FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog socant Becali - Mititelu despre cazul Valiza

«1789101113»
Adrian19.12.2008 12:54

Acum 2 luni Mircea Sandu trebuia bagat la racoare pt trafic de influenta.

Ca s-a dus si le-a zis baietilor de la nu stiu ce comisie sa depuncteze Steaua dupa cazul "valiza".

La vreo saptamana dupa ce a inceput aceasta poveste, totul s-a terminat brusc.

La fel o sa fie si in cazul asta.

Peste o saptamana, poate chiar mai repede(ca sunt sarbatorile), o sa uite toata lumea de treburile astea si totul va fi ca inainte.

Credeti ca avocatul lui becalii vorbeste prostii cand spune ca aia nu au ce sa ii faca?

In primul rand, ce a facut Gigi, nu e coruptie.

In al 2lea rand, banii nu au trecut dintr-o mana in alta. Deci, in cel mai bun caz pot vorbi despre intentie.

In al 3lea rand, nu vor depuncta Steaua acum pt ce a facut acum un sezon. Ca daca se face asa, dinam0 trebuie retrogradata pt blatul ala cu ciaklau' de acum cativa ani.

In al 4lea rand, vor uita totul foarte repede pt ca, daca vor sa faca rau Stelei, trebuie sa faca rau si altor echipe, echipe despre care se spune in acele stenograme ca ar fi fost implicate.

Ma refer aici la Craiova, U Cluj si chiar si CFR.(Radoi zice ca uistilor le e frica sa nu cumpere cefereul anumiti jucatori) Si daca pica astia vor mai pica si alte echipe: dina0,crrapid,Bistrita,mioveni si alte echipe implicate in blaturi cu cefere sau care au luat bani de la Steaua.

Pana marti povestea asta va fi moarta si ingropata!

redondo19.12.2008 12:56
Ogararu si nesu zic eu ,un fotbalist care niciodata nu ezita sa isi pun capu in gheata adversarului pentru echipa

Cum a plecat Nesu...cum a devenit simbol.Cand era aici nu era meci de la Dumnezeu sa nu fie printre cei mai slabi.Un simbol trebuie sa aiba si ceva valoare. Nesu,desi e un mare sufletist e unul dintre cele mai mari antitalente (alaturi de Lovin) care au jucat pentru aceasta echipa.

@Adrian

Mioveni nu a facut blat cu CFR...si nici cu Dinamo.

MoWeed19.12.2008 13:12
Se zice ca Steaua risca retrogradarea...asta ar fi cireasa de pe tort.

Regulamentul ala pe care-l invoca FRF-ul prevedea ca sanctiune maxima depunctarea. Acum se face din tantar armasar, cazul a fost deja judecat de FRF...

piturca200219.12.2008 13:33
Eu as zice ca singurul care merita statutul de simbol, daca vreti cu adevarat sa ne gasim un altul, este George Ogararu..merita acest apelativ din plin....faptele si textele de pe blog din perioada Ajax o confirma din plin.

eu zic ca voi doi sunteti niste ***** care au auzit de Steaua doar de la televizor rog administratorii site-ului (care sunt stelisti adevarati majoritatea provenind din peluze ) sa se sesizeze pentru a evita transformarea acestui site in fzr sau dinamoprostia

de acord cu tine

hai sa votam pe gsp cine o sa ne fie simbol de acum incolo cum am mai spus niciodata nu o sa puteam fi Liverpool pentru nu avem suporterii acestui club suporteri care matura pe jos cu toti detractorii care le jignesc fosti jucatorii emblematici

Dee, am informatii de la o cunostinta comuna din Cluj ca tu esti cu "U"! Ne lasi, te rog?

dee ai vazut-o doar sau ai si cantat tot meciul pentru echipa indiferent de scor

eu sunt de moda veche desi sunt tanar. echipa de fotbal reprezinta simbolul orasului, simbolul "targului". nu am nimic cu tine si nici cu persoanele care au fost la meciuri d`ale Stelei. nu ai fost pe Ghencea, mare pacat. cand ai drum prin Bucuresti, contacteaza-ma si voi fi mai mult decat bucuros sa iti fac un tur, poate prindem si o etapa acasa:)

insa, daca nu vom fi noi, suporterii din orasul echipei (aici ma refer in general), urmasii celor care au infiintat clubul, simbolul "targului" in care locuiau, atunci nu va mai fi nimeni sa tina echipa in spate.

sunt mandru ca sunt persoane ca tine care vin la meciuri sau care platesc atata pentru o "deplasare" acasa pe Ghencea, dar fara noi echipa nu ar exista.

nu sunt exageart si inchis la minte sa spun ca echipa "e a noastra, huo voi !"....dar e o tenta in evolutia societatii mondiale care se regaseste in orice lucru marunt, prin care simbolurile devin generalizate.

Barcelona are 100 milioane de suporteri. Cum crezi ca se simte un socios care a trait toata viata lui acolo cand stie ca sunt 100 de milioane de oameni din Romania pana in Coreea care "tin" cu Barca (aici nu m-am referit la tine si la cei care vin la meciurile echipei).

Barcelona are mult mai putini suporteri adevarati printre cei mai speciali fiind cei de la boixos nois una dintre cele mai vechi grupari ultras din europa si care sunt in conflict cu un presedinte cel putin la fel de idiot ca Becali juan laporta

tavyto19.12.2008 13:44

no comment!!!!sper sa infunde puscaria!!!!!

piturca200219.12.2008 13:50
Daca stia sau nu Lacatus, nu ma pronunt. Despre Radoi afirm ca e un blatist ordinar din cauza stenogramelor cuprinzatoare, in care punea la cale aranjamentul alaturi de Becali.

ce aranjament ma gsp-istule

arcadia19.12.2008 14:03

omg, asta nu e rechizitoriu - adica a dat prima ca sa fie corecti -

daca a plati pe cineva ca sa fie corect e ilegal atunci e clar ca suntem in Romania :P

Din rechizitoriul întocmit de procurori a rezultat urmãtoarea stare de fapt:

În data de 11 mai 2006, inculpatul Becali George, în calitate de finanțator și acționar al F.C."Steaua București" S.A., promis fiecãrui jucãtor de fotbal al clubului C.F. "Gloria 1922 Bistrița" sume de bani cuprinse între 5.000 - 10.000 euro, pentru ca aceștia sã își îndeplineascã atribuțiile de serviciu prevãzute în contractele de muncã, Regulamentul intern al clubului și în Regulamentul Federației Române de Fotbal privind "Statutul și transferul jucãtorilor de fotbal" constând în apãrarea corectã a șanselor de joc și obținerea unui rezultat favorabil, în meciul cu echipa F.C. "Rapid București", programat la 12 mai 2006, în cadrul etapei a 27-a din Campionatului Național de Fotbal – Divizia A.

Într-o acțiune separatã, în perioada 4-7 mai 2008, inculpatul Becali George a oferit suma de 1.700.000 euro jucãtorilor de fotbal din cadrul clubului "Universitatea Cluj" aflați pe foaia de joc pentru meciul din etapa a 34-a Campionatului Național de Fotbal - Liga I (aproximativ 100.000 euro pentru fiecare), pentru ca aceștia sã își îndeplineascã îndatoririle de serviciu prevãzute în contractele de joc, Regulamentul intern și în Regulamentul Federației Române de Fotbal privind "Statutul și transferul jucãtorilor de fotbal", constând în apãrarea corectã a șanselor de joc și realizarea obiectivelor de instruire - performanțã stabilite de club, pentru obținerea unei victorii în meciul cu echipa "CFR 1907 Cluj" din 07 mai 2008.

sursa www.pna.ro

SteauaToronto19.12.2008 14:07

Bai fratilor nu mai mancati rahat pe aici ca sunteti penibili.

Asta nu e nici un blat ce plm U nu avea nimic de pierdut daca becali nu le dadea bani primeau de la CFR si cu asta basta.

Oricum ciobanul a facut tot timpul pe desteptul si acuma o plateste. Si presa asta s-a pus cu totul impotriva lui - generalii, conversatiile astea care zici ca sunt teme de science fiction. Se abereaza mult si se exagereaza cu un singur scop: cineva vrea sa il distruga pe Becali.

Acuma depinde daca acel "cineva" vrea sa se ocupe de Steaua sau are ceva personal cu becali. Daca e ceva personal Steaua risca sa piarda mult.

axl19.12.2008 14:08

Pe mine sincer ma doare la basca daca Becali a gresit sau nu. Ce ma intereseaza pe mine e sa si-o ia la bot.

Dj19.12.2008 14:18

eu unu nu cred va pati ceva marele comandant ..a intrat prietenul hrebenciuc in guvern, il scapa el pe oier.

ce naiba domle, o mana spala pe alta.

zyder19.12.2008 14:42

suntem penibili cu Jiji in frunte...am ajuns sa dam valize cu bani pentru a lua un titlu.

ps:Lacatus si cu Becali frati de sange unu 0 antrenor unu 0 caracter....

Adrian19.12.2008 14:48

Copii, asta e doar un proces politic.

Atat.

Cineva vrea sa il distruga pe becalii.

Cei de la U au avut in ultima etapa bani promisi atat de la Steaua cat si de la CFR.

Credeti ca nu se stie asta?

Credeti ca nu se stie ca cefere a dat bani?

Ba se stie.

Dar presedintele Romaniei e Basescu iar prim ministru e Boc!

Asa ca cefereul nu o sa pateasca niciodata nimic.

Dupa ce s-a terminat campionatul, cativa jucatori de la U si CFR, jucatori care nu mai joaca acum pt aceste echipe, au declarat in presa straina ca jucatorii lui U trebuiau sa primeasca bani de la CFR ca sa nu ii incurce.

A facut DNA-ul ceva?

NU!

Acum o sa faca altceva in afara de galagie?

NU!

Repet, peste 3-4 zile totul o sa fie uitat.

345619.12.2008 15:06
Dupa ce s-a terminat campionatul, cativa jucatori de la U si CFR, jucatori care nu mai joaca acum pt aceste echipe, au declarat in presa straina ca jucatorii lui U trebuiau sa primeasca bani de la CFR ca sa nu ii incurce.

ai cumva linkuri care sa sustina aceste afirmatii ?

Adrian19.12.2008 15:18

3456

Au aparut si in gazeta prosturilor respectivele articole.

Unul dintre cei care a vorbit era Dorsin. Asta zicea ca la cefere se stia dinainte care echipe pot fi cumparate si care nu. Baiatul a zis ca i-a auzit pe colegi vorbind ca "cu astia o sa fie usor, cu astialalti nu prea, ca nu se vand."

Si Boudarene de la U mi se pare ca a zis ceva chiar despre meciul cu cefere.

grizzly19.12.2008 15:22
Copii, asta e doar un proces politic.

Atat.

nu amesteca politicul aici. din acest punct de vedere Becali nu mai este (presupunand ca a fost vreodata) o amenintare. un user mai devreme a fost destul de dragut sa va explice fapta lui Becali cu codul penal in fata. daca nici asa nu sunteti convinsi, atunci vorbim (pardon, scriem) ca sa ne aflam in treaba.

vanfootball19.12.2008 15:27

Nu cred ca Becali va pati mare lucru in urma acestui scandal. Dar exista posibilitatea sa se retraga de la Steaua si asta e de ajuns...

Adrian19.12.2008 15:28

Ca adversar politic becalii e 0.

Nu e mare problema.

Dar proasta dispune de o avere destul de mare, avere care poate ajuta multi politicieni care vor sa ajunga sus. Avere care poate sa incurce alti politicieni care au acelasi scop.

Mai stii ce dusmani si-a facut becalii?!

Ce se intampla acum cu becalii e la fel ca si treaba aia cu nastase.

DNA, chestii, zgomot si pana la urma Nastase tot liber e si tot bogat e.

Becalii nu va pati nimic.

Sa speram totusi ca toate presiunile astea il vor convinge sa vanda clubul.

manu7119.12.2008 17:00

Cu respect va anunt ca am ajuns de rasul tuturor,ciobanul ne-a facut cea mai manjita echipa din campionat,ca stelist batran consider ca singura reparatie morala este arestarea lui Jiji ciobanul,depunctarea sau retrogradarea,trecerea clubului la Armata pana la gasirea unui investitor serios.

Numai taind sau extirpand raul se poate sa ne salvam onoarea.

Eu promit ca nu am sa mai calc niciodata prin Ghencea,atata timp cat acest marlan este patronul clubului,nu o sa inteleg niciodata de ce este mai simplu sa arunci cu valize in echipe pt a castiga sau a pierde in fata lui x sau y,cand daca tot ai posibilitatea materiala e mai normal sa-ti faci o echipa competitiva,asta nu este investitor este o paparuda lipsita de omenie si credinta,care alege tot timpul hotia in detrimentul performantei.

eduardo_stelist19.12.2008 17:00
eu zic ca voi doi sunteti niste ***** care au auzit de Steaua doar de la televizor rog administratorii site-ului (care sunt stelisti adevarati majoritatea provenind din peluze ) sa se sesizeze pentru a evita transformarea acestui site in fzr sau dinamoprostia

Piti, tu de unde ai aparut mai "stelistule", de cand ceri tu pe acest cine si ce sa vorbeasca? Explica-mi te rog unde am gresit intr-un context in care se vorbea despre simboluri sa imi dau cu parerea despre cine e potrivit. Asta e parerea mea, nu ma intereseaza ce crezi tu si nu cer voie nimanui sa postez ce gandesc, cu atat mai putin unuia ca tine.

Peace!

Co-Steaua19.12.2008 17:03

Eu sunt bucuros de faptul ca in sfarsit se vede cine este marele Radoi...tragic ce se intampla insa si mai tragic e ca este vorba de clubul nostru.Lacatus inca o data demonstreaza ca nu merita statutul de simbol si dovedeste ca este doar un sclav al ciobanului....sper sa retrogadam,numai sa scapam de ciuma asta numita Becali si sa-si ia si marioneta numita Lacatus cu el.....

fansteaua4619.12.2008 17:14

la puscarie!!!

piturca200219.12.2008 17:22
Piti, tu de unde ai aparut mai "stelistule", de cand ceri tu pe acest cine si ce sa vorbeasca? Explica-mi te rog unde am gresit intr-un context in care se vorbea despre simboluri sa imi dau cu parerea despre cine e potrivit. Asta e parerea mea, nu ma intereseaza ce crezi tu si nu cer voie nimanui sa postez ce gandesc, cu atat mai putin unuia ca tine.

Peace!

pai cum sa nu te fac ma****** cand tu sustii ca Ogararu a devenit simbolul Stelei prin niste articole publicate pe site-ul sau pai atunci ce sa zica Constantin ardeleanu despre Marcel Raducanu care isi batea joc de englezi pe wembley de Iordanescu de Sames de generatia sevillia astia reprezinta istoria Stelei spiritul Stelei baieti astia jucau pentru un aro sau pentru electrocasnice jucau cu sufletul jucau din pasiune acesti oameni au creat maretia Stelei au sporit importanta ei in europa din cauza lor castiga antitalentul de Nicolita sute de mii de euro pe sezon

manu7119.12.2008 17:23

destept esti tu Piturca 2002.......unde ai studiat,in crang?.......il acuzi pe un om care spune adevarul,despre caractere.......ai cumva si tu idee despre scara valorilor umane?

invata tinerete ca daca stau bine sa ma gandesc,jignesti fara sa gandesti....se vede ca ai mintea odihnita ca idolul tau....poate sa fie politic,ne politic,manareala sau ce vrei sa spui,dar fara sa fie o urma de adevar si smenuiala nu ne-o trageau in halul asta aia de la d.n.a.....daca consideri ca e normal ca Radoi,Petre Marin sa fie implicati in aranjamente nu esti stelist adevarat,astia trebuie sa joace fotbal sa faca performanta....sa-ti explic si tie memorabilule,e ca la scoala cand aveai lucrare cu un profesor pe care il copiai,asa e si in fotbal,daca stii ca e aranjat meciul,nu-ti arde sa te antrenezi,te distrezi,faci caterinca,e placut la contractele de mii de euro sa ai 2 sau 4 meciuri pe bune in campionat

Stanici19.12.2008 17:24
Eu sunt bucuros de faptul ca in sfarsit se vede cine este marele Radoi...tragic ce se intampla insa si mai tragic e ca este vorba de clubul nostru.Lacatus inca o data demonstreaza ca nu merita statutul de simbol si dovedeste ca este doar un sclav al ciobanului....sper sa retrogadam,numai sa scapam de ciuma asta numita Becali si sa-si ia si marioneta numita Lacatus cu el.....

esti un imbecil

Auzi, ma? Ce ar fi sa vii cu niste contraargumente si sa mai slabesti lumea cu etichetatul. Daca asa crede omul, asta e. Daca tu crezi contrariul, sustine-ti parerile prin argumente.

piturca200219.12.2008 17:25
Nu cred ca Becali va pati mare lucru in urma acestui scandal. Dar exista posibilitatea sa se retraga de la Steaua si asta e de ajuns...

pe Becali cel mult il distreaza acest caz

«1789101113»