FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arte Martiale Mixte

«13456»
Robert Aeroth15.02.2011 22:32

Pai cu 2 fraze inainte ai zis ca pierzi viteza daca ai greutate si dupa imi zici ca sti pe unu si masiv si cu viteza? Si nu ia nimic sa creasca mare si voinic?

Inteleg si stiu cum e cu aia care vor sa aiba o anumita greutate eu vorbesc despre cum arata el uitate la pieptul lui e exact ca un piept de culturist umflat cu steroizi. Nici un luptator nu are pieptul ala de la flotari si gantere alone trebuie si substante sa se umfe asa. Poti sa zici ce vrei in apararea lui Lesnar. A fost este si va fi un pacalici cu gura mare in lumea sportului cu manusi.

Adrian16.02.2011 06:16

Pai de aia nu mai trage de fiare. Nu intelegi ca omul e gigant la 17 ani? E foarte mare, foarte puternic.

E si international de juniori la rugby. Daca ar mai vrea, ar mai pune pe el, ca poate. Dar asa ar pierde din viteza foarte buna pe care o are acum.

Uite aici, frate, poze cu pieptul lui Lesnar, din alea de la cantar, nu de la shooting-uri in care e dat cu tot felul de creme si rahaturi ca sa para mai mare si mai frumos si lucios:

brock-lesnar-7.jpg

BrockLesnar.jpg

Explica-mi si mie ce e anormal la el.

Acum uita-te la Thiago Alves, care e welter:

thiago-alves.jpg

Asta e mai definit. Cum de? Si asta ia steroizi?

Robert Aeroth16.02.2011 09:05

http://mmajunkie.com/news/1949/thiago-alve...500-by-nsac.mma

Pare rau slab exempl, Alves e de multa vreme cunoscut ca steroid-kid.

Adrian16.02.2011 09:29

Robert, cu regret te informez ca gresesti. Nici macar nu ai citit articolul respectiv.

Alves a fost suspendat pentru ca a luat substante care trebuiau sa il ajute sa dea jos din greutate. Exact ceea ce am zis si eu. Unii pun prea multa masa pe ei si apoi au probleme cu categoria. Fix asta s-a intamplat cu Alves.

Daca citeai articolul ai fi vazut si partea aceasta:

In a case like this, I'm all about second chances. And if one were ever needed, it's now. Alves is only 23, has an extremely promising career, and perhaps most importantly, he did not fail the test because of steroids or other illegal performance-enhancing drugs. Granted, Alves broke a rule and he's now payingÃ?  for it (literally and figuratively), but in the end, I believe he's earned a second chance. I'm sure the UFC feels the same way and will look past the NSAC suspension once it's fulfilled.
Robert Aeroth16.02.2011 09:58

Ala era doar ca sa iti arat ca ia porcarii, stai cill ca ia de toate ala;) . Cauta alte poze cu Alves si ai sa vezi ca nu era deloc asa mare.

App in ufc exista si substante legale in caz ca nu sti:)

MMAWeekly: Sources close to ATT Standout and Welterweight Title Contender Thiago Alves have reported to MMAWeekly that the young 25 year old has been caught with numerous illegal Anabolic Agents in his locker at American Top Team Headquarters in Coconut Creek, Florida.

Among what was seized by local authorities were seven 20mL vials of Testosterone Propionate, 4 10mL vials of Nandrolone Deconate and a kit of what appears to be Somatotropin or Human Growth Hormone.

Thiago's Manager nor Thiago himself have issued a statement.

Cauta si singur gasesti destule despre Alves si minunatele substante pe care le ia.

Majoritatea luptatorilor din ufc folosesc porcarii de aceea eram fan PRIDE.

Fedor nu are definirea aia pentru ca el se antreneaza si mananca. Atat nu ia porcarii el face old style training cu flotari si abdomene ;)

Adrian16.02.2011 10:16

Ma, degeaba l-au prins in vestiar si nu mai stiu pe unde si nu stiu cum. Daca nu l-au prins la testul oficial e fix pix.

Iar Alves a fost depistat pozitiv doar cu prostia aia de slabit, ti-am zis. In rest nu au gasit steroizi si alte rahaturi.

Asa, daca e sa vorbim, toti luptatorii au luat candva, la un moment dat in cariera, ceva. Pentru ca altcumva nu se poate. Gandeste-te ca aproape niciodata nu mergi la o lupta sanatos 100%. Unii mai iau pentru dureri, altii pentru slabit, altii alte rahaturi.

ufc119-ryan-bader.jpg

Am pus poza cu Bader pentru ca si el vine din lupte libere, e tot division 1 All American si a jucat fotbal american la nivel de colegiu, castigand chiar titlul de jucatorul defensiv al anului in 2002 sau atunci.

Asa se antreneaza frate, crede-ma.

Iti pot pune sute de poze cu sute de luptatori facuti. Nu cred ca toti sunt cu steroizi.

Robert Aeroth16.02.2011 10:21

Si totusi nici unu nu arata ca Lesnar ;). Frate ala ai impresia ca ii explodeaza muschii efect clar al steroizilor. Mereu umflati si tapeni, dar ma rog aparal in continuare pe Lesnar. Cand o sa bata vreun luptator adevarat care are mai putin de 35 de ani o sa spun si eu ca ok are sanse sa fie luptator pana atunci e un bufon.

Moving on: Unul din luptatorii mei preferati Andy Souwer

I just love this guy

Robert Aeroth16.02.2011 10:47
Dragos_G16.02.2011 21:14

Ce grupe de muschi dezvolta flotarile (desi cred ca nu este un raspuns sigur pentru ca sunt mai multe tipuri de exercitii)?

De vreo 3 luni am inceput sa fac flotari 'in aer' (picioarele pe marginea unui pat, mainile pe 2 scaune, astfel pot sa ajung cu capul la nivelul palmelor). In prima zi am facut ca taranu', pana nu am mai putut. A doua zi am avut febra musculara la biceps, umeri, mai multe grupe de la spate, pectorali si chiar abdomen.

In fiecare seara fac cam 5 serii de vreo 15 repetari (numarul de mai schimba putin, depinde cum ma simt).

Mergea bine treaba dar de ceva timp simt dureri in zona inferioara a spatelui.

Probabil se pune presiune mare pe bazin.

Asta e intrebarea mea, e posibil sa am probleme cu coloana sau oasele daca fac flotari delea?

Sper ca nu sunt off-topic, dar alt loc mai bun nu am gasit.

pytycrys16.02.2011 21:45

Incearca cand faci flotari sa nu mai devii "incordat". Sper ca stii la ce ma refer. Incearca sa iti axezi tot efortul pe brate, va ajuta destul de mult. Si poti sa faci si niste mobilitate inainte ca sa nu mai ai probleme, rotiri de trunchi, nebunii d-astea.

Adrian16.02.2011 21:45

Probleme nu poti sa ai, decat oboseala musculara.

Grupe de muschi pe care le lucreaza flotarile?

Triceps, piept, abdomen. Depinde ce si cum faci.

Daca vrei sa verifici abdomenul, stai in pozitie de flotare si vezi cat rezisti :)

Dragos_G16.02.2011 21:51

Multumesc pentru informatii.

Asta ma interesa, sa nu fac ceva probleme la coloana din cauza presiunii.

Adrian16.02.2011 21:57

Daca faci un pic de incalzire inainte sa te apuci de treaba, nu ai ce sa patesti. E fragil corpul omenesc dar nici chiar asa de fragil.

Robert Aeroth17.02.2011 10:25

Daca stai stramb cand le faci poti avea probleme cu coloana. Si de ce naiba faci asa de multe?:| Iti dau un sfat ia o greutate ceva usor la inceput o sticla de apa de 5 l sau un ghiozdan plin cu carti ar fi utila, pune-o pe spate si fa flotari. Scopul este sa fie greutatea cat mai mare nu sa faci multe repetiti.

And...fa-le incet nu repede. Cat mai incet :)

Dragos_G17.02.2011 18:49

Multumesc din nou.

O sa incep sa fac si cu ghiozdanul in spate de acum in colo, ca mi-au mai zis si altii.

Robert Aeroth23.02.2011 10:51

E oficial Fedor nu se retrage :D

aliuta4723.02.2011 12:49

Legend !

Adrian23.02.2011 13:00

Just as I predicted!

RedScorpyON23.02.2011 14:16

Parerea mea,si nu numai,e ca nu trebuie sa faci exercitii cu greutate mare si putine repetari. Fostul meu antrenor de Kick Boxing mi-a spus ca pt un tonus bun si o crestere mai rapida fara riscul de accidentari,e indicat sa faci exercitii corect cu multe repetari,iar greutatea sa nu fie excesiva. Deci,parerea mea,e ca ar trebui sa faci serii de cate 30,executate corect si lent,decat sa faci 10 cu 10 kg pe spate...

Depinde si ce vrei sa faci: daca vrei sa ai un corp atletic sau daca vrei sa fii un culturist...

Robert Aeroth23.02.2011 18:16
Just as I predicted!

:thumbup:

Robert Aeroth24.02.2011 10:52

Un antrenament fizic complet by Andy Souwer:)

Robert Aeroth24.02.2011 20:14

Marele luptator "tehnic" Smarandescu...

Robert Aeroth28.02.2011 21:49

Overeem va lupta cu Werdun pe 9 aprilie, abea astept meciul.

Pronostic: Castiga Werdun prin submisie.

Adrian28.02.2011 21:56

Pronostic

Castiga Werdum prin royal bitch slap!

raul stelistu28.02.2011 22:42

N-are nicio sansa Werdum in fata lui Overeen,o finalizare norocoasa ar fi sansa lui.

Overeen din 2011 nu mai e cel din 2006,atunci era un pusti de 26 de ani care pierdea in fata tuturor brazilienilor :blink:

Acum este maximul ce-l poate atinge cariera sa,castigand turneul K1 destul de lejer,plus fizicul sau(dopat sau nu)il face un adversar de temut,cel putin in acest turneu.

La ora actuala,dupa parerea mea,doar Cain Velasquez,Frank Mir sau Junior do Santos il pot bate .

In meciul cu Werdum,trebuie sa duca lupta in stand-up,ii superior la partea de stricking lui Fabricio,plus take-down si gnp.Werdum va incerca o lupta de uzura,la sol incercand sa-l surprinda cu o finalizare ca in primul meci(kimura de manual).

Oricum va fi un meci super interesant.

«13456»