pt padrese
lazialii sunt fascisti de a dreptu
si ca sa te ataci mai tare....lazio e varza ca echipa
iar ultrasii lor sunt cretini
sunt stelist atat
un preten zicea mu e anglia
io zic mu e italia
pt padrese
lazialii sunt fascisti de a dreptu
si ca sa te ataci mai tare....lazio e varza ca echipa
iar ultrasii lor sunt cretini
sunt stelist atat
un preten zicea mu e anglia
io zic mu e italia
de dus ma duc si la bacau! 8) ....sa ma scuzati dar am vazut si eu o poza cu cel care ne-a reclamat la UEFA..e roman..de fapt...cu 2 de r....un tigan frustrat care vede portrete cu antonescu (din 1998 nu am mai vazut un banner cu antonescu sau cu o aluzie la adresa tiganilor pe Ghencea sau pe orice alt stadion din tara) ultima oara parca a fost o coregrafie de-a cateilor la un meci cu Rapid asa ca omul ala ori e prost ori e un anti-stelist convins...oricum ''noi am avut si vom avea mereu...'' :twisted:
am vazut si eu o poza cu cel care ne-a reclamat la UEFA
E ala de la cobaterea discrimarii care a dat amenda la meciul cu rapid din retur? Daca e ala e clar, stiu ca e ungur (daca va puteti imagina asa ceva) deci tre sa sufere si el putin.
Am vazut ca s-a propus si varianta Timisoara undeva, sa fim seriosi - cel mai la indemana era Constanta (avea si aeroport si conditii) iar dupa Bacau (din cate stiu are aeroport si stadionul e acceptabil)
Daca ma duc atat de rar la meciuri azi motivul este publicul care populeaza tribunele stadioanelor. Cum ii incurajeaza galeria pe favoriti? Mai ales injurand adversarul... Stiu, o sa-mi spuneti ca nu mergem la teatru sau opera, ca asa e la meci. Dar acest "asa e la meci" duce la distrugerea dotarilor stadionului, la incaierari care se lasa adesea cu sange si, iata, la sesizarea forurilor internationale. Sanctiuni, bani grei platiti de club, suspendarea terenului. Pentru toate astea unii sunt mandri... Mandri ca au rupt un scaun, mandri ca si-au bagat si si-au scos "dujmanii", mandri ca i-au snopit pe unii in bataie, mandri ca sunt huligani.
Printre "clientii" nostri se numara rapidistii. De cand ma stiu sunt porecliti "tiganii", chiar daca Giulestii si-au schimbat mult componenta etnica. Suntem constienti de faptul ca nu toti rapidistii sunt milogi, dar porecla a ramas... Si peluza din Ghencea ii taxeaza fara mila. Desi si-n echipa noastra sunt unii mai "bronzati"...
Acelasi lucru se intampla cand intalnim "olteni", "moldoveni", "banateni", "ardeleni", desi multi dintre jucatorii nostri provin tocmai din acele parti, iar cei pe care ii numim asa sunt de multe ori bucuresteni de-ai nostri...
E, oare, acesta rasism? Parerea mea este ca "rasismul" acuzat de Johansson & co. nu este decat marlania si mitocania care domnesc pe stadioanele noastre, inclusiv pe al nostru. Manifestari a caror tinta nu sunt minoritarii unei alte etnii, ci oricine din cei pe care se pune pata fanului venit sa-si verse naduful la stadion... Mandru ca-si poate striga in voie mojicia...
Dar toate astea ne costa, iata...
Dupa cum am anticipat, returul cu Valerenga nu se va disputa in Ghencea ci aiurea - probabil la Bacau . Cum primul meci se disputa in Norvegia - si eu prevad o victorie romaneasca la doua goluri diferenta! - nu e cazul sa ne punem probleme legate de calificare. Steaua e iubita oriunde in Romania si stadioanele se umplu atunci cand joaca ea. Romania e casa noastra.
Unii s-au grabit sa-l indemne pe Gigi sa... retraga echipa in semn de protest! La ce ne-ar servi? Credeti ca s-ar simti umiliti cei de la UEFA? Cei de la Valerenga? Aiurea! Nici n-ar baga de seama. Ba, poate ar mai gasi vreun motiv de sanctiuni...
Steaua trebuie sa lupte, sa arate ca e mai buna in orice conditii. Sa invinga. Sa-i calce in picioare pe vikingi...
Ba, intr-un gest de sfidare, poate ar trebui ca Gigi sa ceara ca returul sa se desfasoare... tot la Oslo. Sau la Trondheim... Ar fi razbunarea suprema. Umilirea totala a tuturor scortosilor vestici... A ipocritilor care-si urla patriotismul, dar saliveaza de placere la gandul ca Steaua mai are un obstacol in cale, care ar putea sa o opreasca din drumul sau victorios.
Stiu, e o utopie. Asa ceva vezi doar in filme...
Asa ca, dragi prieteni, pregatiti-va de vizita in orasul lui Sechelariu. Pentru a savura bucuria calificarii...
HAI Steaua!
Ba, intr-un gest de sfidare, poate ar trebui ca Gigi sa ceara ca returul sa se desfasoare... tot la Oslo. Sau la Trondheim... Ar fi razbunarea suprema.
Geniala idee! Sau si mai bine sa-i trimitem in America de Sud pe norvegieni sa lesine de cald ![]()
![]()
Sanctiunea e mai mult decat nemeritata...oficialii de la UEFA poate ca nu stiu povestea cu ocaua mica si ocaua mare, dar sigur o aplica.
Bine ca ofticatii de la Shelbourne n-au cerut si rejucarea meciului!
Important este sa castigam pe Ghencea sau ori unde altundeva!
e un kkt toata povestea asta!
daca-l injuri pe unul mai tuciuriu,apar imediat si sanctiunile,dar daca te legi de un "altul" nu-i nici o problema.
si ar mai fi inca un aspect:daca ma duc cu inca vreo 20 de amici la meciul catzeilor(e doar un exemplu) cu everton si-i huiduim pe jucatorii ciocolatii ai lor,le va suspenda si lor terenul?din cate se vede,probabil ca da.doar suntem nishte romani amarati.
Am stat si am rumegat aseara... Cred ca pana la urma Bacaul ar fi o solutie mai buna pentru ca avem in echipa pe Lovin, pe Baciu, pe Cristea si pe Goian... Poate Cristea va juca cu daruire si cu mai mult suflet pentru ca doar joaca in orasul de unde a plecat. Oricum meciul retur va fi de antrenament, vom fi deja calificati... 3 goluri inscriem la Valerenga...
Varianta Constanta pica pt ca e la doar 200 km linie dreapta de Bucuresti. Speram ca -fa va accepta Bacaul.
Constanta ar fi o varianta destul de buna! Mai ales ca suporterii Farului simpatizeaza Steaua!
Forza Steaua!
Am o rugaminte pentru toata lumea! Va rog nu mai deschideti topicuri inutile! Pe acest topic se va discuta totul despre dubla Steaua-Valerenga! Va multumesc!
ce mi se pare mie ciudat este ca un suedez Lenart Johansson(UEFA) a luat aceasta decizie impotriva Stelei intr-un meci cu o echipa scandinava...aiurea
Avand in vedere ca Lovin si Dica nu vor juca la Oslo credeti ca merita sa il vedem la lucru din primul minut pe Goian alaturi de Ghionea alaturi de Iacob?
am auzit ca ar fi declarat Jiji ca s-a hotarat: jucam la bacau! mi-e frica sa ma gandesc cum va fi acolo! ce bine era daca se juca la constanta!!!
Si la Bacau sunteti ca la voi acasa. Aveti o gramada de suporteri ros-albastrii. Partea nasoala e ca nu vor veni prea multi din Bucuresti, dar...nu publicul joaca. Cu Rosenborg nu puteti spune ca nu ati avut spectatori, si tot nu ati avut acea particica de noroc suficienta pentru a trece de ei...
dupa cum au jucat cu Pandurii , ma astept la orice :roll:
whatever, pe toate topicurile insuflii pesimism. Ma imbolnaveti! :lol: Gandeste-te ca va fi SUPER si ca vom invinge. Steau merge in grupe.
daca TVR da meciu Stelei d la 9...si cainii joaca la 9 45 ..parca vad ca dau meciurile simultan...n facem mii d nervi
EEE nu se puate... cum sa le dea simultan? Ar fi de tot rahatu'... Dar cred ca ar fi bine sa il dea pe TVR2 pe al lor si cand se termina al nostru sa il dea pe 1.
PS: GG nu pleaca cu echipa la Oslo... Oare de ce?
pay cand au jucat vardar-rapid si omonia-Dinamo au dat simultan
eu stiu ca dau simultan doar ultimele 15 minute din meciul Stelei + prelungirile ![]()
sper sa invingem valerenga
daca TVR da meciu Stelei d la 9...si cainii joaca la 9 45 ..parca vad ca dau meciurile simultan...n facem mii d nervi
meciul cu Steaua este la 20:30 iar cel cu Dinamo este la ora 22:00
Feyenoord-Rapid, ora 20:00, Pro TV
Valerenga-Steaua, ora 20:30 - TVR 1
Dinamo-Everton, ora 22:00, TVR 1
sper sa castige Steaua meciul
Cine e Valerenga?
Steaua Bucuresti va intalni din nou o echipă norvegiana după Rosenborg Trondheim, in turul III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, roș-albastrii urmand să intalnească in primul tur al Cupei UEFA formatia Valerenga Oslo, primul meci fiind programat in deplasare, pe 15 septembrie, iar returul in Ghencea, pe 29 septembrie. Iata prezentarea echipei.
Valerenga este o echipă antrenată de Kjetil Rekdal, Geir Bakke si Gjermund Ostby (ultimul, antrenor cu portarii), in timp ce fostul international norvegian Lars Bohinen este director al clubului.
În editia trecută de campionat, Valerenga a pierdut titlul la mustață, terminand la egalitate de puncte cu Rosenborg: 26 de meciuri, 13 victorii, 9 egaluri, 4 esecuri, golaveraj 40-22, 48 puncte. În acest sezon, formatia din Oslo se află pe pozitia a doua, la patru puncte de liderul Start Kristiansand, dar si cu un joc mai putin: 17 partide, 10 victorii, 4 egaluri, 3 infrangeri, golaveraj 28-17, 34 de puncte.
În Cupa Norvegiei, Valerenga s-a calificat sambată in semifinalele competitiei, după 2-1 cu Brann Bergen.
Valerenga evoluează pe stadionul "Ulleval" (25.571 locuri), are culorile albastru si rosu si a fost infiintată in 1913, sub numele de Valerengen, din 1991 s-a numit VIF Oslo, iar din 1998 poart[ denumirea de Valerenga Fotbal Valerengen. Are in palmares 4 titluri de campioană (1965, 1981, 1983, 1984) si trei Cupe ale Norvegiei (1980, 1997, 2002), 2 pierdute.
În sezonul 98-99 al Cupei Cupelor, Valerenga a eliminat pe Rapid Bucuresti din turul I al competitiei, după 2-2 (ambele goluri marcate de John Carew) la Bucuresti si 0-0 la Oslo.
Iată lotul lui Valerenga:
Portari: 1. Arni Gautar Arason (islandez) 07-05-1975 1,87 m/86 kg 30. Oyvind André Bolthof 30-03-1977 1,89/85
Fundasi: 3. David Brocken (belgian) 18-02-1971 1,78/78 17. Arnar Forsund 29-07-1986 1,91/81 21. Tom Henning Hovi 15-01-1972 1,86/79 22. Ronny Johnsen 10-06-1969 1,90/87 5. André Muri 22-04-1981 1,90/83 2. Amund Skiri 25-02-1978 1,78/79 24. Kjetil Wahler 16-03-1976 1,83/86
Mijlocasi: 6. Freddy Dos Santos 02-10-1976 1,80/77 9. Ardian Gashi 20-06-1981 1,72/68 19. Christian Grindheim 17-07-1983 1,79/71 4. Thomas Holm 19-02-1981 1,80/77 8. Magne Hoseth 13-10-1980 1,86/76 10. Stefan Ishizaki (suedez) 15-05-1982 1,81/72 20. Mbulelo Mabizela (sud-african) 16-09-1980 1,78/75
Atacanti: 11. Morten Berre 10-08-1975 1,82/81 23. Tore André Flo 15-06-1973 1,93/86 7. Daniel Fredheim Holm 30-07-1985 1,79/74 14. Bernt Hulsker 09-09-1977 1,88/80 16. Steffen Iversen 10-11-1976 1,85/79 15. Alexander Mathisen 24-11-1986 1,82/70
Valerenga tocmai a terminat meciul din deplasare cu Fredrikstad. Au castigat cu 4-0 !!!, toate golurile in repriza secunda.
Se pare ca e cea mai in forma echipa norvegiana.
Va fi fff greu cu acesti norvegieni in ambele meciuri.
cu scuzele de rigoare, dar nu pot sa nu urmaresc evolutia celor care ne-au eliminat din CL:
min 26' Olympiakos (Gre) [1 - 0] Rosenborg (Nor)
19' [1 - 0] A. Lago (o.g.) AUTOGOL!!! Oare se intoarce roata stimati norvegieni?
Am aflat intradevar ca valerenga face scor prin campionat pe la ei... Nu au nici o sansa cu noi... Avem o sete, se vede in ochi jucatorilor nostri...
Priviti si voi cum face Lyon instructie cu marele REAL... au 3-0 in doar 30 de minute!!!
nu mai pot de Rosenborg, era clar ce o sa faca in asa grupa, si oricum e prea devreme sa analizam ce a facut Rosenborg si ce putea face Steaua.
Valerenga e pericol mare, e mult mai in forma decat Rosenborg.
Ai nostri trebuie sa lupte pentru fiecare metru, ca la rugby,va fi greu dar nu imposibil.
Eu prefer un joc in viteza cu mingi dintr-o singura atingere... E singurul mod de ai invinge pentru ca la lupta metru cu metru ne cam depasesc vlajganii de la Varenega...