FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Valerenga (6-1 scor general)!

«15678914»
SSK14.09.2005 15:56
eu zic ca ne calificam.intr-un fel e mai bine ca juca, returul pe un stadion unde nimeni nu il va injura pe Cristea din secunda 0, unde -cred- se va canta non-stop.parca unii spectatori de pe Ghencea se plictisisera de Steaua.

Ei, asta-i culmea ! Nu esti de parere cumva ca ar trebui sa mai jucam meciurile si prin provincie, daca tot nu raspund cum trebuie cei de pe Ghencea ?!? :evil:

sorin_77714.09.2005 16:18

Florentin Dumitru va fi rezervă cu Valerenga

Oleg Protasov, antrenorul echipei Steaua, a declarat că Florentin Dumitru va fi rezervă la meciul cu Valerenga din prima manșă a turului I al Cupei UEFA. "Florentin Dumitru nu este refacut complet, ca să poată juca un meci intreg. Îl pastram ca să ne dea un ajutor pe final de joc, dacă va fi nevoie", a spus Protasov. La jumatatea lunii iunie mijlocasul stelist a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi, după ce medicii i-au depistat o leziune a meniscului si una partială la nivelul cartilajului femural.

sursa PROsport

Se pare ca Florentin Dumitru va putea prinde cateva minute in teren la Oslo... Daca asa va fi ii urez mult noroc de acesta data si revenire cat mai grabnica la forma de acum 2 ani... Poate cu Dinamo il vedem si mai mult.

montreal14.09.2005 16:45

Daca face ce a facut la Valencia? Cred ca o sa-l alerge Protasov pe marginea terenului.

SteauaToronto14.09.2005 17:32

Se si vede ca Protasov nu e asa slab ca Zenga la caracter! In primul rand isi permite pentru ca are contractul ca acoperire iar Jiji nu isi permite sa comenteze nimic sau sa il dea afara!

sorin_77715.09.2005 08:03
Daca face ce a facut la Valencia? Cred ca o sa-l alerge Protasov pe marginea terenului.

daca doar l-ar alerga ar fi OK pentru el... problema este ca il cam prinde... si atunci e atunci... :lol: :lol: :lol:

Legat de meciul de diseara... Se pare ca jucam cu rezervele, astia din norvengia au o tactica foarte nesimtita de a creea presiune... Dau niste declaratii de te ia groaza... ba ca nu ii intereseaza UEFA si DOAR campionatul este prioritar (au si ei un GG la conducere cred)... ba ca au multi accidentati ....ba ca Steaua e favorita...

victor15.09.2005 09:29

un rezultat strans la oslo ne va califica. mi-e greu sa cred ca si in al doilea meci consecutiv pe teren "propriu" putem scapa victoria.

sigur la bacau nu e ca in Ghencea. nu neaparat "coregrafia" peluzelor (care fie vorba intre noi la meciul cu rosenborg a fost atat de minunata ca practic a disparut cu desavarsire) va lipsi, cat faptul ca jucatorii au acasa anumite automatisme si "puncte fixe" care ii ajuta intr-o exprimare superioara. in orice caz, probabil tribunele in provincie vor fi mai inraite. la Bucuresti am devenit cam boieri!

strezahuzum15.09.2005 10:29

Inca 4 ore pana la meci.

De-abia astept sa inceapa, azi n-am facut mare treaba pe la birou, stau cu gandul la meciul de diseara.

Pronostic : Steaua - Valerenga ( era sa scriu Rosenborg ) : 2 - 0 ( goluri Iacob si Cristea ).

Hai Steaua !! Inainte, spre grupele UEFA !

FanSteaua4Life15.09.2005 11:43

Eu sunt mai pesimist 2-1, Iacov, Oprita, Flo

ulivius15.09.2005 12:19

Baietii imi par prea relaxati. Nu cred ca Protasov poate sa trezeasca im jucatori spiritul de luptatori, asa cum vor fi norvegienii. Ce bun era [color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] acum.

[/color]

La lupta !!!! Sa curga lacrimi si sange de norvegieni!!! Sa planga asa cum am plins si noi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

montreal15.09.2005 12:49

Steaua - Valerenga se va juca la Constanta

Partida Steaua - Valerenga, contind pentru mansa secundă a turului 1 al Cupei UEFA, se va disputa la Constanta, deoarece stadionul gruparii din Bulevardul Ghencea a fost suspendat pentru o etapă in competitiile europene. Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, aflat la Oslo pentru partida tur cu Valerenga, a fost sunat, joi, de un reprezentant al Comisiei de Disciplină a UEFA, care i-a spus că stadionul din Bacau, unde era programat initial să se dispute meciul, nu intruneste conditiile impuse de forul european. Astfel, oficialul UEFA a mentionat că Steaua are acceptul să joace pe stadionul "Gheorghe Hagi", desi distanta de la Bucuresti pană la Constanta este de aproximativ 225 de kilometri si nu de 250 de kilometri, asa cum solicită forul european

George Stan15.09.2005 12:54

E mai bine.

E mai aproape, vor veni mult mai multi din Bucuresti, in Constanta sunt foarte multi stelisti infocati, fara suparare pentru bacauani.

montreal15.09.2005 12:54

33. Hamutovski " 20. OGĂ'RARU, 3. D. GOIAN24. Ghionea, 15. NEȘU " 16. NICOLIȚĂ', 22. Paraschiv, 6. M.RĂ'DOI, 11. BOȘTINĂ', " 7. OPRIȚA, 19. V. Iacob

Cristea out. La urmatoare inundatie, il trimite la Pandurii sau la Jiul.

ccipri15.09.2005 13:07

hai baietii sa terminam cu complexul asta norvegian si sa ajungem al doilea an consecutiv in grupele UEFA!!!

FORZZA Steaua!

sorin_77715.09.2005 14:08
E mai bine.

E mai aproape, vor veni mult mai multi din Bucuresti, in Constanta sunt foarte multi stelisti infocati, fara suparare pentru bacauani.

tin sa spun ca sunt foarte de acord cu tine... Constanta a venit chiar si la noi si ne-a sustinut in meciul cu Valencia de anul trecut...

Constanta tine cu Farul si cu Steaua...

Va fi o atmosfera de vis.... sa speram ca vor fi pregatiti cu melodia lui Scutter si ca vor avea posibilitatea sa o puna de cat mai multe ori... :D

Bogdan4Steaua15.09.2005 14:18

Incepe meciul. Hai Steaua!!!!!!

Bogdan4Steaua15.09.2005 14:43

Gooooooool Radoi! 1-0 !!!!!

Bogdan4Steaua15.09.2005 14:55

2-0 pentru Steaua!!!! Suntem cu un pas in grupe!

montreal15.09.2005 15:09

asa si trebuie, sa le dea cat mai multe la ei

ca in retur Valerenga o sa joace cu formatia standard.

sorin_77715.09.2005 15:17

Sa speram ca ne vom mentine acelasi ritm si dupa pauza... Oricum e mai mult decat bine acest rezultat...

Nero15.09.2005 15:25

Parca Radoi joaca sa-si spele pacatele de la Trondheim :)Daca mai face si al treilea gol... putem zice Trondheim - Oslo aproape 3-3 pt Radoi :D

Dupa cum se spune, nici un meci nu seamana cu altul, as fi preferat totusi ca Radoi sa fi gresit in primul meci din CL... dar totusi sa tinem cont de faptul ca norvegienii joaca cu multe rezerve si sa ramanem cu picioarele pe pamant. Sper sa le mai dam, astfel incat la constanta (sau bacau) sa fie doar antrenament.

FanSteaua4Life15.09.2005 15:48

va astept la constanta...aici o sa se simta bine jucatorii...toata lumea iubeste Steaua in constana mai putin catva prostani...sper sa fie doar un meci de antrenament...e 2 - 0 sper sa le dea 5 - 0 sa uitam acasa de calificare...

Bogdan4Steaua15.09.2005 15:49

3-0!!!!! Gooooooooooool!

FanSteaua4Life15.09.2005 15:49

3 - 0 ......ggggggggooooooooolllllllll Goian

sorin_77715.09.2005 15:51

gol Goian.... 3-0 suntem in grupeeeeee!!!!!

montreal15.09.2005 15:52

1,2,3,4,5

pe ei pe mama lor

«15678914»