FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Valerenga (6-1 scor general)!

«1789101114»
sorin_77715.09.2005 18:12

Vreau sa felicit si pe caini care vor merge cu siguranta alaturi de noi in grupe... Nu pot sa uit rapidul care probabil nu se va lasa mai prejos si va profita din plin de acest 1-1 la olandezi

Trebuie sa mentionez ca Steaua poate fi cap de serie in grupe

strezahuzum15.09.2005 18:14

Subscriu la cele scrise mai sus ( dar numai de data asta .. ).

Bravo Steaua !! Bravo si Dinamo si Rapid !!

In seara asta totul a mers excelent !!

Nero15.09.2005 18:30

Sper sa nu fi fost inteles gresit mai devreme, ca roman sunt multumit si (re)felicit celelalte echipe, totusi as fi preferat un scor mai mic in groapa, gen 3-1, cat sa le asigure calificarea. Asa, cu un uluitor 5-1, cine le mai ajunge la nas? E cert ca avem deja 2 echipe in grupe, speram si la a treia.

Sper sa le scoatem fumurile din cap cateilor :roll:

FanSteaua4Life15.09.2005 18:52

ma bucur pentru victoria stelista...pentru rivali ma bucura doar faptul ca au mai adus puncte Romaniei...oricum Dinamo & rapid au facut cele mai bune meciuri din acest sezon...numai sa nu li se urce la cap...duminica o sa ne priveasca de pe nocturna, dar nui nimik, ii readucem cu picioarele pe pamant prin cateva goluri senzationale...

SteauaToronto15.09.2005 22:27

Deci returul in final se joaca la Constanta nu?

sorin_77716.09.2005 04:25

Se joaca la malul marii si toata Constanta va fi stelista. E adevarat?

FanSteaua4Life16.09.2005 05:07

Se joaca la malul marii si toata Constanta va fi stelista. E adevarat?

foarte adevarat...insa nu cred ca se va umple stadionul, daca scoteam un egal acolo si trebuia sa luptam aici pentru calificare atunci ar fi fost alta problema...eu sper sa vina cati mai multi stelisti din Bucuresti, constanta si imprejurim si sa sarbatorim locul 1 in campionat, calificarea in grupe si o victorie in fatza cateilor...

enga16.09.2005 06:01

Congratulations on the win yesterday! A big embarrassment for Vålerenga. You met a team more focused on winning the league than qualifying for the group stage of the UEFA-cup, though. Seven players were out with injury or suspension, mostly key players (Iversen,Arason,Grindheim) and this was Vålerengas fourth game in nine days. Yesterdays team consisted of five juniors with no experience on this level, and reserves. Forthcoming fixtures are against arch-rivals Lillestrøm, both in the league and in the cup.

Still, I would have much preferred you had beaten Rosenborg :)

Cheers

George Stan16.09.2005 06:13
Still, I would have much preferred you had beaten Rosenborg :)

So did we! Good luck winning the norwegian league. May all the champs in the world be dressed in red and blue :)

George Stan16.09.2005 07:10

UEFA a anuntat oficial: "Steaua-Valerenga se joacă la Constanta"

UEFA a anuntat FRF că a hotarat ca meciul Steaua -Valerenga, programat pe 29 septembrie, in mansa secundă a turului intai al Cupei UEFA, să se dispute pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta. Oficialii clubului Steaua ar fi dorit ca meciul să se dispute la Bacau, dar UEFA nu a fost de acord. "(...) UEFA a decis să nu accepte arena bacauana pentru simplul motiv că documentatia trimisă (acte, schite, fotografii) nu relevă toate dotarile stadionului, care să ateste că acesta corespunde regulamentului competitiei si, implicit, standardelor de licentiere UEFA", se arată in comunicatul FRF.

"Stadionul Gheorghe Hagi a fost desemnat de UEFA drept gazdă a intalnirii, deoarece, pe de o parte, el a fost inspectat de un oficial al forului european, domnul Cees de Bruin, in iunie 2004, iar pe de altă parte, pentru că el a gazduit in ultima perioadă mai multe meciuri disputate sub egida UEFA si sub cea a FIFA". Scrisoarea se incheie explicand si problema celor 250 de km. "Distanta dintre Bucuresti si stadionul constantean este aproape de cei 250 km impusi de Comisia de Disciplină a UEFA".

whatever16.09.2005 08:16

bv Steaua!

dbd16.09.2005 09:53

bv Steaua !!!! au jucat cu totii bine...ma bucur ca e la constanta...chiar acolo imi doream si va asigur ca e mai bine acolo decat la timissara sau la bacau...

SSK16.09.2005 14:31

Mare seara pentru fotbalul romanesc... Cu 3 ochi rad si cu unul plang daca ma gandesc ca patrupezii vor veni cu un super moral in Ghencea :? Anyway, nu ca ar fi moralul nostru mai prejos 8)

Rapidul nu cred ca se califica. Va dau 3 motive : Liverpool, Vitesse, PSG : 0-0, 1-1, 0-0 in deplasare, 0-1 cu toate trei acasa ! Nu-i vad in stare pe giulesteni sa bata Feyenoord acasa. Din (ne)fericire, situatia nu este aceeasi in cazul lui Dinamo. Nici macar eu nu-i cred atat de prosti incat sa mai scape calificarea asta. Singura mea bucurie este ca le-am mai tras-o o data englezilor (pe-astia ii ardem pe unde-i prindem de vreo 15 ani incoace, cu exceptia lui Liverpool).

Oricum, meci "foarte tare, frate !" :P duminica in Ghencea !...

mountytoma17.09.2005 02:34
Mare seara pentru fotbalul romanesc... Cu 3 ochi rad si cu unul plang daca ma gandesc ca patrupezii vor veni cu un super moral in Ghencea  :? Anyway, nu ca ar fi moralul nostru mai prejos  8)  

...

Oricum, meci "foarte tare, frate !"  :P  duminica in Ghencea !...

eu zic ca e bine pentru noi ca i-au batut pe englezi cu 5-1 inaintea meciului cu noi. Dinamo nu joaca de doua ori la rand la fel de bine, caci ei dupa ce castiga un meci sunt atat de mandri de ei ca nimeni nu le mai ajunge la nas. asa ca sper ca baietii nostri vor fi readusi cu picioarele pe pamant pana la ora meciului si le vor administra un 5-0 de care mi-e cam dor. e momentul sa le-o tragem sa ne tina minte inca vreo zece ani, pentru ca euforia victoriei cu englezii i-a ametit de tot!

eu unul cred ca si Dinamo si rapidul vor avea viata grea in retur, pentru ca atitudinea lor e de asa natura. ei uita intotdeauna ca o calificare e sigura abia dupa fluierul de final din meciul retur. din fericire pentru noi, Steaua in general stie lectia asta. de aceea noi suntem cine suntem in europa, iar ei o iau de la cine apuca, mai ales acasa!

Padrese17.09.2005 05:44

Inca o data marele presedinte (sau director ce dreaq o mai fi) a facut de ras (si s-a facut de ras) blazonul Stelei imbatandu-se si facandu-se de ras de aeroport la venirea dispre Norvegia.

Bineinteles ca nici de data asta nu e vina lui, presa e capul rautatilor normal :lol: .

FanSteaua4Life17.09.2005 06:49

Steaua e ca si calificata...rapid trebuie sa traga tare pentru un rezultat bun in giulesti dar nu cred ca se vor califica...Dinamo!!!la ei e ceva special, anul trecut cu national iau batut cu 4 - 0 in cupa si au luato cu 5 - 1...de ce sa nu fie si acuma posibila o intoarcere de scor...cu toate ca mi-as dori doar punctele de la ei dar sa nu se califice...forzza Steaua...

SteauaToronto17.09.2005 10:14

Ar fi frumos Dinamo sa piarda cu 4-0 la Everton si sa-l vedem pe Andone afara! Eu acum maine sunt multumit si cu 1-0 numai sa luam cele 3 puncte! Forza Steaua!

FanSteaua4Life17.09.2005 10:54

totul e posibil...

I.N.Money17.09.2005 13:16

trebe sa castigam..istoria ne-o cere

Captain RedBlue17.09.2005 14:40

Acum ca stim sigur ca returul cu Valerenga se joaca la Constanta! :D Stelisti din Constanta veniti la stadion! Cine nu vine nu are nici o scuza!

P.S. Cum a ramas pana la urma cu accesul? Sunt valabile si abonamentele?

FanSteaua4Life17.09.2005 15:56

normal ca cei din constanta vor veni...insa nu cred ca se va umple stadionul...mai ales daca baga iarasi preturi piperate la bilete...

reddog20.09.2005 10:01
Ar fi frumos Dinamo sa piarda cu 4-0 la Everton si sa-l vedem pe Andone afara! Eu acum maine sunt multumit si cu 1-0 numai sa luam cele 3 puncte! Forza Steaua!

Ati vrea voi, nu? In locul vostru as lasa-o mai moale cu super meciul vostru cu norvegienii de 17-18 ani. Daca si-ar baga aia titularii ar fi nasol. Pana una alta Dinamo se va califica pentru ca va arata fotbal si la Liverpool.

PS: O seara frumoasa pentru echipele romanesti. Pacat ca nu a castigat si Rapidul. La Bucuresti le va fi foarte greu sa faca o surpriza. Feyenoord joaca foarte bine in deplasare.

zarboss20.09.2005 10:41
normal ca cei din constanta  vor veni...insa nu cred ca se va umple stadionul...mai ales daca baga iarasi preturi piperate la bilete...
....

mie nu mi se par piperatepreturile ...Peluze- 5 RON, Tribuna II - 7,5 RON, Tribuna I - 10 RON, Tribuna 0 - 30 RO. Toti abonatii Stelei vor avea acces gratuit, pe baza abonamentului, la peluza I. Partida se dispută la Constantta, joi 29.09.2005, pe stadionul Gheorghe Hagi, de la ora 20.00...

. oricum eu cred ca vor veni numerosi suporteri la stadion...

Captain RedBlue20.09.2005 16:08
Ati vrea voi, nu? In locul vostru as lasa-o mai moale cu super meciul vostru cu norvegienii de 17-18 ani. Daca si-ar baga aia titularii ar fi nasol. Pana una alta Dinamo se va califica pentru ca va arata fotbal si la Liverpool.

PS: O seara frumoasa pentru echipele romanesti. Pacat ca nu a castigat si Rapidul. La Bucuresti le va fi foarte greu sa faca o surpriza. Feyenoord joaca foarte bine in deplasare.

Nu va mai laudati atata ca ati castigat cu o echipa care e pe locul 19 din 20! Cel putin Steaua i-a invins pe norvegienii astia de 17-18 ani, care din cate stiu eu sunt pe primul loc in campionat! Si lucru la fel de important Steaua a creat un precedent binevenit, aratand ca este posibil sa-i batem si pe nesuferitii de norvegieni!

P.S.: N-au decat sa joace si cu titularii! Cine-i impiedica?

nick200520.09.2005 19:19

Nu va mai laudati atata ca ati castigat cu o echipa care e pe locul 19 din 20! Cel putin Steaua i-a invins pe norvegienii astia de 17-18 ani, care din cate stiu eu sunt pe primul loc in campionat! Si lucru la fel de important Steaua a creat un precedent binevenit, aratand ca este posibil sa-i batem si pe nesuferitii de norvegieni!

P.S.: N-au decat sa joace si cu titularii! Cine-i impiedica?

Lasa-i ma sa se bucure si ei...la sfarsitul campionatului, tot noi o sa radem mai bine. Sau poate militienii isi inchipuie ca pot fenta fotbalul la infinit. Vine iarna si le pleaca jucatorii :twisted: Si nici nu vor fi pe primul loc la sfarsitul turului, asa ca nu vor putea sa mai emita "pretentii". Oricum, viseaza si ei un titlu, dar le scapa din vedere faptul ca se vor bate la un moment pentru un loc 2 (Rapidul isi revine, Farul i-a batut deja acasa, sic!, si nici Clujul nu este deloc de neglijat). Parerea mea :D

«1789101114»