"Lippi" cere sprijinul suporterilor prin intermediul GSP » Scrisoarea lui Stoichiță catre fani
Antrenorul roș-albastrilor si-a pus gindurile pe hirtie si a trimis epistola la Gazetă: "Publicati-o in ziar, vă rog, e important ca suporterii să stie ce simt si ce-mi doresc"
"Dragi suporteri,
Vă scriu cu doar citeva zeci de ore inaintea startului returului. Un retur in care toti stelistii visam la titlul cu numarul 24. Trebuie să realizam că avem o sansă mare să fim din nou campioni in Romania. Doar impreună vom fi mai multi, iar dacă vom fi mai multi, vom fi mult mai puternici si, probabil, imposibil de invins.
Îmi doresc ca atit la meciurile din Ghencea, cit si la cele din deplasare, să ne fiti alaturi, să ne incurajati si să ne sustineti cum numai voi stiti. Desi se spune despre voi că sinteti al 12-lea jucator, eu cred ca de fapt, aveti primul tricou de titular in echipa Stelei.
Mi-aduc aminte de atmosfera incendiară de la meciurile cu PSG, Fenerbahce, Bastia, ca să dau doar citeva exemple din urmă cu 11-12 ani, cind echipa era impinsă de la spate de un public formidabil. Asa imi doresc si acum, iar dacă va fi asa, atunci in seara zilei de 22 mai, cind e programată ultima etapa sunt convins că ne vom putea bucura impreuna
Avem o viață prea scurtă ca să stam certati. Avem o sansă prea mare să luam titlul ca să fim dezbinati. Avem un vis comun prea frumos, să jucam la toamnă in Champions League, pentru a nu ne da acum mina.
Vă astept pe toti alaturi de noi, iar prima intilnire v-o dau chiar la meciul cu Ceahlaul, de simbată seara.
Nu termin fară să mai adaug ceva. La finalul campionatului, mă voi simti implinit cu adevarat ca antrenor al Stelei daca pe lingă cucerirea titlului, voi vedea din nou stadionul Ghencea plin.
Cu simpatie,
Mihai Stoichiță"