Ati vazut ce a declarat Liderul Galeriei Farului! Ca Galeriile sunt infratite! Sunt cumva unele brigazi infratite cu Legiunea Marina?
Ati vazut ce a declarat Liderul Galeriei Farului! Ca Galeriile sunt infratite! Sunt cumva unele brigazi infratite cu Legiunea Marina?
Steaua invinge Valerenga si in meciul retur.3 - 1.
Steaua a demonstrat ca pe zi ce trece e tot mai omogena si mai puternica.
In returul de la Constanta,in fata a peste 10.000 de spectatori,Steaua a jucat fotbal spectacol.
Propun ca pentru perioada urmatoare titulatura Fotbal Club sa se transforme in Fotbal Show.Asadar Fotbal Show Steaua Bucuresti.
Ros-albastrii au luat meciul in serios desi teoretic erau calificati.Si asta pe intreg parcursul meciului.
S-a ratat mult,ca de obicei,dar nu pot sa critic atata timp cat a invins si mai ales s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in grupele UEFA Cup.
Felicit cu aceasta ocazie echipa,staff-ul tehnic si conducerea clubului.Nu in ultimul timp pe suporterii care au insotit-o la Constanta si pe constantenii care au fost alaturi de noi.
La mai mare!
FORZA Steaua ! FORZA Farul !
Este foarte important si faptul ca am castigat meciul, aducand astfel inca doua puncte UEFA in contul tarii noastre. Acelasi lucru l-a facut si Rapid. Pacat ca nu au castigat si cei de la Dinamo(mai acumulam si de acolo doua puncte). Din pacate am ratat "la mustata" urna a treia valorica fiind clasati pe locul 25 la tragerea la sorti. In conditiile in care AZ Alkmaar a castigat in ultimele minute, Hamburg a dat gol in minutul 90 si s-a calificat, iar Marseille a castigat la penalty-uri, putem spune ca am avut ghinion. Daca una dintre aceste echipe era eliminata, ajungeam in urna a treia valorica.
Una peste alta, meciul a fost bun, publicul pe masura. Felicitari echipei si galeriei!
Hai Steaua!
Daca ne straduiam mai mult plecau cu 6 astia de aici :lol:
Este foarte important si faptul ca am castigat meciul, aducand astfel inca doua puncte UEFA in contul tarii noastre. Acelasi lucru l-a facut si Rapid. Pacat ca nu au castigat si cei de la Dinamo(mai acumulam si de acolo doua puncte). Din pacate am ratat "la mustata" urna a treia valorica fiind clasati pe locul 25 la tragerea la sorti. In conditiile in care AZ Alkmaar a castigat in ultimele minute, Hamburg a dat gol in minutul 90 si s-a calificat, iar Marseille a castigat la penalty-uri, putem spune ca am avut ghinion. Daca una dintre aceste echipe era eliminata, ajungeam in urna a treia valorica.Una peste alta, meciul a fost bun, publicul pe masura. Felicitari echipei si galeriei!
Hai Steaua!
in ceea ce priveste punctele ..toate echipele pot sa aduca daca vor castiga in grupe meciurile ..daca se straduiesc toate si catiga meciurile de acasa sunt sase victorii..asa ca se pot aduce noi puncte si poate ne creste si noua cota .. si cie stie pe viitor poate nu vom fi nevoiti sa jucam din turul 3 sau poate vor putea merge mai multe echipe in cupele europene
FELICITARI Steaua... si felicitari Bucuresti .. fiind primul oras din europa care are 3 echipe in grupele UEFA
Le-am dat o palma arogantilor de la UEFA....si asta e doar inceputul 8)
calificare USOARA, felicitari insa greul abia acum vine.... bafta multa in grupe... Avem nevoie de noroc fratilor... Oare cand va venii meciul in care fiecare sut al nostru este gol...?!?!?
Vreau sa cadem in grupa cu AS Roma si sa avem intalnirea in Ghencea!
PS: Felicitari si celorlalte echipe romanesti calificate...
Vreau sa cadem in grupa cu AS Roma si sa avem intalnirea in Ghencea!
M-am prins.Ai pica pe Chivu,nu?
Daca nu,atunci de ce?
Daca vrem sa ajungem cat mai departe sa jucam cu cei mai buni... SI DA AM PICA PE Chivu...
Si daca jucam cu cei buni poate la anul` intram si in grupele CL! ![]()
FELICITARI Steaua... si felicitari Bucuresti .. fiind primul oras din europa care are 3 echipe in grupele UEFA
Si felicitari Constanta! Pentru felul in care a primit pe Steaua, aratand ca a meritat increderea de a gazdui in acest meci pe campioana Romaniei! Mandru ca sunt stelist...si constantean!
FELICITARI Steaua... si felicitari Bucuresti .. fiind primul oras din europa care are 3 echipe in grupele UEFASi felicitari Constanta! Pentru felul in care a primit pe Steaua, aratand ca a meritat increderea de a gazdui in acest meci pe campioana Romaniei! Mandru ca sunt stelist...si constantean!
Felicitari intradevar, Constanta a aratat pentru a nu stiu cata oara ca are si o a doua iubire... Sa vedem cat o va iubi peste 2 saptamani :wink:
Roma in Ghencea si-o fura.... :lol:
Felicitari intradevar, Constanta a aratat pentru a nu stiu cata oara ca are si o a doua iubire... Sa vedem cat o va iubi peste 2 saptamani :wink:
Stelistii din Constanta o vor iubi si peste doua saptamani...si peste mult timp de-aici incolo! Si nu sunt putini deloc! ![]()
atunci chiar nu cred... ne intoarcem la Constanta dar de aceasta data ca adversari... si nu e bine deloc :wink: pentru voi...
Daca vor fi suparati, le va trece repede!...La urmatoarea etapa deja vor uita! Si la meci vin sigur!... Nu am de ce sa ma tem ca sunt stelist!...Si nu vin singur!...Veniti si voi nu-i asa? :wink:
Daca vrem sa ajungem cat mai departe sa jucam cu cei mai buni...
Eu sunt de parere ca pentru a merge mai departe e necesar sa jucam cu echipe mai slabe valoric decat echipa noastra.
Roma nu se numara printre acele echipe.
Roma nu prea mai joaca....nici nu stiu daca il mai folosesc aia pe Cassano...putem sa-i batem
atunci chiar nu cred... ne intoarcem la Constanta dar de aceasta data ca adversari... si nu e bine deloc :wink: pentru voi...
Sa castige cine e mai bun, si sper ca Steaua sa fie, Faru sa termine pe 2 si sa castige Cupa...
Unu,doi,trei,patru/Farul Cupa,Steaua campionatul! ![]()
Nu am de ce sa ma tem ca sunt stelist!...Si nu vin singur!
Am fost si joi la PeluzaI ...ne vedem acolo peste 2 saptamani.
Am observat si Galeria Farului dupa fiecare gol sa strige impotriva cateilor! Chiar ma bucur daca Farul ia locul 2 anul asta!
Pai e vreun stadion in tara asta unde nu sunt injurati??? :lol:
Pai e vreun stadion in tara asta unde nu sunt injurati??? :lol:
da...in Cotroceni, acolo nu are cine sa ii injure...