FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Valerenga (6-1 scor general)!

«11011121314»
Teoctist28.09.2005 02:11

Procedand astfel,adica platind din buzunarul propriu,sub forma unor atentii,sau a unor cadouri,daruri,nu inseamna ca face evaziune fiscala.

Asta ar insemna ca oricare dintre noi,atunci cand ar face cinste cuiva,cu un suc,o bere,sau chiar cu bani,ar face evaziune fiscala.

Ceea ce trebuie stiut e ca statul,la un salariu platit de un patron oarecare salariatului,mai percepe pentru bugetul sau,inca aproape un salariu.

Aici e toata problema.Ca e imoral sa mai dai statului pe langa cei 150.000 $ platiti lui Radoi de exemplu,inca 150.000$ bugetului.

E aberant.

Toate echipele de fotbal au contracte cu jucatorii pe cateva milioane de lei vechi(ROL)pe luna.

SSK28.09.2005 03:59

Teoctist, nu ai dreptate. In primul rand, din punct de vedere juridic niste "atentii" sau "cadouri" de 70-100 de mii de euro pe an sunt asimilate unor contracte de donatie, de imprumut, de colaborare, de orice...pentru ca nu s-a intalnit hotul cu prostul asa incat sa "acceptam" ca Becali face atentii cu asemenea sume. Ce-ar fi sa nu mai batem pe casa nimic in tara asta, dupa principiul ca vanzatorul ne face "cadou" produsul, iar noi ii facem "cadou" pretul :roll: In al doilea rand, ideea ca statul este imoral cand percepe impozite asa de mari poate fi discutata, dar solutia propusa de a nu plati impozite este...anarhista :) Prind esenta lui, orice impozit este imoral, dar este un rau necesar si asumat de catre toata lumea. Si nu se face ca tocmai lui Becali sa-i plangem de mila si sa-i cautam scuze.

Teoctist28.09.2005 06:13

SSK,tu nu poti sa-mi spui mie daca am dreptate sau nu.Pentru ca nu am apelat la cunostintele tale juridico-economico-financiare-sociale,si nu ti-am cerut sa-mi spui daca am dreptate sau nu.

Legat de opinia exprimata de mine mai sus,puteai sa incepi cu urmatoarea formulare:"Teoctist,parerea mea este ca...".

Asta si pentru faptul ca nici eu la randul meu nu i-am facut cunoscut lui "noname" ca nu are dreptate.

Iti multumesc pentru opinie dar raman la parerea mea.E aberant sa platesti pentru un singur om impozite si contributii in valoare de 150.000 USD/an.

Si inca ceva,nu reiese de nicaieri ca i-as fi plans de mila cuiva.

Am spus-o la modul general.

Cei din fruntea tarii,fac in continuare greseala pe care au facut-o incepand odata cu disparitia regimului comunist.Vor impozite mari si se aleg cu praful de pe pusca.Ei sunt aceia care au "incurajat" si "incurajeaza" economia subterana.Pentru ca nu sunt capabili sa elaboreze niste legi fiscale in care sa tina cont de cazurile speciale.

Dar de ce tin ei cont?

zarboss28.09.2005 06:33
Procedand astfel,adica platind din buzunarul propriu,sub forma unor atentii,sau a unor cadouri,daruri,nu inseamna ca face evaziune fiscala.

Asta ar insemna ca oricare dintre noi,atunci cand ar face cinste cuiva,cu un suc,o bere,sau chiar cu bani,ar face evaziune fiscala.

Ceea ce trebuie stiut e ca statul,la un salariu platit de un patron oarecare salariatului,mai percepe pentru bugetul sau,inca aproape un salariu.

Aici e toata problema.Ca e imoral sa mai dai statului pe langa cei 150.000 $ platiti lui Radoi de exemplu,inca 150.000$ bugetului.

E aberant.

Toate echipele de fotbal au contracte cu jucatorii pe cateva milioane de lei vechi(ROL)pe luna.

nu e ilegal sa dai atentii sau cadouri sub forma unor sume de bani... dara daca asa e legea fiscala la noi ar trebui respectata de toti .. ca si mie imi ia statul impozit pe salar...asa ca nici Jiji nu ar trebui sa fie scutit...

Problema lui e ca el apare la TV si sfideaza aceste institutii ale statului cu afirmatiile facute...

Stim cu totii ca statul e un hot la nivel inalt .. dar ar trebui sa fie si Jiji mai bandit ca sunt si metode legale prin care poti fi scutit de impozit..

de exemplu ar putea sa prezinte un plan de investitii printre care si refacerea gazonului.. automat ar fi scutit de un procent consistent din impozit... si asa se tot lauda de vreo 2 ani ca face gazonul si nu face nik

zarboss28.09.2005 06:36

asta e una si a doua ..ce cred eu ca urmaresc astia cu Jiji e faptul ca ciobanul a cam suparat ceva lume in ultima vreme si astia vor sa io coaca... cred ca mai mult si mai mult ei vor sa afle provenienta averii lui..

FanSteaua4Life28.09.2005 07:23

Am fost mai devreme la stadion si era Memelu cu Agraseala acolo, erau intr-o sedinta, cand a iesit l-am intrebat la ce ora este antrenamentul oficial, dupa ce mia raspun ma intrebat daca vreau un autograf, iam raspuns ca nu am nevoie de autograful unei persoane ca el, sa vedeti ce fata a facut... :lol:

Virgil28.09.2005 07:57

Descrie-ne putin.

montreal28.09.2005 09:55

Bravo, bine i-ai facut. O palma cu piciorul.

Atotstiutorul si atotputernicul MM, parvenitul Dinu Paturica.

Cum de nu ti-a tras-o? Nu era inconjurat de wu shu?

ADRIAN PACURAR28.09.2005 10:28
Am fost mai devreme la stadion si era Memelu cu Agraseala acolo, erau intr-o sedinta, cand a iesit l-am intrebat la ce ora este antrenamentul oficial, dupa ce mia raspun ma intrebat daca vreau un autograf, iam raspuns ca nu am nevoie de autograful unei persoane ca el, sa vedeti ce fata a facut... :lol:
mai nu mai pot de ras , bravo mai.
zarboss28.09.2005 10:37

bine... bine... omu se crede si vedeta Romaniei.. auzi nu vrei autograf...

Bine i-ai facut .. maimutoiul dracului

Virgil28.09.2005 11:19

Constat insa ca MM a fost cat se poate de amabil.

montreal28.09.2005 11:34

si-o fi luat Prozacul/Distonocalmul de dimineata sau s-o fi inscris intr-un club de anger management,

altfel nu pot sa-mi explic de ce nu i-a dat un cap in gura

Teoctist28.09.2005 11:59

Sa revenim la topic.

Valerenga vine azi la Constanta fară cinci titulari

Valerenga IF Oslo va sosi la Constanta, pentru meciul de joi cu Steaua Bucuresti, contand pentru mansa secundă a turului intai al Cupei UEFA, fară cinci jucatori de baza informează cotidianul norvegian Aftenposten.

"Cinci jucatori raman acasa Portarul Arni Gautur Arason are probleme la spate, Kjetil Waehler este in continuare suspendat, Steffen Iversen si Ronny Johnsen nu sunt refacuti sută la suta iar Christian Grindheim va fi menajat", a declarat antrenorul Kjetil Rekdal.

Aftenposten a notat că desi meciul decisiv al echipei Valerenga este cel cu Lyn din campionat, Rekdal spune că echipa sa trebuie să impresioneze in Romania. "Dacă este o misiune imposibila Este foarte usor să spui asta, dar din experienta mea am invățat că in fotbal nu poti spune acest lucru niciodată", a comentat Rekdal.

Ziarul norvegian a subliniat că tehnicianul echipei Valerenga ar putea incepe din nou cu trei juniori, asa cum s-a intamplat in partida tur de la Oslo, câștigată de Steaua cu scorul de 3-0.

Valerenga IF va sosi pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta azi, la ora 16.00, la bordul unui avion charter.

Sursa:prosport.ro

Captain RedBlue28.09.2005 12:01

L-ai lasat pe Memelu fara replica?!...Fara pumni, picioare, doar din cateva cuvinte?! 8O ...La cat de inteligent se crede, i-ai dat o binemeritata lectie! :lol: Iti fac cinste cu o bere cand ne intalnim la meci! :D

florinzamfir28.09.2005 17:12

Stie cineva? Se pun bilete in vanzare la Peluza I?

sorin_77728.09.2005 17:14

Tare frate... :lol: :lol: :lol:

Ma bucur ca esti intreg alturi de noi... :lol:

sorin_77728.09.2005 17:16

Revenind la topic si mai precis la ce a specificat teoctist, preluarea din prosport, cum ca adversarii nostri vin fara 5 titulari. Important pentru noi este ca revine Dica... Sa speram ca o va face cu gol...

Nu are importanta cu cine jucam maine, trebuie sa invingem NEAPARAT!!!

montreal28.09.2005 17:33

Rosenborg-Lyon 0-1

si norvegieni au asigurat locul 3

deci, haideti ca se poate. la primavara poate eliminam in sfarsit pe Rosenborg.

Oricum, azi avem din nou ocazia sa ne razbunam pe niste norvegieni, n-are importanta cum se numeste echipa, norvegieni sa fie, mama lor de plavani.

montreal28.09.2005 17:39

HAI Steaua!!!!! LUPTA Steaua!!!

FanSteaua4Life28.09.2005 17:41

Nu avea nici un bodyguard...doar el cu agraseala si niste neamuri de a lui Jiji...la 6 au avut antrenamentul oficial, sa vedeti cum era imbracat memelu, ziceai ca e raper...venise un betiv la el sa ii ceara bani da nu ia dat, ia dat un var de al lui Jiji (nu stiu sigur daca e neam sau nu cu el dar semana) 100.000. de lei...in rest ce sa mai zic...am asistat la tot antrenamentul si apoi am vb cu Paraschiv, Andrei Cristea, Ogararu si jardel...para era foarte suparat ca nu am castigat cu Dinamo, a zis ca o sa leo traga rau de tot in groapa, erau toti murdari de nori ca niste purcei... :lol:

FanSteaua4Life28.09.2005 17:43
Stie cineva? Se pun bilete in vanzare la Peluza I?

Mie mia zis Agraseala, l-am intebat special, ca la peluza intai se intra doar pe baza de abonament, eu am bilet si la tribuna si la peluza 2 sa vad poate pot sa intru si eu...

SteauaToronto28.09.2005 17:52

Galeria Farului va sta cu Galeria Nord a noastra presupun?

FanSteaua4Life28.09.2005 18:02
Galeria Farului va sta cu Galeria Nord a noastra presupun?

Galeria Farului?...faru nu are galerie,in peluza unde e galeria farului 80 % dintre cei de acolo nu depasesc 20 de ani si din cei 80 %, 50 % sunt sub 18 ani...eu stau langa Sorin, seful galeriei de la faru da nu dau de el...asa ca nu am aflat nimik...o sa vedem maine ce o sa fie...

SteauaToronto28.09.2005 18:24

Sorine vad ca nu imi raspunzi la mesaje private! Dar iti spun aici! Te rog eu nu o sa fiu acasa joi la meci ca am scoala asa ca o sa te rog pe tine sa faci comentariu live! Foloseste userul asta fc_steaua_admin si contacteaza-ma privat sa iti dau parola pentru el! Daca mai vrea cineva sa se voluntareze dar avem nevoie de oameni cu experienta pe forum! :) Trebuie cel putin doar 2 moderatori acolo joi! Eu nu o sa fiu!

steaua_forewer28.09.2005 20:35

fiti atenti . am citit formulele de start si am remarcat ca antrenorul de la valerenga , foloseste EXACT acelasi 11 din meciul tur , asa ca sper sa batem cu 4-0

«11011121314»