FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Valerenga (6-1 scor general)!

«1234514»
diogene27.08.2005 16:48

va fi o dubla destul de grea... conteaza cum baietii au trecut peste socul eliminarii. ne vom da mai bine seama dupa meciul de duminica din campionat. parerea mea este ca in Norvegia Steaua va scoate un rezultat bun. nu ne va fi insa usor la meciul de acasa. totusi, ma bazez pe faptul ca Oleg a invatat din greseli si va avea inspiratia potrivita pentru cele doua meciuri. 51% sanse de calificare, dupa parerea mea.

Bisquit27.08.2005 19:02

Nici nu se putea mai bine..Acum avem posibilitatea sa ne aratam valoarea si sa ne razbunam. Mie unul chiar i-mi convine. Ei la momentul actual nu dau doi bani pe noi...Vom vedea!!

Despre posibilitatea de a cadea in grupe cu echipa lui Zenga... mi-ar place. Ar fii interesant. In inima lui sigur a mai ramas ceva dintr-un stelist si sunt sigur ca va fii aplaudat si de publicul de la Bucuresti. Eu unul asa voi face.. Sa-l facem sa se simta unul de-al nostru, sa se simta ca acasa!!

gianini27.08.2005 20:10

n-o fi dracu' atat de negru.

tintesc primavara.

ulivius29.08.2005 11:05

Nici un meci nu seamana cu altul. Cei de la Valerenga se freaca pe maini, cred ca daca ne-a eliminat Rosenborg, ei or sa ne rupa.

Vor avea o mare surpriza pe Ghencea, Suporterii + Dica. Important este sa scoatem un rezultat bun la Oslo.

kishcutia29.08.2005 11:29
Vor avea o mare surpriza pe Ghencea, Suporterii + Dica.

As adauga ca si Radoi in forma lui s-ar putea sa fie o surpriza pentru ei. Daca o sa se astepte la el sa presteze acelasi joc ca la Rosenborg vor fi surprinsi...

sorin_77730.08.2005 04:23

valerenga se va elimina singura inca de la Oslo... Se intoarce roata acum. Dica va avea un cuvant greu de spus la meciul retur. Trebuie sa umplem stadionul, bineinteles daca si biletele vor avea un pret omenesc si nu se va mai repeta greseala de la meciul de acasa cu RT.

alex_lef30.08.2005 05:35

acum ii batem rau si la noi si la ei sunt sigur pt ca presiunea e mai mica acum dar mai ales trebuie sa le aratam norvegienilor adevarata fata a Stelei

Fozza Steaua!!!

reddog30.08.2005 14:17
Mesaj pentru echipa Steaua Bucuresti :

- In primul rind doresc mult succes in grupele cupei UEFA ' date=' spun asta pentru ca Steaua are sanse foarte mari sa ajunga acolo.

- Infringerea din trondheim nu trebuie luata ca atare deoarece Steaua a dominat tehnic intreg jocul tur/retur fiind vorba dar de ghinion.

- Daca din Rominia o echipa are aspect de Liga Campionilor atunci Steaua este aceasta echipa.

- Mult succes suporterilor Steaua care vor dovedi si ei in Cupa UEFA ca sunt o forta nu doar in Rominia ci si in Europa.

- In incheiere as dorii sa urez succes atit echipei Steaua Bucuresti si echipei Rapid Bucuresti in accederea in grupele cupei UEFA.

Antonio, lui Dinamo nu ii urezi suces? Pai se poate? Dar e mai bine asa. Nu vreau sa ne urati suces, nu vreau false urari.

whatever30.08.2005 14:51

eu zic ca avem sanse sa ne calificam.

cred ca infrangerea cu rosenborg a fost un incident nefericit fiindca au fost multi factori impotriva noastra(absenta lui Dica,autogolul stupid,faptul ca Protasov a fost neinspirat,faptul ca am ratat multe ocazii in tur, etc)

am incredere ca Steaua se va califica si intr-un fel ma bucur ca am picat cu o echipa norvegiana ca sa le demonstram ca suntem mai buni ca ei si ca nu e asa simplu precum cred ei

le urez succes si celorlalte doua echipe ro, desi o sa le fie destul de greu sa se califice dar nu imposibil

reddog30.08.2005 15:07

Merci de urari Whatever. Nu e greu, e cam imposibil. :evil:

whatever30.08.2005 15:31

o sa fie destul de dificil dar nu e imposibil

sorin_77731.08.2005 03:22

acum ca il aveti pe Dinu langa Ando aveti poate mai putine sanse. V-ati ales si voi cu un Becali pana la urma, sangele apa nu se face.

Varenga pentru noi este cum a fost Partizan anul trecut pentru voi. Vom vedea ce va fi.

ulivius31.08.2005 03:38

Avem forta sa o eliminam pe Valerenga.

Doua echipe nu joaca intotdeauna 11 la 11 ci se mai adauga istoria fanii palmaresul, toate conteaza.

Avem forta !

Bodanel31.08.2005 04:29

Daca nu tratam meciul cu rosenborg ca si cum am fi fost deja calificati acum jucam in CL asa ca sa ne rugam ca Radoi&CO sa fie mai atenti de data aceasta si sa ne bucure inca o data cum au facut de atatea ori pana acum

kishcutia31.08.2005 04:51

cred ca stiu sa invete din greselile pe care le-au facut. Din fericire mi se pare ca de aceasta data Valerenga face greseala pe care am facut-o noi, tind sa se creada deja calificati! Vom vedea...

sorin_77731.08.2005 14:51

Plecam oarecum ca favoriti, dupa calculele hartiei... este exact pe dos de cum a fost cu RT... Ne va fi greu 10 minute, apoi sa vezi dezmat in careul si poarta norvegienilor.... :lol:

SteauaToronto31.08.2005 23:27

Jiji acum schimba tactica spune ca nu le mai da nimic jucatorilor chiar daca se califica in Grupele UEFA! Ce inteligent patron avem! :lol:

Padrese01.09.2005 03:11

Frate da inchizi toate topicurile, cred ca nu au inchis toti moderatorii la un loc intr-o luna cate ai inchis tu in 2 zile. :!:

Grinch01.09.2005 05:34

Si la noi era imposibil dupa Valencia - Steaua 2-0 , pacat ca voi jucati returul la ei .

onlySteaua01.09.2005 18:59
Jiji acum schimba tactica spune ca nu le mai da nimic jucatorilor chiar daca se califica in Grupele UEFA! Ce inteligent patron avem! :lol:

da chiar,"scumpul" nostru patron stie intr-adevar sa-i stimuleze pe baieti.ba mai mult,le transmite clar,ca pe El:D,Cupa UEFA nici nu-l intereseza.

probabil o sa ziceti ca intr-un fel are dreptate,ca vezi Doamne,prima pentru cl le-a cam taiat avantul jucatorilor,dar cum am mai spus:oare la calificarea contra valenciei nu aveau promisa aceeasi prima?

oricum,sunt "sigur" ca asta e doar o tactica bine "gandita" de El:D.

imi pare rau sa o spun(si sper din tot sufletul sa ma insel):adio si Cupa UEFA!

sorin_77702.09.2005 04:05

Asa a facut si cu Supercupa, ca pe el nu il intereseaza si asa ca nu am mai avut succes... S-a vazut si in joc pe final ca nimeni nu mai tragea la poarta... Poate doar Cristea, el avea totusi o motivatie...

ulivius02.09.2005 04:13

Jucatorii nu trebuie sa lupte pt prime de joc ci pentru prime de obiectiv. Dar mai ales pentru orgoliul si onoarea lor de fotbalisti. LA Steaua avem nevoie de jucatori cu caracter si nu de mercenari care o fac pentru bani. Mai ales ca nici unul dintre ei nu este un flamand. (pana si Nicolitza are un BMW, cred).

Noi am tratat Supercupa ca pe un meci de pregatire inainte de Southampton, Protasov nu cunostea echipa, si a fost un test util.

In dubla cu Valerenga trebuie in primul rand sa-si dovedeasca lor insisi ca au valoare si ca meritau sa joace in grupele CL.

sorin_77702.09.2005 11:03

Brigada din Tara Galilor la meciul cu norvegienii.

Sursa site-ul oficial al Stelei:

Partida Valerenga-Steaua, contand ca prima mansa a turul I al Cupei UEFA se va disputa pe 15 septembrie 2005, pe stadionul "Ulleval" din Oslo, cu incepere de la ora locala 19.30 (20.30 in Romania). Meciul va fi condus de o brigada de aritri din Tara Galilor formata din: Ceri Richards (la centru), Darren Adie, Simon Lee Evans (asistenti) si Brian Lawlor (rezerva).

Iar o sa fie lasat jocul liber, barbatesc... un lucru care clar ne dezavantajeaza in meciul tur cu norvegienii.

Virgil02.09.2005 11:43

Un lucru e foarte clar.Norvegienii nu sunt cotonogarii de irlandezi.

In ce priveste arbitrii,la nivelul asta in Cupa UEFA,e posibil sa fie arbitri de talia celor care ne-au "fluierat" in dubla cu Shelbourne.

Nu-i cunosc pe cei trei,dar Richards imi inspira incredere si onoare(gandindu-ma la Richard al III-a. :wink:)

Stelistul 2202.09.2005 11:46

Îi vom bate pe Valerenga

«1234514»