ce simpatica esti , te invatzam noi ![]()
ce simpatica esti , te invatzam noi ![]()
Te invat io daca vrei....lasa PM cu id ![]()
Da nu-mi plac bicicletele,sunt naspa.
pacat nu stii ce ratezi
http://mountain-bike-Brasov.blogspot.com/
aici vazui un video mijto ... erau uni au urcat cu telecabina in padure la Brasov si de acolo s-au dat la vale 32 de km :X
foarte tare frate, dar eu tin la oasele mele
N-as avea curaj sa fac asa ceva.E prea periculos pt mine ![]()
hehe...nu cred ca asa dar m-as baga la o cursa lunga ceva gen o deplasare pe biciclete=))))))))))) ar fi super tare sa mergem acum la Ceahlaul cu bicicletele:))))))))
haha
poate la mare, dar in moldova nu , nu-s nebun sa urc atata cu bicla
pe bicla pana la mare, hai sa zicem k plecam dimineatza la 4-5 si a 2-a zi dup-amiaza suntem pe plaja
Puteai sa faci si tu propunerea asta inainte de Liberty Parade ![]()
da pana atunci ma bucur maine de 30 d grade afara si ma duk prin herestrau
In ce zona stai ?
pantelimon,vrei sa mergi ?
Io stau la Gara Obor am fi putut merge
Am fost in Ior azi.M-au alergat cainii din parc.Fmm Negoita....cainii tai idioti
Dupa 3 ore de bicla imi simteam gatu stramb ![]()
mah sa stii k si eu mi-am sucit gatul si nu puteam sa intorc' capul spre dreapta, a fost crima ieri in herestrau
o sg tura am dat p aleei, in rest am stat cu vecina la o vorba,astept sa ridice coada:)))
Prea departe Herastrau nu merg atat pana acolo....prefer IOR
ti se pare departe k nu stii traseul
de la tine d la gara obor in 15 min sunt in herestrau , in timp ce ior este ceva mai departe:D
Cand se vor face piste de biciclisti si in Targu Mures ??? ![]()
Am auzit ca in Bucuresti ori sunt tigani cu tarabe ori masini parcate pe ele ![]()
:x iar ne bagi d-astea mhai deny
eu kiar vreau sa fac copii, mi-ar placea asa un traseu dar scurt, de cateva ore .. plm gen ..dar nu vreau sa ma doara coaiele de la atatea ore p bicla, ce sa spun super tari astea ![]()
Iti pui vata in pantaloni ady nu e problema ![]()
Iti pui vata in pantaloni ady nu e problema![]()
Abea acum imi dedesi idea .... la drumuri lungi chiar o sa iau un burete ceva ![]()
Ba cata incredere pot sa am in franele mele cand mi s-a rupt firu de la aia de pe spatee tocmai la vale ?!!?!?!? Si pe fata nici nu am
.... mi-am bagat ceva in ele si l-am rupt de tot acum vreau sa imi iau nistee V breke ... da mi s-a facut **** cercu de pe spate si nuj cum sa scot pinioanele de pe el ![]()
Ma bucur ca ti-am dat idee ![]()
Abea acum imi dedesi idea .... la drumuri lungi chiar o sa iau un burete ceva
Ba cata incredere pot sa am in franele mele cand mi s-a rupt firu de la aia de pe spatee tocmai la vale ?!!?!?!? Si pe fata nici nu am
.... mi-am bagat ceva in ele si l-am rupt de tot acum vreau sa imi iau nistee V breke ... da mi s-a facut **** cercu de pe spate si nuj cum sa scot pinioanele de pe el
huh?
Ce cerc mah?
Daca vrei sa inlocuiesti roata, mai bine iei alte pinioane pe care sa le montezi pe noua roata. Nu te mai chinui atat si iesi relativ ieftin
Cand se vor face piste de biciclisti si in Targu Mures ???Am auzit ca in Bucuresti ori sunt tigani cu tarabe ori masini parcate pe ele
Alea din Bucuresti nu se pot numi piste de biciclete, doar asa ceva de ochii lumii, ca sa fie trecute la "realizarii" atat pentru bucuresteni cat si la nevoie pentru Bruxelles, in sensul ca sunt acte comunitare care obliga autoritatile locale sa construiasca astfel de piste.
Oricum multe dintre astea au fost facute la misto, imi aduc aminte de summitul NATO de anul trecut cand pe unde era culoarul unic, se asfaltasera strazile, marcaje clare, piste de piciclete, se adusesera chiar si "parcari" pentru biciclete, parca nici nu erai in Bucuresti. Oricum minunea nu a tinut mai mult decat summitul.
Nu stiu daca vreun oras din tara are cu adevarat piste de biciclete, spre exemplu in Franta pistele sunt parte din sosea, dar sunt delimitate de partea carosabila (pe unde trec masini), e interzisa stationarea/parcarea/oprirea etc, de asemenea nu trece nimeni pe acolo, nici transportul in comun. In plus de astea sunt marcaje peste tot; semafoare pt biciclisti etc ceea ce la noi nu e cazul.