FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1212223242579»
mircea_1001.01.2010 15:22

atunci sa-l ia si sa ne scapam odata de el...

STELIST 8601.01.2010 19:34

e clar:Banel->>>>Real Madrid + clauze :):)...in loc sa auzim:Dute Dica dute,o sa auzim:Banel 2th autogoal in history :):)

edit:Razvan-fara 20-30 de mil nu pleaca....e prea ''belea''!

Astristul01.01.2010 21:45

2nd nu 2th! ;)

David02.01.2010 14:30

"seconth"

dayra02.01.2010 14:43

Cristi Tanase:"Nu vreau sa-l dezamagesc pe Gigi!"

"Ii multumesc mult patronului ca are incredere in mine, eu trebuie sa-l rasplatesc cu jocuri bune si sa nu-l dezamagesc".

cat pe ce sa-mi curga si o lacrima... :puke:

Astristul02.01.2010 19:25
"seconth"

Asa e! Depinde de context. Greseala mea! ;)

tzunelustelistu02.01.2010 22:56

"Gigi Becali mare (in loc de mai are) incă de facut cadouri: 3 jucatori pentru Stoichiță!" gsp.ro

razvan2803.01.2010 00:19

Erau obositi redactorii...ce sa faci a fost revelionu au petrecut si ei ca toata lumea.

Chiar as vrea sa-l vad pe Ioanitoaia si Craciunescu in platou la Futaiul Etapei cu o sticla de Absolut beti...visul unei nopti de iarna cred :))

clausblaus03.01.2010 07:59

"As vrea sa ma impac cu nasu',caci mama imi zice in fiecare zi:impaca-te cu nasu'!Dar daca el nu-mi raspunde,sau cand aude >La multi ani nasule< inchide telefonul,ce pot sa fac eu?Prietenie,sau dragoste cu forta......"

Sunt induiosat pana la lacrimi.Perversul tot pervers ramane!!!

razvan2803.01.2010 10:19

L-ai suparat pe nasicu acum suferi consecintele....tzepa Gigi :))

Astristul03.01.2010 13:00

"Stoichiță imi garantează titlul dacă aduc trei jucatori!"

Becali vrea doi fundasi si un atacant!

Gigi Becali si-a dezvaluit Dorintele pentru 2010. Patronul din Ghencea vrea in primul rand să facă pace cu fanii, dar nu il uită nici e Hagi. Becali are insă un of: vrea Steaua iar la masa bogatilor, in Champions League. Șeful din Ghencea a declarat că Mihai Stoichiță ii garantează titlul! Cu conditie: finantatorul trebuie să se tină de cuvant si să aducă cei trei jucatori promisi.

"E posibil să vină trei jucatori: doi fundasi centrali si un atacant. Stoichiță mi-a spus că-mi garantează titlul cu ăștia 3", a spus Becali pentru gsptv.

"Unul dintre ei va veni in 2-3 zile, iar intr-o saptamană s-ar putea să vină si al doilea", a mai declarat Becali

Pro TV anunță că pe lista Stelei se află doi jucatori ai fostei rivale din Europa League, Sheriff Tiraspol. Lippi a pus ochii pe togolezul Mamah, dar si pe sarbul Vladimir Volkov. În vederile stelistilor mai e si fundasul rwandez al lui AEL Limassol, Edwin Ouon.

Sursa: ProSport

sabin130703.01.2010 13:43

Oligofrenul vrea iar la masa bogatilor, cum altfel. Dar sa vrea iar pace cu bagabontii si drogatii? Ei culmea! Un vertical ca George Becali? Nu pot sa cred, ce surpriza!

JDERUL04.01.2010 06:41

,,Ba,Gigi,eu am citit ,,mai multe biblioteci" decat ai muls tu oi la viata ta!"

(H.Ivanovici in dialog telefonic cu G.Becali la DigiTv)

STELIST 8604.01.2010 13:08

Sa faca concurs pentru ca amandoi au experienta :)

Daniel-Ionut04.01.2010 14:32

Gheorghe director tehnic: "Merg cu echipa in cantonament!" :D

razvan2804.01.2010 16:06

Sa vedeti acum...o sa luam campionatu din etapa a doua cu Gigi director tehnic :))

Luam campionatu la masa roz :))

Astristul05.01.2010 10:51

Gigi ****** revine la oierit:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...e-la-oierit.htm

Cum vede Becali imnul Stelei:"Să fie ceva, acolo, de Dumnezeu, dar să fie!"

Finantatorul stie ce-i lipseste echipei sale

Problemele cu suporterii si implicit numarul redus de spectatori de la meciurile Stelei si-au gasit rezolvarea. Cel putin in acceptiunea lui Gigi Becali. Finantatorul Stelei a gasit metoda de a readuce oamenii la stadion. Solutia gasită de latifundiar este aceea de a da un imn oficial clubului Steaua. Niciodată un fan al melodiei celor de la Scooter, "Maria", latifundiarul l-a contactat pe un amic al sau, cantareț de muzică populară si i-a propus acest proiect. Ovidiu Purdea-Someș i-a prezentat europarlamentarului refrenul si după cum informează Click, Becali a fost incantat.

"Am discutat cu Iulian Gheorghisor si Valeriu Argaseală despre acest proiect intr-una din lojele stadionului, in timpul unui meci, iar apoi i-am prezentat si domnului Becali cateva din versurile pe care le-am compus. A fost incantat de ceea ce a auzit", a declarat Ovidiu Purdea. Refrenul melodiei care i-a starnit emotia "roș-albastră" latifundiarului este acesta:

Dintre toate stelele ce sunt

Și din toate cate stralucesc

De la cer si pană la pamant

Eu am Steaua mea si o iubesc!

Desi nu se stie cum va reactiona publicul stelist la această initiativă a patronului, merită reamintit că majoritatea imnurilor echipelor care au facut istorie in Europa au fost adoptate de fani si nu impuse de catre cluburile respective. Sugestiv in acest sens este celebrul "You'll never walk alone", adoptat de fanii lui Liverpool din anii '60 si apoi de club. Cu toate acestea, Becali nu este la prima tentativă de a-și impune propria viziune in imnul clubului. Marele compozitor roman Horia Moculescu, un stelist convins, a declarat că Becali i-a cerut să facă un imn al Stelei care să facă referire la Dumnezeu.

"Mi-a zis că trebuie neaparat să apară cuvantul Dumnezeu in versuri. I-am replicat că un imn care trebuie preluat si cantat de toti suporterii e greu să mai fie imn dacă apare si Dumnezeu, i-am explicat că locul Divinității nu e in versurile unui imn al unei formatii de fotbal. Mi-a spus asa: «Să fie ceva, acolo, de Dumnezeu, dar să fie!»", a spus Moculescu conform ziarului click.

Sursa: ProSport

Kapetan0s05.01.2010 12:23

Traore de la CFR Cluj la Arsenal pe 4 milioane de euro :))

Alta gluma Liga I pe locul 11 in topul celor mai puternice campionate din lume depasind Portugali, Grecia sau Rusia =))

Astristul05.01.2010 12:41

Nu stiu daca e chiar gluma. Stirea n-a fost lansata de mass-media autohtona, ci de TuttoMercatoWeb. :rolleyes: Si parerea mea e ca Traore e un atacant prea bun pentru Liga 1.

alex14705.01.2010 12:45

ba..aia cu Liga 1 e cam adevarata, daca tinem cont de concurenta acerba pentru titlu , ceea ce in campionatele mentionate nu prea exista, in lupta pentru titlu intrand 2-3 echipe

Kapetan0s07.01.2010 13:30
http://www.sport.ro/Liga-1/Steaua-la-egali...37-in-lume.html Steaua pe locul 37 in lume :)) nici locul 100000 nu il meritam...
David07.01.2010 13:53

Aia e istorie si statistica.E chiar decent titlul.

Kapetan0s07.01.2010 17:06
Aia e istorie si statistica.E chiar decent titlul.

Steaua a urcat 14 pozitii si ocupa locul 37, cu 166 de puncte, in clasamentul pe decembrie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, fiind echipa romana cel mai bine clasata.

Ce istorie?

Alexander07.01.2010 18:18
http://www.sport.ro/Liga-1/Steaua-la-egali...37-in-lume.html Steaua pe locul 37 in lume :)) nici locul 100000 nu il meritam...

Mie mi se pare destul de ok pozitia asta... :)

danimarcu08.01.2010 14:30

"Joi dimineață s-a nascut la Palermo Nectarie Matei, fiul fundasului nostru Goian. Felicitari lui Dorin si sotiei sale, Nadia Maria din partea presedintelui Maurizio Zamparini si a intregii familii Palermo", scrie pe site-ul oficial al echipei italiene.

:yeahh:

«1212223242579»