o sa fie show iar , mingi pe sus, faulturi ,a si qw,nervi, sarbatoare in pietele locale
steagro
o sa fie show iar , mingi pe sus, faulturi ,a si qw,nervi, sarbatoare in pietele locale
steagro
da' dar la tine o sa fie ultimul sezon
)
@
, hai ma doar daca termin pe 14 ma pastrati si pe mine nu? mai fac 2-3 conturi : blind1_ro , blindonero ... gasesc eu o cale , ma lasi fara loc de socializare ![]()
Nu stiu cine zicea ca deja ai 2 ![]()
Felicitari GOD !![]()
MS :*
Nu stiu cine zicea ca deja ai 2![]()
Blind=GOD
aoleu cine ne-a dat de gol?
Daca zicea cineva ca am 2 sa mi le zica si mie ca sa-l bat cu amandoua...am 2 , dar cu siguranta nu e vorba de conturi pe FcS...
Astept cu nerabdare noul sezon in Segunda, ca la ce etape am, n-am sanse sa raman.
Apropos, in continuarea off-topic-ului, ce mai face kamaciuki?
Daca zicea cineva ca am 2 sa mi le zica si mie ca sa-l bat cu amandoua...am 2 , dar cu siguranta nu e vorba de conturi pe FcS...Astept cu nerabdare noul sezon in Segunda, ca la ce etape am, n-am sanse sa raman.
Apropos, in continuarea off-topic-ului, ce mai face kamaciuki?
Kama inca mai tin legatura cu el la 09 e cam slabut il fac.
E prin PGL chesti tresti ![]()
Blindi, ne-au prins ma.
Ahaha, eu si cu Puricele suntem colegi de facultate
, IP-uri diferite, suntem in acelasi timp online mereu,mergem la meciuri, facem misto de toti cainii prosti... cam fraier Cosmin Marin.
@ Purice : hai sa-i dam buzz lui Ion la un minut diferenta ! ![]()
@blind: eu stiam, dar uite ca altii nu ![]()
Bine c-am scapat de boxa aia de State si de Cosmin Marin, Batman & Robin !
Apropo de State, a zis ca nu vrea sa isi vada numele pe aici. Ca e posibil sa fie afectat pe plan profesional. Deci va rog sa scrieti cu alb ![]()
Tusca Division e de ajuns... acum fara vrajeala sunt cel mai vechi de pe aici, asa-i? nu urc, nu cobor... constant:P
Tusca ai uitat de mn , sunt ca sportul ma bat la mijlocul clasamentului in B . aici imi e locul si mie bine. Dany asa e fifa , fotbalul se joaca pe goluri
Fara bulanu tau eram in A direct:))