FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Valerenga (6-1 scor general)!

«18910111214»
Virgil21.09.2005 02:58

De Cluj cred ca ar trebui sa ne temem si noi un pic.

Dorinel abia asteapta sa se razbune pentru faptul ca Steaua nu i-a prelungit contractul.

Si nu numai.

Vrea sa arate probabil ca Steaua cu el in echipa,ar fi fost mult mai puternica.

Sa nu uitam ca nici anul trecut in meciul disputat la Cluj,nu am avut viata usoara.

Cu chiu,cu vai,la mare lupta si cu Neaga in echipa,am reusit sa trecem de ei.

Se poate spune ca in acel meci ne-au macelarit.

reddog23.09.2005 13:41
Ati vrea voi, nu? In locul vostru as lasa-o mai moale cu super meciul vostru cu norvegienii de 17-18 ani. Daca si-ar baga aia titularii ar fi nasol. Pana una alta Dinamo se va califica pentru ca va arata fotbal si la Liverpool.

PS: O seara frumoasa pentru echipele romanesti. Pacat ca nu a castigat si Rapidul. La Bucuresti le va fi foarte greu sa faca o surpriza. Feyenoord joaca foarte bine in deplasare.

Nu va mai laudati atata ca ati castigat cu o echipa care e pe locul 19 din 20! Cel putin Steaua i-a invins pe norvegienii astia de 17-18 ani, care din cate stiu eu sunt pe primul loc in campionat! Si lucru la fel de important Steaua a creat un precedent binevenit, aratand ca este posibil sa-i batem si pe nesuferitii de norvegieni!

P.S.: N-au decat sa joace si cu titularii! Cine-i impiedica?

Si sa nu imi spui acum ca tot cu acei pusti joaca si in campionat ca atunci chiar ca m-ai dat pe spate!

Nu-i impiedica nimeni, doar ca ei au declarat dinainte de meciul cu voi ca nu ii intereseaza UEFA, ca oricum nu ar avea un parcurs prea indelungat si ca vorsa ia titlul dupa 21 de ani.

Captain RedBlue23.09.2005 15:54
Si sa nu imi spui acum ca tot cu acei pusti joaca si in campionat ca atunci chiar ca m-ai dat pe spate! Nu-i impiedica nimeni, doar ca ei au declarat dinainte de meciul cu voi ca nu ii intereseaza UEFA, ca oricum nu ar avea un parcurs prea indelungat si ca vor sa ia titlul dupa 21 de ani.

``Pustii`` aia nu sunt adunati de pe strada...E adevarat ca nu sunt titulari, dar fac parte din echipa si deci joaca si in campionat. Si in meciul cu noi nu au jucat numai ``pusti``!... Sa fim seriosi!

Chiar vrei sa crezi ce au declarat? Atunci crede-ma si pe mine! Nu ne-a interesat Cupa Romaniei... Oricum ne incurca in castigarea campionatului... Si nici Cupa UEFA, ca noi voiam in UEFA CL... :cry:

sorin_77723.09.2005 16:54
.... Si lucru la fel de important Steaua a creat un precedent binevenit, aratand ca este posibil sa-i batem si pe nesuferitii de norvegieni!

P.S.: N-au decat sa joace si cu titularii! Cine-i impiedica?

Mi-as dori din tot sufletul sa joace cu garnitura de baza... sa ne caleasca.... Si sa aratam cainilor cine e Steaua... De parca mai ar fi nevoie sa stie ei... oricum, ne viseaza si noaptea... :lol:

I.N.Money24.09.2005 06:49

Nu cred ca o sa joace cu titularii.Ei sunt constienti ca au pierdut calificarea la ei acasa.Doresc sa castige titlu nu sa faca o deplasare inutila intr-o tara in care Standard,Besiktas,Valencia si Villareal au luat decat un punct... :lol: 8)

sorin_77724.09.2005 06:58

Am auzit o stire SUPER... se pare ca daca se califica toate echipele romanesti in grupe, Steaua va fi cap de serie... altfel nu putem fi decat in a doua urna (tot e bine pentru ca anul trecut am fost in a patra) De grupe trebuie sa trecem... Anul trecut am facut-o si am avut cea mai echilibrata grupa... Frumos ar fi sa trecem de grupe dupa primul loc sa cadem cu una de pe locul 3 .... locul 2 ne pune fata in fata ca si anul trecut cu o echipa din CL clasata pe locul 3 in grupe... NASHPA...

FanSteaua4Life24.09.2005 07:12
Am auzit o stire SUPER... se pare ca daca se califica toate echipele romanesti in grupe, Steaua va fi cap de serie... altfel nu putem fi decat in a doua urna (tot e bine pentru ca anul trecut am fost in a patra) De grupe trebuie sa trecem... Anul trecut am facut-o si am avut cea mai echilibrata grupa... Frumos ar fi sa trecem de grupe dupa primul loc sa cadem cu una de pe locul 3 .... locul 2 ne pune fata in fata ca si anul trecut cu o echipa din CL clasata pe locul 3 in grupe... NASHPA...

ar fi bine pentru noi...dar rapid nu cred ca se califica...

I.N.Money24.09.2005 09:32

Daca imi aduc yo bine aminte ziceau astia la TV ca datorita parcursului Stelei la anul o sa avem 3 echipe in Cupa UEFA.

Virgil24.09.2005 09:54
Mi-as dori din tot sufletul ca norvegienii sa joace cu garnitura de baza... sa ne caleasca.... Si sa aratam cainilor cine e Steaua... De parca mai ar fi nevoie sa stie ei... oricum, ne viseaza si noaptea...  :lol:

Din partea mea,norvegienii sa joace si cu juniorii sau sa nu se prezinte.

De abia atunci ar intelege toti cei care isi rup dintii in dosul nostru,ce echipa mare suntem si ce teama le e strainilor sa joace cu echipa I-a,pentru ca i-am face de ras.

Asa cel putin ar avea o scuza.

( :lol: Mama,ce gogonata am bagat! :wink: :lol: )

Sorine,ce-i tot bagi in seama pe caini?Te-a muscat vreunul?Vad ca-i "iubesti" foarte mult. :wink: :lol: :lol:

zarboss24.09.2005 11:42
De Cluj cred ca ar trebui sa ne temem si noi un pic.

Dorinel abia asteapta sa se razbune pentru faptul ca Steaua nu i-a prelungit contractul.

Si nu numai.

Vrea sa arate probabil ca Steaua cu el in echipa,ar fi fost mult mai puternica.

Sa nu uitam ca nici anul trecut in meciul disputat la Cluj,nu am avut viata usoara.

Cu chiu,cu vai,la mare lupta si cu Neaga in echipa,am reusit sa trecem de ei.

Se poate spune ca in acel meci ne-au macelarit.

fi sigur ca Dorinel are multe de aratat.. o sa fie un meci incrancenat... si asta doar sa-i demonstreze lu Jiji ca s-a debarasat de el mult prea usor..

Oricum noi suporterii ii multumim pentru ce a facut aici la Steaua.

Virgil24.09.2005 13:20

Ii multumim pentru ce a facut pentru Steaua.

Ii vom reprosa probabil,pentru ce va incerca sa faca impotriva ei.

reddog25.09.2005 11:08
Daca imi aduc yo bine aminte ziceau astia la TV ca datorita parcursului Stelei la anul o sa avem 3 echipe in Cupa UEFA.

Datorita carui parcurs? De anul acesta? Nu mi se pare ca ati facut nimic in plus de noi inca anul acesta.

zarboss25.09.2005 12:05

nu e vorba ce am facut anul acesta sau anul trecut.. treaba e ca parcursul Stelei din sezonul trecut al cupei UEFA a demonstrat ca se poate si a trezit ambitii in acelasi timp ....cred ca asta a vrut sa spuna

I.N.Money25.09.2005 12:23

da..la asta m-am referit..nu mai era nevoie sa zic(cel mai lung parcurs al unei echipe din Romania in cupele europene)...imediat sari pe mine red dog :lol:

Acrhine25.09.2005 14:50

suntem ca si calificati deja de la meciul tur.Asa ca sa ne gandim la meciurile din grupele UEFA unde ajungem al doielea an consecutiv. Forza Steaua!!

Padrese25.09.2005 15:17
cel mai lung parcurs al unei echipe din Romania in cupele europene

Doar 2 exemple -1986,1989 - iti spun ceva?

Nu mai inghititi prostiile lui Meme cu parcursuri lungi sau alte chestii - daca din cauza lor trebuie sa jucam 2,3 tururi preliminarii normal ca jucam asa multe in Europa.

Deci nu era vorba de cel mai lung parcurs ci de cele mai multe jocuri jucate de o echipa din Romania intr-o competitie europeana intr-un an competitional.

AmuntBoy25.09.2005 17:10

Suntem ca si calificati , dar nu ar strica o victorie la Constanta :)

1-0 sau 2-0

sorin_77725.09.2005 17:21

Valerenga am vazut ca in seara asta era condusa cu 2-0 de o contracandidata la titlu... Cred ca vin astia la Constanta cam invrajbiti...

FanSteaua4Life25.09.2005 17:26

Lasai sa vina asa...or sa plece foarte resemnati...

sorin_77725.09.2005 17:30

Bine, nu au mari sanse de izbanda aici, mai ales ca noi vrem Cupa UEFA, parca asa zicea Protasov, NU?

AmuntBoy25.09.2005 17:33

A luat bataie cu 3-0 de la Start K. care este principala contracandidata si cred ca au trecut pe locul 1 la scorul asta 8)

sorin_77725.09.2005 17:37

Deci au pierdut pana la urma... le cam place 3-0, Pai sa le dam la fel si la Constanta... acolo unde reviiiiiineeeee Diiiiiica!!!

FanSteaua4Life25.09.2005 17:40
Deci au pierdut pana la urma... le cam place 3-0, Pai sa le dam la fel si la Constanta... acolo unde reviiiiiineeeee Diiiiiica!!!

Esti cam zgargit...de ce nu 4 sau 5 :lol: ...

sorin_77725.09.2005 17:44

Sa pastram gol;uri in desaga si pentru grupe... unde dupa primele 3 meciuri sa fim deja calificati in primavara.... :wink:

FanSteaua4Life25.09.2005 17:50
Sa pastram gol;uri in desaga si pentru grupe... unde dupa primele 3 meciuri sa fim deja calificati in primavara.... :wink:

Sa dea domnu sa fie asa...

«18910111214»