Etapa 14
ronaldo0201 v puricele88 3-0
Etapa 14
ronaldo0201 v puricele88 3-0
Etapa 10
dogu_91 v alinn50c 4-2(2 cornere 2 goluri
)
alt qw-ist
Etapa 15
s3rgyu_adriano_13 v ronaldo0201 1-7....Mi-a dat 4 goluri dintr-o faza pe care eu nu am mai intalnit-o...Se duce cu jucatorul pe margine pana langa linie de poarta , da centrare , portarul iasa , insa nu complet si el ramane cu poarta goala...E incredibil...Nu poti controla portarul , dai pe w si nu iasa de tot , numai pana la jucator , fara sa intervina insa...A vazut ca ii merge si a tot dat pana m-a luat naiba
Etapa 15
s3rgyu_adriano_13 v ronaldo0201 1-7
13:rusu_andrey2005 v ady_adinho 3-3
15:rusu_andrey2005 v alexxx_tzupy 3-0
alt qw-ist
Alt cornerist,incepusem frumos jucam frumos cand aveam 1-0,el are 2 cornere 2 goluri,la revedere daca joci urat cu mine asa joc si eu
Etapa 13
only_babbardel1 v dogu_91 3-3
Etapa 14
dogu_91 v rusu_andrey2005 4-3 ,ce gol cu calcaiu am dat la smecherie n-am mai vazut asa
Etapa 15
ady_adinho v dogu_91 1-3
stai ca nu inteleg....daca dai 2 goluri din cornere joci urat?
Lasa'l mah ca iar si'a schimbat obiectivu'. : ) )
:laugh: :laugh:
Lasa'l mah ca iar si'a schimbat obiectivu'. : ) )
glumetule,esti plin de smecherii ca WC de harti.
Liga 2 ,2 topicuri mai jos.
nu merge fifa fara un show din asta..
god iar ai inceput cu discutii inutile cred ca tu vei fi cel avertizat!
Alt cornerist,incepusem frumos jucam frumos cand aveam 1-0,el are 2 cornere 2 goluri,la revedere daca joci urat cu mine asa joc si eu
amuzant ..ce ai vrea sa ratez cornerele intentionat ? la tine daca iei gol din corner e jucat urat ? trist..
vezi de qw tau acolo si taci , dnd
asta zic si yo..fiecare sa isi vada de jocu lui
asta nu am mai auzit-o...daca dai gol din urma cornerului inseamna ca joci urat =))
nici noi nu am auzit inca Mihai.....dar vezi ca totul e posibil:))
eu unul prefer sa iau 10 goluri din lovituri libere sau cornere decat 1 din qw
Ei eu unu prefer sa bati cornerul cu centrare,nu pasa scurta si centrare in fata porti si gol cu capu.....
Si pana urma eu nu dau QW.......
si eu bat scurt,dar asta din cauza ca de multe ori daca nu bate un jucator bun cornerul o ia prin careul mic
Etapa 15
f1or_cs v marianbolohan 2-1
Ei eu unu prefer sa bati cornerul cu centrare,nu pasa scurta si centrare in fata porti si gol cu capu.....
nu dai daca nu esti condus ..daca esti condus dai pana treci la conducere ..campionule
Etapa 14 : alexxx_tzupy v only_babbardel1 : 0 - 3 (retras)
Etapa 15 : only_babbardel1 v mihai1411 : 2-5
Etapa 13: ronaldo0201 [0 - 1] danny_racari_92
Etapa 14: danny_racari_92 [1 - 3] ady_adinho
Etapa 15: puricele88 [0 - 3] danny_racari_92
esti o femeie.
nu stii sa pierzi. Vezi ca esti egalat, incepi cu qW :-j esti jenibil ma. Te mai plangi pe forum de jocul altora. Pe mess imi zici sa joc frumos
AHAHA ce glumet esti.
acum vii si spui ca meritai sa castigi si meciul cu mine :-j un singur cuvant te caracterizeaza: femeie. Hai vino si te plange si acum ca am avut bulan pe cand tu...
pana una alta:
14:dogu_91 v rusu_andrey2005 4-3 bafta sa iei 100 de campionate cu jocul asta, eu prefer sa ma duc in B jucand un joc mult mai bun ca al tau.
hai sa nu dramatizam.bafta in continuare, in retur ai 3-0. prefer sa nu mai joc cu mari personalitati ca tine. 20 minute pierdute din viata fara nici un folos.
ps: nu sunt deloc nervos, sunt doar revoltat de felul in care se comporta god, pe scurt iti zic ce ti-am zis si pe mess: esti o femeie cu cuc.
noroc.
=)))) Ai curaj sa te juri ca am dat vrun QW?
Veziti frate de jocu tau.
Normal ma egalezi in ultimu minut,normal ca am dat mingea in fata la bataie si am dat QA ,nu QW ![]()
Atunci iti urez succes in B !
Ba si eu m-am plans pe forum ca am ratat,nu ca a jucat ala urat.
Sa isi vada fiecare de jocul lui si de acum in colo voi juca cum vreau,atat timp cat respect regulamentul.