ce sa mai pastram sa le dam cat de multe poate prind astia gustul .. si atunci sa vezi .. ca nu ii mai poate opri nimeni .. 2-3 goluri pe meci.. asta ar trebui sa fie media .. daca tinem cont de ratarile monumentale ...
ce sa mai pastram sa le dam cat de multe poate prind astia gustul .. si atunci sa vezi .. ca nu ii mai poate opri nimeni .. 2-3 goluri pe meci.. asta ar trebui sa fie media .. daca tinem cont de ratarile monumentale ...
eu cred ca ar trebui adusi vreo 2 atacanti de valoare, tehnici, si cu viteza, care sa faca pereche cu Iacov, Dica este prea lent si nu alearga mai deloc...asa vom avea cu siguranta cel mai bun golaveraj din tara...
Mai fratilor dar ratam nu gluma... cred ca putem marca de la 4 goluri in sus... lasa ca ii prindem noi pe toti la cotitura... Dar pe norvegieni vreau doar sa ii batem nu sa ii si cocosam... ![]()
Suntem ca si calificati , dar nu ar strica o victorie la Constanta1-0 sau 2-0
normal ca nu strica o victorie .. sunt 3 puncte .. si se aduna acolo .. asa poate nu vom mai fi nevoiti sa jucam in preliminarii din luna iulie...
Suntem ca si calificati , dar nu ar strica o victorie la Constanta1-0 sau 2-0
normal ca nu strica o victorie .. sunt 3 puncte .. si se aduna acolo .. asa poate nu vom mai fi nevoiti sa jucam in preliminarii din luna iulie...
Pai daca se supara nea Jiji si nu mai vrea nici campionat nici cupe europene s-ar putea sa nu mai jucam deloc... :wink:
99% suntem in grupe unde va trebui sa castigam cele 2 jocuri din Ghencea si sa scoatem un egal la unul din cele 2 jocuri de afara , cu 7 p 100 % trecem de grupe , cat priveste meciul de joi , vai fi un joc in care nu vom mai sta cu inima cat un purice , cred ca ii vom bate cu acelasi scor ca in tur : 3-0
II batem si aici...poate da Cristea....sa fie frumos
II batem si aici...poate da Cristea....sa fie frumos
ar fi bine sa mai dea si asta cate un gol din cand in cand .. ca nu isi mai aduce aminte saracu de cand nu a mai dat si el un gol
Nu cred ca se pune sincer problema invingatoarei....Valerenga e cu gandu numa la campionat...daca pe teren propriu nu a folosit prima garnitura si nu prea s-a omorat cu firea ce sa mai zic la Constanta....
eu nu ziceam ca se pune problema invingatoarei.. ziceam de Cristea ca ar fi bine sa mai dea si el cate un gol doua ca nu strica... poate isi mai revine
Am inteles ce ai vrut sa zici dar am vrut sa punctez..pentru aia care spera ca ne incurcam cu astia :twisted:
aha ...ok :lol: :twisted:
eu nu ziceam ca se pune problema invingatoarei.. ziceam de Cristea ca ar fi bine sa mai dea si el cate un gol doua ca nu strica... poate isi mai revine
Si cu cine sa dea??? Ca atunci cand intra parca nu vrea mingea sa stea deloc la piciorul lui... cum sa o loveasca? :lol:
A devenit subiect de caterinca dupa ce a fost un adevarat idol in primavara si dupa meciul din groapa... Pacat... dar el este de vina... Sa ramana la antrenamente peste, sa traga de el... sa incerce preluari si suturi la poarta...
Becali e de vina.A facut si Cristea un meci bun si gata 20 de mil $.Inca speram sa revina...nu stiu...poate nu ar strica un imprumut la Bacau.
crezi ca un meci reusit te face titular pe viata ?
A devenit rapid oaia favorita, imediat cum n-a mai dat randament, a cazut in dizgratie (viata de atacant).
De ce nu l-au dat la pachet la Panduri ?, asa freaca menta degeaba pe banca, macar ar juca, poate si-ar reveni sau nu, totul ar depinde de el.
Asa isi pierde timpul.
Sper sa jucam cu echipa de baza, sa nu le vina vreo idee "geniala" de a incepe cu alde Cristea sau/si Curt.
crezi ca un meci reusit te face titular pe viata ?A devenit rapid oaia favorita, imediat cum n-a mai dat randament, a cazut in dizgratie (viata de atacant).
De ce nu l-au dat la pachet la Panduri ?, asa freaca menta degeaba pe banca, macar ar juca, poate si-ar reveni sau nu, totul ar depinde de el.
Asa isi pierde timpul.
Sper sa jucam cu echipa de baza, sa nu le vina vreo idee "geniala" de a incepe cu alde Cristea sau/si Curt.
La Pandurii poate pleca deabia in iarna...oricum o data si o data tot o sa trebuiasca sa foloseasca si rezervele...titulari se mai accidenteaza sau sunt suspendati si de voie de nevoie Oleg va fi fortat sa ii bage...
Am o presimtire ca joi in teren alaturi de Iacob va fi Cristea... sau Dinita... Dica daca va revenii o va face ca mijlocas stanga...
Am o presimtire ca joi in teren alaturi de Iacob va fi Cristea... sau Dinita... Dica daca va revenii o va face ca mijlocas stanga...
Dica deocamdata este racit...nu cred ca va juca...
Becali e de vina.A facut si Cristea un meci bun si gata 20 de mil $.Inca speram sa revina...nu stiu...poate nu ar strica un imprumut la Bacau.
prea l-a umflat pe baiatu asta asa deodata.. trebuia sa-l ia si el mai usor... ca acu uite unde a ajuns
Si cu Banel vad ca a facut asa...ca parca nu mai joaca ca la inceputd e cand a zis Jiji ca e jucatorul lui favorit.
prea l-a umflat pe baiatu asta asa deodata.. trebuia sa-l ia si el mai usor... ca acu uite unde a ajuns
Corect... Cristea a prins fumuri de vedeta mult prea repede. In primele meciuri dupa ce a venit la Steaua muncea, alerge, se vedea ca doreste sa se impuna.
Dupa celebrul meci cu Valencia insa a cazut treptat in rolul de vedeta pentru care trebuie sa alerge altii. Si nu e deloc bine, pentru ca la Steaua nu poti sa traiesti mereu din 2 goluri cu Valencia si unul cu Dinamo.
N-ar fi rau daca Protasov l-ar baga din cand in cand titular, in meciuri cum ar fi asta cu Valerenga, unde nu cred sa apara vreo problema deosebita.
Acuma despre meciul de joi, trebuie totusi sa fim atenti. Ideal ar fi sa dam vreo 2 goluri pana la pauza, ca sa ii linistim complet pe norvegieni. Daca jucam insa iar "la conservarea rezultatului" vor fi probleme...
Patronul Stelei, Ciobanul, a recunoscut marti seara ca societatea care administreaza clubul Steaua este falita, dar ca jucatorii vor primi probabil prime pentru calificarea in grupele Cupei UEFA din alte parti.
"Primele de calificare in grupele Cupei UEFA sunt confidentiale. Ele insa vor exista", a spus Ciobanul, marti seara, la emisiunea lui Florin Calinescu de la TV Sport.
"Societatea care administreaza clubul nu are bani, dar jucatorii vor lua compensatii din alte parti, de la alte firme. Sa vedem ce societati vom gasi pentru a da primele, poate familia sau nepoii mei..."
Ciobanul a declarat ca este posibil sa nu ajunga la meciul cu Valerenga de la Constanta. "Gandurile mele sunt mai multe pentru Romania decat pentru fotbal", a spus Becali.
Sursa www.ONLINESPORT.ro
Cred ca "stimabilul" nostru patron ori vrea sa scape de controale de ;a fisc, ori vrea sa dea prime mai subtiri... Ca eu cred ca Steaua nu este falita... Cand faci un sat si ai inima larga pentru un strain inseamna ca o duci foarte bine... nu esti falimentar...
Sau poate ca vrea sa nu mai repede greseala cu Rosenborg cand a promis prime fabuloase si a iesit un NIMIC...
nu vrea sa plateasca impozite....asta urmareste
ce bine daca ar face toti asa,
zici ca esti falimentar in public si nu te mai controleaza nimeni !!!
daca ar fi si adevarat...
lol ati inteles toti care e faza ! NOT! daca societatea Steaua ii plateste pe jucatori ca salariati si le da prime un procent de 48 din aceste prime trebuie platit impozit la stat. asa daca face donatie catre asociatia sportiva Steaua, sau pur si simplu sponsorizare, nu plateste deloc impozit nu e vb ca ar fi falimentara sau altceva ... el face evaziune fiscala pe fatza ... si de aceea il si cauta de pe la PNA (fostul)