FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Valerenga (6-1 scor general)!

«14567814»
SteauaToronto13.09.2005 16:29
cu scuzele de rigoare, dar nu pot sa nu urmaresc evolutia celor care ne-au eliminat din CL:

min 26' Olympiakos (Gre) [1 - 0] Rosenborg (Nor)

19' [1 - 0] A. Lago (o.g.) AUTOGOL!!! Oare se intoarce roata stimati norvegieni?

Am aflat intradevar ca valerenga face scor prin campionat pe la ei... Nu au nici o sansa cu noi... Avem o sete, se vede in ochi jucatorilor nostri...

Priviti si voi cum face Lyon instructie cu marele REAL... au 3-0 in doar 30 de minute!!!

Olympiakos 1-1 Rosenborg!

SSK13.09.2005 16:30

O sa avem meciuri grele de tot si acolo si aici (vorba vine, la Bacau... :roll: ). Mai ales acolo ! Nici nu am curaj sa spun ca Steaua e favorita... Si oricum, de cand ne-am fript cu ciorba...poate n-ar strica sa fim ceva mai condescendenti cu iaurtu' asta :?

Oricum, daca vrem sa contam, nu avem voie sa ne lamentam ! trebuie sa batem si gata.

sorin_77713.09.2005 16:35

Mai sunt mai putin de 48 de ore... Cine se incumeta la o formatie de start?

Eu zic asa:

Hamu

Nesu Goian Ghionea Ogararu

Nicolita Radoi Paraschiv Bostina

Iacob Oprita

montreal13.09.2005 16:51

2-1 pentru Rosenborgii,

eu n-am zis sa jucam rugby, am zis ca vor fi 2 meciuri jucate pe viata si pe moarte, cu o echipa foarte atletica.

Sper ca toti stelisti si-au dat seama ca Norvegia nu este Andora sau Luxemburg, tarile nordice sunt recunoscute pentru combativitatea in jocurile de echipa.

N-au vedete dar au echipe bune. Cei mai rasariti jucatori pleaca in fiecare an la echipe din Anglia si Germania.

montreal13.09.2005 16:57

am fost la un singur meci pe Rapid, cel jucat cu Valerenga in UEFA, 2-2 in Giulesti. Stranie coincidenta.

Pur si simplu, prin jocul de pase i-au anihilat pe rapidisti. Paseaza dintr-o singura atingere si alearga f mult, pressing nonstop.

sorin_77713.09.2005 17:02
am fost la un singur meci pe Rapid, cel jucat cu Valerenga in UEFA, 2-2 in Giulesti. Stranie coincidenta.

Pur si simplu, prin jocul de pase i-au anihilat pe rapidisti. Paseaza dintr-o singura atingere si alearga f mult, pressing nonstop.

Putin probabil sa aiba acelasi joc dupa 7 ani... Trebuie sa ajungem in grupe... E neaparat nevoie sa avem o continuitate in Europa.

montreal13.09.2005 17:05

sa dea Dumnezeu!!!

ca altfel ne uitam la Rosenborgii si Valerengii la Pro TV ....si la Gigi pe OTV...

sorin_77713.09.2005 17:23
sa dea Dumnezeu!!!  

ca altfel ne uitam la Rosenborgii si Valerengii la Pro TV ....si la Gigi pe OTV...

hai ca esti tare.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SteauaToronto13.09.2005 17:32

Olympiakos 1 : 3 Rosenborg ! Scor final!

Bogdan4Steaua13.09.2005 17:35

Corect! Sper ca Rosenborg sa faca o figura cat mai frumoasa in UCL. Asta pentru a ne mai atenua dezamagirea. Ce bine ar fi sa prinda locul 3 in grupe si sa ajungem sa ii intalnim in UEFA. Ar fi un scenariu excelent si razbunarea ar fi crunta. In alta ordine de idei, sper sa trecem de Valerenga.

Bafta baieti!

FortuneTeller14.09.2005 01:58

Cupa UEFA nu valoreaza nimic, toti ochii sunt pe CL. Mai bine am juca cu jucatori tineri (Simion, Litu, Enescu) ca sa capete experienta in jocuri internationale. Steaua a demonstrat deja anul trecut ca poate face fata in Cupa UEFA, ar trebui sa ne concentram pe calificarea in CL anul viitor.

ulivius14.09.2005 03:19

Bai fratilor eu atata bulan n-am vazut in viata mea. Ce-a mancat antrenorul ala de femei? Daca continua rahatii stia de rozenborgi sa manance cacao dimineata la pranz si seara sa-i vezi cum castiga UCL. Nici o echipa nu poate face fata la asa un bulan.

leaveyou14.09.2005 05:10

Dacă ei pot să se mobilizeze cand au meciuri importante si romanii nu, ce să faci ?

Vorba aia cu nici un meci nu seamană cu celalalt cred că este scoasă de noi. :lol:

strezahuzum14.09.2005 06:23

Bine zis, ulivius.

Atata bafta n-am vazut in viata mea.. Ce dracu, au contract cu norocul sau ce ? Am vazut rezumatul meciului cu Olimpyakos de aseara si nu-mi venea sa cred cat bulan au norvegienii astia.

Poate n-ar strica sa ne rugam de ei sa ne spuna si noua cum fac de dintr-o gramada unde mingea poate sa sara in 10 directii diferite, sare mereu la ei :evil:

sorin_77714.09.2005 06:27
Bai fratilor eu atata bulan n-am vazut in viata mea. Ce-a mancat antrenorul ala de femei? Daca continua rahatii stia de rozenborgi sa manance cacao dimineata la pranz si seara sa-i vezi cum castiga UCL. Nici o echipa nu poate face fata la asa un bulan.

Stai sa vedem, poate e noroc in toata tara la ei... Doamne fereste!!!

Virgil14.09.2005 07:28

Valerenga are probleme de lot

de Florin Gongu, Mihai Igirosanu/Jurnalul National/14.09.05

Delegatia campioanei Romaniei va pleca spre capitala Norvegiei in aceasta dimineata, la ora 11:00, de pe Aeroportul Baneasa. Stelistii ajung la Oslo intr-o perioada in care intre clubul Valerenga si Federatia Norvegiana de Fotbal a izbucnit un conflict de proportii.

PROBLEME. Forul respectiv a refuzat adversarei "ros-albastrilor" solicitarea de reprogramare a confruntarii de aseara, cu Fredrikstad, din cadrul etapei a 20-a a campionatului norvegian. Cum discutiile dintre conducerea celor de la Valerenga si federatie nu au adus nimic nou, echipa lui Kjetil Rekdall a fost nevoita sa joace aseara meciul cu Fredrisktad. Antrenorul norvegian se confrunta si cu mari probleme de lot, in ciuda revenirii atacantului Tore Andre Flo. Colegul acestuia din avanposturi, internationalul Steffen Iversen, este suspendat, la fel ca si stoperul Kjetil Waehler si mijlocasul ofensiv Ardijan Gashi. De asemenea, capitanul Tom Henning Hovi si mijlocasul brazilian Freddy Dos Santos s-au accidentat in ultima etapa de campionat si sunt incerti pentru confruntarea cu Steaua.

Steaua. In aceasta seara, de la ora 20:30, antrenorul Oleg Protasov (foto) va conduce antrenamentul oficial pe stadionul "Ulevaal", arena pe care isi disputa meciurile si echipa nationala a Norvegiei. Capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a aratat ieri surprins de informatia conform careia ar fi dorit de vicecampioana Europei, AC Milan. "Nu stiu de nici o oferta de la AC Milan. Ca de obicei, presa italiana face speculatii. Mie nu mi-a comunicat nimeni nimic", a spus jucatorul "ros-albastrilor". Joi seara, Nicolae Dica va fi singurul absent din echipa lui Protasov, el ispasindu-si ultima etapa de suspendare. (Florin Gongu, Mihai Igirosanu)

INITIATIVA

Cotidianul electronic Onlinesport.ro a publicat ieri o scrisoare deschisa catre presedintele UEFA, suedezul Lennart Johansson, prin care solicita probele in urma carora s-a luat decizia de suspendare a stadionului "Steaua", pe motive de rasism. "Suspendarea nu a fost decisa pe baza unor audieri serioase si nici pe baza rapoartelor de joc. Totul a fost facut dupa ureche, la presiunile unor persoane particulare si din dezinformarile aparute in presa vest-europeana", se noteaza in scrisoare. "In numele a zeci de mii de iubitori de sport din Romania, dorim motivatia oficiala pe baza careia a fost luata decizia suspendarii terenului Stelei. Daca nu o aveti, credem ca decizia UEFA este ilegala si solicitam anularea ei din lipsa de dovezi. In loc sa dati verdicte de rasism, ii puteti schimba pe seful FRF, Mircea Sandu, precum si pe presedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, persoane care de ani de zile stau pe scaune calde, nu au nici vointa si nici stiinta de buni manageri pentru a dezvolta fotbalul in Romania", scrie in protestul ce va ajunge si la publicatiile celebre Daily Telegraph si The Sun.

FanSteaua4Life14.09.2005 07:39

Eu cred ca ar trebui facute niste banere in semn de protest fata de decizia de a ne suspenda terenul...

sorin_77714.09.2005 10:58

Si crezi ca se uita cineva la bannere? oricum ei vad ce le convine pentru a lovi. UEFA este un forum subiectiv si asta s-a vazut de multe ori. Dar cateodata fotbalul le-o da peste nas. Sa speram ca ii va lovi rau Joi seara... pana ii umple de sange. :twisted: :twisted: :twisted:

Nero14.09.2005 12:27

Pai se uita si la bannere, ca doar de-aia ne-au suspendat, "bannere cu hitler"... dar cu siguranta ca vad numai ce vor ei sa vada :(

st19raul14.09.2005 12:40
ne califikm sigur Steaua e cu cel putin 2 clase peste valerenga!
reddog14.09.2005 12:55
pay cand au jucat vardar-rapid si omonia-Dinamo au dat simultan

Ce au dat pe TVR 1??? Au dat pe naiba sa ii duca. Mai bine dadeau tot meciul pe TVR 2. Cum s-a terminat prima repriza de la Vardar au bagat reclame 15 minute. Din 90 de minute i-am vazut pe cainii mei doar cam 35. Nu mai spun ce as face si pe televiziunea nationala...

reddog14.09.2005 12:57
EEE nu se puate... cum sa le dea simultan? Ar fi de tot rahatu'... Dar cred ca ar fi bine sa il dea pe TVR2 pe al lor si cand se termina al nostru sa il dea pe 1.

PS: GG nu pleaca cu echipa la Oslo... Oare de ce?

Nu ca ar avea prea mare relevanta, dar de ce sa se transmita Steaua pe TVR 1? :roll:

montreal14.09.2005 14:31

Daca nu-i invigem la ei acasa, unde or sa joace mai mult cu rezervele, avand multi titulari suspendati sau accidentati,

in retur o sa fie un meci extrem de dificil.

Reddog nu mai sta in fata TV, du-te sa vezi stadionul Dinamo, macar o data intr-o viata de caine.

Mihai Somanescu14.09.2005 15:22

eu zic ca ne calificam.intr-un fel e mai bine ca juca, returul pe un stadion unde nimeni nu il va injura pe Cristea din secunda 0, unde -cred- se va canta non-stop.parca unii spectatori de pe Ghencea se plictisisera de Steaua.

sorin_77714.09.2005 15:56

Nu sunt plictisiti de Steaua cat sunt acriti de conducere... Probabil ai dreptate... Va fi si bacaul un mic Ghencea si va creea o atmosfera incendiara... Vreau sa ii vad pe cei de la bacau cu tobele la maxim...

«14567814»