FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Munteanu, demis. Lacatus e noul (?!?) antrenor

«14567»
bodanelu16.12.2008 20:15

n-am avut rabdarea sa citesc toate cele 7 pagini (chiar daca functia mi-o impune dar si-au facut colegii mei treaba) dar am si eu cateva intrebari:

- A confirmat Lacatus ca el este noul antrenor?

- Scrie undeva pe site-ul oficial treaba asta?

anjin16.12.2008 20:28

Inca un episod din,de acum eterna telenovela (drama?) ''Antrenorul echipei Steaua este.....X,Y... aha acum e iaras Lacatus?! Mda?! Pana cand,poate prinde martisorul,nu? Ce sa intampla la clubul nostru intrece orice varianta de 'Fifa sau Fotbal Manager,este mult mai palpitant si de actiune ce se intampla la noi! :noexpression: De ce s-a intors Lacatus? Numai el stie,poate din iubire pentru Steaua,dar consider ca desi are o imensa inima ros-albastra prin aceasta miscare si-a pierdut ''cateva vertebre'' in ochii unora dintre suporteri,printre care si eu. Mai ales ca nu a convis in primul mandat ca antrenor la Steaua! Lacatus orice ar fi ramane fratele nostru.

FORZA Steaua SEMPER FIDELIS!

steaua_gloria16.12.2008 20:42
- A confirmat Lacatus ca el este noul antrenor?

- Scrie undeva pe site-ul oficial treaba asta?

Asta speram cu totii , sa nu vina la Steaua, sa aiba orgoliu si sa-l refuze pe cioban.

La Steaua trebuie sa vina un om care sa nu fie clisheatic la conferintele de presa, care sa spuna ce are pe suflet inainte de a fi dat afara, nu doar atunci cand deja si-a strans lucrurile.

"Trebuie sa merg inainte si sa fiu optimist. Venisem la Steaua cu bune intentii. Am inceput o treaba si, daca aveam putin timp, urmau sa vina si rezultatele. Gasisem la Steaua o echipa cazuta din toate punctele de vedere si jucatorii pot confirma asta. M-au sunat multi jucatori sa imi spuna ca regreta ca am fost demis, dar nu vreau sa intervina jucatorii sa fiu pastrat... Cat am fost antrenor am facut tot ce este bine pentru echipa. Sunt convins ca puteam sa fac treaba buna. Imi revin, chiar daca am fost nedreptatit. Nu au avut incredere cei de la Steaua in mine, iar acolo nu se poate face performanta", a spus Dorinel Munteanu la Telesport.

redondo16.12.2008 20:57
daca nu-l chema Lacatus era cel mai injurat om din Ghencea,binenteles dupa oier!e cel mai slab antrenor pe care l-am avut,si va spun asta din returul trecut.si pe deasupra se lasa si umilit si folosit ca antidot contra galeriei de oier.pacat.il cunosc de prea mult timp ca sa ma mai surprinda cu ceva.are un caracter indoielnic.

Un antrenor este judecat pana la urma dupa performante.Iar el a calificat Steaua in Liga dupa o dubla grea.Marele vostru Protasov a esuat aici...asa ca stiti cum e ...vorba multa. Nici eu nu spun ca eu mare antrenor,dar nici chiar asa...

Lacatus mereu a avut un caracter de 2 lei, nu e Lacatus pe care il credeam cu totii.

De ce crezi asta?

kosm1n16.12.2008 21:12

Nu am nimik cu antrenorul Lacatus dar acel sistem 4-2-3-1 e cel mai prost sistem inventat vrodata!!!!

S-a demonstrat ca un singur atacnat nu afce fatza!! Cu doi atacanti mai venim deacasa dar asa iar acelsi sistem falimentar.....deja mie sila.....

redondo16.12.2008 21:28
Nu am nimik cu antrenorul Lacatus dar acel sistem 4-2-3-1 e cel mai prost sistem inventat vrodata!!!!

S-a demonstrat ca un singur atacnat nu afce fatza!! Cu doi atacanti mai venim deacasa dar asa iar acelsi sistem falimentar.....deja mie sila.....

Asta e discutabil,caci nici jucatori nu au prea fost de calitate.Ne-am mintit singuri.

c0nVicT17.12.2008 00:05

mai apare Victor din cand in cand pe aici?

DanStan17.12.2008 00:32
IN MOMENTUL DE FATA si GUARDIOLA DACA VINE ANTRENOR LA Steaua NU VA FACE NIMIKA,PT ca SA FIM SINCERI NU AVEM JUCATORI BUNI.ASA ca NU MAI ARUNCATI(UNII)IN ANTRENOR,SAU FOSTII ANTRENORI.NU AVEM JUCATORI DE Liga LUI MITICA DAP DE Liga Campionilor.

Mde, am auzit ca cineva s-ar fi laudat anul' asta cum ca 'se implica personal' in transferuri. Se vede cum cam care-s rezultatele implicarii.

CaTaLiNsm StElIsTu17.12.2008 05:38

Ma doare in cot de ce o sa spuneti,dar Lacatus e o mare "curva",la fel ca si Dukadam,sunt doar niste personaje care au facut si sau umplut de glorie la Steaua(pe merit),dar care au devenit uneltele lui Gigi.

Normal sa-l dea pe Dorinel afara...pai ce,a indraznit el sa-l aduca pe Neaga de la echipa a2-a...ia pus pe baieti sa alerge,dar sunt incapabili sa "gandeasca jocul"...normal...e un antrenor prost.Asa la Steaua nu va fi niciodata performanta!!!!

Iara ciobanului ce-i pasa...conteaza ce face Steaua?...pai e constient ca daca il aduce pe Laca,pac-pacea cu galeria e ca si facuta(sau cel putin asa crede).

Incepe sa-mi fie sila si de Marius precum de JJ.Cel putin din respect trebuia sa spuna:ba Gigi,io-s om cu caracter...nu o carpa de aruncat si pe urma de adunat,+ca particip si la:umilirea unui om care nu a apucat nici sa-si desfaca bine bagajele....

vlad7517.12.2008 05:40

Pentru toti cei care si-au dorit Steaua pe un loc 5-6,in afara Europei,pentru a nu ne mai face de ras prin CL , de ce acum sunteti inversunati ca Lacatus a revenit la Steaua? Oricum ,acest sezon este compromis,probabil ca si celelalte (cu Ciobanul la carma).Hai sa-l lasam pe Lacatus sa "se inece " singur. Cat credeti ca va dura minunea? La anul vom retrai aceste momente,in care Becali va iesi iar cu declaratii jignitoare la adresa tuturor ,nici Lacatus nu va scapa. Haideti sa lasam sa treaca timpul si si vom judeca (cine suntem noi sa-i judecam pe altiii?) dupa aceea.

Altceva nu inteleg. S-au transformat Lovin,Banel ,Plesan,Stancu sub conducerea lui Munteanu? Au ramas aceiasi jucatori limitati. Acest lucru ma face sa cred ca si jucatorii sunt marea problema a Stelei. Nu doar antrenorul poarta vina rezultatelor la Steaua.

Le luati raspunderea de pe umeri acestor pseudo-fotbalisti prin aceasta balacareala la adresa lui Lacatus. Se culca linistiti dupa orice esec,pentru ca doar Lacatus este de vina. Ei sunt perfecti !

Tupac Amaru17.12.2008 06:18

"Marius Lacatus a afirmat ca va avea o discutie cu Gigi Becali in care va incerca sa il convinga pe patron sa nu mai se implice la echipa."

Cum, s-a bagat fecali peste Lacatus?

Era si greu sa ne dam seama.

Si, pentru ca am fost printre putinii care am spus-o si de aceea mi-am si luat-o de nenumarate ori pe forum, va mai zic ceva: Lacatus ar trebui scris incepand de azi cu litere mici, este o fosta glorie care va ingropa Steaua.

Este un tip [**]. Dar oare cine zicea ca Lacatus este tzigan?

JDERUL17.12.2008 07:19

Nu-i inteleg pe cei ce se lamenteaza ca Dorinel a fos demis.A jucat Steaua altceva cat a fost el pe banca? Nu. Dimpotriva jocul devenise si mai dezlanat si mai de nainteles. Incepuse sa semene cu ultimele jocuri din returul de cosmar cu O(l)isor pe banca.La orice echipa dupa schimbarea antrenorului se observa un reviriment.La noi nu s-a observat nimic.Logic deci,chiar si pentru jjjj,ca perspectivele cu Dorinel antrenor nu erau deloc roz.Revenirea la Laca a parut astfel fireasca.Daca atat Marius cat si jjjj (bineinteles fiecare avand motivele lui) au cazut de acord ca pentru binele Stelei este bine sa lase orgoliile deoparte nu inteleg de ce noi nu putem face acelasi lucru.

Cu ce a gresit Marius ca s-a intors? Nu noi,fanii,i-am cerut cu ostinatie acest lucru cand ii strigam numele meci de meci? Ne este frica noua,fanilor,de o redresare a situatiei la Steaua,caz in care nu am mai avea motiv sa-l injuram pe jjjj? Cine iubeste mai mult Steaua: Lacatus care-si poate compromite viitorul ca antrenor incercand s-o antreneze acum in situatie de criza,sau noi,fanii,care in fata tastaturii sustinem ca vrem Steaua in ,,B" numai sa plece jjjj de acolo?

jjjj nu va vinde niciodata Steaua!!!

Sau,sa presupunem prin absurd ca va renunta la insistentele noastre si o va vinde,nu credeti ca s-ar putea s-o faca numai ca sa se razbune?

V-ati gandit vreodata cum ar fii sa incapa Steaua pe mainile unuia ca Borcea? V-ati gandit ce perspective am avea? Sa fim prin ,,B" sau ,,C" ca echipa satelit pentru vreo echipa de frustrati?

Piece of Mind17.12.2008 08:13
Nu-i inteleg pe cei ce se lamenteaza ca Dorinel a fos demis.A jucat Steaua altceva cat a fost el pe banca? Nu.

Te inseli.

Am avut o serie infernala, cu multi fotbalisti accidentati sau iesiti din forma. Cu toate astea, am dominat categoric Dinamo in groapa (diferenta ENORMA fata de prestatia jalnica din umilinta din primavara), puteam castiga fara probleme la Rapid, cu TM acasa am revenit incredibil, ratand multe, foarte multe ocazii. Vad ca toata lumea acuza prestatia Stelei din returul cu Fiorentina, dar cati fotbalisti ne-au lipsit atunci si care era componenta bancii de rezerve?

Oricum, nu e nici o problema. Puteti sa stati linistiti, se pare ca veti avea ocazia de a striga "La-ca-tus!" mult timp de aici incolo. De fapt, este exact ceea ce meritam!

Lari17.12.2008 09:27

Ce va avea Lacatus la Steaua

- 250.000 de euro salariu anual

- 250.000 de euro dacã va cîștiga titlul

- 200.000 de euro dacã terminã pe locul 2 și calificã Steaua în grupele Champions League

Ce i-a propus Ankaragucu

- 400.000 de euro salariu pentru un an și jumãtate

- 3.500 de euro primã la fiecare victorie din campionat

- 50.000 de euro dacã reușea sã evite retrogradarea

- mașinã de serviciu

- casã de lux în Ankara

- cursuri gratuite pentru fetița lui Lãcãtuș la cea mai importantã ªcoalã Americanã din Ankara

(gaozeta)

CaTaLiNsm StElIsTu17.12.2008 09:34

@JDERUL

Man da-mi voie sa nu ma indoiesc de capacitatile tale...Tie ti se pare cumva ca Lacatus a fost adus ca si antrenor la Steaua pe criterii de performanta(si acum si in tur)???.....sau ca sa astupe gura galeriei?

Daca JJ vroia vreun moment performanta la echipa,fara ca el sa iasa in evidenta,tinea cu dintii de Protasov sau Zenga,nu sa-i lase sa plece pe usa din dos.

DonAndres17.12.2008 11:10

Sa zicem ca X are o sotie pe care o iubeste mult.Este casatorit cu doamna Y de peste 20 de ani si au impreuna multi copii frumosi si destepti.Intr-o zi tatal socru(parintele doamnei Y) isi aduce ginerele la disperare si acesta pleaca de acasa..cu lacrimi in ochi si durere in suflet!

Peste cateva luni acelasi tata socru,(gandindu-se poate la fica,poate la copii,poate la el..) il roaga sa revina acasa!

Ce credeti ca trebuie sa faca domnul X?Cand el isi iubeste si sotia si copiii mai mult decat orice!

Hai sa fim seriosi!

The Old nr.7 Is Back!!!!!!

oldshark17.12.2008 12:28

Nu mi am inchipuit in toti acesti ultimi 15=20 de ani ca voi avea sa traiesc un asemenea moment in care unul din cei mai titrati fobalisti stelisti,una din valorile adevarate ale fotbalului romanesc este contestat sau numit curva.Poate ca nu a demonstrat atat cat ne am fi asteptat,ca si antrenor,Lacatus este pentru noi toti cred omul care merita si o a 2 a sansa indiscutabil.Tinere pastrand proportiile cred ca trebe sa ti revizuii un pic comportamentul adolescentin de baietel cu puza in orez.Gigi becalii le va demonstra celor ca tine mereu ca face ce vrea pentru ca are bani.Noi sustinem Steaua,pentru asta mergem pe stadion nu sa l contestam pe Becali sau alti parveniti cu minte putina.Putem insa sa sprijinim echipa sa l ajutam pe cel ce conduce Steaua, iar daca numele lui este Marius Lacatus cu atat mai mult.De cele mai multe ori cand citesc articolele de pe acest site am impresia ca sunt scrise de P.orcea.Trebuie sa fim cu Steaua pana la capat.WELCOME BACK Marius.GOD BLESS YOU!

korynna17.12.2008 12:45

Va propun sa priviti situatia lui Lacatus si din alt punct de vedere. Si-a dat demisia de la Steaua pentru ca a fost umilit de cioban, a plecat cu lacrimi in ochi, a plans la un simplu articol, a ales sa isi pastreze demnitatea si sa renunte la visul lui. Dupa ce a plecat ce s-a intamplat? Stadionul i-a strigat numele meci de meci, acum nu putem avea pretentia sa stie ca strigam LA-CA-TUS intr-una ca sa ii trezim la realitate pe maimutoii din teren, el a crezut ca il vrem inapoi. V-a trecut vreodata prin minte ca el e posibil sa fi acceptat aceasta umilinta pentru noi? Si dupa ce a facut pasul asta noi cum il intampinam? Cu o ura si niste jigniri pe care nu le-am auzit nici la adresa dusmanilor. Pentru mine el o sa reprezinte mereu Steaua, asa cum nu o sa pot uri sau vorbi urat despre echipa asta, nu o sa il pot jigni nici pe Laca. Daca s-a intors nu inseamna ca protestele or sa inceteze. Va rog, incetati sa terfeliti ce a mai ramas din Steaua, imi ajunge ciobanul care prin fiecare actiune mai omoara o parte din aceasta legenda si implicit o parte din noi. Nu mai rasuciti cutitul in propria noastra rana!

PS: Ati ajuns sa il injurati pe Laca pentru ca aveti impresia ca or sa inceteze protestele la adresa lui jj!Realizati cat de departe s-a ajuns si cum ura ne face sa ne ingropam iubirea fata de Steaua...Ma doare sufletul sa ii citez pe caini: "Fotbalul a murit,a ramas doar ura..." cat de adevarat e pe toate planurile,chiar si in relatia suporteri-istoria clubului.

Si daca nu e de ajuns, uitati-va la lacrimile din ochii lui si mai injurati-l o data!

untitled.bmp

axl17.12.2008 12:56

Total de acord cu Corina.

Marius17.12.2008 13:05

S-a intors pentru suporteri cu... o marire salariala! Mai sa fie. Acum fabulez:

"Lacatus la ceas de seara e sunat de jijel.

-Mariuse, hai ma inapoi la echipa!

- Ma Gigi, eu as veni inapoi, iubesc aceasta echipa si suporterii ei, doar pentru ei as veni. Dar trebuie sa faci ceva.

-Ce?

-Pai, fiindca tin atat de mult la echipa asta, vreau o marire salariala

-Bine ma Mariuse, iti dau bani mai multi, da' o sa aduc ce jucatori vreau io, o sa bagi in teren pe cine vreau io, stii tu...

-Imi dai banii?

-Da ma, 250.000 pe an plus prime.

-Bine Gigi, vin. Dar sa stii ca doar pentru suporteri ma intorc!

-Da ma Mariuse. Vezi ma? E greeeeeeeeeeeeu cu Beeeeeeeeecaliiii

Am incheiat fabula.

Daca s-a intors nu inseamna ca protestele or sa inceteze.

Vrei sa pariem? Eu zic ca dupa 4 meciuri din retur nimeni nu mai zice nimic de Jiji.

korynna17.12.2008 13:09

Daca pe tine atat de duce capul sa crezi despre un om care nu s-a sfiit sa planga ca un copil pentru clubul asta si care cred ca iubeste echipa mai mult decat oricare dintre noi, e treaba ta. Dar voi nu aveti niciun drept sa desfiintati ceva ce pentru altii e sfant!

Marius17.12.2008 13:12

Aiurea. N-am desfiintat nimic si pe nimeni. Pur si simplu eu cred ca Lacatus nu e un sfant si imi exprim parerea. Tu nu prea ai niciun drept sa-mi interzici dreptul la o opinie.

Totodata, pentru ca stii atat de bine ce e in mintea lui, spune-mi si mie:

- de ce a cerut majorare salariala?

- de ce il lasa pe Becali sa transfere jucatori?

- de ce accepta relatia de subordonarea fata de Becali stiind ca individul este cel care distruge Steaua?

MoWeed17.12.2008 13:14

Mariuse, mai usor cu fabulele alea, te rog. Nici mie nu-mi convine ca Lacatus a acceptat sa revina la Steaua, dar totusi nu cred ca a venit numai si numai pentru bani.

korynna17.12.2008 13:19

@Marius

Din ce surse stii ca a cerut Laca majorare salariala?

Cine a zis ca transfera Becali jucatori?Daca el zice ca e cel mai destept de pe pamant, tu il crezi?

La treia intrebare ti-am raspuns mai sus.

Pentru ca suntem oameni, nu eu iti interzic sa ai o opinie ci bunul simt, stiind ca aici este o comunitate virtuala, ar trebui sa ne faca sa ne gandim de 2 ori inainte sa scriem ceva. Nu zic sa nu-ti scrii opiniile, ci sa le adaptezi si in functie de ce gandesc si mai ales de valorile pe care le au unii oameni.

345617.12.2008 13:31

Cum credeti voi ca il vor privi jucatorii de la Steaua pe Lacatus dupa ce s-a comportant in halul asta, va mai avea el vreo urma de respect sau se va mai putea impune in fata unor oameni care-l privesc doar ca pe un sclav la cioban ? Lacatus n-a fost niciodata un om cu un caracter puternic si ciobanu a observat asta chiar a spus-o public ca e slab rau de inger si chiar asta-i motivul pt care il vrea la Steaua pt ca poate fi manipulat in ultimul hal si face tot ce zice Gigi. Doar ca noi nu aveam de unde sa-l cunoastem si sa-i stim adevaratul caracter lui Lacatus, si eu la fel ca voi sunt socat de adevarata sa fata pe care am descoperit-o inca de la prima sa debarcare in Ghencea si din modul in care ii place sa se dea pe langa cioban, apoi cand am auzit ca stilul lui preferat sunt manelele iar am fost dezamagit, pur si simplu eu nu pot idenfitica cu un asemenea simbol si prefer sa ma lipsesc, de aici reactia violenta a multor stelisti la adresa lui Lacatus .

«14567»