FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog socant Becali - Mititelu despre cazul Valiza

«18910111213»
AlexV19.12.2008 17:25

Iar au inceput astia de la TV si din ziare cu scandalul. Mita care era de fapt premiere nu s-a dat. Cum poti sa faci un dosar penal pentru asa ceva? Pt ce este acuzat Becali? Intentie de premiere? Tentativa de mita? Nici nu cred ca exista asa ceva.

Daca scapam de imbecil la faza asta foarte bine. Daca ajungem in b atunci nu mai calca echipa nationala pe Ghencea in veci iar Mircea Sandu nici atat.

Totusi cel mai probabil toate vor ramane asa cum sunt.

piturca200219.12.2008 17:32
Iar au inceput astia de la TV si din ziare cu scandalul. Mita care era de fapt premiere nu s-a dat. Cum poti sa faci un dosar penal pentru asa ceva? Pt ce este acuzat Becali? Intentie de premiere? Tentativa de mita? Nici nu cred ca exista asa ceva.

Daca scapam de imbecil la faza asta foarte bine. Daca ajungem in b atunci nu mai calca echipa nationala pe Ghencea in veci iar Mircea Sandu nici atat.

pai de ce crezi ca este prezentat din nou acest caz ca sa isi faca ei audienta si ca sa aiba ciorile cu ce sa se laude ca Steaua este corupta

MoWeed19.12.2008 17:33

@piturca2002

Mai usor cu jignirile. Daca cineva nu are aceeasi parere ca a ta, nu inseamna ca automat e imbecil!

piturca200219.12.2008 17:38
destept esti tu Piturca 2002.......unde ai studiat,in crang?.......il acuzi pe un om care spune adevarul,despre caractere.......ai cumva si tu idee despre scara valorilor umane?

invata tinerete ca daca stau bine sa ma gandesc,jignesti fara sa gandesti....se vede ca ai mintea odihnita ca idolul tau....poate sa fie politic,ne politic,manareala sau ce vrei sa spui,dar fara sa fie o urma de adevar si smenuiala nu ne-o trageau in halul asta aia de la d.n.a.....daca consideri ca e normal ca Radoi,Petre Marin sa fie implicati in aranjamente nu esti stelist adevarat,astia trebuie sa joace fotbal sa faca performanta....sa-ti explic si tie memorabilule,e ca la scoala cand aveai lucrare cu un profesor pe care il copiai,asa e si in fotbal,daca stii ca e aranjat meciul,nu-ti arde sa te antrenezi,te distrezi,faci caterinca,e placut la contractele de mii de euro sa ai 2 sau 4 meciuri pe bune in campionat

cu prostul sa nu te certi niciodata ca are mintea odihnita i-a du-te tu pe stadion si incearca sa mai lasi samantele si goarnele si incurajeaza echipa sau incearca sa-i sfidezi bodyguarzii lui Becali afiseaza un mesaj de protest si atunci o sa ai dreptul sa te legi de Lacatus sa pui in discutie lipsa de caracter a acestuia

trebuie sa jignim toti fostii mari jucatori ai Stelei doar pentru ca asa ne invata gsp-ul si stiucan si noi suntem prea batuti in cap sa gandim deasupra acestor aberatii

Adrian19.12.2008 17:38

Nu inteleg de ce sariti pe Radoi acum!

becalii e unicul vinovat.Ati uitat de el?

Pai Radoi si Lacatus si restul sunt doar niste pioni. becalii e raul. Daca vreti sa injurati pe cineva, injurati-l pe el.

Credeti ca Radoi ar fi facut asta asa, de capul lui, daca nu era becalii?

piturca200219.12.2008 17:41
@piturca2002

Mai usor cu jignirile. Daca cineva nu are aceeasi parere ca a ta, nu inseamna ca automat e imbecil!

daca cineva considera ca cineva poate deveni simbol al unei echipe prin niste articole pe internet cand altii au castigat jumate din trofeele echipei cum poti sa i te adresezi

Guardian19.12.2008 17:42
:finger: Gigi ! dute odatã la puscãriee!
piturca200219.12.2008 17:50
Dar am o intrebare,

O companie oarecare din Bucuresti,sa zicem LUXTEN,care se ocupa cu o afacere in Bucuresti, sa zicem iluminararea stradala si care a incheiat un contract beton cu un oarecare primar,Basescu sa zicem,si o angajeaza pe domnisoara Elena si-i da un salariu oarecare pe luna pentru doar 10 zile lucratoare a cate 4 ore,8000 de euro sa zicem, nu se mai numeste MITA ????? Sau este o recompensa pentru o (i)luminata minte juvenila? Raspunsul nu este afirmativ in legatura cu (i)lumintata minte atata timp cate stim cu totii ce poate aceasta mezina cand deschide falcile botoaXe!

Suntem de rahat ! Daca Becali este trimis in judecata doar pentru ca deranjeaza generali,presedinti si senatori si nu este trimis pentru adevaratul rau pe care-l provoaca in tara asta chiar suntem de rahat. Nu noi,ci Ei!

sunt 100% de acord cu tine

Piece of Mind19.12.2008 17:52

Din diverse surse, se pare ca se doreste indepartarea lui Gigi in urma unei decizii de retrogradare a Stelei, urmand ca aceasta sa fie cumparata ulterior, pe bucati, de cineva care sta la cotitura...Este vorba de Dinu Patriciu.

eduardo_stelist19.12.2008 18:00
pai cum sa nu te fac ma****** cand tu sustii ca Ogararu a devenit simbolul Stelei prin niste articole publicate pe site-ul sau pai atunci ce sa zica Constantin ardeleanu despre Marcel Raducanu care isi batea joc de englezi pe wembley de Iordanescu de Sames de generatia sevillia astia reprezinta istoria Stelei spiritul Stelei baieti astia jucau pentru un aro sau pentru electrocasnice jucau cu sufletul jucau din pasiune acesti oameni au creat maretia Stelei au sporit importanta ei in europa din cauza lor castiga antitalentul de Nicolita sute de mii de euro pe sezon

Lacatus a devenit simbolul Stelei imediat dupa prelungirile finalei din `86, dupa fiecare din cele 10 luni de mai in care a ridicat trofeul de campion deasupra capului, dupa serile in care a luat cupa si pentru felul in care a vorbit pentru Steaua, pe si in afara terenului.

Nu neg valoarea celor enumerati de tine, dar simbolul unei echipe devii fiind alaturi de tot ce inseamna acea echipa, plecand de la istorie si pana la suporteri.

Parerea mea e ca Ogararu este in momentul de fata singurul jucator de la Steaua care ne respecta cu adevarat, eu personal consider ca jocul nostru pe banda dreapta s-a imbunatatit de cand a revenit, deci, daca va avea si rezultate, pentru mine din jucatorii activi, are cea mai mare sansa sa ajunga cel mai iubit.

redondo19.12.2008 18:03

@Piturca 2002

Nu compara perioadele diferite din fotbal deoarece vei vedea ca sunt argumente si de partea celor care joaca acum precum Ogararu.

@Co Steaua

Radoi are multe pacate,dar aici nu vad ce vina are. Ca si-a dorit si el sa se incurce CFR ca sa devina campion? Mai oameni pricepeti odata ca procedeul de premiere si de stimulare al echipelor se practica peste tot in lume...mai nou e ilegal in Romania,unde legile se pot interpreta dupa cum ii vine fiecaruia la trombon...care e problema? Vroia si statul ceva din banii aceia nu? Hai sa fim seriosi...o echipa de mercenari precum erau atunci la U Cluj nu ar fi jucat decat pentru acesti bani deoarece echipa retrogradase.

Sunt curios ce se intampla daca marca U la ocazia din minutele de prelungire....erati la fel de vehementi acum?

@Axl

daca tu afirmi ca nu te intereseaza daca e vinovat sau nu Becali in acest caz,dar doar doresti sa-l vezi infundat...eu unul zic ca gandesti primitiv...fara suparare.Fiecare om are dreptul la un proces curat,desi aici nici nu este nevoie.

axl19.12.2008 18:05
@Axl

daca tu afirmi ca nu te intereseaza daca e vinovat sau nu Becali in acest caz,dar doar doresti sa-l vezi infundat...eu unul zic ca gandesti primitiv...fara suparare.Fiecare om are dreptul la un proces curat,desi aici nici nu este nevoie.

In cazul asta nu-i loc de suparare. Bineinteles ca orice om are dreptul la un proces corect.

Dar cand e vorba de Becali imi rezerv dreptul de a gandi primitiv.

MoWeed19.12.2008 18:07
Sunt curios ce se intampla daca marca U la ocazia din minutele de prelungire....erati la fel de vehementi acum?

Daca marca U, ar fi fost si mai grav pentru Steaua, deoarece acei bani ar fi fost dati in vestiar la U Cluj. Cel mai probabil pierdeam titlul la masa verde si imaginea noastra ar fi fost mult mai afectata decat este acum

redondo19.12.2008 18:13
Daca marca U, ar fi fost si mai grav pentru Steaua, deoarece acei bani ar fi fost dati in vestiar la U Cluj. Cel mai probabil pierdeam titlul la masa verde si imaginea noastra ar fi fost mult mai afectata decat este acum

Sa pierdem titlul la masa verde? Asta e prea de tot.Rezultatele de pe teren nu puteau fi schimbate.Banii cred ca fusesera deja confiscati,dar nu stiu sigur.

@axl

Are omul multe pacate,dar aici eu nu vad de ce ar fi vinovat.Sa plateasca pentru altele,dar nu unde a incercat sa faca un lucru bun...sa se joace meciul corect.Ca toata presa-l uraste,e altceva...dar si eu in locul lui m-as fi legat de Cartianu,Banciu,Boanches si toti pacalicii de ziaristi care mereu ataca Steaua fara o baza reala.

Fan FC Steaua19.12.2008 18:15

Radoi e la fel de vinovat ca nea Gigi 7! Sa se duca la puscarie amandoi ! Eu nu vreau ca la Steaua sa mai joace acest capitan blatist... Orice ati zice, si oricat l-ati apara, Radoi e VINOVAT !!!

Aparati hotii, aparati blatistii, acceptati ca Steaua sa se duca dracu daca e antrenata de un "simbol"...

In momentul de fata, Steaua se duce dracu cu Lacatus pe banca, si voi il aparati si-l pupati in cur pe Lacatus, si mai grav, il aparati pe infractorul blatist pe nume Radoi, care din pacate e si finul lui nea Gigi 7, si capitanul echipei, si refuzati sa credeti ca un asemenea om poate face asa ceva...

Radoi face demult treburi d-astea, si cand a aflat ca nu prea mai merge, a vrut din tot dinadinsul sa plece de la Steaua sa scape curat. Ghinionul lui a fost ca nu prea a primit oferte... pentru a nu trezi suspiciuni, clanul Becali a mascat aceasta mascanie prin anuntarea in presa a diferitelor oferte destul de mari pentru Radoi.

Greu de crezut?

In discutia pe care a avut-o Radoi cu nea Gigi 7, a intrebat daca este telefonul ascultat. Ce e asa suspect? Daca ar fi fost la prima fapta, cu siguranta nu mai fi intrebat daca este telefonul ascultat.

Daca voi credeti ca Radoi risca sa-si distruga cariera de fotbalist DOAR pentru un meci intre doua echipe din Cluj, atunci, fara suparare, dar aveti un IQ identic cu al pastorului.

Ce vi se pare asa grav? Credeti ca doar a stimulat o echipa pentru a juca mai bine?

Ei bine, imaginati-va o intrecere pe apa intre 2 barci... nea Gigi 7 si Radoi platesc niste oameni sa dea toate pietrele la o parte din drum, pentru a merge direct inainte si fara sa ocoleasca pietrele. In acest fel, nu se triseaza? Celalalt oponent sa ocoleasca, si tu sa mergi drept inainte?

Vi se pare corect ca nea Gigi 7 si Radoi sa plateasca celelalte echipe sa se bage cu curu-n poarta doar pentru a-i opri pe rivalii Stelei in drumul spre titlu? Asa joaca Steaua fotbal? Asa se castiga titlul? Dansand balet si platind ceilalti oponenti pentru a sta cu curu-n poarta? Sau pentru a-si da din "greseala" autogol la un corner? Sau tot din "greseala" sa faulteze un stelist in careu, si sa obtina Steaua penalty?

Hai, fiti seriosi... ce stelisti sunteti voi? Vreti o echipa murdara cu o conducere compusa din infractori, si niste jucatori incompetenti si blatisti? Vreti o stea care sa se scufunde doar pentru ca-l iubiti voi pe Lacatus?

MoWeed19.12.2008 18:15
Sa pierdem titlul la masa verde? Asta e prea de tot.Rezultatele de pe teren nu puteau fi schimbate.Banii cred ca fusesera deja confiscati,dar nu stiu sigur.

Alternativa(sa ne ramana in palmares un titlu patat de practici neregulamentare) ar fi fost mult mai rea. Banii au fost confiscati dupa meci, din cate stiu. S-a asteptat sa se vada daca au ocazia sa-i prinda cand le dau banii celor de la U Cluj

redondo19.12.2008 18:17

@fan FC Steaua

Ce blaturi omule? Tu stii ce inseamna un blat?

Fan FC Steaua19.12.2008 18:19
@fan FC Steaua

Ce blaturi omule? Tu stii ce inseamna un blat?

Eu stiu, tu stii? Am explicat destul de bine, tot nu intelegi?

A plati niste jucatori pentru a sta cu curu-n poarta, nu inseamna aranjarea unui meci? Nu inseamna blat?

redondo19.12.2008 18:21

Echipele acelea oricum stateau cu curu-n poarta deoarece CFR avea fotbalisti superior tehnic,dar daca le promiteai bani dadeau totul pe teren.

Spune-mi un blat al Stelei de cand a fost preluata de Becali?

Fan FC Steaua19.12.2008 18:22
Ecipele acelea oricum stateau cu curu-n poarta deoarece CFR avea fotbalisti superior tehnic,dar daca le promiteai bani dadeau totul pe teren.

Spune-mi un blat al Stelei de cand a fost preluata de Becali?

Hai bine, daca tu crezi ca au platit doar echipele alea..atunci sincer, nu mai am ce zice... iubirea orbeste...

redondo19.12.2008 18:24
Hai bine, daca tu crezi ca au platit doar echipele alea..atunci sincer, nu mai am ce zice... iubirea orbeste...

Pai spune frate concret,nu asa. Ce meci a aranjat Steaua?... Cand pana si cu Buzau a facut doua egaluri din 3 meciuri.

Adrian19.12.2008 18:25

Fan FC Steaua

Cazul "Valiza" e ceva mai ciudat.

Steaua a dat bani uistilor ca acestia sa nu faca blat cu cefereul.

Banii aia trebuiau sa opreasca blatul, sa readuca totul la normal.

Daca as fi avocatul Stelei, la proces, as incerca sa dovedesc blatul cefereului.

Insa, e foarte greu sa demonstrezi asta. Mai ales acum, cand Boc e prim ministru.

p.s.

Paszkany a finantat puternic pd-lul si pe Boc, in Cluj.

mdionis19.12.2008 18:26
A plati niste jucatori pentru a sta cu curu-n poarta, nu inseamna aranjarea unui meci? Nu inseamna blat?

Blat inseamna sa il determini pe adversar sa "o lase mai moale" in meciul direct.

Ceea ce a incercat oierul sa faca a fost sa determine adversarul adversarului sa joace mai putin blazat decat ar fi facut-o in mod previzibil pentru o echipa deja retrogradata.

Cele doua chestiuni nu sunt comparabile decat in mintile jurnalistilor chititi pe scandal. Si a suporterilor altor echipe rivale.

Fan FC Steaua19.12.2008 18:32
Fan FC Steaua

Cazul "Valiza" e ceva mai ciudat.

Steaua a dat bani uistilor ca acestia sa nu faca blat cu cefereul.

Banii aia trebuiau sa opreasca blatul, sa readuca totul la normal.

Daca as fi avocatul Stelei, la proces, as incerca sa dovedesc blatul cefereului.

Insa, e foarte greu sa demonstrezi asta. Mai ales acum, cand Boc e prim ministru.

p.s.

Paszkany a finantat puternic pd-lul si pe Boc, in Cluj.

Asta a zis Becali, asta crezi tu... rivalitatea celor doua echipe din Cluj e deja cunoscuta... cum ar fi sa dea ungurul de la Cluj bani celor de la Dinamo ca sa piarda in fata Stelei? Probabil aici vei zice ca "Dinamo are destui bani, n-are nevoie de banii ungurului" .. chiar daca ar fi fost sarac acel club, tot n-ar fi acceptat .... jucatorii la un derbi nu vad bani in fata ochilor la fiecare pasa sau sut .. vad doar rivalii ... orgoliul ...

Asta e cea mai proasta gluma, cu stimularea echipelor pentru oprirea blaturilor... e doar o scuza pentru a ascunde ilegalitatile...

@mdionis: Te inseli! Blat este un termen folosit in lumea fotbalistica pentru a descrie un aranjament! Cred ca stii ce inseamna un aranjament...

Adrian19.12.2008 18:37

Fan FC Steaua

Care ilegalitate prietene?

Exemplul tau nu e prea bun.

Steaua nu a dat bani lui U ca sa piarda cu cefere.

Rivalitatea celor 2 echipe din Cj e doar intre fani.

Intre echipe sunt doar relatii frumoase, de prietenie si iubire. Crede-ma cand iti spun asta.

Nu degeaba a batut U pe Steaua si pe Rapid ;)

Cand esti indragostit faci orice pt cel pe care il iubesti.

Cred ca intelegi ce am spus aici.

«18910111213»