FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Valerenga (6-1 scor general)!

«123414»
Un!t3d Roon3y26.08.2005 11:55

fratilor,mai rau decat in dubla mansa cu rosenborg nu se poate.In Ghencea mingia nu a vrut sa intre in poarta lor decat o data,in norvegia l-am vazut gafand pe Radoi cum nu a mai facuto in viata lui pana acum,Protasov a facut echipa prost......asa a vrut Dumnezeu....da dak nici astora nu le dam 5 in Ghencea inseamna ca nu avem ce cauta nici macar in UEFA!

Nero26.08.2005 11:56

Mda, cred si eu ca le taiem co(rn)itele :lol: astora, nu de alta, dar de fapt ei sunt cei ce vor plati oalele sparte! Ambitia baietilor o sa-si spuna cuvantul.

montreal26.08.2005 12:12

in al doilea meci cu Bruges au avut un eliminat

Kjetil Wæhler.

Iata formatia de la Bruges :

Arni G. Arason -

Kjetil Wæhler Andre Muri Ronny Johnsen

Daniel Fredheim Holm (Bernt Hulsker 77)

Ardian Gashi Amund Skiri

Christian Grindheim Freddy dos Santos

Morten Berre (Alexander Mathisen 61, David Brocken 87)

Steffen Iversen

Bruges a reusit golul de abia in minutul 78 prin croatul B. Balaban, curios nume.

weber_p26.08.2005 12:20

"Imi place" ca multa are foarte multa incredere in fortele echipei!! FITI BAH SUPORTERI PANA LA MOARTE daca tot va dati suporteri! Aveti increde in jucatori cum au si ei incredere ca o sa ne gaseasca mereu in tribune!!

Ne-a batut RBK si ce e cu asta nici un meci nu seamana cu altul!! Poate acum facem noi un meci prost la ei si scoatem 1-1 si la noi le dam sa sara din ghete!! sau poate le dam si acolo si aici sa uite cum ii cheama!! Tore Andre Flo - un nume mare in fotbal!? DA POATE ACUM 5-6 ani!! E batran si nu mai e la fel de bun!! Ei il au pe Flo noi pe Radoi!! Ei il au pe iversen noi pe Banel sau pe Iacob!! NU mai fiti FEMEI (fara suparare fetelor care sunt pe forum) FITI SUPORTERI ROS-ALBASTRII!!! ACUM fiinca acum AU NEVOIE DE NOI!!!

montreal26.08.2005 12:24

cu atat mai bine ca jucam primul meci la ei, deja se cred calificati, ne privesc de foarte de sus.

ANTIgigi26.08.2005 14:41

Nu stiu cat de bine joaca pe teren propriu norvegienii, dar daca le dam cel putin un gol(si am vazut ca se poate daca vrei si risti)eu zic ca soarta calificarii vba fi transata din meciul tur.Mai laes ca va reveni si Dica in Ghencea in atac.

FanSteaua4Life26.08.2005 14:52

Da...Valarenga este o echipa cel putin mai in forma ca Rosemborg...Insa in Europa nu prea am auzit de ei...Oricum avem o sansa mare sa ne calificam si ar fi trebui fructificata la maxim...Acum nu mai e ce a fost cu Rosemborg deoarece cred ca meciul decisiv va fi in Ghencea si sper sa ne ocoleasca ghinionul si sa avem un public fantastic ca in meciurile cu Besiktas, Valencia sau Villareal...asa ca pe 29 septembrie toata lumea la stadion sa aruncam nordici din Europa si sa facem o figura cel putin la fel de frumoasa ca anul trecut...Forzza Steaua

sorin_77726.08.2005 15:21

Primul meci la ei si apoi infern pe Ghencea... MM sper sa pui si tu un pret omenesc nu ciobanesc la bilete sa umplem stadionul... Ai vrut sa te imbogatesti inainte sa intri in Liga si ai trantit preturi la meciul cu RT de parca jucam cu Arsenal. Rusine. Nu repeta greseala, nu fi taran ca de obicei. Fi o data om... E prea mult pentru tine?

alexfilip26.08.2005 15:58

Cel mai frumos parcurs posibil:

1. Trecem de Valerenga( norvegia)

2. Eliminam in grupe pe Viking Stabaek ( norvegia)

3. Ne calificam in primavara si batem pe Rosenborg ( norvegia)in 1/16 cupei UEFA.

Ar fi chiar prea frumos sa terfelim jumate din fotbalul norvegian.

Dar am o presimtire urata in legatura cu pragmatismul

lui Valerenga.( stiti voi:faza si golu').

Asa au jucat rosenborg, asa vor juca si ei.

zarboss26.08.2005 16:09
Cel mai frumos parcurs posibil:

1. Trecem de Valerenga( norvegia)

2. Eliminam in grupe pe Viking Stabaek ( norvegia)

3. Ne calificam in primavara si batem pe Rosenborg ( norvegia)in 1/16 cupei UEFA.

Ar fi chiar prea frumos sa terfelim jumate din fotbalul norvegian.

Dar am o presimtire urata in legatura cu pragmatismul

lui Valerenga.( stiti voi:faza si golu').

Asa au jucat rosenborg, asa vor juca si ei.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cam tare... cred ca o sa se implineasca previziunea asta a ta

SteauaToronto26.08.2005 16:18

Daca ne ajuta Dumnezeu si ajungem prin optimi sa intalnim Rosenborg si sa-i spulberam sa ne razbunam! Forza Steaua!

zarboss26.08.2005 16:26
Daca ne ajuta Dumnezeu si ajungem prin optimi sa intalnim Rosenborg si sa-i spulberam sa ne razbunam! Forza Steaua!

.

Daca DA Dumnezeu si dam piept cu ei sezonul asta iti dai seama ca Banel.. le mananca beregata.. si Iacob le umple poarta de goluri.. iar Radoi ii transeaza cu sange rece pe aia care nu i-au dat pace in meciul care a trecut.

Sa ne ajute Domnul sa ajungem la faza asta

UltraSS26.08.2005 17:34

nu cred ca rosenborg sa optina mai mult de locul 4 in grupa sa :twisted:

FanSteaua4Life26.08.2005 18:29

nici eu nu credeam ca ne va elimina Rosemborg :wink:

FANATIK RED-BLUE26.08.2005 21:46

Mama lor de norvegienii, se tin scai de noi nu alta.

Va fii greu, dar sper ca de data asta, baietii sa se mobilizeze si sa stergem acest complex nordic, din mintea noastra.

Bine ca jucam returul in Ghencea. Razbunareeeeeee :evil:

FanSteaua4Life26.08.2005 22:29

Ati auzito pe ultima?????

Arbitri Norvegieni la meciul Romania-Cehia!!!!!!! :D

SteauaToronto26.08.2005 23:08

Cumva Dica o sa fie suspendat si la meciul tur de la Norvegieni??

mountytoma27.08.2005 01:37

faptul ca jucam cu valerenga e o mare sansa, daca baietilor le vine mintea la cap.

daca ne speriem de valerenga si de tore andre flo inseamna ca daca ne-am fi calificat in cl si ar fi trebuit sa jucam cu realul s-ar fi ascuns baietii la infirmerie?

vreau sa cred ca au curaj sa joace cu orice echipa din lume, ca nu le e teama de cine este in teren in fata lor. la orice meci sansele sunt egale, 50-50%, pana incepe meciul. atunci sansele incep sa se imparta intre echipe, in functie de ce joaca fiecare.

valerenga este sansa lui Radoi de revansa. daca mijlocasilor si atacantilor le trebuie creativitate, ceea ce nu au norvegienii si ceea ce le provoaca teama!, fundasii nostri trebuie sa fie mai nordici decat norvegienii. sansa Stelei este ca jucam in tur din nou fara Dica (pe care eu il consider o piatra de moara legata de gatul echipei) si sper ca in meciul retur sa putem juca si la 0-0 pentru a ii termina pe contraatac. si sa le dea tot ce ar fi putut sa le dea celor de la rosenborg daca unii dintre jucatori nu ar fi intrat pe teren total lipsiti de concentrare.

eu zic ca o ambitie extraordinara plus concentrare maxima ne pot aduce si un 5-0 in deplasare!

=================================================

eu normal nu am fost niciodata!

bluelions27.08.2005 07:33

Sunt tare curios ce-o sa faceti cu Vaalerenga...teoretic, avand in vedere ca v-a eliminat Rosenborg, iar Vaalerenga este ceva mai buna decat cei din Trondheim, ar trebui sa va scoata...dar, voi, uneori sunteti extrem de imprevizibili...si vorba aia ati mai facut meciuri MEMORABILE (cel putin cel cu PSG din Ghencea de acum cativa ani m-a lasat cu gura cascata)!

Oricum, voi aveti o sansa, rapid si 'javrele' sunt ca si ELIMINATE...cred c-o sa ragusesc daca urlu de BUCURIE la fiecare gol incasat de 'javre'...ca vor fi tare MULTE sunt sigur!!!!!

Pentru voi, BAFTA!!! Sunteti capabili sa-i scoateti din ghete pe nordici!!!!!

Si mai am o curiozitate: Ce-o sa faca Steaua Rosie Belgrad cu Sporting Braga...mie mi-a placut tare mult cum v-a pregatit Zenga si el acum e la belgradeni...OARE ATI RENUNTAT MULT PREA USOR LA EL?!?

ANTONIO ZINNI27.08.2005 08:36

Mesaj pentru echipa Steaua Bucuresti :

- In primul rind doresc mult succes in grupele cupei UEFA , spun asta pentru ca Steaua are sanse foarte mari sa ajunga acolo.

- Infringerea din trondheim nu trebuie luata ca atare deoarece Steaua a dominat tehnic intreg jocul tur/retur fiind vorba dar de ghinion.

- Daca din Rominia o echipa are aspect de Liga Campionilor atunci Steaua este aceasta echipa.

- Mult succes suporterilor Steaua care vor dovedi si ei in Cupa UEFA ca sunt o forta nu doar in Rominia ci si in Europa.

- In incheiere as dorii sa urez succes atit echipei Steaua Bucuresti si echipei Rapid Bucuresti in accederea in grupele cupei UEFA.

Virgil27.08.2005 10:00

Antonio,se pare ca Steaua ti-a ramas in inima.Si tu ai ramas in inima noastra.

Ai urat succes Stelei si Rapidului.

Eu imi permit sa urez succes noii echipe a lui Walter,Cervena Zvezda !

Succes Walter ! Succes Steaua Rosie !

ccipri27.08.2005 11:52

Trebuie sa ii dovedim pe vikingii astia de data asta!Vad ca ei sunt tare increzatori!Bine ca e returul pe Ghencea.Sa le aratam de ce suntem in stare!!!

Se pare ca si anul asta vom fi singura echipa in grupe!!!

FORZZ Steaua!

Captain RedBlue27.08.2005 13:41

Ptiu drace! Parca-i un facut! Iar am cazut cu astia? Macar returul e la noi! Si a durat cam mult blestemul asta cu norvegienii! Nu credeti? Ar trebui sa rupem odata pisica in doua!

alexfilip27.08.2005 14:39
Antonio,se pare ca Steaua ti-a ramas in inima.Si tu ai ramas in inima noastra.

Ai urat succes Stelei si Rapidului.

Eu imi permit sa urez succes noii echipe a lui Walter,Cervena Zvezda !

Succes Walter ! Succes Steaua Rosie !

O problema: daca picam in grupe( presupunand ca ne calificam, si ma indoiesc) cu echipa lui Walter?

Credeti ca va fi in defavoarea noastra ca a antrenat Steaua?

SteauaToronto27.08.2005 15:33

Stai sa ajungem in grupe intai si dupa aia vedem!

«123414»