FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arte Martiale Mixte

«12346»
Adrian21.05.2009 07:27

Ufc98poster.jpg

UFC 98, Evans vs. Machida, Duminica 24 mai de la ora 4 dimineata.

Card Principal:

Categoria Semi Grea (Light Hevyweight 93 kg): "Sugar" Rashad Evans vs. Lyoto "Dragon" Machida - lupta pentru centura de campion la categoria Semi Grea.

Categoria Welter (77 kg): Matt Hughes vs. Matt "The Terror" Serra

Categoria Mijlocie (84 kg): Drew "The Massacre" McFedries vs. Xavier "The Professor X" Foupa-Pokam

Categoria Mijlocie (84 kg): Dan Miller vs. Chael Sonnen

Categoria Usoara (70 kg): Sean "The Muscle Shark" Sherk vs. Frank "The Answer" Edgar

Card Preliminar:

Categoria Welter (77 kg): Brock Larsson vs. Chris "The Professor" Wilson

Categoria Grea ( peste 93 kg): Pat "HD" Barry vs. Tim "The Trashing Machine" Hague

Categoria Usoara (70 kg): Phillipe "The Philipino Assasin" Nover vs. Kyle Bradley

Categoria Semi Grea (Light Hevyweight 93 kg): Krysztof "The Polish Experiment" Soszynski vs. Andre Gusmao

Categoria Welter (77 kg): Yoshiuki "Zenko" Yoshida vs. Brandon Wolff

Categoria Usoara (70 kg): "Diamond" Dave Kaplan vs. George Roop.

maye21.05.2009 20:42

Bai Adi i-a dat ceaiul Hari lui Schilt :)

Adrian21.05.2009 23:26

Nu-mi place Badr Hari. E un taran mare. Plm...oricum, la MMA nu se pricepe. Si-a luat-o in ultimul hal cand s-a bagat. Sa se tina de K1 si de kickboxing ca la MMA e varza.

Ronnie03.07.2009 20:17

Al naibii Morosanu. Nici 1 minut nu a rezistat polonezul ala.

fredysteaua03.07.2009 20:26

eu fac kick de ceva timp...

moroasnu a avut noroc ca ala era un steroizat si avea clar probleme cu ficatu, dar e bun nu am ce sa zic, e foarte agresiv si e bine ce face...dar asteptati sa se lupte cu cineva de talie mai inalta.. nu stiu daca rezista 2 runde

oricum multa bafta..

nici mie nu imi place de badr nici macar in kickbox...bonjasky ramane bo$$, hau$ =))

maye03.07.2009 20:37

A muscat din ficatii lui :D

MoWeed03.07.2009 20:47

Lasa ca a facut si Morosanu de-astea :))

fredysteaua04.07.2009 17:32

da =)) cu ala pe care il chema ca pe mine :))

micutZu' Deni04.07.2009 17:33

In Valcea unde e sala deasta ?:D

Marius04.07.2009 17:37

Vis a vis de statia de tramvai.

micutZu' Deni05.07.2009 18:44
Vis a vis de statia de tramvai.

Nu sunt tramvaie pe aici :D

maye05.07.2009 18:57

Vrei sa iei bataie si nu stii de la cine?

Adrian06.07.2009 00:57

A prins Morosanu un pumn bun la ficat. Sunt curios daca a fost o lovitura norocoasa sau daca chiar a inceput sa isi imbunatateasca tehnica.

Bodanel06.07.2009 07:33

A dat-o cu noroc. Cand a dat se uita in jos. Nu s-a uitat unde loveste. Mie mi se pare o bruta fara creier. A mai incercat sa imite si haka fara sa aibe habar ce inseamna haka.

Adrian06.07.2009 07:37

Da...nu prea imi place Morosanu din punctul asta de vedere. Ca om care a practicat si practica arte martiale si care isi doreste pe viitor sa participe la lupte, fac cu capul cand il vad cum se da in spectacol. Ii cam face de rusine pe toti luptatorii din lume. Ajunge lumea sa creada ca chiar toti sunt niste dobitoci fara creier.

dee06.07.2009 12:16

Moartea din Carpati (Morosanu) este unul dintre luptatori romani preferati de mine, tocmai datorita gesturilor sale si a faptului ca iese mereu la inaintare. Trebuie sa existe si in circuit un reprezentant al oamenilor neluptatori, ce naiba... mi se pare un caracter super puternic. In fine, tu esti barbat, n-ai cum sa-l apreciezi pe Morosanu asa cum il apreciaza femeile. Are stilul lui si personalitate, are ceva uman in el, doar nu o sa traim cu impresia ca luptatorii sunt masini programate si teleghidate de altii, ci sunt sportivi de performanta, care se antreneaza intr-un mod profesionist.

ar trebui facut un sondaj , o statistica printre fani sa vedem cine castiga premiul de popularitate. Am senzatia ca Morosanu.( cred ca-i nr1 printre femei) Pana la urma, luptatorii intra in ring atat pt ei, caci au spirit combativ cat si pentru public, pentru o demonstratie de sport adevarat, pe care sa nu-l practici acasa cu partenera :P Moro ar trebui ca in loc de numele sponsorului sa-si lipeasca pe el o poza cu o gagica (pri rotatie) ca sa-l intarate pe adversar sa loveasca mai puternic, sa-si varse ala frustrarile si sa se relaxeze. Ar fi o afacere profitabila pentru el si s-ar si cali in lupta, un adevarat campion.Parca-l vad pe Morosanu: "da in mine, nu da-n ea!".

@Adrian

1.nu-s spurcat mah, din contra ;)

trebuie sa recunosc, ca de cand ai deschis topicul asta ma mai uit si eu la lupte, acuma-s tare, pot recunoaste niste stiluri si pe anumiti luptatori.

2.mai Adi, zi-mi adevarul, astia se prefac sau e pe bune? parca loviturile sunt amortizate, controlate,astia nu dau pe bune, nu exista contact real. Interesant sport si mai ales alegerea perechii care intra in ring.

Adrian06.07.2009 12:37

Bah....ce cauta o postare de-a lu' dee pe-aici?

Imi spurca topicul...

Pana una, alta:

Pai bai... UFC 100 in weekendul asta. 12 iulie de pe la 5 dimineata. Sunteti nebuni daca nu va uitati. 2 lupte pt centuri la categoria grea si welter:

Brock Lesnar vs. Frank Mir

Georges "Rush" St-Pierre vs. Thiago "Pitbull" Alves.

Daca nu aveti chef sa va uitati la tot videoul, dati la min 6.30 sa vedeti ce face Thiago Alves si pe la 8,40 sa vedeti previewul galei :D

p.s. in caz ca se vede alb: dati click

@Adrian

1.nu-s spurcat mah, din contra wink.gif

trebuie sa recunosc, ca de cand ai deschis topicul asta ma mai uit si eu la lupte, acuma-s tare, pot recunoaste niste stiluri si pe anumiti luptatori.

2.mai Adi, zi-mi adevarul, astia se prefac sau e pe bune? parca loviturile sunt amortizate, controlate,astia nu dau pe bune, nu exista contact real. Interesant sport si mai ales alegerea perechii care intra in ring.

Puteam sa jur ca imi spurca topicul.

Bah!

Uita-te cum sare sangele din ei. Ti se pare ca nu e pe bune? Tre sa fii dusa cu capul sa zici aia!

O banez!

dee06.07.2009 12:59

pai baneaza-ma sau explica si tu pt popor, in ce consta sportul asta,(cine ar fi bine sa-l practice, de la ce varsta etc) ca cei neavizati sa inteleaga si poate se apuca de asa ceva. Nu vroiai tu sa gasesti o sala de genul asta in Cluj? poate aude cineva si o sa o faca un club specializat pentru astfel de lupte si pe la noi, insa explica mai clar in ce consta acest sport, de ce e bine sa-l practici,cine n-ar trebui sa-l practice, care-s avantajele, care-s dezavantajele, cui ii este recomandat, ca sa nu se apuce orice pustan si sa viseze ca poate sa faca ceea ce fac sportivii astia. Tipul ala de la min. 7.06 o sa ajunga mare!

Adrian06.07.2009 13:03

Daca nu ai nici o treaba cu sportul, de ce nu ne lasi in pace?

Da un wiki daca vrei sa afli mai multe despre MMA.

dee06.07.2009 13:05
Daca nu ai nici o treaba cu sportul, de ce nu ne lasi in pace?

Da un wiki daca vrei sa afli mai multe despre MMA.

pentru ca din pacate, daca eu nu-s sportiva de performanta, nu inseamna ca nu inteleg o parte din miscari, dar poate altii fac greseala sa creada ca pot practica asa ceva,iar dupa ,o data intrati in circuit, fac o adevarata drama daca pierd un meci,fapt ce-i afecteaza mult prea mult,in loc sa-i ambitioneze mai tare pentru urmatorul meci. Gata, tac :P

Bodanel06.07.2009 13:12

@ dee

Era mai bine daca nu postai deloc.

@Adrian

Eu am cautat o sala de Jiu-jitsu brazilian o gramada insa nu prea am avut succes. Dupa ce mi-am bulit genunchiul stau cuminte.

Adrian06.07.2009 13:44

Eu as ucide pentru o sala de BJJ. Din pacate nu este pe aici. A fost. Dar acum nu mai este. Si eu am probleme cu genunchii. De fapt, sunt o durere umblatoare. Amandoi genunchii, amandoua gleznele, mana dreapta plus spatele. Dar, sincer, ma dor mai tare cand nu fac sport. In arte martiale se pune accent mare si pe incalzire. Ca sa nu te rupi cand faci anumite procedee.

In afara de genunchiul drept(care ma omoara cand se schimba vremea si cand il suprasolicit) restul nu ma mai dor asa de tare ca pe vremuri.

Eu zic sa mergi sa faci BJJ in momentul in care doctorii iti zic ca piciorul e ok pentru sport. Va face recuperarea sa fie mult mai rapida si va actiona si preventiv pe viitor in cazul unor accidentari potentiale. (de ex., acum 2 zile mergeam cu prietena prin oras si am calcat urat cu stangul intr-o groapa[nu ma intreba ce faceam de am calcat acolo :D ]. s-a indoit genunchiul dar, spre surprinderea mea, nu a cedat. A doua zi nici macar nu era umflat. Durerea a trecut dupa vreo 2 minute. De fapt nici nu a fost durere. Doar un mic discomfort.)

p.s.

Asta vreau sa le fac eu catorva "prieteni" de-ai mei de pe site: dee,redondo,etc.

hughes-vs-alves.jpg

Adrian10.07.2009 18:04

ufc100poster1.jpg

Main card

* Heavyweight Championship unification bout: Brock Lesnar vs. Frank Mir

* Welterweight Championship bout: Georges "Rush" St-Pierre vs. Thiago "Pitbull" Alves

* Welterweight bout: Jon Fitch vs. Paulo Thiago

* Middleweight bout: Dan "Hendo" Henderson vs. Michael "The Count" Bisping

* Middleweight bout: Yoshihiro Akiyama vs. Alan "The Talent" Belcher

Preliminary card

* Light Heavyweight bout: Mark "The Hammer" Coleman vs. Stephan "American Psycho" Bonnar

* Lightweight bout: Mac Danzig vs. Jim Miller

* Light Heavyweight bout: Jon "Bones" Jones vs. Jake "Irish" O'Brien

* Welterweight bout: Dong Hyun Kim "Stun Gun" vs. TJ Grant

* Middleweight bout: C.B. "The Doberman" Dollaway vs. Tom "Filthy" Lawlor

* Lightweight bout: Matt "The Real One" Grice vs. Shannon Gugerty

As vrea sa zic ceva de mama lu' Youtube dar ma abtin.

Pentru cei care vor sa vada gala, ea va avea loc duminica dimineata(in 12, nu in 11 cum scrie pe afis. In 11 la americani, noi suntem cu cateva ore in fata) de la ora 5 si va putea fi urmarita pe Telesport sau pe net. Pentru a vedea pe net, recomand siteul www.myp2p.eu.

Este o gala superba cu 2 lupte pentru centura asa ca, daca va plac artele martiale mixte, va sfatuiesc sa nu o ratati.

raul stelistu10.07.2009 19:27

download partea1

download partea 2

Un instructional foarte interesant de BJJ cu Ronaldo "Jacare" Souza,unul dintre cei mai valorosi si spectaculosi grappleri din lume castigator al ADCC(abu dabi combat club) cel mai important concurs de lupta la sol no gi,campion mondial in 2004 si 2005 si castigator si la open de asemenea.Enjoy fular-campionii

PS intre timp a intrat in MMA si are un record bunicel 10-2-1,pierzand ca fraierul in dream 6 cu Gegard Mousasi in finala intr-o lupta pe care o avea in mana.

@Adriane daca iti place GSP am ceva instructionale cu el.

Adrian10.07.2009 19:48

Da da, sunt fan GSP(Georges St-Pierre nu gazeta prosturilor) dar cred ca o sa aiba un meci foarte greu cu Thiago Alves... s-ar putea sa il piarda. Alves e cel mai bun striker din UFC la welteri asa ca... Dar probabil ca GSP va duce lupta la sol.

Pune aici ce ai. Ca sa poata lua cei pasionati de MMA.

Jacare e un luptator foarte bun. Expert in submissions.

Ce zici de ufc 100?

«12346»