Etapa 2
ady_adinho_fallenangell002000 2-1
Etapa 2
ady_adinho_fallenangell002000 2-1
etape in seara asta ? si asa au fost 4 zile pentru 3 meciuri...
postate 4 etape. am o problema in familie, s-a stins din viata bunicul meu, n-o sa pot sta pe forum zilele astea.
la inscrieri si testari i-am lasat pe adinho si Ronaldo sa decida cu cine completam lista; bubutza o sa faca apoi programul si o sa il posteze;
Condoleante, Ioane ! ![]()
Condoleante
Odihneasca-se in pace ! condoleante ![]()
...condoleante ionut.
Etapa 4: Danny_racari_92 [4 - 3] Alinn50c
Etapa 6: Danny_racari_92 [5 - 5] danny1ok
Etapa 7: fallenangell002000 [3 - 4] danny_racari_92
Etapa 4
dogu_91 v fifa_for_fun 3-2
Etapa 5
marianbolohan v dogu_91 2-2
Etapa 6
dogu_91 v ronaldo0201 4-4
Etapa 7
puricele88 v dogu_91 0-7
Etapa 3
f1or_cs v alinn50c 3-2 sau 4-3 nu mai stiu exact
Condoleante Ionutz ![]()
Ma retrag din campionat. Nu mai am nicio tragere sa joc, tin un loc degeaba ocupat.
Nu e deloc o decizie la nervi, sunt chiar foarte calm, dar nu mai simt nicio placere sa joc.
Cum ma sa te retragi din cauza mea
7-0 min 67(treb sa stai pana la final macar) si eu am mancat bataie cu 13-2 de la kamaciuky la fifa 07 si nu m-am retras si am iesit pe 5 ,continua, ca jucam de distractie nu ca sa castigam.
Sper sa fie o decizie luata la nervi.
@Ion ,Ronaldo a dat centrari in careul de 6m la cornere ce masura se ia,nu cumva 3-0?
nu nu eu stiu ca doar s-ar fi anulat un eventual gol!
@GOD Nu.........doar daca a dat gol din interiorul careului de 6m atuncea se anuleaza golu`
am aflat ulterior ,oricum ms.
Etapa 7
danny1ok v mihainho86 2-1
Etapa 5
alinn50c v danny1ok 0-1
god citeste regulamentu inainte de a cere 3-0
@ cum poti spune centrari..a fost o centrare si si aia data din greseala.....
1:fallenangell002000 v rusu_andrey2005 2-1 rusinos. iti trebe qw sa bati un villarreal basinos.
nu am pierdut un punct ci 3. meritam victoria, clar.
baieti care vreti sa jucati qw cand vedeti ca nu puteti bate o echipa slaba, mai bine iesiti si va dau meciul. nu are rost.
le: ai zis ca nu a fost qw, eu asa am vazut;
nu joc, n-am jucat si n-o sa joc niciodata cu qw. Toate au fost A. Nu cauta motivele infrangerii tale in jocul adversarului, motivul e chiar in fata oglinzii - ai ratat cel putin 5 ocazii de singur cu portarul cu Nihat. Poate ca ti-e ciuda c-am jucat mai prost ca tine si te-am batut, asta e, se mai intampla.
probabil mi s-a parut mie. in fine stiu ca am pierdut pe mana mea. e problema mea ca nu am stiut sa o bag in ate.
bafta mai departe, am zis o parere strict subiectiva si s-a adresat mai mult urmatorilor mei adversari.
etapa 4: ady_adinho v marianbolohan 1-3
Etapa 7
fallenangell002000 3 v 4 danny_racari_92, cu 2 cartonase rosii nu poti cere prea multe ![]()
Etapa 6
meph_frumossu 4 v 2 fallenangell002000, AS VREA SA STIU DACA CINEVA A JUCAT CU MEP CAND A FACUT MEPH HOST.
Am gasit problema dc nu pot sa dau host...se rezolva pana luni...cu cine mai am etape daca vror sa astepte pana luni...de luni dau numai eu host daca asta a devenit o "problema" pentru unii playerii si nu am chef sa intru in discutii inutile si fara sens ca nu imi sta in caracter sa dau explicatii , dau explicatii numai atunci cand isi au rostul.
Etapa 5
s3rgyu_adriano_13 v only_babbardel1 = 4-0 ...Perfect game...
Etapa 7
s3rgyu_adriano_13 v ady_adinho = 4-4 ...Gol primit in minutul 90 . Bafta adynho
Etapa 6
mihai1411 v fifa_for_fun 7-1