Jucatorii trebuie sa joace fotbal de placere in primul rand, apoi pentru bani, iar asta nu le da dreptul sa fie atat de lipsiti de coloana vertebrala.Atunci poate ar fi avut dreptul sa comenteze despre antrenor. Am asistat la un antrenament si sa stii ca nu era unu care sa-i iasa din cuvant, iar cand nu isi faceau treaba ii cam balacarea fie ca era Dica, fie ca era Baciu. Un simbol nu il cautam noi asa ca vrem un simbol, el se impune si pe parcursul anilor isi castiga acest loc special, lucru pe care Lacatus l-a facut. Da, intr-adevar si Hagi este un mare stelist si il iubesc si respect foarte mult, dar pentru Laca e altceva. In legatura cu Dan Petrescu ma abtin. Pun pariu ca Dan Petrescu si Hagi nu asculta manele! Chiar ii luam apararea lui Hagi cand era antrenor si pe aici tot comenta lumea ca e analfabet si ne face de rusine, eu sunt de parere ca trebuie respectat ce e in sufletul lui si nu vorbea atat de rau precum altii. Astea sunt cele mai mici probleme ale noastre in momentul asta!!!Ce muzica asculta antrenorii...de lucesti ce sa mai zic...ei isi fac singuri muzica
esti foarte naiva, nimeni, absolut nici un jucator nu joaca in primul rand de placere ci joaca intai pentru BANI , fotbalul e o meserie ca oricare alta. Sunt jucatori si jucatori dar de la ei nu se asteapta sa fie mari eminente cenusii ci doar sa stie sa dea bine cu piciorul intr-o minge. La antrenori, conducatori asteptarile sunt mult mai mari pentru ca de ei practic depinde felul in care imaginea unui club este redata publicului larg. Tu ai vazut cum se comporta presedintii de cluburi si antrenorii in campionatele externe ? Iar faptul ca Lacatus balacareste jucatorii e inca o dovada de incultura si grosolanie din partea lui, crezi ca Mourinho sau Protasov ii injura de mama pe jucatorii care le ies din cuvant sau stiu sa se faca respectati si sa-i faca pe jucatori sa le tremure obrazul de rusine cand gresesc ?
Chiar nu inteleg prin ce s-a impus Lacatus asa de mare simbol la Steaua, inafara faptului ca injura scuipa si rupea picioare cum i-a facut lu Ardeleanu de n-a mai fost om toata viata nu prea a dat dovada prin faptele sale ca e un om de caracter. Voi il admirati pe Lacatus jucatorul pentru faptul ca era rau, admirati "Fiara" dar trebuie sa intelegeti ca "Fiara" este total opusa din punct de vedere al caracterului cu porecla care o are. O fiara nu ar fi acceptat niciodata sa joace dupa cum canta un ciobanas sclerozat mintal. Si cand m-am referit ca Lacatus asculta manele si se uita la telenovele am facut-o doar ca sa evidentiez mai bine cu cine avem de-a face, putea foarte bine sa faca toate astea dar sa fie mai demn mai echilibrat, insa putem observa ca nu prea e cazul. Lucestii isi fac singuri manelele, dar o fac cu stil, juniorul nu a ezitat sa-i arate degetul mijlociu patronului cand era calcat in picioare de acesta, as vrea sa-l vad si pe Lacatus facand asta, insa slabe sanse !
Incet,incet, ura va transforma pe multi.Uitati de legende, uitati de sacrificii, uitati de simboluri,uitati de Steaua, vreti doar performanta.Ce ironie...si jj vrea acelasi lucru,numai ca el in nebunia lui crede ca o poate obtine singur.
nu intelegi nimic, pe mine NU ma intereseaza in mod special rezultatele Stelei, pe mine ma intereseaza sa ma pot identifica cu aceasta echipa din nou, iar in momentul de fata a devenit un monstru hidos, am ajuns sa ma rog sa piarda ca sa scapam de cioban, Lacatus a devenit un inamic care vrea sa resusciteze monstrul intr-un moment in care era incoltit, EU NU VREAU O STEA MANELISTA, CI IMI VREAU Steaua INAPOI !
Iar nimic nu este mai presus decat Steaua si spiritul Stelei insasi, nici un simbol, absolut nimic !