Atac letal cu bulgari de zapada :))

MoWeed10.02.2010 22:02
"Toti oamenii care mi-au facut rau, au avut numai belele, numai necazuri. Nu că i-am blestemat, dar asa s-a intamplat. Asa sunt nascut eu: cu stea in frunte. Toti vor avea belele mari. Nu ii blestem eu, că nu vreau să traiesc cu povara asta in suflet"

Creditorul

razvan2811.02.2010 17:03

Eu cred ca e nascut cu o PiULA in frunte

_yang11.02.2010 23:18
"Toti oamenii care mi-au facut rau, au avut numai belele, numai necazuri. Nu că i-am blestemat, dar asa s-a intamplat. Asa sunt nascut eu: cu stea in frunte. Toti vor avea belele mari. Nu ii blestem eu, că nu vreau să traiesc cu povara asta in suflet"

Chiar daca nu va(ne) place, fostul cioban are din nou dreptate... La cat de prost este nici el nu-si da seama. Uneori cred ca si el realizeaza ce prostii debiteaza, dar ii place doar sa se auda in direct la televizor ca o pustoaica de 12-13 ani ce se viseaza Lady Gaga.

De ce are dreptate? Pai nu noi suntem cei care suferim? Nu noi ne speriem familie care ne aud injurand din senin, chiar daca ei stiu ca ne uitam la un meci amical? Nu noua ne e "frica" sa mai citim "presa" sportiva pentru ca stim ce vom gasi pe prima pagina intotdeauna, daca nu ca stire principala, macar undeva in coltul paginii cu trimitere in interiorul ziarului? Nu noi facem nopti albe pe forumuri dupa infrangeri in fata rivalilor, dar mai grav dupa egaluri cu ucrainienii, sau ce natii mai traiesc dincolo de Nistru?

Nu voi ati platit abonamente si v-ati trezit interzisi intr-o democratie "pura"...? Nu voua va sunt batute prietenele de votantii PNG...?

In fine...; cred ca-s cam "obosit"... Si mult prea nervos dupa jocul exceptional prestat de viitoare semifinalista de Liga Campionilor. Si n-am rezistat decat la prima repriza...

David12.02.2010 14:17

Democratie pura?De cand e democratia ceva bun?

razvan2812.02.2010 14:29

Preferai comunismul sa nu ai voie sa asculti ce muzica vrei , sa nu ai voie sa faci decat ce zice tovarasul si sa stai 2 ore la coada pt paine care si aia se dadea cu portia ?

RobYnho12.02.2010 14:52

Oricum, nu traim in democratie.

_yang12.02.2010 15:01
Democratie pura?De cand e democratia ceva bun?

De cand pur si bun sunt sinonime?

Am pus si ghilimelele. Ca nu erau destule...

Astristul12.02.2010 17:50

Oracolul Mitica isi etaleaza 'cunostintele' despre fotbalul englez.

Mitica Dragomir a refuzat sa comenteze transferurile echipelor din Liga I, insa s-a bagat singur intr-o discutie pe care nu o stapaneste: fotbalul englez.

Seful Ligii a afirmat, la gsptv, ca a ramas impresionat de forma lui Liverpool din ultima vreme, dar nu stia ca echipa lui Benitez a jucat macar impotriva lui Arsenal. Cand a aflat rezultatul, Dragomir a incercat sa se "scoata", dar a gafat din nou, spunand ca Liverpool a recuperat opt locuri in clasament.

"Ce ma intrebati pe mine despre echipele romanesti? Nu ma bagati in speculatii! Mie mi-a placut foarte mult Liverpool in ultima vreme. A pierdut cu Arsenal? Cum sa piarda cu Arsenal? Cand a pierdut, aseara? Aaa, miercuri... Bai, fratilor, a recuperat opt locuri, lasati-ma in pace, vedeti-va de treaba!", a spus Dragomir.

Intrebat ce parere are despre dubla mansa pe care "cormoranii" o vor disputa impotriva Unirii Urziceni, Dragomir a mentionat ca nu este interesat de acest subiect.

"De ce sa ma intereseze pe mine Urziceni si sa vorbesc despre ei? Sa vorbeasca ei, ca tot au spus ca eu nu ii reprezint!", a mai spus Dragomir.

Sursa: OnlineSport

Vorba aia ... prostul daca nu e si fudul, nu e prost destul. In cazul puscariasului regula se aplica tot timpul!

Astristul12.02.2010 18:41

Tanase costa 5 milioane de euro!

Conducerea Stelei i-a fixat lui Cristi Tanase un pret de 5 milioane de euro, dupa ce s-a aflat de interesul rusilor de la Dinamo Moscova pentru perla ros-albastrilor.

"Daca ar da 5 milioane de euro, ar fi ceva, as castiga 1 milion de euro. Dar asa, pentru 3 milioane, de ce sa il dau? Eu am dat 1.8 milioane de euro pentru jumatate din el, ce sa fac cu 3 milioane de euro?", a spus Gigi Becali la gsptv.

Reprezentantii rusilor de la Dinamo Moscova au fost prezenti la meciul amical cu BATE Borisov pentru a-l urmari pe Cristi Tanase.

Ei au anuntat ca sunt dispusi sa ofere peste 3 milioane de euro pentru jucatorul adus in vara de la Pitesti in schimbul a 1.8 milioane de euro, suma platita pentru jumatate din drepturile federative.

In perioada de pregatire din aceasta iarna, Cristi Tanase a avut evolutii mai bune decat in turul campionatului, reusind sa inscrie doua goluri.

Sursa: OnlineSport

razvan2813.02.2010 21:03

Cand a inceput si el sa joace bine il dam...oricum nu cred ca vor da rusii 5 milioane pe el.

Dragos_G15.02.2010 13:38
fostul cioban

Fostul???? Asta are oi in curtea palatului.

Astristul15.02.2010 16:35

Nea castravete (Stoichkov) si limba engleza! :))

RobYnho15.02.2010 16:39

Daca le avea cu engleza cum le avea si cu mingea .. :))

lazio@senzatie15.02.2010 19:22
john_8615.02.2010 19:34

i buy Barcelona, da-te dracu'! :))

David15.02.2010 19:52
Preferai comunismul sa nu ai voie sa asculti ce muzica vrei , sa nu ai voie sa faci decat ce zice tovarasul si sa stai 2 ore la coada pt paine care si aia se dadea cu portia ?

Cine a zis ceva de comunism.Democratia nu reprezinta libertatea mea.Reprezinta libertatea majoritatii.Eu nu sunt de acord sa traiesc in turma.

razvan2815.02.2010 20:28

Eu unu prefer democratia decat comunismul.

Astristul16.02.2010 16:03
După Steaua, Craiova are cei mai frumosi suporteri!

Presedintele LPF! :D

David16.02.2010 16:27
Eu unu prefer democratia decat comunismul.

Dar cine a zis ca prefer comunismul??!!? :rolleyes:

danimarcu16.02.2010 17:06
Dar cine a zis ca prefer comunismul??!!? :rolleyes:

Eu!Uite:

Prefera comunismul. :D

:punk:

cristy.steaua2118.02.2010 19:45
pcsbb19.02.2010 12:11

"Lippi" cere sprijinul suporterilor prin intermediul GSP » Scrisoarea lui Stoichiță catre fani

Antrenorul roș-albastrilor si-a pus gindurile pe hirtie si a trimis epistola la Gazetă: "Publicati-o in ziar, vă rog, e important ca suporterii să stie ce simt si ce-mi doresc"

"Dragi suporteri,

Vă scriu cu doar citeva zeci de ore inaintea startului returului. Un retur in care toti stelistii visam la titlul cu numarul 24. Trebuie să realizam că avem o sansă mare să fim din nou campioni in Romania. Doar impreună vom fi mai multi, iar dacă vom fi mai multi, vom fi mult mai puternici si, probabil, imposibil de invins.

Îmi doresc ca atit la meciurile din Ghencea, cit si la cele din deplasare, să ne fiti alaturi, să ne incurajati si să ne sustineti cum numai voi stiti. Desi se spune despre voi că sinteti al 12-lea jucator, eu cred ca de fapt, aveti primul tricou de titular in echipa Stelei.

Mi-aduc aminte de atmosfera incendiară de la meciurile cu PSG, Fenerbahce, Bastia, ca să dau doar citeva exemple din urmă cu 11-12 ani, cind echipa era impinsă de la spate de un public formidabil. Asa imi doresc si acum, iar dacă va fi asa, atunci in seara zilei de 22 mai, cind e programată ultima etapa sunt convins că ne vom putea bucura impreuna

Avem o viață prea scurtă ca să stam certati. Avem o sansă prea mare să luam titlul ca să fim dezbinati. Avem un vis comun prea frumos, să jucam la toamnă in Champions League, pentru a nu ne da acum mina.

Vă astept pe toti alaturi de noi, iar prima intilnire v-o dau chiar la meciul cu Ceahlaul, de simbată seara.

Nu termin fară să mai adaug ceva. La finalul campionatului, mă voi simti implinit cu adevarat ca antrenor al Stelei daca pe lingă cucerirea titlului, voi vedea din nou stadionul Ghencea plin.

Cu simpatie,

Mihai Stoichiță"

David19.02.2010 12:21

Si eu vrea stadionul plin!Vreau atmosfera aia superba in care toata lumea ii da mumu lui jij.Din pacate Stoihita a gresit destinatarul.Jiji nu lasa suporterii pe stadion.

«1272829303179»