FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce n-am facut sex pana acum?

«167891013»
dee28.07.2009 16:20
eram curios sa vad/aud si parerea ei.

mai, esti culmea, nu poate avea omul secrete :-)

de ce ai senzatia ca toate lumea se destainuie online/virtual?

poate iti va spune tie sau altcuiva in cadru privat sau te va lua la misto intrebandu-te pe tine acelasi lucru, ca sa vada ce raspuns inteligent poti tu debita, ca ma indoiesc ca vei spune adevarul.

Dragoshel28.07.2009 16:22

pai poate s-o gandi si ea sa imi dea pm??

auzi dulcicutza da pm daca iti este rusine de restul sitului.

dee28.07.2009 16:27

auzi , Draghoselule: Opiniile sunt libere, dar nu si obligatorii (I.L.Caragiale Aforisme)

intalniti-va mai la o cafea undeva si stati de povesti, de ce trebuie sa-ti dea ea tie pm, sms pe care oricare user/mod le poate citi in voie :-) sau poate nu esti tu persoana indicata careia sa i se destainuie. Pacat ca nu-i mai ii axl moderator, sigur gasea un amic/prieten in el.

Dragoshel28.07.2009 16:31

Hahahahaha

o cunosti asa de bine incat crezi ca nu imi va da pm??

dee28.07.2009 16:33
Hahahahaha

o cunosti asa de bine incat crezi ca nu imi va da pm??

din cate am citit pe aici, sunt SIGURA ca NU-TI VA DA PM, pentru ca nu esti tu psiholog, chiar daca-ti place sa te joci de-a doctorul de suflete! na! :D

Dragoshel28.07.2009 16:34

aolooo hai ca io ies :))

sper ca nu vorbeste si ea la fel :(

dee28.07.2009 16:37
aolooo hai ca io ies :))

sper ca nu vorbeste si ea la fel :(

tu esti un boboc, anul 1, deci, nu mai fii atat de curios, caci vei afla muuuuuuult mai multe daca observi, te uiti in jurul tau si judeci cu mintea, ca de aia o ai. Femeia ramane o vesnica enigma ;)

Ies si eu. servus!

Dragoshel28.07.2009 16:38

an 2 :beer2:

dee28.07.2009 16:39

ea a absolvit facultatea si munceste deci, lasa fitzele si figurile, ca mai ai de invatat. App, pe unde ai facut practica? unde v-au dus astia, unde v-au plasat? sau esti student la IDD?

dulcicutza28.07.2009 16:59

Ce mai aberati :))

Eu as manca o inghetata de caramel,cred ca ma duc la chiosc.Mai vrea cineva ceva?

dee28.07.2009 17:20
Ce mai aberati :))

Eu as manca o inghetata de caramel,cred ca ma duc la chiosc.Mai vrea cineva ceva?

mie imi place inghetata mixta (cocos, papaia etc... de fapt le variez), am o prietena buna, ea e cu caramelul ,una care-si ia cu vanilie, alta care nu papa inghetata deloc, una care-si ia cu toping de frisca si fructe etc. ;) fiecareia ce-i place, ca de aia suntem 5 prietene, foste colege de facultate si ne mai intalnim periodic in weekend la o barfa amicala ( schimbam retete culinare, tratamente cosmetice, chestii femeiesti), in timp ce sotii celor casatorite sunt la lucru ( ca la Cluj se munceste pe bune in timpul saptamanii) sau la fotbal/bere cu baietii in weekend, asa de relaxare, ca stresu-i mare cand lucrezi la oras.

Marius28.07.2009 17:24

galateanco, da-i pm baiatului sa nu-ti dau eu 2 capace, 3 suturi in cur si un ban de nu te vezi! pai se poate?

dulcicutza28.07.2009 17:52

MAi bine va ardeti voi amandoi in dos si va mai evaporati din hormoni.

Marius28.07.2009 17:54

Realizezi ca ai jignit 2 moderatori? ne auzim peste o saptamana.

dee28.07.2009 18:01
MAi bine va ardeti voi amandoi in dos si va mai evaporati din hormoni.

:thumbsup:

p.s da-i totusi un pm lui draghoselul, e un baiat bun, vorbiti amical, un gest de politete, doar esti o dna, ce plm :P

dulcicutza28.07.2009 18:03

Tocmai m-a disperat un altul de p'aci cu PM'uri......Get a life :)))

dee28.07.2009 18:05
Tocmai m-a disperat un altul de p'aci cu PM'uri......Get a life :)) )

pai tu nu intelegi ca doar te tachineaza? si ei vor acelasi lucru pt tine,adica sa nu mai stai pe net, ca net-ul iti creeaza dependenta, de aceea insista. Eu am ajuns la concluzia ca netul in exces si clickul non-stop nu e pt noi, femeile, mai bine sa muncim noi la birou sau unde lucrezi tu, decat sa ne intindem mai mult decat e cazul, lasa-le macar impresia ca ei conduc, nu te baga prea mult in discutiile lor ca nu le place. De aceea suntem doamne sa-i aparam din umbra, nu sa-i controlam, ca oricum stim foarte bine ce fac si din ce cauza sunt nevoiti sa o faca . Pe nimeni' altu' il intalnesti real,nu virtual; pe net sunt doar altul si altul ;)

p.s mai raspunde la un p.m, daca tot stai pe forum, ca unor stelisti le e dor sa auda o vorba romaneasca, mai ales daca-s plecati prin strainatate.

p.p.s i'm out! adio forum ca am treaba si eu.

dulcicutza28.07.2009 20:01

Poate tu.

Stii bancul cu poate tu? :))

Doi prieteni se intalnesc dimineata la cafea, dintre care unul cu un ochi vanat.

- Ce-ai patit la ochi? il intreaba celalalt.

- M-a lovit nevasta.

- De ce?

- I-am zis "TU".

- Doamne iarta-ma, dar care este relatia la voi in familie, ca te-a lovit pentru asta?

- Pai, aseara, cand mancam, mi-a zis: "Stii draga, noi nu am mai Facut sex de trei luni".

Si eu i-am raspuns: "Poate TU" .

Ronnie28.07.2009 20:18

Stii melodia cu "Tu"?

_yang28.07.2009 20:20
mie imi place inghetata mixta (cocos, papaia etc... de fapt le variez), am o prietena buna, ea e cu caramelul ,una care-si ia cu vanilie, alta care nu papa inghetata deloc, una care-si ia cu toping de frisca si fructe etc. ;) fiecareia ce-i place, ca de aia suntem 5 prietene, foste colege de facultate si ne mai intalnim periodic in weekend la o barfa amicala ( schimbam retete culinare, tratamente cosmetice, chestii femeiesti), in timp ce sotii celor casatorite sunt la lucru ( ca la Cluj se munceste pe bune in timpul saptamanii) sau la fotbal/bere cu baietii in weekend, asa de relaxare, ca stresu-i mare cand lucrezi la oras.

Cui ii pasa...?

Stii melodia cu "Tu"?

Normal c-o stie... ca intre 2 partide merge ascultata si toti fostii manelisti, houseri si mai stiu eu e ascultatori de muzica asculta rap de cand a iesit cel mai prost din curtea scolii

Dragoshel28.07.2009 20:26

d-acuma o sa fac practica

@Marius chiar peste 2 saptamani

fredysteaua29.07.2009 20:49

Eu: buna, ai un moment??

Ea: da spune

Eu: noi dc nu ne-am tras-o pana acum?

Ea: :O

Ea: pentru ca esti ras in cap si nu pot sa te apuc de par

Ea: :D

(asta e verisoarmea, ea era prima de sex-opus din lista) :))

Eu: buna, cf?

Ea: bine doar ce am venit

Eu: vreau sa te intreb ceva si sa raspunzi sincer fara sa te crizezi

Ea: zii

Eu: adica sa imi dai cateva motive

Ea: da mah zii

Eu: noi dc nu ne-am tras-o pana acuma?

Ea: :)))))))))

Ea: pt k n-am avut chef

Ea: ....

Eu: aha

Ea: si sunt credincioasa

Ea: nu mi-o trag inainte de casatorie

Eu: cand facem nunta?

Ea is using a different version of Yahoo! Messenger with Voice (BETA). Certain features may be unavailable.

virusu5531.07.2009 09:28

Virusu`: buna

Virusu`: am si eu o intrebare

ea: da

ea: buna

Virusu`: noi de ce nu am facut sex pana acum?

ea: =))))))))))))))))))

ea: nu shtiu.pentru ca nu a vrt niciunu

Virusu`: pai daca as vrea eu s-ar intampla?

ea: nu s ar putea

ea: :*

Virusu`: ok

Virusu`: merci

ea: :*

Alinut.31.07.2009 10:14

eu: auzi noi de ce nu ne'am ***** pana acum ?

ea: ce e cu intrebarea asta ?

eu: raspunde sincer

ea: poi mie nu miai propus asa ceva

eu: ah niciodata nu e prea tarziu

eu: ms mult

ea: poi daca tot ai deschis subiectul

.......................................................

discutia a deviat de aici :D

Adrian31.07.2009 10:24

Bah gby10, iar incepi?

«167891013»