Va fi un spectacol pe stadionul " Gheorghe Hagi". Avem constanteni pe site? Ne sustineti baieti? Trebuie!!!!
Va fi un spectacol pe stadionul " Gheorghe Hagi". Avem constanteni pe site? Ne sustineti baieti? Trebuie!!!!
Iar au schimbat tampitii astia de la TVR meciul transmis :evil:
Oricum e 3-0, buna treaba. Daca nu se intampla vreo minune, calificarea e rezolvata.
Haide Steaua !! Calcati-i in picioare si la Constanta !
S-a terminat meciul Valerenga 0-3 Steaua! Ramaneti pe fcsteaua.ro pentru declaratii goluri si rezumat! Forza Steaua!
Dinamo 1-1 Everton! Hai Everton nu ne dezamagi inca
un gol si s-a terminat!!!!!!!!!!!!
Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am pronosticat 1-4 in meciul asta!!! Hai Everton!
Multumim pentru informatie toronto...
Felicitari Stelei... Anul acesta ajungem iarasi in primavara Europeana...
NUMAI NOI CONTAM IN EUROPA!!!
Toronto baga te rog rezumatul. De abia astept sa-l vad. Bravo lor.
Asta da razbunare... I-am umilit pe norvegieni... mama lor de nordici...
Un rezultat super bun in Olanda. Daca se califica va fi o mare surpriza.
ar mai fi o formatie din norvegia cu care mi-as dori sa picam in grupe ca sa ii linistim de tot Viking care au batut pe Austria Viena cu 1-0. :lol: sa le scoatem fotbalul din cap inghetatilor astia.
EEE nu se puate... cum sa le dea simultan? Ar fi de tot rahatu'... Dar cred ca ar fi bine sa il dea pe TVR2 pe al lor si cand se termina al nostru sa il dea pe 1.
PS: GG nu pleaca cu echipa la Oslo... Oare de ce?
Nu ca ar avea prea mare relevanta, dar de ce sa se transmita Steaua pe TVR 1? :roll:
Asa, ca sa vedem mai mult fotbal... Am dreptate? Ne vedem in grupe... Sper ca stiti sa ajungeti, daca nu luati un indrumar stelist :lol:
acum ii chinuie Everton, dar Duminica ii arde Steaua.
Ghinion de nesansa, daca au cazut cu Everton, si-au batut joc ani de zile de cupele europene.
Niste blatisti ordinari.
Asta da razbunare... I-am umilit pe norvegieni... mama lor de nordici...
Asa-i, dar cam tarziu. De remarcat ca la meciul asta n-au mai ratat asa mult, cu 3 goluri din vreo 4-5 ocazii, nu-i rau. Si as mai remarca si faptul ca n-am inceput prea bine partida, a durat ceva pana ne-am dat drumul la jocul de pase (precise), se vedea si din Franta stressul jucatorilor. Ne-am descatusat dupa gol, de data asta Radoi merita toate felicitarile.
Felicitari si celeilalte echipe romanesti care a mai adus un punct Romaniei in clasamentul UEFA, pentru ei (sau se potriveste mai bine "din partea lor" :?) e mare performanta!
Cateii, au dat un gol cu sansa, dar n-au stiut sa profite. Ca roman,
; ca stelist, :lol: :twisted:
Haideti pe messengerul meu
a***@***
va trimit golurile
ca sa le pun pe site trebuie sa astept pentru cineva sa faca articol!
Radoi a marcat si cu rosenborg si acum...deci putirca ar trebui sa-l convoace la nationala,mai alaes ca nu il are pe Chivu,suspendat.
ce frumos era daca scoru asta era acum o luna pe 23 august
....Ghinion de nesansa, daca au cazut cu Everton, si-au batut joc ani de zile de cupele europene.
cainii se bat singuri de ani buni de zile... acum cand vor sa scoata si ei nasul e cam prea tarziu... Nici peste 3 ani nu va trece Dinamo de primul tur. asta pentru ca nu au trecut cand a trebuit NUMAI NOI CONTAM IN EUROPA
Adica hai mai stati putin ca pune Andrei Sava un articol! Le pun pe site intr-o ora! Si pun si rezumatul! Forza Steaua! Daca marca Everton pun si golurile Everton!
Bravo Steaua! In sfarsit tratam cu seriozitate un meci de la cap la coada!
La pauza ma gandeam la inca un gol sau doua. E bine ca suntem in grafic si ca avem sansa sa mai jucam meciuri europene.
Dadatoare de speranta a fost evolutia lui Goian, revenirea lui Dumitru si faptul ca Oprita are mai multe minute jucate.
Sa avem un traseu in UEFA cel putin la fel de bun ca anul trecut..si numai ca sa planga Borcea care se mira anul trecut de "usurinta" competitiei. Mda, sa-i vedem cu Everton :twisted: :lol:
Aia au jucat ce rezervele dar victoria a fost superba oricum.
Ne-am chinuit mai mult cu Pandurii decat cu norvegienii astia. Asta e, urmeaza la rand patrupezii.
Jiji n-a fost cu echipa si am castigat lejer, o fi doar o intamplare? Oricum sa faca bine si sa stea acasa de-acum inainte si nu se supara nimeni.
Asta-i pohta ce-am pohtit-o! ![]()
FELICITARI Steaua!!! Am reusit sa ne razbunam cu varf si indesat pt nesansa din meciurile cu Rosenborg. Practic suntem calificati in grupe pt al doilea an consecutiv. Asta da performanta. Am controlat jocul in permanenta in fata unei echipe de rezerve, dar totusi lider in Norvegia. Bravo Radoi, ti-ai spalat pacatele.
P.S.: Repetati scorul si duminica! Forza Steaua!
Oricum nu-i place fotbalul (dupa cum a zis).
Sa vedem daca da vina pe Protasov pentru victoria asta.
Oricum, la Constanta nu trebuie in nic un caz sa jucam cu rezervele.
Se pare ca vom ajunge cu toate cele 3 echipe in grupe. Ce seara!
Incredibil. 4-1 cu Everton !!! Jos palaria.
Cel putin o sa se auda din nou in Europa de Romania,
si inca la modul pozitiv.
Ce repriza au putut sa faca 3-0.
Daca Niculescu nu joaca Duminca eu zic ca avem un avantaj din start.
5-1 :!: Baieti, pregatiti prajini cat mai lungi, sa incercam sa le ajungem la nas cu ele :idea:
Vorba fabulei lui Alexandrescu, "eu voi victorie (orig: egalitate), dar nu pentru catei"
Trebuie sa felicitam alaturi de Steaua si pe Dinamo si pe rapid...rapid a meritat cel mai mult...un nesperat 1-1...sa dea D-zeu sa treaca si ei de feyenord...
Steaua a demonstrat din nou ca este cea mai buna echipa din Romania...suntem calificatzi in grupe...si daca o tzinem tot asa avem shanse sa trecem si de grupe...sa ashteptam sa vedem ce grupa avem si ca intotdeauna sa speram...Steaua va trece mai departe...Steaua trebuie sa treaca de grupe si va trece...
FORZA Steaua!!!!!! :lol: :lol: :lol: