ooo, acum observ si eu ca god a fost acceptat iar pe fcsteaua ;
succes lui, s-a mai cultivat?
P.S.
dap, s-a mai cultivat, stie unde sa puna cratime
) "mia"(de dragul vremurilor bune) reprosat pe mess ca am postat pe forum la adresa LUI
ooo, acum observ si eu ca god a fost acceptat iar pe fcsteaua ;
succes lui, s-a mai cultivat?
P.S.
dap, s-a mai cultivat, stie unde sa puna cratime
) "mia"(de dragul vremurilor bune) reprosat pe mess ca am postat pe forum la adresa LUI
Baiate tu esti prost sau esti prost .....
Cum spune adminul : JET!
asta e tot ce am vorbit
dogu_91: oooo acu obs si eu ca n-ai ce face
dogu_91: s-a mai cultivat?
dogu_91: oricum eram mult peste tine
dogu_91: succes
yo_jeleus: dap, te-ai mai cultivat, stii sa pui cratima bn
Ion mesjul lui jeleu e offtopic sper sa fie tratat ca atare.
PS :La multi ani si un an nou cu multe impliniri.
PS2:Digestie usoara . . .
PS3: jeleu acum poti sa fi mandru ca te-am bagat in seama . . .
god vezi ca si tu esti cam off-topic. Sper sa nu se faca diferente. Ce ziceai cand ai intrat? incepi sa postezi cam mult si fara rost.
Acum incearca sa postezi topicul curat pentru rezultate si alte lucruri legate de campionatul de fifa.
@god: da dovada de maturitate si nu mai raspunde avand in vedere ca nu au nici o treaba cu campionatul de fifa.
@god: asa sa faci !
Rusule nu pot fi atacat si sa nu raspund ...
I-am dat replica,oricum de acum in colo postez la fel un mesaj cu toate rezultatele.
11:amf_fifa v otaku332004 2-0
@jeleu: aici se posteaza rezultatele meciurilor din Divizia B si se comenteaza pe marginea lor. Ai cam dat-o in offtopic, dar de dragul sarbatorilor promit sa te iert !
un an nou plin de bucurii si tie ioane si tuturor de pe site..
Restanta
Etapa 2:serilius_2005 v only_babbardel1 1 - 6
Etapa 9:only_babbardel1 v ady_adinho 11 - 5
Etapa 10:rusu_andrey2005 v only_babbardel1 2 - 5
Etapa 12:yamasha_tusca v only_babbardel1 2 - 7
Etapa 13:only_babbardel1 v amf_fifa 5 - 2
Etapa 14:buli2buli v only_babbardel1 0 - 11
Etapa 15:only_babbardel1 v otaku332004 5 - 0
Etapa 16:only_babbardel1 v badboy_steaua 4 - 2
Gata cu etapele
am urcat si pe locul 1, cred
si cel mai bun golaveraj, cred ![]()
eu zic ca ar merge niste etape ca sunt f putine nejucate.
Nu vrei sa rejucam noname_fu ? ![]()
Etapa 9
ady_adinho- only_babardel 5-11 asa nesimtire n-am vazut, intr-una numa qw am jucat doar in prima repriza si era 5-4 pt el apoi am refuzat sa mai joc..pentru ca nu e normal sa joci in felu asta...
Problema a fost ca tu jucai cu echipa la jumatatea terenului, ce vroiai sa fac? sa ma chinui sa ma invart sa dau cu W simplu ? Daca jucai mai retras jucam si nu ma lasai sa dau cu+W jucam altceva. E cea mai simpla metoda sa bati pe cineva cand juca cu tactica la jumatate.
Pe langa astea nu am dat cu+w "de la portar", am dat destul de scurt, de cele mai multe ori numai peste ultima linie de aparare.
Nu inteleg de ce nu e normal? Se poate bloca foarte simplu acest cu+W, nu inteleg tu de ce nu ai folosit cu+W daca e o arma asa "letala"? Cumva nu stii sa folosesti aceasta combinatie de taste?
Am jucat un meci cu calculatorul apoi, da foarte des acest cu+W pentru ca nu reprezinta nimic altceva decat o pasa pe sus, pentru demarcare. Nu pricep de W, de ce nu se spune nimic, e aproape aceeasi chestie.
Si am jucat sezonul trecut fara cu+W, DELOC, pana cand intr-un meci , cu un "anume", mi s-a reprosat ca joc cu cu+W pe cand el folosea o tactica asemanatoare , inzecit mai enervanta(direct cu portarul in careul meu
), si de atunci am hotarat ca pana nu scrie clar in regulament, cum e in cupa, *Interzis cu+W , am sa folosesc toate combinatiile de taste pe care Fifa le-a lasat.
Ms ![]()
Da si eu voi folosii de acum in colo cu+w si stiu foarte bine sa dau si sa ma apar,trebuie doar sa umbli putin la tactica si lui ii mai ies cu+w......
Exact si nu cred ca e foarte secreta tactica
se poate pune : 3 si cu+1 parca, si sageata inapoi, si ii ies foarte greu.
Acum depinde de fiecare. Problema la cu+W e ca in versiunile mai vechi de Fifa nu prea mergea aceasta combinatie, si se juca prin pase cu S mai mult. Iar cei care au invatat asa acum le e greu sa se adapteze. Parerea mea ![]()
Problema a fost ca tu jucai cu echipa la jumatatea terenului, ce vroiai sa fac? sa ma chinui sa ma invart sa dau cu W simplu ? Daca jucai mai retras jucam si nu ma lasai sa dau cu+W jucam altceva. E cea mai simpla metoda sa bati pe cineva cand juca cu tactica la jumatate.
Pe langa astea nu am dat cu+w "de la portar", am dat destul de scurt, de cele mai multe ori numai peste ultima linie de aparare.
Nu inteleg de ce nu e normal? Se poate bloca foarte simplu acest cu+W, nu inteleg tu de ce nu ai folosit cu+W daca e o arma asa "letala"? Cumva nu stii sa folosesti aceasta combinatie de taste?
Am jucat un meci cu calculatorul apoi, da foarte des acest cu+W pentru ca nu reprezinta nimic altceva decat o pasa pe sus, pentru demarcare. Nu pricep de W, de ce nu se spune nimic, e aproape aceeasi chestie.
Si am jucat sezonul trecut fara cu+W, DELOC, pana cand intr-un meci , cu un "anume", mi s-a reprosat ca joc cu cu+W pe cand el folosea o tactica asemanatoare , inzecit mai enervanta(direct cu portarul in careul meu
), si de atunci am hotarat ca pana nu scrie clar in regulament, cum e in cupa, *Interzis cu+W , am sa folosesc toate combinatiile de taste pe care Fifa le-a lasat.
Ms
ma adv e ca ar trebui sa se joace cu cu+w cand adversaru sta cu fundasii lui in terenu tau(merita dar eu nici at nu joc asa ca apar discutii)...si ai dreptate...sunt multi dependenti de w... pasa laterala si w din prima daca vi se pare cunoscut. sunt la fel de enervanti.
etapa 11: serilius_2005 v varga_nandor2005 2-3....meci interesant, cu o eliminare
asa e, e greu sa joci cu cu+W e o tactica super tare si ultra secreta ..abea au descoperit-o astia de la CIA..esti smecher rau..bv tie
Ce vrei acum ? un meci tu cu cu + W / eu fara si vedem care castiga ? Parca daca ai folosi cu+W ai din prima 5 goluri avans. Nu stiu cum gandesti
Iar tactica "super tare" de mai sus, ne-am referit cum sa combati cu+w, poate citesti de la dreapta la stanga nu stiu.
ar trebui puse niste etape..ca s-a jucat aproape tot
sa se puna prima parte a returului, ca asa stam degeaba:)
dc nu imi deschide clasamentul??? imi da eroare...help pls
11:buli2buli v yamasha_tusca 2-3
etapa cu lizzzzzzzzzzard l-am jucat, mai uita-te pe paginile anterioare, l-am castigat, iar cu drlv....el tot amana, sper sa-l jucam pana pe 11 ianuarie
Dec 30 2008, 09:53 PMVa rog nu mai dati edit la posturi anterioare acestui post pentru a posta rezultate!
Nu mai postati rezultate deja bagate in clasament !
Acest mesaj a fost editat de sharkybv: Jan 3 2009, 07:48 PM
Te rog sa revii cu un post in care sa postezi rezultatul. ok? Acum am vazut ca ai dat edit la un post anterior mesajului meu.