faptul ca jucam cu valerenga e o mare sansa, daca baietilor le vine mintea la cap.
daca ne speriem de valerenga si de tore andre flo inseamna ca daca ne-am fi calificat in cl si ar fi trebuit sa jucam cu realul s-ar fi ascuns baietii la infirmerie?
vreau sa cred ca au curaj sa joace cu orice echipa din lume, ca nu le e teama de cine este in teren in fata lor. la orice meci sansele sunt egale, 50-50%, pana incepe meciul. atunci sansele incep sa se imparta intre echipe, in functie de ce joaca fiecare.
valerenga este sansa lui Radoi de revansa. daca mijlocasilor si atacantilor le trebuie creativitate, ceea ce nu au norvegienii si ceea ce le provoaca teama!, fundasii nostri trebuie sa fie mai nordici decat norvegienii. sansa Stelei este ca jucam in tur din nou fara Dica (pe care eu il consider o piatra de moara legata de gatul echipei) si sper ca in meciul retur sa putem juca si la 0-0 pentru a ii termina pe contraatac. si sa le dea tot ce ar fi putut sa le dea celor de la rosenborg daca unii dintre jucatori nu ar fi intrat pe teren total lipsiti de concentrare.
eu zic ca o ambitie extraordinara plus concentrare maxima ne pot aduce si un 5-0 in deplasare!
=================================================
eu normal nu am fost niciodata!