hai mah nene nu prinde mai multa viata topicul asta
??
hai mah nene nu prinde mai multa viata topicul asta
??
Unii nu prea ajung pana aici ca e mult de rotit la scroll...discutii diverse e mai in josu paginii
Unii nu prea ajung pana aici ca e mult de rotit la scroll...discutii diverse e mai in josu paginii
Imi rupsai azi curu la cat mersai cu biciclea ... ma doare de nu mai pot ... ![]()
hai sa facem un protest anti Gigi pe bicicleta=)))))))))))))
vorbind serios m-as baga intr-o cursa cu bicicletele :X
Daca ne-am strange mai multi doritori am putea face una.In Parcul 23 , la turnul de parasutism este o zona cu 2 alei mai mici dar sunt destul de libere.In rest nu imi vine acum in minte un parc sau o zona asa mai libera.
orinunde, numai sa fim multi
asa minim 5 ![]()
incepeti de acum si ziceti care ar vrea sa mearga? sau sa ne strangem toti dintr-o zona gen unirii dristor obor zona aia si sa venim odata de la meci pana la muncii sau pana undeva pe biciclete
)))))) in timpu meciului le legam undeva...
ar fii tar3 si nu am mai da baniii la taxiu daca ar fii seara tarziu
eu ma bag
lasa ady ca mergem amandoi
) si daca ne enervam merem si la Ceahlaul in prima etapa...cu ocazia asta imi dai si alea 5 beri pe care o sa le castig
)) ca pe bicicleta ai voie sa mergi baut ![]()
Mi-ar place sa merg la meciu cu Ujpest cu bicla ![]()
Eu stau in zona Obor...ne-am putea intalni insa in orice zona centrala.
Dar unde le legam ![]()
@ fredy -
ce sigur esti p tine
ramane de vazut cu berile
poate le dam inainte de meciul cu nemtzenii
@ Razvan, eu stau in ptm, am stat pe langa obor, maica domnului daca cunosti, putem merge , si le putem lega in benzinarie,parerea mea, acolo mi-am lasat d multe ori scuterul si nu a fost absolut nici o problema
Maica Domnului ?
Eu stiu bine Bucurestiul da asta chiar nu stiu unde e ![]()
lol ![]()
Unde e ?![]()
joi seara dupa ce am plecat de la stadion , l-am vazut p un tip care a venit cu bicla la meci, si o lasase la benzinarie legata, deci, cand facem si noi iesirea aia de care vorbeam ?
Ba da io daca merg vreo 3 ore cu bicicleta incepe sa ma doara spatele ... nu stau io bine sau asa e si la voi ?
Ba da io daca merg vreo 3 ore cu bicicleta incepe sa ma doara spatele ... nu stau io bine sau asa e si la voi ?
Pai ce te duci pana in Honduras de mergi 3 ore pe bicicleta?
FA O PAUZA! ![]()
Hmm... sau tu participi la Turul Frantei in secret ![]()
Ma plimb 3 ore ... nu ii dau in freza 3 ore ....
schimba-ti saua si n-o sa te mai doara, eu am mers 115 km fara oprire si nu ma durea nimik ![]()
aa, sau regleaza-ti inaltimea de la sha, daca e lasata jos p cadru e normal sa te doara, cea mai comoda pozitie de mers p bicicleta este atunci cand ai picioarele perfect intinse cand pedala e jos
Saua e destul de u ... ghidonu e cam jos ![]()
poate stai pre cocosat p bicla
poate stai pre cocosat p bicla
Nu stau cocosat ... vazui ca nu am pozitia perfecta ... picioru intins cand e pedala jos ... da daca dau saua mai sus nu mai ajung la asfalt cand opresc la semafor:)), si am si cadru dela in care dau cu familia in el ..:-S
hm.. nasol nasol, eu m-am bagat azi la un offroad prin padure p la baneasa si la un moment dat am pus si eu o frana mai brusca p fatza si am dat in cadru cu mostenitorii ![]()
Eu nu stiu sa merg pe bicicleta
,sunt mica si tuta,stiu in schimb sa calaresc motorul daca e pana in 600cmc.Se pune?