FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1353637383979»
Azzido29.04.2010 13:10

Răspuns de ințelegere și iertare a unei "căcăreze". Nu știam ce-a mai ingânat 'calamitatea Gigișor' la adresa mea. Nu-i pronunț numele de familie respectând nația macedonească, atât de incercată. El nu! A fost răsfățat aiurea. Doar un beneficiar al unor părinți serioși și de admirat. Vietatea respectivă este doar un rebut genetic.

Mai bine se năștea oaie și nu putea să vorbească. Era mai bine pentru toată activitatea românească. Este un produs nefast al mass-media, care, nemaiavând spirit național sau ceva autocenzură, nu știe să-și ascundă malformațiile existențiale. Ceea ce au făcut și fac chiar cu sabia popoarele adevărate. Și la ei s-au mai răsturnat prin revoluții tomberoanele istoriei, dar nu au ieșit la iveală căcărezele respiratorii. Au știut să și le ascundă.

Da, accept să mă numească gluma asta de viață "cerșetor". Este situația țării mele și a valorilor de acum. El, această urmă doar excrementală ce va fi repede ascunsă sub glie in behăitul scurt al oițelor pe care nu le-a ințeles niciodată. Doar le exploatează, ca și pe Steaua.

Și ar mai fi ceva. Important! Nelson bea vin de Madeira pe "Victor" cu căpitanii, nu cu musii. Așa ne trebuie. ", a declarat Cornel Dinu pentru ProSport.

Daniel-Ionut29.04.2010 18:16

Banel Nicolita la AS Roma :D

bogdanbog29.04.2010 18:29

Mai bine sa nastea oaie :)))) Pai asta e, la inceput, a fost ied, pe parcurs, a evoluat, e pokemon. :))

razvan2829.04.2010 19:23

O sa zica fecali ca Banel e la fel de rapid ca Pikachu :))

clausblaus29.04.2010 20:11

Cine rade la urma rade mai bine,ar spune Banel!

Mai stii ce idioti,gen stim noi cine,mai sunt pe lumea asta?

DVD-urile sa traiasca!

Maye29.04.2010 20:12

hai Banele , sa sugi la Capitoliu

clausblaus29.04.2010 20:17

Lasa-l la statuia lui Mihai,ca are un ......cal,sa-i traiasca!(care cica era iapa,zice istoria,da eu raman la ideea ca era cal...pentru Banel.)

Maye29.04.2010 20:21

Oriunde , numai sa o suga...bomboana.

clausblaus29.04.2010 20:30
Oriunde , numai sa o suga...bomboana.

M-ai facut sa rad!

Mi-am amintit,imediat,de vorba protectorului.

Banel nu este unicul vinovat,sarmanul,mai sunt care tre' sa suga bomboane.

Maye29.04.2010 20:33

Corect.

Sa o suga toti pana la el , in frunte cu el.

red&blue_boy29.04.2010 20:33
Banel nu este unicul vinovat,sarmanul,mai sunt care tre' sa suga bomboane.

Pai sa isi faca Gigi cu Banel o echipa,sa o numeasca Chupa Chups !!! :D

clausblaus29.04.2010 20:36

De unde dracu le scoate-ti? :))

Maye29.04.2010 20:37
Pai sa isi faca Gigi cu Banel o echipa,sa o numeasca Chupa Chups !!! :D

:))

Cu Tanase pe post de bat si Bomba sexy pe ambalaj.

clausblaus29.04.2010 20:40

Daca se continua in ritmul asta ne fugaresc moderatorii pe....La Misto.

V-am stricat placerea,hi hi hi!

Maye29.04.2010 20:43

Nu ne strica placerea nimeni niciodata...Guie Migi!

red&blue_boy29.04.2010 20:59
V-am stricat placerea,hi hi hi!

Banel=500 mii de euro,Tanase=1,8 milioane euro,Tall si Crakamienii=moca....Placerea de a-i da lui Gigi la mumu-nepretuita!!! :D

clausblaus29.04.2010 21:04

Cu asta este de acord si Banel,dar ca el nu o poate spune.

Crede-ti ca el nu stie ce valoare are,ca este in plus la Steaua,dar intra de nevoie saracul,ca este impins de la spate.

Ce ma nedumereste,sa aud un Iordanescu sau Ienei ca-l lauda pe atletul nr 1 al ligii "profesioniste" de fotbal.

Om fi noi chiar asa de neinitiati in ale fotbalului?

Banel=500 mii de euro,Tanase=1,8 milioane euro,Tall si Crakamienii=moca....Placerea de a-i da lui Gigi la mumu-nepretuita!!! :D

Da tata,sa vezi tu de la vara milioane.....mastercard nu alta,alti 2-3 Banei pe bani "grei"!

bogdanbog30.04.2010 07:43

"Dinamo '90 este mai buna decat Steaua '86. Echipa construita de mine la Dinamo era tanara! Daca am mai fi stat impreuna faceam o performanta mare!", a mai declarat IL muce.

Bogdan30.04.2010 09:13

Eugen Baciu, Artiom Karamyan, Juan Toja, Pawel Golanski, Pantelis Kapetanos si Andrei Speriatu au mers la Sala Sporturilor "Traian" pentru a le ura mult succes in finala pe care o vor disputa cu danezele de la Viborg.

"Le urez din suflet multa bafta in finala fetelor de la Oltchim! Ar fi minunat pentru tot sportul romanesc ca ele sa castige prestigiosul trofeu. Am mers aseara sa le felicitam si speram sa le purtam noroc.", a declarat antrenorul Stelei, Mihai Stoichita.

Numarati si voi cati romani sunt in grupul asta.

red&blue_boy30.04.2010 09:43

Ptiu...Si eu care credeam ca Artiom Karamyan e roman... :D

dayra30.04.2010 11:34

Steaua-Dinamo, la matineu?

Pentru a preintampina incidentele de la meciurile de fotbal disputate in Capitala, Consiliul General al Primariei Capitalei vrea sa impuna ca partidele echipelor bucurestene sa se dispute dimineata."Daca cluburile nu vor fi de acord, atunci Primaria va interzice disputarea meciurilor pe raza municipiului Bucuresti", a spus Doru Giugulea, consilier general.Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, a declarat:"Daca meciurile vor fi programate dimineata, atunci sa se dispute la Circ".

sursa:libertatea.ro

=)))

danimarcu30.04.2010 20:41
Steaua-Dinamo, la matineu?

Pentru a preintampina incidentele de la meciurile de fotbal disputate in Capitala, Consiliul General al Primariei Capitalei vrea sa impuna ca partidele echipelor bucurestene sa se dispute dimineata."Daca cluburile nu vor fi de acord, atunci Primaria va interzice disputarea meciurilor pe raza municipiului Bucuresti", a spus Doru Giugulea, consilier general.Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, a declarat:"Daca meciurile vor fi programate dimineata, atunci sa se dispute la Circ".

sursa:libertatea.ro

=)))

Pai asta nu ar fi tocmai o gluma!La felul in care joaca cele doua rivale ar putea juca linistiti la matineu...

Nici cuvantul "circ" nu e tocmai necunoscut de conducerile celor doua echipe... :D

razvan2830.04.2010 21:58

Oprescu asta e idiot rau...cum sa pui Dinamo - Steaua la matineu ? :unsure:

Daniel-Ionut01.05.2010 07:29

Pai si in Anglia se joaca de la 1... dar la noi ar fi o mare tampenie!!!

aristica01.05.2010 07:46

@razvan28

nu mi-e simpatic Oprescu, dar de data asta tocmai asta a spus: ca nu e de acord cu masura asta, fiind ironic in acea declaratie.

«1353637383979»