Etapa 6
mihai1411 v fifa_for_fun 7-1
Thriller a fost pe teren ... gg Mihai ... am invatat si eu ceva ... sa nu mai joci niciodata de la altcineva de acasa ![]()
Etapa 6
Thriller a fost pe teren ... gg Mihai ... am invatat si eu ceva ... sa nu mai joci niciodata de la altcineva de acasa ![]()
Etapa 7
marianbolohan v mihai1411 0-3
Etapa 5
fallenangell002000 v mihai1411 3-3
Etapa 4
alexxx_tzupy 5 v 6 fallenangell002000, 3 goluri marcate in minutul 90, un cartonas rosu tot in min 90...spectacol total, joga bonito!![]()
@fallenangel, am eu grija de tine .. si stii tu de ce .. nu te iert amice ...
N-am decat 3 chestiuni de zis:
1. Trist.
2. Respecta regulamentul pentru toti.
3. Nu ma mai vana, nu stiu cat timp pot s-alerg in zigzag.
5:puricele88 v rusu_andrey2005 0-3 retras ![]()
6:rusu_andrey2005 v s3rgyu_adriano_13 1-3 pacat...
Etapa 6
rusu_andrey2005 v s3rgyu_adriano_13 = 1-3 ...18 suturi spre poarta , ocazii ratate multe , dar la 2-1 a ratat el monumental si era sa fac egal....
Etapa 4
rusu_andrey2005 v ronaldo0201 1-2
Etapa 5
ronaldo0201 v ady_adinho 2-2 egalat la ultima faza...bft ady
Etapa 6
dogu_91 v ronaldo0201 4-4 bft dogu
Etapa 4
mihainho86 v s3rgyu_adriano_13 4-5 ...La golul meu a iesit , fara sa se termine meciul . Cer depunctarea adversarului si meciul la MV 3-0 ... Imi pare rau dar vreau sa retrogradeze . Sezonul trecut am inteles , avea nevoie de puncte , dar acum...Nu stie decat qw. Sa-i fie de bine...Mai si iasa din joc...
etapa 5 :marianbolohan v dogu_91 2-2, alt spart vede ca nu da gol si o da pe sus [...]
daca tu ma faultezi cum prideam mingea si am dat un singur qw pe margine din terenu tau,si apoi am centrat si am dat gol ....
Zi ms ca ai castigat 1 p,am dat bara din 1m la ultima faza + alte mari ocazii.
Cand am jucat si eu klumea cu purice s-a retras ce draku sa mai zic.
Etapa 4
mihainho86 v s3rgyu_adriano_13 4-5 ...La golul meu a iesit , fara sa se termine meciul . Cer depunctarea adversarului si meciul la MV 3-0 ... Imi pare rau dar vreau sa retrogradeze . Sezonul trecut am inteles , avea nevoie de puncte , dar acum...Nu stie decat qw. Sa-i fie de bine...Mai si iasa din joc...
merge extrem de prost tot meciu...sa fi vrut sa joci pase k nu se putea.astea e..eu am dat w el cu a...tot o treaba.destepti tare astia anti qw
.Mingea bubuita in fata face parte din fotbal:P.
Etapa 4 : only_babbardel1 v puricele88 : 3 - 0 din cate stiu este retras
Etapa 6 : only_babbardel1 v f1or_cs : 0 - 10
Etapa 7 : alinn50c v only_babbardel1 : 1 - 3
merge extrem de prost tot meciu...sa fi vrut sa joci pase k nu se putea.astea e..eu am dat w el cu a...tot o treaba.destepti tare astia anti qw.Mingea bubuita in fata face parte din fotbal:P.
Doamne cat poti minti
... Nu am dat niciun a tot meciul , tu ai tinut-o numai in qw ... Am bubuit o singura data mingea , pentru ca ramasese d-ul si a degajat singur ... Nu se putea juca pase , dar eu am reusit ...Ciudat tare..
LE: Vad ca incriminezi , loviturile libere batute cu A . intr-adevar ai dreptate , nu e nicio diferenta intre qw si o lovitura libera batuta cu a.Trebuia sa dau pe s sa iti dau tie pase... ![]()
Tu Sergyu16 zici ca-ti merge bine, dar si eu am jucat cu tine, si mi-a mers destul de rau ![]()
Edit: Ce scuza? Ti-am zis eu vreo ceva? Am mai auzit altii carorea le-a mers rau cu tine..poate nu e de la noi ![]()
Etapa 6
only_babbardel1 v f1or_cs 0-10
Etapa 4
danny1ok v f1or_cs 2-3 Greu,gol de 2-3 in min 89.
Etapa 4
mihai1411 v meph_frumossu 3-1
mihainho86 v alinn50c = 1 - 10 , etapa 6
etapa 4
dogu_91 v fifa_for_fun 3-2
etapa 5
fifa_for_fun v alexxx_tzupy ... amanare
etapa 6
etapa 7
fifa_for_fun v meph_frumossu 1-3
Sevilla .. te regret ....