uite cum ii trage ciobanul dupa el...Laca,Radoi....toata lumea il pupa`n fund pe cioban..cand o sa scapam de prostiile si aberatiile lui?niciodata...
uite cum ii trage ciobanul dupa el...Laca,Radoi....toata lumea il pupa`n fund pe cioban..cand o sa scapam de prostiile si aberatiile lui?niciodata...
dna-ul nu are nici o sansa cu valiza. nu va exista proces pentru mita pentru ca mita se refera la functionarii publici. si functionarii publici se angajeaza prin concurs, lor li se indexeaza salariile... jucatorii lui U Cluj nu sunt functionari publici, asa ca nu exista mita. ei sunt angajati ai unei entitati private. si mita la angajatii din sectorul privat daca s-ar pedepsi, am avea 99% din achizitorii (responsabilii cu aprovizionarea) din tara asta la puscarie!
nici fals si uz de fals nu poate fi, pentru ca acestea sunt pedepsite doar cand produc efecte juridice. iar efectul juridic dare de mita nu exista, am zis de ce.
prietenii sa nu-si faca iluzii, ii doresc in continuare lui Becali ceea ce i-am dorit intotdeauna: sa dispara de la Steaua. chiar si prin transfer la Bellu!