FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arte Martiale Mixte

«1236»
Adrian29.01.2009 14:30

Am deschis acest topic in caz ca exista printre stelistii de pe acest site si fani ai artelor martiale mixte.

Artele martiale mixte devin tot mai populare(mai ales luptele in cusca) si, spre deosebire de Wrestlingul-teatru, acestea sunt the real deal.

Sper sa fie pe aici si alti oameni care sa iubeasca artele martiale.

Pana una, alta, sambata 31 Ianuarie(la noi va fi dat,daca va fi dat, duminica dimineata - probabil pe Telesport) va avea loc UFC 94.

Spectacol garantat.

Main eventul: BJ Penn vs George St-Pierre

Plus multe alte lupte de nivel inalt: Lyoto Machida vs Thiago Silva ; Nate Diaz vs Clay Guida ; etc

94poster.jpg

raul stelistu29.01.2009 17:34

M-ai prins.Am facut box 3 ani si sunt pasionat mai mult de box dar si MMA este ceva foarte interesant.

Este cel mai complex format lupte cuprinzand lupta la sol clinci si in stand up.Luptele in cusca au avut loc in 1992 cand Rorion Gracie a vrut sa demonstreze eficienta BJJ(brazilian Jiu-jitsu),stil inventat de celebra familie Gracie.Primele 2 campionate le-a castigat Royce Gracie care avea 180 si 78 de kg reusind sa invinga luptatori mult mai masivi decat el.La al treilea campionat a iesit stors de puteri dupa semifinala iar a 4 editie a castigat-o lejer.Celebrul royce Graciee a fost si in Romania in mai 2008.

Ar mai fi multe de spus dar altadata.

Bj Penn este un fenomen el luand in NUMAI 3 ani centura neagra in Jiu-jitsu brazilian performanta unica.

GSP(George st pierre) este un luptator foarte spectaculos.In primul meci l-a batut pe Bj Penn la decizie split (impartita),foarte controversata.

PS grand master Hellio Gracie a murit azi.Inutil sa mai spun cine este.RIP

Scuze de anumite greseli gramaticale dar scris acest post in graba

Adrian29.01.2009 17:58

Pai aici putem discuta si despre Box. Nu e vorba doar de arte martiale mixte.

Eu am facut Judo cand eram mai tanar. Si de atunci am cam fost prins. Box, K1, Judo. Putem discuta aici despre orice legat de aceste sporturi.

E pacat ca in Romania astfel de competitii nu sunt promovate(galele Local Kombat sunt ceva dar se poate mai mult), mai ales ca avem sportivi foarte buni. Sa nu uitam ca Alina Dumitru, stelista noastra, e campioana olimpica la judo.

Luptele in cusca sunt preferatele mele.

Dupa cum se si intelege din titlu, sunt folosite mai multe stiluri de lupta.Muay Tay, Box, Jiu Jitsu, Judo, Wrestling,etc.

Regulile sunt diferite fata de K1 si alte competitii. Si poate asta le da artelor martiale mixte plusul.

Ai voie sa lovesti cu cotul, ai voie sa te lupti si la podea.

Nu ai voie sa lovesti adversarul cu piciorul cand acesta e la podea si nu ai voie nici sa il lovesti in spatele capului.

La UFC 94, pe langa lupta dintre "Rush" St-Pierre si "The Prodigy" BJ Penn, va mai avea loc un meci foarte interesant.

La categoria lightheavyweight(93kg) se vor bate 2 brazilieni care inca nu au nici o infrangere.

Lyoto Machida - Karatist - 13 victorii-0 infrangeri-0 egaluri si Thiago Silva - Jiu Jitsu - 13-0-0

Va fi foarte interesant de urmarit.

Raul, ca ai vorbit despre Jiu Jitsu si familia Gracie. Acest sport e foarte spectaculos din punctul meu de vedere si e unul dintre preferatele mele.(ca fost elev de Judo, poate ca sunt subiectiv - Judo e inrudit cu Jiu Jitsu)

Nu stiam ca Helio Gracie a murit astazi.

A fost un mare sportiv.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

bodanelu29.01.2009 19:39

un post TV sigur unde este transmis?

sau un program al luptelor cu ore exacte? si canale TV? preferabil net

Adrian29.01.2009 19:46

Bodanelu

Eu stiu ca UFCul e trimis de obicei pe Telesport.

Merge si pe TV si online, pe siteul lor.

La TV am prins doar UFC 92. In rest am vazut cam tot ce tine de UFC online.E mai frumos cu comentariul original. Comentatorii de la Telesport sunt niste dobitoci.(la un moment dat au inceput sa rada de luptatori. Ca unu e prost, ca celalalt e imbracat in alb rosu, deci e caine,etc - dezgustator)

Eu folosesc sopcastul.

La live canale, gasesc de obicei canalul MMA-TV. Aici gasesti tot : UFC, Pride, Affliction, etc.

Cand e gala, gala are un canal aparte. (Galele ufc sunt date pe setanta sports)

Daca vrei sa fii sigur ca nu pierzi nimic, eu recomand siteul myp2p.eu.

Intri acolo, apesi pe live sports si iti va aparea pagina cu toate evenimentele sportive date in acea zi pe orice TV online.

Acolo poti urmari lupte, rugby, fotbal, etc(si gsptv).

Guardian29.01.2009 19:55

nu prea m-am uitat pânã acum, foarte rar ... dar de acum le voi da mai multã atentie artelor martiale mixte , par impresionante de multe ori

@ bodanelu

pe Telesport mai mult ca sigur .. aproape mereu când dãdeam pe acest post se desfãsurau asemenea lupte.

bodanelu29.01.2009 19:59

stiu site-ul, chiar il folosesc (am upc, nu prind gsp-ul). Telesportul nu`mi merge. Stau in camin si pe un amarat de cablu cu semnal care vine pe camin sunt legate 100 de

TV-uri. Ca astia n-au m-ai sinchisit sa instaleze reteau TV in camin dupa ce l-au renovat.

nu sunt un cunoscator al luptelor astea, dar mi-a starnit curiozitatea.

de unde vine denumirea UFC 92 sau 94?

gala e un fel de campionat? sau ca sa fiu mai exact, cum e un turneu de tenis? ca format ma refer.

ore sti ceva?

Adrian29.01.2009 20:17

UFC inseamna Ultimate Fighting Championship.

E doar o competitie. Mai sunt multe ca asta: Pride, Affliction, K1,WEC, etc.

In UFC au loc lupte in octogon(o cusca cu opt laturi). Am zis mai sus cateva din reguli.

UFC-ul e mare de tot in SUA.Se castiga foarte bine :D

92,93 sau 94 astea sunt numerele galelor.

In cadrul acestor gale au loc lupte pt titluri la diferite categorii, lupte obijnuite sau special eventuri.

De batut, nu se bat in turneu, daca va ganditi la piramidele K1.

E destul de greu sa lupti in aceeasi seara cu mai multi adversari.

UFC-ul e mult mai brutal decat K1.

Pt informatii mai bine intrati aici.

Si daca vreti informatii despre UFC94, aici.

P.S.

Pt cei care vor sa inteleaga ce presupune UFC-ul, va recomand Reality Show-ul The Ultimate Fighter.

Pana acum acest serial a avut 8 sezoane.

In fiecare sezon au fost selectati luptatori care se antreneaza si se lupta pe durata mai multor saptamani intre ei.

Cel care ajunge in finala si castiga, primeste un contract de 3 ani cu UFC-ul in valoare de 100 de mii de dolari.

Dupa cum am spus, e reality show. Luptatorii sunt "prizonieri" intr-o casa de tip big brother si se intampla multe rahaturi. Dar in fiecare episod are loc cel putin o lupta si urmarindu-l poti intelege mai usor regulile luptelor in cusca si chiar si sportul.

Intrati aici pt mai multe informatii.

bodanelu29.01.2009 20:42

ma bag sa caut pe torrente ceva batalii inregistrate...

UFC.92.The.Ultimate se merita?

Cheick Kongo vs Mustafa Al-Turk

Wanderlei Silva vs Quinton "Rampage" Jackson

Dan Evensen vs Pat Barry

CB Dollaway vs Mike Massenzio

Matt Hamill vs Reese Andy

UFC Interim HW Champion

Antonio R. Nogueira vs Frank Mir

UFC LHW Champion

Forrest Griffin vs Rashad Evans

Antoni Hardonk vs Mike Wessel

UFC.Best.Of.2007 ?

raul stelistu29.01.2009 21:00

Competitii de MMA sunt mai multe.Cel mai mult mi-a placut Pride-ul(1997-2007) unde era miezul luptatorilor Antonio "Minotauro" Rodrigo Nogueira,Vanderlei Silva,Mauricio 'shotgun' Rua,Fabricio Verdum,Murilo Bustamante,Fedor Emelianenko(campionul absolut la grea neinvins),Mirko Crocap,Serghei Kharitonov.................

Formatul in Pride e diferit ca si cel din cusca,aici ai voie sa lovesti adversarul cand e cazut,asa numita football kick(aminteste-ti de Mauricio cum isi calca adversarii pe cap la propriu),lupta se desfasoara in ring,poti lovi cu cotul la corp doar.

UFC este exclusiv in State,poti lovi cu cotul la fata dar n-ai voie la corp.Dintre marii campioni ai UFC i-as aminti pe Randy Couture(un maestru la lupta in clinci),cvatruplu vcampion de 3 ori la grea si o data la lightheawy,Tito Ortiz,'Rampage'............

In Brazilia este cel mai dur campionat de MMA,se numeste vale-tudo.Regulamentul este foarte permisiv,se lupta fara manusi,este permis orice,cu exceptia degetelor in ochi sau lovitul la testicule.

Adrian30.01.2009 01:02

Bodanelu

UFC92 merita toti banii.

Main eventul e Forrest Griffin vs Rashad "Sugar" Evans. E o lupta pt centura de campion la Lightheavyweight(93kg)

Cei 2 au sunt castigatorii primelor 2 sezoane a showului The Ultimate Fighter.

Frank Mir vs Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira e duelul celor 2 antrenori din sezonul 8 al The Ultimate Fighter

Si Quinton "Rampage" Jackson vs Wanderley "The Axe Murderer" Silva e foarte entertaining.

Cei 2 s-au mai intalnit de 2 ori pana la acea lupta iar brazilianul a castigat de fiecare data.

Raul Stelistu

Ce zici de "Shogun" Rua?

Era bun cand era in forma dar acum...

Parca nu mai merge la fel de bine.

Eu recunosc, sunt fan al baietilor care au participat la The Ultimate Fighter. Cand s-a batut cu Griffin, cu americanul am tinut.

Nu ma asteptam sa il bata. Credeam ca Shogun o sa faca primul pas spre come-back.

Oricum, s-a bucrat Griffin ca un copil atunci :)

p.s. Sunt mare fan Forrest Griffin.

Rar iti e dat sa vezi un sportiv ca omul asta.

E luptator, incaseaza pumni si picioare si totusi, la final, are puterea sa rada, sa dea mana cu adversarul si sa il imbratiseze. E un om care iubeste sportul asta si care, mai presus de toate, il respecta si isi respecta adversarii.

raul stelistu30.01.2009 08:28

Da cam asa este,Soutgun din revansa cu Coleman e doar o umbra a luptatorului de altadata.Sper sa-si revina pana la meciul cu Liddel,fostul tatic al ufc-ului la light.Forest l-a submis in meciul direct pe Shotgun cu un procedeu foarte subtil RNC(rear nake choke).Vorba aia ,cu Steaua pana la moarte cu Shotgun si Nogueira la fel.

Bodanel30.01.2009 09:21

Brazilian jujitsu mi se pare cel mai eficient sport de autoaparare insa cel mai bun mi se pare aikido. De ce? Pentru ca la BJJ ajungi destul de repede un luptator bunicel si nu iti mai este frica sa mergi noapte pe strada pe cand la aikido pana sa poti spune ca esti eficient dureaza ani. Insa daca ajungi sa stapanesti tehnicile de aikido....

raul stelistu30.01.2009 09:52

BJJ dupa mine este cel mai eficient stil de lupta.Jiu Jitsu brazilian se bazeazã pe ducerea luptei la sol și folosirea tehnicilor articulare și/sau a strangulãrilor pentru a finaliza lupta. Premisa de la care pleacã este aceea cã atributele fizice, precum greutatea, forța explozivã, alonja etc. pot fi mult mai ușor negate în lupta la sol.

Sportul permite folosirea unui arsenal numeros de tehnici de proiectare. Din momentul în care adversarul este la pãmânt, practicantul este interesat de obținerea unui control cât mai bun, îmbunãtãțirea poziției fațã de adversar și finalizarea acestuia printr-o tehnicã ce folosește principiul pãrghiilor.

Bodanel30.01.2009 09:59

@ raul

Stii vreun club de bjj pe bune(adica sa fie afiliat la o organizatie internationala si nu facut de smardoiul de la coltul blocului) in Bucuresti ?. In curand o sa ies din covalescenta de dupa artroscopia la genunchi si m-ar interesa si pe mine.

raul stelistu30.01.2009 10:43

@Bodanel

In Bucuresti este clubul lui Tudor Mihaita(el l-a adus in Romania pe Royce Gracie) Absoluto RGDA(roger gracie david adiv).Practic Tudor a pus bazele Bjj in Romania.

Adrian30.01.2009 10:57

Eu am cautat in Cluj niste scoli de Jiu jitsu si, spre surprinderea mea, am gasit 2.

Am mai gasit si de muay tay si chiar si de alte arte martiale.

Noi avem sportivi foarte buni. Nu cred ca trebuie sa amintesc despre Judo.

E pacat insa ca aceste sporturi nu sunt la fel de mediatizate ca fotbalul, de exemplu.

raul stelistu30.01.2009 11:22

Tudor i-a cunoscut personal si pe Hellio si pe Royce.Am sa pun si pozele daca le mai gasesc.In Oradea nu este nicio sala de bjj din pacate.

Adrian31.01.2009 13:28

Maine dimineata la ora 5, pe Telesport sau pe Telesport.ro puteti vedea UFC 94.

Daca vreti sa il vedeti pe net, cu comentariu original si mult mai spectaculos, puteti accesa siteul myp2p.eu si intrati in sectiunea live sports dupa care accesati linkul care duce spre UFC94.

Se bat 2 luptatori foarte talentati, BJ Penn si Georges St-Piere si nu trebuie ratat.

Eu recomand si co-main event-ul, lupta dintre Lyoto Machida si Thiago Silva.

Adrian01.02.2009 12:28

UFC 94 = Superb!!!

Au fost niste lupte incantatoare azi dimineata.

Mi-a placuta ca au inceput tare de tot: Nate Diaz vs. Clay Guida

A castigat Guida dar eu zic ca Diaz merita mai mult. Intr-adevar Guida i-a controlat mult spatele si i-a dat multe lovituri de genunchi la picioare dar astea nu fac KO, nu duc la renuntari, la nimic.

Diaz a fost mai agresiv, a atacat mai mult, a controlat octogonul.

Asta e, poate sunt subiectiv. Mai ales ca sunt un fan al lui Nate :D

6i.jpg

7i.jpg

Karo Parisyan vs. Dong Hyun Kim - alt meci foarte foarte bun. Multa agresivitate si "ura" (in sensul bun). Cei 2 si-au dorit foarte mult sa castige. A castigat armeanul :)

5i.jpg

Ma bucur ca a revenit Stephan Bonnar. Chiar daca a luat bataie de la Jon "Bones" Jones, "The American Psycho" a aratat ca si-a revenit dupa accidentarea aia urata care l-a tinut departe mult, mult timp.

3i.jpg

Co-Main Event-ul a fost la fel de spectaculos.

Nu ma asteptam ca Thiago Silva sa fie dominat chiar asa tare de catre Lyoto Machida. Probabil si-a subestimat adversarul. Asta nu se face.

Probabil aceasta lupta a fost cea mai spectaculoasa din intreaga gala. Daca nu lupta, macar KO-ul.

Lyoto Machida l-a facut KO pe Thiago Silva in minutul 4:59(ultima secunda) al primei reprize. Superb pumn din picioare aplicat prin garda lui Thiago Silva.

4i.jpg

Si bineinteles, Main Event-ul, lupta pt titlul de campion la welterweight, foarte suprinzator. Nu ma asteptam ca Georges St-Pierre sa il domine in asa hal pe BJ Penn. Probabil ca Penn ar trebui sa ramana la categoria usoara. Nu trebuia sa urce. La usor sunt sigur ca Penn poate sa bata pe oricine. Dar la o categorie mai mare, cand ai de a face si cu oameni ca GSP(Georges St-Pierre), e greu.

Timp de 4 runde(luptele pt titlu tin cate 5 runde, nu 3 ca luptele obijnuite) GSP i-a umplut capul de pumni lui BJ Penn. Urechile Hawaianului erau amandoua rupte si umflate. Dupa ce s-a terminat a 4a runda, Penn nu a mai putut continua.Doctorii nu i-au mai dat voie.

Dominarea lui GSP a fost totala.

2i.jpg

1i.jpg

i.jpg

UFC 94 a fost tot ce credeam ca o sa fie. Abia astept sa vina UFC 95, lupta dintre cei 2 castigatori ai reality show-ului, The Ultimate Fighter, Diego "Nightmare" Sanchez si Joe " Daddy" Stevenson.

p.s.

Am vazut meciul la TV, pe Telesport. Am crezut ca un ecram mai mare e mai bun si am renuntat la comentariul in engleza al galei. BIG MISTAKE.

Comentatorii telesportului au fost absolut scarbosi.

Au fost rasisti, xenofobi, mistocari, s-au luat de arbitrii si de luptatori. Si-au batut joc de tot. Baietii aia 2 sunt mult mai potriviti pt interviuri cu becalii.Ar fi bine sa lase luptele.

Intr-adevar unul dintre ei stia cate ceva despre arte martiale(denumirile unor procedee) dar in rest au fost varza.

S-au luat de arbitrii pt ca l-au punctat pe Nate Diaz(arbitrii in octogon puncteaza diferit. Nu e destul sa dai lovituri. Se mai puncteaza si agresivitatea, controlul octogonului, initiativa, multe). Au inceput sa isi bata joc de luptatorii de culoare si de antrenori, au ras de coreeanul Kim si de limba lui, la fel si de armeanul Parysian.

Pe Thiago Silva si Lyoto Machida i-au atacat pt ca nu au studii. De parca Cristiano Ronaldo are. Baietii aia castiga intr-un meci cat toata averea celor 2 comentatori si au si mai mult bun simt ca ei.Despre modestie nici nu vorbesc.

Si cireasa de pe tort a fost, bineinteles, o mare, mare gresala facuta de astia 2 la MAIN EVENT.

Pai BJ Penn, detinatorul centurii la categoria usoara, a urcat la o cateogrie mai mare(welter) si cei 2 au zis ca asta a trebuit sa slabeasca.

Cum naiba a trebuit sa slabeasca daca a urcat o categorie?

VARZA!

Lipsa totala de interes si informare. Ar trebui sa le fie rusine.

Si un om care nu are nici o treaba cu luptele, folosind doar logica, si-ar fi dat seama ca ala nu a trebuit sa slabeasca. Doar comentatorii telesportului...

Au vrut sa isi bata joc si sa rada de luptatori si pana la urma nu au facut altceva decat sa se faca de rusine.

Niste monumente adevarate ale prostiei!

Adrian05.02.2009 11:08

ufc67.jpg

Pt cei interesati, in acesata vineri, la ora 22.00, Telesport prezinta UFC 67 Anderson "Spider" Silva vs. Travis Lutter.

Anderson Silva e unul dintre cei mai buni luptatori de arte martiale mixte din lume. Jocul sau in picioare e superb si probabil cel mai bun din lume. In acel moment, Anderson Silva era campionul mondial la categoria mijlocie(84 kg).

E foarte interesant de vazut avand in vedere ca Lutter e un luptator de Jiu jitsu,care prefera lupta la podea.

Adrian13.02.2009 15:39

UFC_69_Small.jpg

Astazi, 13 februarie 2009, pe Telesport de la ora 22.00 va fi dat in reluare UFC 69: Shootout.

Vor lupta:

Lupte preliminarii. S-ar putea sa nu fie difuzate.

* Categoria Welter (77kg) : Luke "The Silent Assasin" Cummo vs. Josh Haynes

* Categoria Welter (77kg) : Marcus "The Irish Hand Grenade" Davis vs. Pete Spratt

* Categoria Mijlocie (84kg): Thales Leites vs. Pete "Drago" Sell

* Categoria Grea (peste 93 kg) : Heath Herring vs. Brad Imes

Lupte Principale.

* Categoria Mijlocie (84 kg): Kendall "Da Spyda" Grove vs. Alan Belcher

* Categoria Mijlocie (84 kg): Yushin Okami vs. Mike "Quick" Swick

* Categoria Usoara (70 kg): Leonard Garcia vs. Roger Huerta

* Categoria Welter (77 Kg): Josh "Kos" Koscheck vs. Diego "Nightmare" Sanchez

* Categoria Welter (77kg): Georges "Rush" St-Pierre vs. Matt "The Terror" Serra - Lupta pentru titlu la Categoria Welter(77 kg)

Nu pierdeti!

Adrian20.02.2009 09:43

Ufc95poster.jpg

Maine, 21 februarie, la ora 22.00 veti putea urmari live, din Arena O2 din Londra, UFC 95 Sanchez vs. Stevenson.

Main eventul e lupta la categoria usoara ( 70 Kg ) dintre Diego "Nightmare" Sanchez si Joe "Daddy" Stevenson. Pentru aceasta lupta Diego Sanchez a coborat de la 77 kg( categoria welter) si, fiind mai mare, e favorit in ochii multora.

Lupte Principale:

* Categoria Usoara(70 kg): Diego "Nightmare" Sanchez vs. Joe "Daddy" Stevenson

* Categoria Welter(77 kg): Dan "The Outlaw" Hardy vs. Rory Markham

* Categoria Mijlocie(84 kg): Nate "The Great" Marquardt vs. Wilson Gouveia

* Categoria Mijlocie(84 kg): Demian Maia vs.Chael Sonnen

* Categoria Welter(77 kg): Josh "Kos" Koscheck vs.Paulo Thiago

Lupte Preliminarii (s-ar putea sa nu fie difuzate)

* Categoria Usoara(70 kg): Brian "The Bandit" Cobb vs. Terry Etim

* Categoria Grea(peste 93 kg): Junior dos Santos "Cigano" vs. Stefan "Skyscraper" Struve

* Categoria Grea(peste 93 kg): Mike "Mike C" Ciesnolevicz vs. Neil "Goliath" Grove

* Categoria Usoara(70 kg): Per Eklund vs. Evan Dunham

* Categoria Welter(77 kg): Troy "Rude Boy" Mandaloniz vs. Paul "Tellys" Kelly

Gala poate fi urmarita pe Telesport sau online folosind siteul myp2p.

Adrian07.03.2009 19:27

ufc96_500_medium.jpg

Duminica, 8 martie 2009, la ora 5 dimineata, pe Telesport, puteti urmari UFC 96 Jackson vs Jardine

Lupte Principale

* Categoria Light Heavyweight (93 kg) : Quinton "Rampage" Jackson vs. Keith "The Dean of Mean" Jardine

* Categoria Grea (peste 93 kg): Shane Carwin vs. Gabriel "Napao" Gonzaga

* Categoria Welter (77 kg): Matt "The Immortal" Brown vs. Pete "Drago" Sell

* Categoria Light Heavyweight (93 kg) : Matt "The Hammer" Hamill vs. Mark Munoz

* Categoria Usoara (70 kg): Gray "The Bully" Maynard vs. Jim Miller

Lupte Preliminarii (s-ar putea sa nu fie difuzate)

* Categoria Welter (77 kg): Tamdan McCrory vs. Ryan Madigan

* Categoria Mijlocie (84 kg): Kendall "Da Spyda" Grove vs. Jason "Dooms" Day

* Categoria Light Heavyweight (93 kg): Tim "The Barbarian" Boetsch vs. Jason Brilz

* Categoria Light Heavyweight (93 kg): Brandon "The Truth" Vera vs.Mike Patt

* Categoria Light Heavyweight (93 kg): Aaron Riley vs. Shane "Sugar" Nelson

Puteti vedea gala si online accesand siteul myp2p.eu

Adrian18.04.2009 18:57

ufc97.jpg

UFC 97, live pe myp2p.eu duminica, 19 aprilie, de la ora 5 dimineata.

Lupte principale.

• Lupta pentru centura de campion la categoria mijlocie (84 kg): Anderson "Spider" Silva vs. Thales Leites
  • Categoria Light Heavyweight(93kg): Chuck "The Iceman" Lidell vs. Mauricio "Shogun" Rua
  • Categoria Grea (peste 93 kg): Cheick Congo vs. Antoni Hardonk
  • Categoria Light Heavyweight(93kg): Steve "Robot" Cantwell vs. Luiz "Banha" Cane
  • Categoria Light Heavyweight(93kg): Kryztof "The Polish Experiment" Soszinsky vs. "All American" Brian Stann

Lupte Preliminarii - S-ar putea sa nu fie difuzate.

• Categoria Light Heavyweight(93kg): Eliott "The Fire" Marshall vs. Vinicius "Vinny" Magalhaes
  • Categoria Mijlocie (84kg): Denis Kang vs. Xavier "The Professor X" Foupa-Pokam
  • Categoria Mijlocie (84kg): Jason "The Athlete" MacDonald vs. Nate "The Rock" Quarry
  • Categoria Mijlocie (84kg): David "The Crow" Loiseau vs. Ed "Short Fuse" Herman
  • Categoria Usoara (70 kg): Mark Bocek vs. David Bielkhaden
  • Categoria Welter (77kg): Ryo "Piranha" Chonan vs. TJ Grant
  • Categoria Usoara (70 kg): Sam "Hands of Stone" Stout vs. Matt "Handsome" Wiman
«1236»