etapa 14: varga_nandor2005 v Danny_racari_92 3-4 meci frumos, de la 1-4 la 3-4 succes pt adversar in continuare
etapa 14: varga_nandor2005 v Danny_racari_92 3-4 meci frumos, de la 1-4 la 3-4 succes pt adversar in continuare
etapa 12: varga_nandor2005 v dogu_91 1-11 de cand joc fifa nu am fost invins la acest scor, imi iau putin liber pt recuperare...
(
etapa 12: varga_nandor2005 v dogu_91 1-11 de cand joc fifa nu am fost invins la acest scor, imi iau putin liber pt recuperare...(
lasa ca nu esti singuru am mai dat si 8-1,8-0 dar am si luat 6-3 de la danny.
Sa nu te demoralizeze infrangerea asta ![]()
lasa ca nu esti singuru am mai dat si 8-1,8-0 dar am si luat 6-3 de la danny.
Sa nu te demoralizeze infrangerea asta
pai dar 8-1 nu se compara cu 11-1, totusi sunt peste 10 goluri, iar cu demoralizarea...hmm..nu zic nimic...astept urmatorul meci
@Ion: regulamentul trebuie respectat. asa a fost si sezonu trecut in cazul lui Mihai. esti fara bun simt, ca sa nu zic altfel. esti mare si degeaba esti. plus ca discutiile de pe messenger nu au nicio treaba cu desfasurarea campionatului. sau asta e in cazul userilor simpli? sarbatori fericite tuturor!
Situatii speciale: userii care urmeaza sa sustina examene, au probleme de familie, probleme hardware, etc vor fi tolerati in privinta numarului de amanari. A nu se intelege insa ca vor benefica de amanari nelimitate pe parcursul unui sezon.
Asta zice regulamentul. Eu am avut o situatie speciala...am fost plecat o saptamana in viena.
@dumy3l: hai du-te tare cu colindu' nene.. lasa-ne, ca avem treaba !
bah ioane, nu te mai .... pe tine prietene ca miroase. subiect incheiat. dai dovada de prea mult cretinism si asta ma demoralizeaza.
etapa 6: otaku332004 v serilius_2005 0-0 cat pot sa ratez
etapa 15: serilius_2005 v nnmfifa 2-1
etapa 13: ady_adinho-serilius_2005 3-0
etapa 10: lizzzzzzzzzzard v serilius_2005 1-4
etapa 14: rusu_andrey2005 v serilius_2005 2-2 o sa fac record de egaluri in istoria campionatului ![]()
etapa 12: dumy_wazzy v serilius_2005 0-3
etapa 17: serilius_2005 v amf_fifa 1-3
otaku332004 v serilius_2005 0-0
otaku332004 v lizzzzzzzzard 1-1
incep sa fac si puncte
Etapa 13
ady_adinho-serilius_2005 3-0
Etapa 17
ady_adinho-lizzzzzzzzzard 9-4 ...1-0 1-3 8-3...frumos meci
Etapa 13: hitchockian v nnmfifa 1-3
Nu pot intelege cum a fost admis acest jucator. In afara de QW nu stie NIMIC, toate golurile le-a marcat asa, portar, fundas, fundas, qw si gol. Esti o mare pierdere de vreme, omule. Si nu-mi raspunde, ca nu am de gand sa-ti mai dau replica, ai fi in stare sa si scrii din 3 in 5, ca sa sari peste litere, precum in joc.
![]()
bah ioane, nu te mai .... pe tine prietene ca miroase. subiect incheiat. dai dovada de prea mult cretinism si asta ma demoralizeaza.
Lasa dumy ca am facut rocada,bafta la solitare.
De cand asteptam sa zic asta .
:)
Etapa 13
hitchockian v nnmfifa 1-3
Etapa 16
nnmfifa v dogu_91 5-1
@dumy3l: Tu nu mai ai nicio treaba cu desfasurarea campionatului diviziei B, prin urmare orice post aici va fi considerat offtopic si tratat ca atare.
@lume ! Pe aceasta cale, va urez sarbatori fericite si ne reintalnim la anul in divizia B !
@lume ! Pe aceasta cale, va urez sarbatori fericite si ne reintalnim la anul in divizia B !
Sarbatori Fericite si sa iti aduca Mosul multa sanatate!
ps:sper sa ne vedem in A.
Etapa 9
amf_fifa v nnmfifa 5-3 primul derby... GG, cel mai bun juc din divizie! dupa mine , da` eu sunt qw-ist.
nu conteaza scorul, **** lu` petrolul!
etapa 9: amf_fifa v nnmfifa 5-3
etapa 10: yamasha_tusca v amf_fifa 0-3
etapa 11: amf_fifa v otaku332004
etapa 12: amf_fifa v buli2buli 4-2
etapa 13: only_babbardel1 v amf_fifa
etapa 14: amf_fifa v badboy_steaua 2-2
etapa 15: hitchockian v amf_fifa 1-1
etapa 16: amf_fifa v drlv85 0-0
etapa 17: serilius_2005 v amf_fifa 1-3
Etapa 9amf_fifa v nnmfifa 5-3 primul derby... GG, cel mai bun juc din divizie! dupa mine , da` eu sunt qw-ist.
nu conteaza scorul, **** lu` petrolul!
Pe naiba..cand ai jucat cu mine n-ai dat deloc qw:)) altfel nu te mai bateam cu 6-1.
Pe naiba..cand ai jucat cu mine n-ai dat deloc qw:)) altfel nu te mai bateam cu 6-1.
Cu mine l-a rupt in doua,dar nu e nimic sa nu va plangeti cand voi da si eu indiferent de adversar.
Cu mine l-a rupt in doua,dar nu e nimic sa nu va plangeti cand voi da si eu indiferent de adversar.
Si cu mine la fel.....numa pe unu sa aud ca joc numa cu qw......astea care joaca frumos nu promoveaza niciodata si astea cu qw non-stop
PS. oricum te-am ars 4-1 scurt ![]()
astea care joaca frumos nu promoveaza niciodata
tin sa te contrazic :-" si sezonul asta ![]()
tin sa te contrazic :-" si sezonul asta![]()
Mai e mult pana la sfarsit ![]()
![]()
nu stiu ce sa va zic baieti mai vedem care promoveaza..e posibil sa fie 2 qw si 2 joga bonito