Nu cred ca e un moment bun ca persoana Lacatus sa vina la Steaua in plin razboi bla bla... Anyway, Lacatus este cel care a scos Steaua din c****t acum 1 an jumate, el este cel care o va scoate din nou.
M**e Becali si spre 24!
Nu cred ca e un moment bun ca persoana Lacatus sa vina la Steaua in plin razboi bla bla... Anyway, Lacatus este cel care a scos Steaua din c****t acum 1 an jumate, el este cel care o va scoate din nou.
M**e Becali si spre 24!
Lacatus nu este antrenorul de care Steaua are nevoie.
ciobanul spera sa nu mai fie contestat de suporteri dupa miscarea asta!gresit ai gindit oierule!pacat ca Lacatus accepta mizeriile astea,il credeam mai destept.din pacate toti vin la ciolan.Dorinel nu merita o asa umilinta,a vwenit cu sufletul deschis.pacat.pai Hagi n-ar accepta niciodata asa ceva.vedem si replica domnului Ienei.statuia lui Lacatus incepe sa se clatine.
Bucurati-va, lacatusisti de pretutindeni, va vine antrenorul-simbol, cel care ne-a curatat in primavara de titlul 24, fiind invinsul lui Talnar, ne vine cel care ne-a scos din Cupa intr-un meci cu o o echipa de mijlocul clasamentului in B, soseste egalul Otopeniului, antrenorul cu scheme multiple si fixe, cu angajare direct pe varfuri, ne vine cel care a insistat pentru Abel, dar pe care nu l-a folosit decat 70 de minute!
IMI E SCARBA!
Bucurati-va, lacatusisti de pretutindeni, va vine antrenorul-simbol, cel care ne-a curatat in primavara de titlul 24, fiind invinsul lui Talnar, ne vine cel care ne-a scos din Cupa intr-un meci cu o o echipa de mijlocul clasamentului in B, soseste egalul Otopeniului, antrenorul cu scheme multiple si fixe, cu angajare direct pe varfuri, ne vine cel care a insistat pentru Abel, dar pe care nu l-a folosit decat 70 de minute!
IMI E SCARBA!
nu pot decat sa fiu de acord cu tine plus ca lachetus este [...]
ps:foarte tari povestile cu contract in turcia si in spania...aproape ca am ras cu lacrimi ce vise are lachetus
Dorinel Munteanu : "Chiar și Hagi a stat mai mult pe bancã la Steaua decât mine"
nu pot decat sa fiu de acord cu tine plus ca lachetus este un mare jeg si un ordinar....ps:foarte tari povestile cu contract in turcia si in spania...aproape ca am ras cu lacrimi ce vise are lachetus....
Bha baieti asta e nebun sau glumeste?? Lacatus un jeg??? Wtf???
..Cred ca acest site nu mai reprezinta Steaua ..prea multzi [...] de genul lui piece of mind arunca cu noroi in simbolul nostru .....Sa va fie rusine soareci de tastatura ce suntetzi..Forza Steaua! Forza Lacatus!..**** Becali!
IMI E SCARBA!
De acord. Imi pare rau sa o spun dar cu Dorinel echipa a jucat de 10 ori mai bine, si a facut-o in meciuri cu Dinamo(pe care i-am dominat clar la ei acasa) si Rapid. Am vazut in sfarsit ca se schimba ceva in bine. Se mai paseaza. Era nevoie de timp si de epurari din lot: Lovin, Ov. Petre, Petre Marin, Nicolita - oameni care nu stiu cu mingea.
Bafta Steaua in retur, dar CFR joaca de 1000 de ori mai bine.
piece of mind frateee ai revenit cu povesti antilacatusiste?? eu ti-am mai zis tie, cred ca nu ti-a acordat priroritate la trecerea de pietoni Laca vreodata si ai prins boala pe el
deja esti ridicol, nu te-am vazut sa il critici pe Dorinel cat timp a inregistrat numai victorii, culminand cu superbul meci tactic de acasa cu fiorentina; dar iata ca ai revenit in forta
Lacatus e simbolul stelistilor manelisti (ce e obscen in asta draga moderatorule ? )
pe mine si pe STELISTII ADEVARATI "simbolul" nu ne reprezinta, mai presus de acest simbol fals este Steaua, pe care nu suntem dispusi sa o sacrificam de dragul unui personaj cu caracter indoielnic, simbolul nostru este Hagi !!!!!
Atentie la limbaj !!!
@nutesuport
Cine dracu esti tu sa vorbesti in numele stelistilor adevarati si sa spui cine e simbol si cine nu?
N-aveti o chifla-n stomac si va dati mari formatori de opinie pe un forum, in plus mai si jignesti o mare parte a stelistilor.
dupa username sigur e emo, sau judecand dupa nr de postari () si dupa data inregistrarii (azi) e vreun frustrat antiLaca, cred ca e piece of shit
prost obicei aveti pe site-ul asta, parca sunteti pe vremea lu Ceasca, daca nu va convine ceva imediat taiati cenzurati sa nu vada nimeni... nu conteaza ca nu sunt injuraturi.
@nutesuport
Cine dracu esti tu sa vorbesti in numele stelistilor adevarati si sa spui cine e simbol si cine nu?
N-aveti o chifla-n stomac si va dati mari formatori de opinie pe un forum, in plus mai si jignesti o mare parte a stelistilor.
eu iubesc Steaua mai mult ca tine pentru ca nu ma complac in mizerie, orice stelist adevarat gandeste ca mine.
dupa username sigur e emo, sau judecand dupa nr de postari () si dupa data inregistrarii (azi) e vreun frustrat antiLaca, cred ca e piece of shit
frumos limbaj au fanii simbolului Laca, acum o sa-i scandati numele si o sa uitati ca ciobanul practic ne-a ingropat echipa, asa-i ?
@nu ne suporti
prietene pentru cele 3 postari deja ai inceput cu stangul
@nutesuport
goguleee pe cine mama naibii crezi tu ca pacalesti??? Azi ti-ai facut contu si ai avut 4 mesaje, din care TOATE au fost antiLacatus. Ai devenit asa de interesat de fenomenul Steaua de cand a revenit Lacatus inapoi?
@nutesuportgoguleee pe cine mama naibii crezi tu ca pacalesti??? Azi ti-ai facut contu si ai avut 4 mesaje, din care TOATE au fost antiLacatus. Ai devenit asa de interesat de fenomenul Steaua de cand a revenit Lacatus inapoi?
sunt inregistrat pe acest site de cel putin 2-3 ani, sa zicem ca asta e alter-egoul meu.
Nu e logic sa postez anti Lacatus pentru ceea ce face ? Chiar nu va inteleg pe unii dintre voi, pentru voi chiar nu conteaza tradarea ? nu conteaza faptul ca sunteti injositi in ultimul hal, nu conteaza ca Lacatus se da cu ciobanu impotriva contestatarilor ? Chiar tineti neaparat sa va identificati cu acest simbol de carton ? imi explica si mie cineva de ce e Lacatus asa mare simbol ? a fost vreun asa mare jucator ?
Ce a facut Lacatus sa merite dragostea asta neconditionata ? daca e sa ne luam dupa faptele sale nu prea o merita
Nu pot sa cred ca e plin site-ul de retardati gen nutesuport care nu au 2 argumente la un loc pentru ce debiteaza.Pot sa fie anti-Laca, sa aduca argumente, sa dialogam civilizat, sa se incinga spiritele, dar nu sa-mi pierd timul si nervii cu niste copii idioti.Am impresia ca in curand o sa renunt si eu la acest site, din pacate era singura mea sursa de informare, dar nu pot sa mai accept asa ceva mult timp.
OK e logic sa postezi cand ceva nu iti convine! dar logic mai e sa postezi si cand echipa merge, si cand castiga, pierde, se califica in Champions League sau si-o fura de la rahatu ala de Fiorentina.
Iar daca pui intrebarea de cat de mare jucator a fost Laca e clar ca nu ai prea fost pe la stadion prin anii 90-2000. Tu nu tii cont de o chestie, sunt multi stelisti (printre care ma numar si eu) care au devenit stelisti dupa ce s-au indragostit NU DE REZULTATELE Stelei ci de magia si de rautatea Fiarei din teren
o sã fie bine .. nu vã mai agitati atât!
din acest moment Lacatus a iesit din sufletul meu definitiv
e doar o sluga la palatul jegului
toti omiteti sau incercati sa uitati cand s-a dus la Craiova sa antreneze sau acum ceva ani cand a spus mai pe sleau ca regreta ca e simbolul Stelei pentru ca ii este foarte greu sa gaseasca o echipa sa antreneze
tot respectul ca jucator dar ca , caracter este 0 barat
welcome back,Laca..sa speram ca de data asta ne mai revenim putin..am zis`o..
Am promis ca nu mai zic nimic de nimeni (in afara de Becali). Dar va pun o intrebare. O intrebare scurta si la obiect. Lacatus e un antrenor mare, sau spuneti asta doar pentru ca il cheama Lacatus?
daca nu-l chema Lacatus era cel mai injurat om din Ghencea,binenteles dupa oier!e cel mai slab antrenor pe care l-am avut,si va spun asta din returul trecut.si pe deasupra se lasa si umilit si folosit ca antidot contra galeriei de oier.pacat.il cunosc de prea mult timp ca sa ma mai surprinda cu ceva.are un caracter indoielnic.
Lacatus mereu a avut un caracter de 2 lei, nu e Lacatus pe care il credeam cu totii.