FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arte Martiale Mixte

«123456»
raul stelistu10.07.2009 20:28

Am 'boala' pe Frank deoarece l-a batut pe favoritul meu Minotauro rau de tot.Oicum Nogueira din meciul cu Mir nu mai era luptatorul fantastic din Pride.

Lesner asta ii mare si l-a batut pe celebrul Couture dar cam atat.

GSP are meci greu dar este un luptator prea comlet sa nu castige.Imi amintesc cum l-a ridiculizat pe BJ Penn in revansa.

Sincer UFC nu ma prea pasioneaza,Pride-ul era cel mai tare.Unde Fedor era taticul lor,un Crocap sau Minotauro erau pretendenti seriosi,la light heawy Mauricio 'Shotgun'Rua facea legea.

Astept cu nerabdare Fedor vs Barnett si dupa aceea Fedor vs Couture.

Ar fi fain sa se deschida o sala de BJJ in Oradea dar slabe sanse.Am practicat boxul 3 ani dar BJJ mi se pare cel mai complet stil de lupta.

download GSP vol 1

download GSP vol 2

Adrian10.07.2009 20:43

Eu il admir pe Mir la fel de mult cum il admir pe Nogueira.

Minotauro a suferit un accident de masina cand era tanar si doctorii nu ii dadeau prea mari sanse sa poata sa mearga din nou. Omul a trecut peste tot ce ziceau ceilalti si a ajuns unul dintre cei mai buni grei din istoria MMA-ului. Frank e la fel. Accident de motocicleta si revenire. Imi plac oamenii astia seriosi. Ii admir.

Nog din lupta cu Mir era accidentat din cate am inteles. Avea probleme la genunchi si chiar i-a si sarit genunchiul in timpul luptei.

Si eu astept Nog vs. Couture(daca la asta te refereai) ca nu cred ca Fedor vs. Couture poate sa fie vreo surpriza. Fedor rupe tot la grei. TOT!

Cred ca Mir il va bate pe Lesnar. In cel mai rau caz o sa fie la decizie. Daca nu, il rezolva cu o submission. E mult mai experimentat Mir.

GSP vs. Thiago Alves cred ca o sa fie lupta serii. Thiago Alves e mare, e puternic, e ceva ce nu a mai intalnit GSP pana acum. Am inteles ca Alves coboara din greutate de la 90+ deci e ceva avand in vedere ca vor lupta la 77kg. Astept sa vedem ce si cum.

E un card interesant in orice caz.

:D

Eu, ca fan Thiago Silva, oricum astept UFC 104 sa vad lupta dintre el si Jardine :D

ts2p.jpg

835dlsl.gif

Adrian11.07.2009 09:33

TUF 10 din septembrie!

Download aici: TUF_10_Preview.avi

MarcAntonius13.07.2009 17:15
Am deschis acest topic in caz ca exista printre stelistii de pe acest site si fani ai artelor martiale mixte.

Artele martiale mixte devin tot mai populare(mai ales luptele in cusca) si, spre deosebire de Wrestlingul-teatru, acestea sunt the real deal.

Sper sa fie pe aici si alti oameni care sa iubeasca artele martiale.

Pana una, alta, sambata 31 Ianuarie(la noi va fi dat,daca va fi dat, duminica dimineata - probabil pe Telesport) va avea loc UFC 94.

Spectacol garantat.

Main eventul: BJ Penn vs George St-Pierre

Plus multe alte lupte de nivel inalt: Lyoto Machida vs Thiago Silva ; Nate Diaz vs Clay Guida ; etc

94poster.jpg

Salve , caut si eu un club cu arte martiale mixte in special pankration , ma poti ajuta cu niste info?

poti sami spui si mie te rog niste cluburi care practica arte martiale mixte in special pankration?

Adrian13.07.2009 18:11

Lol tipule! Pankrationul era o proba olimpica in vechea grecie, un fel de stramos al Artelor Martiale Mixte. Daca tu voiai sa zici ca esti in cautarea unui club unde sa poti sa faci arte martiale mixte, e destul de greu in Romania. Sunt foarte putine locuri unde gasesti astfel de cluburi. Daca esti din Bucuresti, esti in noroc. Incearca Academia lui Sora sau Absoluto Jiu Jitsu. Da un google ca sigur gasesti.

Alte locuri in tara nu mai stiu. Poate Timisoara sau Iasi. Dar nu sunt sigur. Poate ne ajuta cineva care va mai posta pe aici.

Cel mai simplu e sa alegi 2 arte martiale, una pentru striking si una pentru grapling si sa le faci amandoua. Recomand Muay Thai pentru striking si Brazilian Jiu Jitsu pentru lupta la sol.

Ronnie13.07.2009 18:27

De Muay Thai este si in Bacau. Acolo ma prefac ca fac si eu de vreo 4-5 luni.

MarcAntonius13.07.2009 18:36

Mersi Adi pt sfaturi , si sa sti ca stiu ce este pankration : ) eu am descoperit acest stil de lupta ( nu am experienta in luptele profesioniste) intr-un documentar despre Sparta. PS: sunt din Bucuresti , am un club care isi desfasoara antrenamentele langa mine la Big Berceni intr-o scoala , doar ca nu pot sa dau de ei pt ca cica sunt in vacanta asa imi spun cei de la scoala respectiva si nr lor de telefon nu merge.

Adrian13.07.2009 19:00

Pankrationul nu se mai face. A fost interzis de catre Romani ca cica era prea sangeros. De fapt, jocurile olimpice grecesti erau considerate sangeroase :D

Pankrationul, dupa cum ti-am zis, era stramosul Artelor Martiale Mixte. Nu cred ca se poate invata. In probele alea luptatorii aveau voie sa foloseasca orice parte a corpului pentru a-si lovi adversarul si orice procedeu, lupta la sol sau in picioare.

S-ar putea sa existe astfel de cluburi in lume, cluburi fondate de fanatici din aia de istorie carora le place sa studieze metode de lupte din antichitate de la diferite popoare(chiar sunt de la spartani la maori. sunt oameni care au documentat si care chiar invata acele tehnici de razboi folosite) dar nu cred ca la noi.

MarcAntonius13.07.2009 19:10

Ma Adi uite "KRAV MAGA autoaparare , PANKRATION performanta" , "CLUB SPORTIV ' SATORI KARATE,KICKBOXIN,PANKRATION" ei zic ca practica asa ceva : ) si jocurile olimpice au fost interzise de catre un Imparat crestin al Imperiului de Est Roman :) , si da erau foarte dure dar in competitile de la olimpiada nu era asa cum il practicau spartani spre exemplu care principalu scop era sa isi omoare adversaru cat mai repede pe campu de lupta sa nu piarda timp aiurea : )

Adrian13.07.2009 19:27

Tu stii mai bine daca ai vazut. Eu, din pacate, sunt intr-o zona in care artele martiale mixte lipsesc.

MarcAntonius13.07.2009 19:38

Daca lipseste , fa tu un club ca banuiesc e mult mai ieftin sa inchiriezi un spatiu in Alba-Iulia : )

Adrian13.07.2009 19:41

Sunt la stadiul de trainee, mai am mult pana sa ajung maestru.

Adrian08.08.2009 16:58

UFC 101 Declaration

Duminica dimineata de la ora 05.00. Puteti sa urmariti urmand linkurile de pe siteul myp2p.eu.

Main Card

Lightweight Championship bout: B.J. Penn © vs. Kenny Florian

Light Heavyweight bout: Anderson Silva vs. Forrest Griffin

Welterweight bout: Amir Sadollah vs. Johny Hendricks

Middleweight bout: Kendall Grove vs. Ricardo Almeida

Lightweight bout: Josh Neer vs. Kurt Pellegrino

Preliminary card

Lightweight bout: Shane Nelson vs. Aaron Riley

Welterweight bout: Tamdan McCrory vs. John Howard

Middleweight bout: Thales Leites vs. Alessio Sakara

Welterweight bout: Matt Riddle vs. Dan Cramer

Lightweight bout: George Sotiropoulos vs. George Roop

Welterweight bout: Jesse Lennox vs. Danillo Villefort

Adrian05.01.2010 10:15

Vad ca a murit si topicu' asta.... pacat ca nu mai face lumea sport... :|

Daniel-Ionut05.01.2010 10:16

Haha... :D

A murit sportu'... acum mai nou bautura, bautura si manele... si femei de 7 stele :)) .... i'auzi maye.

Am inteles ca sport.ro da meciuri din UFC in direct? :hmmm:

Adrian05.01.2010 10:18

Da. Dar mai fain e sa le vezi pe net cu comentariu original, nu cu comentariul de rahat al necunoscatorilor romani. Aia cred ca UFC=wrestlingul din WWE.

O sa mai pun cate un anunt pe aici cand o sa mai fie vreo gala.

Lunea urmatoare mi se pare ca e Fight Night.

S.S.Lazio05.01.2010 14:00

tot mai bine e sa practici :)

Adrian05.01.2010 16:45

S.S. Lazio

Ce sport faci?

Lari21.01.2011 19:54

S-au terminat luptatorii de pe situl asta?

itwasthesmellp1.gif

Robert Aeroth21.01.2011 19:57

Ufc este destul de slabutz:). PRIDE ramane the best ever. S-a discutat despre meciul dintre Emelianenko si Werdun?

Robert Aeroth21.01.2011 20:06
Moartea din Carpati (Morosanu) este unul dintre luptatori romani preferati de mine, tocmai datorita gesturilor sale si a faptului ca iese mereu la inaintare. Trebuie sa existe si in circuit un reprezentant al oamenilor neluptatori, ce naiba... mi se pare un caracter super puternic. In fine, tu esti barbat, n-ai cum sa-l apreciezi pe Morosanu asa cum il apreciaza femeile. Are stilul lui si personalitate, are ceva uman in el, doar nu o sa traim cu impresia ca luptatorii sunt masini programate si teleghidate de altii, ci sunt sportivi de performanta, care se antreneaza intr-un mod profesionist.

ar trebui facut un sondaj , o statistica printre fani sa vedem cine castiga premiul de popularitate. Am senzatia ca Morosanu.( cred ca-i nr1 printre femei) Pana la urma, luptatorii intra in ring atat pt ei, caci au spirit combativ cat si pentru public, pentru o demonstratie de sport adevarat, pe care sa nu-l practici acasa cu partenera :P Moro ar trebui ca in loc de numele sponsorului sa-si lipeasca pe el o poza cu o gagica (pri rotatie) ca sa-l intarate pe adversar sa loveasca mai puternic, sa-si varse ala frustrarile si sa se relaxeze. Ar fi o afacere profitabila pentru el si s-ar si cali in lupta, un adevarat campion.Parca-l vad pe Morosanu: "da in mine, nu da-n ea!".

@Adrian

1.nu-s spurcat mah, din contra ;)

trebuie sa recunosc, ca de cand ai deschis topicul asta ma mai uit si eu la lupte, acuma-s tare, pot recunoaste niste stiluri si pe anumiti luptatori.

2.mai Adi, zi-mi adevarul, astia se prefac sau e pe bune? parca loviturile sunt amortizate, controlate,astia nu dau pe bune, nu exista contact real. Interesant sport si mai ales alegerea perechii care intra in ring.

Morosanu e o rusine pentru manusi :)

1. recunosti stiluri ?:)))

2. in ufc nu dau pe bune?:))))) intrebarea a doua invalideaza prima afirmatie :D

Robert Aeroth21.01.2011 20:57
pentru ca din pacate, daca eu nu-s sportiva de performanta, nu inseamna ca nu inteleg o parte din miscari, dar poate altii fac greseala sa creada ca pot practica asa ceva,iar dupa ,o data intrati in circuit, fac o adevarata drama daca pierd un meci,fapt ce-i afecteaza mult prea mult,in loc sa-i ambitioneze mai tare pentru urmatorul meci. Gata, tac :P

Crede-ma ca nu intelegi o parte din miscari:D par usoare dar e multa tehnica , pana si amaratul de croseu e cu schema.

Hai sa iti arat un exemplu banal

stix21.01.2011 21:08
Daca nu ai nici o treaba cu sportul, de ce nu ne lasi in pace?

Da un wiki daca vrei sa afli mai multe despre MMA.

:)))))

Pai cum sa aiba treaba, ea EA OMINIPREZENTA pe orice topic, are treaba, n-are treaba ea e prezenta la datorie, chit ca habar nu are despre ce este vorba.........

Mie imi placea la maxim cum il chestiona ea pe Bogdan _p, despre cum a fost cu intervalele cu cei de la Napoli si ii explica ca nu e bine, ca mai bine duceau niste discutii filozofice, se intelegeau si cadeau la pace, se pupau si discutau despre coregrafii......, alea, alea :)))))) ULTRAS!!!!!

,,Mortala" fata asta......:)))))))

Robert Aeroth21.01.2011 21:11

2 din luptatorii mei preferati

Peter Aerts pentru kickbox

http://www.youtube.com/watch?v=CWFRKhGt4_k

Si Fedor Emelianenko pentru MMA

http://www.youtube.com/watch?v=92ILJQBQuB8...feature=related

Cel mai tare meci ever : http://www.youtube.com/watch?v=5BUzX2qg0AQ

2 legende ale sportului

Cate ceva si despre Mirko Filipovic

Bonus doar pentru cunoscatori : un meci intre 2 titani ai boxului

http://www.youtube.com/watch?v=D_y7FiCryb8

AG21.01.2011 22:21

@ Adrian , acuma am observat numele forumului .. arte martiale mixte si mma este acelasi lucru .. ( mixed martial arts )

ps. nu injura :D:rolleyes:

«123456»