FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Munteanu, demis. Lacatus e noul (?!?) antrenor

«1567»
Marius17.12.2008 13:32

Pai insusi voievodul a declarat ca Lacatus a cerut o majorare salariala, una acceptata. Iar Marius nu a infirmat acest lucru, desi era constient ca se va specula pe aceasta tema. Acord tacit Corina.

Becali a spus din nou ca jucatorul nustiucare vine la Steaua pentru ca ii place lui. Din nou, Lacatus nu a comentat.

Daca tu imi spui ca Marius Lacatus e un naiv incurabil, care iubeste sincer Steaua si suporterii ei, care nu si-a dat seama ca declaratiile lui Becali il afecteaza direct, care il apara pe Becali gandindu-se ca Jiji se va schimba... eu n-o sa mai spun nimic.

Adrian17.12.2008 13:47

Korynna

Tu ai strigat "Lacatus" pt ca voiai sa vina inapoi antrenorul mediocru care lasa patronul sa faca ce vrea cu echipa si ii lua apararea de cate ori putea sau voiai sa fie iar Steaua de pe vremea lui Lacatus?

korynna17.12.2008 13:48

@Marius

Cine crezi ca sta sa infirme mereu ce spune ciobanul avand in vedere ca 99% sunt aberatii sau minciuni?

Da, Laca este un naiv incurabil (!?! daca a iubi sincer Steaua si suporterii ei se cheama asa,fie!) si a luat asupra lui toate umilintele, care da, il afecteaza direct, pentru a remedia criza in care se afla echipa, nu pentru ca are impresia ca jj se va schimba ci pentru a ameliora situatia Stelei.Cred cu adevarat ca pune echipa deasupra persoanei lui.

@3456

Jucatorii sunt cei mai mari lingai ai lui jj in caz ca nu ti-ai dar seama si ei nu respecta in general nimic in afara de bani. Cat despre faptul ca lui Laca ii plac manelele...totusi omul are o varsta si a trait in alte timpuri...doar nu te asteptai sa "se rupa" pe rock. Despre faptul ca 90% din jucatori sunt manelisti ce parere ai?

@Adrian

A explicat andyro nu mai stiu unde foarte bine de ce strigam Lacatus!Nu pentru a se reintoarce, ci pentru a le insufla jucatorilor spiritul de lupta. Am mai spus ca nu putem avea pretentia ca Laca sa cunoasca fenomenul si sa-si dea seama de ce strigam meci de meci numele lui, dar s-a intors pentru ca noi l-am chemat in opinia lui...si gafa noastra(sa spunem asa) o plateste el cu sange ros-albastru...

PS: Eu nu am vrut niciodata sa plece ca sa fie nevoie sa strig Lacatus pentru a se reintoarce.Mereu am avut si voi avea incredere in el.

vlad7517.12.2008 13:59

@Koryna,

nu degeaba se spune ca femeile sunt mai cerebrale. Din pacate sunt foarte multi cu, care ai de luptat .

Eu nu inteleg de ce exista atata zel impotriva lui Lacatus. Asta inseamna dragostea pentru Steaua? Sa faci un om albie de porci? Daca nu il judec pe Lacatus sunt mai putin stelist decat ceilalti? Putem avea toti dreptul la opinie,dar in limita bunului simt si a unei bune cresteri. Ce sa inteleg,ca titlurile castigate de Lacatus nu au insemnat nimic? Ca au fost niste titluri castigate pe nemerit?

Vina ii apartine doar Ciobanului. El decide cine vine si pleaca de la echipa. Ce antrenor ati vrea sa vina la Steaua? Ar face vreunul altceva la echipa in momentul asta? Cu acesti jucatori si cu regulile impuse de Cioban? Continuati protestul impotriva Ciobanului,nu-l balacariti pe Lacatus. Nici pe Balint,nici pe Hagi sau Duckadam.

Oamenii trebuiesc respectati !

PS Moderatorii acestui forum ar trebui sa-si aduca aminte atributiunile lor. A modera inseamna cu totul altceva!

Adrian17.12.2008 14:06

Fratilor, haideti sa gandim un pic normal

Ce meciuri a avut Dorinel la Steaua?

Cu dinam0, cu Rapid, cu Craiova (toate 3 in deplasare) si cu Timisoara si Urziceni(acasa).

Bilantul?4 egaluri si o victorie.

Pai daca era Lacatus in locul lui, l-ati fi laudat de mama focului.

Egal la dinam0, pe ghiulesti sau in banie e foarte bine!

Victorie cu liderul de atunci, Urziceni, la fel.

Doar un semi esec cu Timisoara. Atat.

Voi ce voiati?

Sa bata pe Lyon si Bayern in deplsare?

Hai fratilor scutiti-ma!

Dorinel a avut rezultate bune la Steaua. Chiar daca nu era nici el de nivelul Stelei, a avut rezultate mai bune.

Dar nu a stat cu capul plecat in fata stapanului. BLASFEMIE!

De aia vine Lacatus inapoi. Pt ca lui becalii ii place sa "lucreze" cu Lacatus.

Acum 2 luni Lacatus a plecat pt ca nu i-a convenit cum s-a purtat Becali. Acum ii convine?

Sunt oare singurul caruia i se pare ciudat?

MoWeed17.12.2008 14:13
Dar nu a stat cu capul plecat in fata stapanului. BLASFEMIE!

De aia vine Lacatus inapoi. Pt ca lui becalii ii place sa "lucreze" cu Lacatus.

Chiar tu sustineai ca a fost adus pentru a sta cu capul plecat in fata stapanului. Ai zis asta de mai multe ori.

Dorinel nu a plecat pentru ca nu-l lasa pe oier sa se bage; Dorinel a fost sacrificat pentru a face liniste intre suporteri. Eu imi doresc ca Jiji sa fie injurat meci de meci si numele lui Lacatus sa fie scandat. Atunci o sa vezi tu cat de mult ii place lui Jiji "sa lucreze" cu Lacatus.

Sunt de acord cu tine ca, in alt context, rezultatele obtinute de Dorinel ar fi fost bune....

Adrian17.12.2008 14:16

Dorinel nu a tinut capul pleat.

Dorinel a avut nesimtirea sa ceara transferuri!

Dorinel a avut nesimtirea sa isi aduca propriul staff!

Dorinel a avut nesimtirea sa ii puna pe jucatori la munca!

korynna17.12.2008 14:18

@Adrian

Nu a zis nimeni nimic de Dorinel.Nu am avut si nu o sa am vreodata ceva cu el, este inca o victima a ciobanului.

Mor de voi cum va vad ca stiti toate relatiile dintre jj si antrenori. Pana acum discutam faptul ca de ce s-a reintors Laca si cand ti-am adus niste posibile variante, il bagi pe Dorinel ca si cum stii tu ca nu l-a ascultat niciodata pe jj. Daca stam sa cautam asa nod in papura nu o sa ajungem sa ne intelegem in veci.

Tot ce am vrut sa fac pe topicul asta, a fost sa atrag atentia sa o lasati mai usor cu Laca, ca s-ar putea sa nu aveti dreptate si sa desfiintati un simbol al Stelei, chiar daca el s-a intors, sunt de parere ca prostestele trebuie sa continue(eu,probabil si altii care il sustinem pe Laca) deci nu sta el paravan in fata lui jj, cu toate ca pun pariu ca in momentele astea isi dorste ca suporterii sa fie alaturi de echipa pentru a o redresa. Doar va rog sa analizati toate unghiurile si sa fiti mai cumpatati in a caracteriza un om atat de important in istoria Stelei si sa fiti constienti de sacrificiul lui pentru noi. Cati dintre noi am face la fel?

345617.12.2008 14:18
Jucatorii sunt cei mai mari lingai ai lui jj in caz ca nu ti-ai dar seama si ei nu respecta in general nimic in afara de bani. Cat despre faptul ca lui Laca ii plac manelele...totusi omul are o varsta si a trait in alte timpuri...doar nu te asteptai sa se rupa pe rock. Despre faptul ca 90% din jucatori sunt manelisti ce parere ai?

Toti jucatorii joaca in special pentru bani, asta-i meseria lor dar asta nu are nici o legatura cu ceea ce spuneam eu. La o echipa de fotbal trebuie sa existe un anumit respect fata de antrenor pentru a le oferi jucatorilor incredere ca omul ala are habar de ceea ce face acolo. Explica-mi cum il vor vedea jucatorii acum pe Lacatus care dupa ce ca nu e cine stie ce antrenor mai demonstreaza si ca are un caracter indoielnic ? Sincer nu crezi ca pe la colturi jucatorii il vor cam lua in balon ? Faptul ca Lacatus are printre hobby-uri ascultatul de manele si vizionarea telenovelelor ma face sa imi explic mai bine lipsa lui de caracter care se manifesta prin modul sau incult de a fi.. decat sa il ved pe Lacatus la o conferinta de presa mai bine bag o manea cu gutza.

Noi vorbim de ceea ce ar trebui sa fie un simbol pentru Steaua, nu ma intereseaza ca 99 % din fotbalisti asculta manele, simbolul Stelei ar trebui sa fie demn de admirat si ca persoana si ca fotbalist, si sincer sa spun pana si tziganii de Lucesti au de 20 ori mai multa clasa decat Lacatus. Daca cautati intr-adevar si simtiti nevoia unui simbol care sa-l adorati de ce sa nu-i scandam numele lui Ienei, Hagi, Dan Petrescu etc, oameni adevarati din toate punctele de vedere. ????

MoWeed17.12.2008 14:19

Dar Jiji s-a bagat in continuare la echipa, stii ca asa e...

La faza cu jucatorii iti dau dreptate. Probabil si jucatorii l-au sapat pe principiul "de ce sa muncim daca oricum face cum face nea Jiji si ajungem pe 2"?

Oricum, motivul venirii lui Lacatus este evident. Sper sa nu-i iasa jegului socoteala.

korynna17.12.2008 14:30

@3456

Jucatorii trebuie sa joace fotbal de placere in primul rand, apoi pentru bani, iar asta nu le da dreptul sa fie atat de lipsiti de coloana vertebrala.Atunci poate ar fi avut dreptul sa comenteze despre antrenor. Am asistat la un antrenament si sa stii ca nu era unu care sa-i iasa din cuvant, iar cand nu isi faceau treaba ii cam balacarea fie ca era Dica, fie ca era Baciu. Un simbol nu il cautam noi asa ca vrem un simbol, el se impune si pe parcursul anilor isi castiga acest loc special, lucru pe care Lacatus l-a facut. Da, intr-adevar si Hagi este un mare stelist si il iubesc si respect foarte mult, dar pentru Laca e altceva. In legatura cu Dan Petrescu ma abtin. Pun pariu ca Dan Petrescu si Hagi nu asculta manele! :laugh: Chiar ii luam apararea lui Hagi cand era antrenor si pe aici tot comenta lumea ca e analfabet si ne face de rusine, eu sunt de parere ca trebuie respectat ce e in sufletul lui si nu vorbea atat de rau precum altii. Astea sunt cele mai mici probleme ale noastre in momentul asta!!!Ce muzica asculta antrenorii...de lucesti ce sa mai zic...ei isi fac singuri muzica :))

Incet,incet, ura va transforma pe multi.Uitati de legende, uitati de sacrificii, uitati de simboluri,uitati de Steaua, vreti doar performanta.Ce ironie...si jj vrea acelasi lucru,numai ca el in nebunia lui crede ca o poate obtine singur.

dee17.12.2008 14:54

pana la urma, Lacatus poate sa antreneze Steaua in sezonul asta sau nu? se poate reintoarce la aceeasi echipa? eu stiam ca poate antrena doar 2 echipe din ligi diferite.

345617.12.2008 14:59
Jucatorii trebuie sa joace fotbal de placere in primul rand, apoi pentru bani, iar asta nu le da dreptul sa fie atat de lipsiti de coloana vertebrala.Atunci poate ar fi avut dreptul sa comenteze despre antrenor. Am asistat la un antrenament si sa stii ca nu era unu care sa-i iasa din cuvant, iar cand nu isi faceau treaba ii cam balacarea fie ca era Dica, fie ca era Baciu. Un simbol nu il cautam noi asa ca vrem un simbol, el se impune si pe parcursul anilor isi castiga acest loc special, lucru pe care Lacatus l-a facut. Da, intr-adevar si Hagi este un mare stelist si il iubesc si respect foarte mult, dar pentru Laca e altceva. In legatura cu Dan Petrescu ma abtin. Pun pariu ca Dan Petrescu si Hagi nu asculta manele! Chiar ii luam apararea lui Hagi cand era antrenor si pe aici tot comenta lumea ca e analfabet si ne face de rusine, eu sunt de parere ca trebuie respectat ce e in sufletul lui si nu vorbea atat de rau precum altii. Astea sunt cele mai mici probleme ale noastre in momentul asta!!!Ce muzica asculta antrenorii...de lucesti ce sa mai zic...ei isi fac singuri muzica

esti foarte naiva, nimeni, absolut nici un jucator nu joaca in primul rand de placere ci joaca intai pentru BANI , fotbalul e o meserie ca oricare alta. Sunt jucatori si jucatori dar de la ei nu se asteapta sa fie mari eminente cenusii ci doar sa stie sa dea bine cu piciorul intr-o minge. La antrenori, conducatori asteptarile sunt mult mai mari pentru ca de ei practic depinde felul in care imaginea unui club este redata publicului larg. Tu ai vazut cum se comporta presedintii de cluburi si antrenorii in campionatele externe ? Iar faptul ca Lacatus balacareste jucatorii e inca o dovada de incultura si grosolanie din partea lui, crezi ca Mourinho sau Protasov ii injura de mama pe jucatorii care le ies din cuvant sau stiu sa se faca respectati si sa-i faca pe jucatori sa le tremure obrazul de rusine cand gresesc ?

Chiar nu inteleg prin ce s-a impus Lacatus asa de mare simbol la Steaua, inafara faptului ca injura scuipa si rupea picioare cum i-a facut lu Ardeleanu de n-a mai fost om toata viata nu prea a dat dovada prin faptele sale ca e un om de caracter. Voi il admirati pe Lacatus jucatorul pentru faptul ca era rau, admirati "Fiara" dar trebuie sa intelegeti ca "Fiara" este total opusa din punct de vedere al caracterului cu porecla care o are. O fiara nu ar fi acceptat niciodata sa joace dupa cum canta un ciobanas sclerozat mintal. Si cand m-am referit ca Lacatus asculta manele si se uita la telenovele am facut-o doar ca sa evidentiez mai bine cu cine avem de-a face, putea foarte bine sa faca toate astea dar sa fie mai demn mai echilibrat, insa putem observa ca nu prea e cazul. Lucestii isi fac singuri manelele, dar o fac cu stil, juniorul nu a ezitat sa-i arate degetul mijlociu patronului cand era calcat in picioare de acesta, as vrea sa-l vad si pe Lacatus facand asta, insa slabe sanse !

Incet,incet, ura va transforma pe multi.Uitati de legende, uitati de sacrificii, uitati de simboluri,uitati de Steaua, vreti doar performanta.Ce ironie...si jj vrea acelasi lucru,numai ca el in nebunia lui crede ca o poate obtine singur.

nu intelegi nimic, pe mine NU ma intereseaza in mod special rezultatele Stelei, pe mine ma intereseaza sa ma pot identifica cu aceasta echipa din nou, iar in momentul de fata a devenit un monstru hidos, am ajuns sa ma rog sa piarda ca sa scapam de cioban, Lacatus a devenit un inamic care vrea sa resusciteze monstrul intr-un moment in care era incoltit, EU NU VREAU O STEA MANELISTA, CI IMI VREAU Steaua INAPOI !

Iar nimic nu este mai presus decat Steaua si spiritul Stelei insasi, nici un simbol, absolut nimic !

korynna17.12.2008 15:05

Chiar e nevoie sa imi explic fiecare cuvant pentru a nu fi interpretat in mii de feluri?

Nu ma refeream ca ii balacareste la modul vulgar, ci pur si simplu nu ii e greu sa se faca respectat indiferent de jucator si ii trateaza pe toti la fel.

Vad ca cea mai mare problema a ta la ora actuala e muzica, a mea e Steaua!

Ultima parte nu era pentru tine, dar daca ai simtit nevoia sa raspunzi nu e nicio problema.

Pe Lacatus vreti sa il vedeti voi ca inamic(un motiv ar fi si pentru ca asculta manele!!!prietene, 80% din romani sunt inamicii tai in conditiile astea) pentru ca v-ati saturat sa-l injurati doar pe jj, cum mai apare cineva, se mai schimba meniul.Nu conteaza cine a fost sau ce a facut pentru Steaua.

Numai bine!

345617.12.2008 15:12

te prefaci ca nu intelegi ce-am vrut sa spun, era doar o figura de stil . E mult mai usor sa ignori adevarata cauza si sa te minti in continuare ca va fi bine. Poate multi stelisti nu mai sunt dispusi sa faca compromisul asta, ne-a ajuns pana peste cap !

Numai bine !

korynna17.12.2008 15:29

Tocmai pentru ca imi dau seama ca nimic nu e bine si vad un sacrificiu "rasplatit" cu injuraturi, ma intreb ce am putea vrea mai mult? Lacatus e pentru mine dovada vremurilor de alta data si a faptului ca intr-o lume a lui Becali si a fotbalului modern, orice sacrificiu pentru a reabilita Steaua trebuie facut fara a sta pe ganduri. Dar sunt prea idealista sau naiva, valorile au murit demult, nu?

Marius17.12.2008 15:46

Nu cred ca esti atat de naiva incat sa vezi "sacrificiul" acolo unde el nu exista. Si, in lipsa de argumente, spui "la revedere".

Generalizezi aiurea spunand ca "Pe Lacatus vreti sa il vedeti voi ca inamic(un motiv ar fi si pentru ca asculta manele!!! [...])", cand doar un singur user a adus asta in discutie. Si sunt mai multe...

Revenind, tii pariul? Eu pariez cu tine ca dupa 4 meciuri disputate pe Ghencea foarte, foarte putini il vor mai contesta pe Jiji.

LE: Apropo, ca sa nu mai batem apa in piua auirea. Da-mi link unde Lacatus e injurat si iti promit ca eu sanctionez in consecinta.

korynna17.12.2008 15:54

Eu chiar vad un sacrifiu.Spun la revedere pentru ca nu stau sa discut gusturile muzicale din fotbal, cand ma rod atatea probleme si nedreptati.

Intr-adevar nu trebuia sa generalizez acolo, nu mi-am dat seama.

Nu pot sa pariez eu pentru mii de oameni, ce iti pot spune cu certitudine e ca eu il voi contesta pe jj orice s-ar intampla.

Nu batem apa in piua aiurea, ce cuvinte la adresa lui Lacatus am vazut aici pe site nu gaseam nici la ciori!Nu e treaba mea sa iti arat unde se exagereaza, probabil colegii tai au remediat situatia.

fansteaua4618.12.2008 11:22

"Dorinel facea numai cum spunea Gigi. Asta v-o spun in premiera. Dorinel n-a facut altceva la Steaua decat ce a spus Gigi. Dorinel nu are coloana vertebrala", a spus Giovanni Becali pentru Pro TV.

Tupac Amaru18.12.2008 19:06
"Dorinel facea numai cum spunea Gigi. Asta v-o spun in premiera. Dorinel n-a facut altceva la Steaua decat ce a spus Gigi. Dorinel nu are coloana vertebrala", a spus Giovanni Becali pentru Pro TV.

Dar cine mai are incredere in stupizeniile debitate de acest interlop pe jumatate mort?

«1567»