FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arte Martiale Mixte

«123456»
Robert Aeroth15.02.2011 10:50

Soc in lumea MMA

n January 2011, it was announced that Fedor had agreed to enter the Strikeforce Heavyweight Grand Prix, and would face Antonio "Bigfoot" Silva on February 12th in the first quarterfinal match. After a close first round bout, Silva took control in round 2. After passing to mount, he unleashed a barrage of ground and pound that ultimately caused Fedor's right eye to swell shut. Ringside doctors called a stop to the fight, stating that Fedor could not see and they would not allow him to continuem After the fight, Fedor implied that he may retire. Yes, maybe, it's the last time. Maybe it's high time. Thanks for everything. I spent a great beautiful long sport life. Maybe it's God's will, said Fedor about his possible retirement while still in the cage.

http://www.youtube.com/watch?v=C94qzHotrkw

Adrian15.02.2011 10:59

Povesti. Agentul lui, mi se pare, a si zis ca au fost, in mare parte, vorbe la cald.

E adevarat ca Fedor a pierdut ultimele 2 lupte dar nu din cauza ca e terminat si ca nu mai poate. Omul lupta la categoria grea desi are 1,83 si 100 de kg. Werdum si Silva au amandoi 1,93 iar in cazul lui BigFoot vorbim de un luptator de 120 de kg.

Si Fedor a luptat la categoria asta, adica impotriva la niste munti de oameni, toata cariera sa.

Fedor ar putea foarte usor sa coboare la semigrea sau chiar la mijlocie. Asa el lupta cu greutatea sa naturala impotriva unor tipi care mai si dau jos ca sa ajunga la 120 kg.

Era suparat dupa 2 infrangeri si de aia a zis ce a zis. Dar nu cred ca se retrage. Cel mai probabil va continua si va lupta cu Overeem sau poate cu Werdum, din nou, depinde cine castiga in lupta dintre cei 2.

Eu merg pe mana brazilianului. L-a batut o data pe Overeem si, pe langa asta, are mai multa calitate.

Robert Aeroth15.02.2011 11:08

101% de acord cu tine. Totusi nu pot sa nu observ ca Fedor a scartait in meciul contra lui Arlovski si Rogers este clar in scadere de forma. Sper totusi ca aceste 2 infrangeri sa il ambitioneze si sa revina cu o victorie.

Overeem a mai "crescut" in greutate si in forta s-ar putea sa il suprinda pe Werdun, daca nu intra la sol cu el o sa fie foarte foarte greu pentru brazilian.

Robert Aeroth15.02.2011 11:23
Sunt la stadiul de trainee, mai am mult pana sa ajung maestru.

Hai sa iti dau un sfat cauta pe youtube clipuri cu luptatori in care se antreneaza si incearca si tu la sala acele metode de antrenament. Asta pe langa ce faci in mod normal cu antrenorul. Pe mine m-au ajutat foarte mult

(aia cu saritul peste saci este super utila)

http://www.youtube.com/watch?v=Vyo_Aa5KK2U Iar asta mi s-a parut foarte util

Adrian15.02.2011 11:24

La Fedor e si vorba de un recul venit fix de la faptul ca a ajuns cel mai bun. Nu mai avea motivatie, probabil. Dupa cum am zis inainte, s-a batut cu oameni mult mai mari ca el si pe toti i-a batut.Pana la meciul pierdut cu Werdum avea o singura infrangere si aia venita din faptul ca au oprit doctorii lupta pentru ca era taiat.

fedor_armbar.jpg

Poate ca avea nevoie de aceste infrangeri, ca sa revina cu picioarele pe pamant si sa continue.

Mie nu imi pare deloc terminat.

Cat despre Overeem, mie mi se pare cam umflat. Nu s-a batut inca cu cei mai buni dintre cei mai buni si nici nu i-a batut. E un luptator foarte bun, dar nu mi se pare cel mai bun greu. Personal, cred ca greii de top din UFC(Dos Santos, Nogueira, Lesnar, Velasquez, Mir sau Carwin) l-ar bate fara probleme.

Repet, nu zic ca nu e bun. Doar ca nu cred ca e la fel de bun cum zice lumea. Si nu inteleg de ce se pune la MMA faptul ca el a castigat o gala de K1.

Oricum, sa radem cu Overeem:

Overeem_Evolution_borilacki-klubcom.jpg

p.s.

Merci de linkuri dar am deja programul meu :)

Robert Aeroth15.02.2011 11:34

Tocmai ca e foarte masiv si puternic ii da un avantaj urias la sol. Este extrem de greu de lucrat un luptator mult mai puternic ca tine mai ales daca e si mai mare si mai greu e extrem de dificil chiar daca esti mult mai tehnic. Ce ramane de facut sa lupti cu el in picioare? Greu si asta. Nu sunt deloc un fan Overeem eu il alint "anabolic eater" sau "fuckface" dar nu pot sa nu observ totusi niste calitati fizice pe care le poseda.

Lesnar?:)))))))))))) Fi serios ala nu stie nici sa dea cu pumnul este chiar mai penibil decat Overeem. Lesnar e un pampalau cu o scula tatuata pe piept care s-a chinuit cu Couture la 46 de ani.

p.s. iti spun eu ca nici un antrenor din Romania nu se compara ca training cu antrenorii de la Vos Gym sau orice alta sala olandeza :) . Dovada ce-a mai clara este Ghita, cand a plecat sa se antreneze in olanda s-a vazut cat de mult a urcat ca tehnica si strategie in ring :P

Adrian15.02.2011 11:55

Mah, nu e adevarat. Ca Werdum e centura neagra cu 2 Dan in BJJ si daca iti aduci aminte de primele gale ufc, din anii 90, Royce Gracie era de fiecare data tipul mai mic si tot ii facea pe aia mari. Plus ca si Werdum e un gigant. 193 cm inaltime, 110 kile. Nu e putin.

Cat despre Lesnar, nici eu nu am avut incredere in el la inceput. Dar m-a impresionat tipul in timp. S-a pus pe treaba, s-a antrenat si a aratat cu Carwin ca nu e doar gura de el. Daca continua sa se pregateasca la fel, chiar daca a luat-o de la Velasquez, are sansa sa faca performante mari.

Si sa nu uitam ca omul a fost un All-American Wrestler, ceea ce nu e putin.

Si ca tot am vorbit, la americani, campionatele colegiale mi se par cele mai tari lucruri in materie de sport din lume.

Daca am avea si noi un NCAA, am ajunge mult mai departe in materie de sport.

Robert Aeroth15.02.2011 12:14

LoL Lesnar nu a trecut niciodata la wrestling profesionist a ramas la amatori ca sa se maimutereasca in WWE, unde stim cu toti ca este un spectacol totul este fake. Cat despre pregatirea lui si viitorul lui ca luptator are deja 33 de ani si el abea invata sa dea cu pumnu si cateva prize (care trebuia sa le stie deja ca wrestler) la varsta asta? Pfff inafara de fizic si steroizi e 0 barat .

Werdun nu era asa de mare in anii 90 si nu e nici asa puternic + strategie jalnica, incerca mereu sa il depasesca pe Gracie in tehnica la sol...ceea ce mi se pare o megaultraprostie.

Adrian noi abea mai avem o ora de sport pe saptamana si vor sa o scoata si pe aia si tu vrei NCAA ? :D

Ma rog am facut o greseala : cand am vrut sa zic wrestling profesionist ma refeream la competitii gen ufc,pride,strikeforce etc etc

Adrian15.02.2011 12:30
LoL Lesnar nu a trecut niciodata la wrestling profesionist a ramas la amatori ca sa se maimutereasca in WWE

Cred ca ai inteles gresit.

La ei, wrestlingul ca sport se practica doar la nivel de amatori. Lesnar, daca nu ma insel, a terminat facultatea strangand la amatori 106 victorii si 5 infrangeri. Omul e un wrestler foarte bun. Si cand zic wrestling ma refer la lupte libere, nu la maimutarelile din WWE.

Aia care "se bat" in WWE sunt numiti "professional wrestlers" dar sunt de fapt entertaineri, nu sportivi.

Din pacate multi confunda maimutarelile alea cu sportul lupte libere sau lupte greco-romane. GRESIT!

Lesnar a fost de 2 ori NCAA Division 1 All-American Wrestler la categoria grea. Iar asta spune foarte multe.

Lesnar a fost si fraier. Putea sa participe la olimpiada din 2000 in echipa SUA de lupte libere dar a ales sa intre in WWE.

Omul e un sportiv adevarat. Asta e clar. Nu trebuie luat la misto din punctul asta de vedere.

Robert Aeroth15.02.2011 12:50

Stiu luptatori romani cu palmares mult mai impresionant decat bufonul ala de Lesnar ;)

Sa iti spun doar unu, sunt sigur ca tie o sa iti placa mult exemplul asta, Attila Gombos.

p.s. ai la clip la descriere palmaresul lui.

Adrian15.02.2011 13:01

Eu stiam ca ala nu e cu lupte libere ci cu Kickbox. Poate ma insel.

Totusi, ideea nu e ca Lesnar e super pentru ca a avut recordul ala la amatori. Doar am vrut sa spun ca omul a fost si este un sportiv de top, obisnuit cu performanta.

Acum, daca e sa vorbim despre calitatile sale fizice, omul e foarte puternic. Cred ca mai puternic decat Overeem.

Iar take-down-urile lui Lesnar sunt foarte greu de oprit. La capitolul de lupte libere ar fi clar peste Overeem, chiar daca olandezul e infinit mai bun in picioare. Cu Lesnar deasupra, nu l-as vedea prea bine pe Overeem.

Robert Aeroth15.02.2011 13:07

Ultima lupta dintre 2 super luptatori .

Intre Lesnar si Overeem (meciul steroizilor) as alege pe Overeem poate pentru ca are ceva mai multa experienta in lupte reale. Oricum in opinia mea nici unul nu merita sa fie numit sportiv, nu au ajuns acolo datorita tehnici sau antrenamentului ci datorita unor substante mai mult sau mai putin dubioase.

Adrian15.02.2011 13:16

Pai tocmai de aia zic, Lesnar nu stiu sa fi luat vreodata ceva.

Acum nu zic ca nu a luat in perioada cand juca fotbal american, dar aia a fost foarte putin.

Robert Aeroth15.02.2011 13:24
Pai tocmai de aia zic, Lesnar nu stiu sa fi luat vreodata ceva.

Acum nu zic ca nu a luat in perioada cand juca fotbal american, dar aia a fost foarte putin.

Toti mascaricii din WWE iau steroizi,anabolice si alte porcarii de care eu nici nu am auzit

http://www.mmafighting.com/2008/10/21/broc...bject-turns-to/

In January 2001, Lesnar was arrested for receiving large amounts of what was alleged to be steroids. The charges were later dropped when it was discovered the substances were in fact a legal growth hormone. His lawyer later described the growth hormone as a "vitamin type of thing

Adrian15.02.2011 13:26

Mah, eu nu vorbesc din perioada cand era in WWE, eu vorbesc de cand face sport, adica MMA. In WWE nu era sport. Acolo contau mai mult aparentele.

Robert Aeroth15.02.2011 13:56

Pai daca a luat porcarii sa se faca mare si fortos , cum crezi ca rezista sa ramana la acel fizic? Cu ceafa de porc?

http://www.youtube.com/watch?v=SQ-0CXJqGDg

Adrian15.02.2011 14:44

Pai nu ti-am zis ca el era mare inca din perioada cand lupta in colegiu. Ca si atunci categoria la care lupta era categoria grea. Lesnar era mare inca dinainte de 2000. Overeem de abia de prin 2003 a inceput sa ii bage.

Robert Aeroth15.02.2011 16:28

Hai sa vedem evolutia :D

A crescut al naibi de mult nu crezi? Si nu's ce dovezi ai sa imi demonstrezi ca nu lua porcarii si in tinerete...

post-68319-1297787294.jpg

post-68319-1297787309.jpg

post-68319-1297787335.jpg

Adrian15.02.2011 18:20

In prima poza e la 18 ani si uita-te cat e.Mie mi se pare ca a avut o dezvoltare normala, nu ca Overeem, care de la un pusti inalt si slabanog a ajuns ditamai dulapul.

Robert Aeroth15.02.2011 18:30
In prima poza e la 18 ani si uita-te cat e.Mie mi se pare ca a avut o dezvoltare normala, nu ca Overeem, care de la un pusti inalt si slabanog a ajuns ditamai dulapul.

Ti se pare normal la 18 ani? :| Nici macar un gimnast nu are mana atat de groasa

Uite cum arata niste wrestleri care participa la competirii internationale (adica unde sunt supusi la doping test)

http://www.youtube.com/watch?v=IKh_EHjgyvc

Acum mai uita-te odata la poza lu Lesnar

Uite ca sa mai vedem odata cum arata campionul mondial la wrestilng la 96+ kg si Brock Lesnar la 18 ani cand concura in liceu. Mai are rost sa zic ca Lesnar are un piept si un spate dublu fata de un atlet adevarat? Probabil de la ceafa de porc:))))

post-68319-1297794618.jpg

post-68319-1297794629.jpg

Adrian15.02.2011 18:37

Si in NCAA exista teste antidopping. Nu se pune problema. Nu ajungea de 2 ori All American daca era dopat.

Robert Aeroth15.02.2011 18:49

Ok numai insist pe faza asta ca vad ca o ti pe a ta. Dar nici un om nu ajungea cat el de mare si cu acea definire prin metode clasice adica food+training. Ti-am aratat un campion mondial care nu are pieptul pe care il avea ala la 18 ani si tot nu crezi:D mai departe...

Numai comentez for me this is closed.

Adrian15.02.2011 21:29

Tine de programul de pregatire, frate. Tu vrei sa imi spui mie ca daca eu bag mai mult ca tine la tras de fiare nu imi cresc muschii mai mari? Gandeste-te un pic.

Ce nu intelegi tu e ca unii prefera sa nu creasca prea mult. Unii ajung la o greutate si raman acolo. Lesnar are peste 120 de kile. Ca sa faca categoria el trebuie sa si dea jos din kg. Si stii cum e. Unii pot da jos, altii nu.

Poate ca tipul pe care mi l-ai aratat tu prefera sa ramana la 100-110 kg si gata. Daca asa se simte el bine, de ce sa mai puna masa musculara pe el?

Fedor e cel mai bun exemplu. Dupa cum am zis, el lupta la categoria grea desi ar putea lupta la mijlocie.

Anderson Silva, campionul UFC la mijlocie, are cam aceeasi greutate naturala ca si Fedor. Ca si el zicea ca coboara de pe la 100 kg(categoria mijlocie e 84 kg).

Lesnar face antrenamente carand roti de tractor, roti din alea mari. Nu-mi zi acum ca de la antrenamente din astea nu cresti, ca nu te cred.

Robert Aeroth15.02.2011 22:03

Oricata sala faci nu arati asa. Am multi prieteni sportivi am chiar si un tovaras culturist si ce vad la el in poza aia e ce vad doar la culturisti de profesie. Tu intelegi ce inseamna la 18 ani sa ai un fizic atat de bine definit si atat de masiv? Este inuman. Nici daca dormea in sala de forta nu ajungea asa. Uitate la pieptul lui daca el nu a facut cateva injectii pentru acel spate si piept eu atunci inseamna ca am orbit...

Da si il vezi pe Fedor sa arate ca un culturist? Mai zimi orice alt luptator de profesie care arata ca un culturist?

Cara roti de tractoare?:| pff Ai vazut ca toti halterofili sau aia de participa la strong men moloz nu's cum arata ca niste maimute cu burti cu de toate...Asta nu arata deloc asa arata ca o papusica scoasa din cutie exact ca un culturist:|

hai inca odata sa iti arat atunci 3 poze si te las pe tine sa imi spui cu cine seamana mai mult Lesnar

Uitate la Jerome le Banner care e un munte de om si nu arata ca ala

post-68319-1297807154.jpg

post-68319-1297807165.jpg

post-68319-1297807215.jpeg

post-68319-1297807375.jpg

post-68319-1297807382.jpg

Adrian15.02.2011 22:16

Pai nea, in poza aia Lesnar e deja la colegiu. Aia merg la Colegiu dupa 18 ani. Uita-te si tu din ce an e poza, ca poate atunci avea 20-22 de ani. Dar da, iti garantez eu ca totul tine de program. Si iti mai garantez si ca unii nu vor sa aibe muschi prea mari, pentru ca pierd din viteza.

Fedor are burta pentru ca are burta. Aia nu inseamna ca nu e tare. Pur si simplu omului nu ii place sa se streseze cu greutatea. Si stii ca e bataie mare de cap sa dai kile jos inainte de lupta.

Eu, la mine la sala, fac antrenamente si cu rugbysti. Unul dintre ei are 17 ani si e la Dinamo. Daca iti zic ca arata exact ca Lesnar, nu o sa ma crezi. Are peste 1.90, peste 100 de kg si se misca mai rapid ca multi baieti din astia de 60-70 kile.

«123456»