Imi pare rau dar argumentul asta cu dragostea pentru Steaua este perimat. Inteleg iubirea imensa pe care Laca o are pentru Steaua insa este cu adevarat orb daca alege sa se intoarca in curtea lui Becali. Toti din jurul sau ii zic ca e o greseala iar el se intoarce la omul care l-a scuipat("te las sa te ineci singur"). Asta chiar e un lucru trist,sa vezi simbolul Stelei cum face front comun cu cel mai mare dusman al nostru,chiar daca o face,in mintea lui,pentru binele Stelei.
Ok,de azi Lacatus e antrenor la Steaua. Va intreb eu,ce poate el sa faca mai mult? N-a reusit sa faca mai nimic(cu exceptia dublei cu galata si meciul bun de la florenta)cu jucatorii adusi pe ceva bani iar acum Becali i-a taiat robinetul. Trebuie sa ia niste jucatori obositi plictisiti de Steaua si cativa tineri de la buzau si sa faca o mare echipa care sa curete tot in retur. Slabe sanse.
Becali e ca un papusar care agita Steaua in fata tuturor marilor stelisti iar unii,din dragoste pentru Steaua si dorinta de performanta,musca momeala. A facut-o Hagi,Lacatus de 2 ori si probabil ca vor mai urma si altii care o sa creada ca pot curata cancerul de la Steaua,insa nu au cum sa faca asta,este imposibil,cand numele Becali apare in toate la Steaua. Clubul nostru a devenit o devenit patria mediocrilor,a infatuatilor,in frunte cu Jiji Becali. La ce sa mai sper eu de la jucatori cand il aud pe Goian,un jucator reprezentativ pentru Steaua de azi,ca se bazeaza si pe Becali pentru retur. Ce plm inseamna ca se bazeaza si pe Becali? Oare Becali a ajuns pentru noi ce este Borcea pentru dinamu,cand ii zicea lui Andone ca el i-a castigat titlul?
Ah,ca bonus de sarbatori pentru fanii stelisti:pe langa faptul ca simbolul Stelei s-a dat cu ciobanul,am mai aflat azi si ca rahatii de la club au pierdut SuperCupa Europei. De fapt da-le dracu de trofee ca alea nu sunt castigate in era Becali,poate l-a amanetat Jiji sa mai faca rost de lichiditati. Lasand gluma la o parte,cum plm poti sa pierzi un trofeu,nu e ca si cand ti-ai pierde cheile sau mai stiu eu ce,e ditamai trofeul ce naiba.
Eu nu mai sper nimic de la acest sezon si daca stau sa mai gandesc mai bine,nici de la urmatoarele. Si cand ma gandesc ca Steaua putea fi preluata de un rus cu avere de 6 miliarde de $....
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.